עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תנקס. גיל.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by Access Denied,

יש כזה דבר? אפשרות לשלוח משהו בדואר (חבילה) ושמשהו ישלם על זה? כאילו למכור משהו דרך הדואר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. תודה מראש^

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שהיה גם מחיר סביר. בעליה בתל אביב הם ירדו לי מ300 ל180 אבל לא מצאתי דגם שאהבתי. לייד הבית שלי הם תקועים על 250-300 שבעייני זה מחיר דיי גבוה! אני מחפש תיק נוח עד 200 שקל, באזור המרכז.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by hck,

היי. חבר שלי מעוניין לרכוש זוג רמקולים של Cerwin Vega דגם V12F או V10F. מכיון שהם עולים הרבה כסף בארץ הוא מעוניין לחפש חנות בחו"ל שמוכרים את הרמקולים הנ"ל. אבקש המלצות לחנויות בבקשה! נ.ב. אין צורך במשלוח.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  6. אני צריך נגדים מפסקים לדים דו צבעים....לדים אולטרה משהו החזקים האלה... אז מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  7. או איזה אתר שדומה לEBAY אני מחפש בנרות תודה לכל עוזר.....

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  8. אתם יודעים,לתת לחנות את המחשב,ולקנות נניח מחשב יותר טוב ולהוסיף כסף, לדוגמא!

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. שאלה מטומטמת אני יודע, אבל יש לנו ויכוח קטן בשעורי אנגלית אם משהו מכיר מילה כזו, שירגיש חופשי לשתף, תודה!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אהלן חבר'ה מחר אני מתכנן לצאת לטיול באזור... הגבולות שלי זה מתל אביב בדרום עד לקיסריה אולי קצת אחרי בצפון ומה שאני מחפש בעקרון זה ים מעניין ואם מעניין אז בננות ואבובים. כמו באילת רק קרוב יותר. משהו מכיר מקום כזה בסביבה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

אני מחפש דרך להוזיל את חשבון הסלולרי. משהו מכיר עוד שרותים כמו שחברת GOT מציעה?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  12. לוקחת מטריצה ו הופכת אותו בסיס בודקת תלות לינאית ...יש משהו כזה משהו פשוט .

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by ALÞHA,

http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html אני הצלחטייי להגיע די קרבבוב [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. http://www.likud.org.il/images/invitation.jpg wtf mate @_@

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  15. סתכלו מה גיליתי, אני לא מבין איך זה. http://zap.co.il/ratestore.aspx?siteid=2456 יש פה דעות לגבי החנות, של הגולשים כל הגולשים נתנו 5 כוכבים מתוך 5, אבל זאפ כותבים שדירוג החנות הוא 3 ואותו דבר עם TMS: http://zap.co.il/ratestore.aspx?siteid=1344 הגולשים נותנים 5 מתוך 5 והם כותבים שהדירוג חנות הוא 2.5! תחשבו אנשים שלא רואים את התגובות, הם ישר חושבים שהחנות לא טובה! זה ממש לא בסדר!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by kinggil,

היום הסתכלתי בחלון חדרי, וראיתי משהו ממש מוזר בים. לכל הרוחות מה זה??, אין שם ספינה או משהו בדקתי בעזרת משקפת, אז מה זה? http://img481.imageshack.us/img481/4067/dscf08080qk.jpg גם לא נראה לי ממש שזה גל.

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by תחמן מתימן,

שלום,היה לי עגיל על האוזן בצבע כחול לבן כמו דגל מדינת ישראל קיצר אני קם היום בבוקר ואני מגלה שיש לי פתאום עגיל בצורת לב עם יהלום!, ואני לא קניתי כזה בכלל וגם לא הייתי קונה. 1) אין מצב שמישהו מהבית שלי שם לי אותו. 2) איך אפשר לשים לבן אדם עגיל והוא לא ישים לב? 3) לפני חודש מישהו רשם לנו על כל האוטו I LOVE YOU BABY. מה קורה פה? ,מישהי או מישהו מעריץ סודי שלי?

• 14 תגובות
    • 863 צפיות
  18. כבר כמה ימים מתקשרים אלי ממספר חסוי וכשאני עונה, יש צלצול כאילו שאני מתקשר למשהו. כמובן שאני מנתק אחרי הצלצול הראשון, כי אני לא באמת יודע מה זה גורם. משהו נתקל בבעיה כזאת או שמכיר סוג כזה של הונאה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rk666,

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1163008 תראו את זה : מארז : מידי ATX איכותי ומפואר + 2 יציאות USB קדמיות נוספות +ספק חזק 300W לוח אם :Eliteמבית ECS דגם K750 M+ מעבד : 2000 AMD DURON זיכרון: 256MB DDR 333MHZ ניתן להרחבה עד 1 GIGA צורבCDRW במהירות עצומה 52*24*52 ****מתנה תוכנת נרו אקספרס **** כרטיס מסך 64MB 3D On. Board עם מאיץ גרפי כרטיס קול AC 97 4 CHANNEL On. Board כרטיס רשת : 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL דיסק קשיח ענק איכותי בנפח 40 גיגה מבית WD מקלדת : אינטרנט איכותית עכבר + גלילה תואם מיקרוסופט מערכת שמע איכותית הכוללת זוג רמקולים בעוצמה של 400W איזה מפרט, בבקשה, קצת אמת בפרסום, דורון 2000? נו באמת, גם איזה ח*א של מחשב, אבל 1400ש"ח....חל…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. במהלך הקריאה אני שם לב למשהו מוכר מאוד במקלדת ליד ערכת ה-4G בתמונה הזאת שצירפתי לפה,היא עברית! מוזר לא?

21. Started by oDot,

נניח יש לי מחלה X ומחלה Y ששתיהן אמורות להוריד לי פרופיל ל82.. על מחלה X מקבלים 82 וגם על מחלה Y מקבלים 82 אז אם יש לי את שתיהן, אני אקבל פחות מ82 או 82? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by pure perfection,

מה המצב ?? תראו יש משהו שממש מעצבן אותי ואני לא מוצא את ההגיון שבדבר וזה קשור לחברות הסלולר ( כאילו שיש משהו הגיוני שם ) . למה אני חייב לשנות חבילה אם אני רוצה לשדרג מכשיר ?? מה זה קשור אחד לשני ?? נגיד שהחבילה שיש לי מתאימה לי ואני מרוצה ממנה ואני רק רוצה לשדרג מכשיר למה אין לי את האפשרות הזאת ?? יש חוק חדש מהחוקים שנכנסים לפועל מינואר שמשנה משהו בקשר לעניין הזה ?? לפי דעתי זה משהו שצריך לעבוד עליו ולהוציא חוק שיבטל את העניין הזה , תנו לשדרג בראש שקט למה ההתעוללות הזאת . מה דעתכם ??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם.. משהו מעצבן קרה לי בזמן האחרון במקלדת. יש לי סט מקלדת ועכבר של מייקרוסופט פשוטים ולא אלחוטיים,זה שלמקלדת יש למעלה את המקשי קיצור לתוכנות ולמדייה פלייר (כל אחד בעולם מכיר את הסט הזה).. עד לפני כמה זמן הייתי יכול לשמוע מוסיקה ברקע במדייה פלייר ולעשות דברים אחרים במקביל כמו גלישה באינטרנט וכו' וכשהייתי רוצה להעביר שירים או לעשות PAUSE הייתי משתמש בקיצורים במקלדת למעלה מבלי להכנס למדייה פלייר (עד כאן הכל סטנדרטי ופשוט נכון?) אז זהו.. שמלפני כמה ימים המחשב שלי החליט שהמקשים האלה לא עושים כלום אלא אם כן אני נמצא במדייה פלייר!! משמע - הם לא עוזרים ולא מועילים בכלל!! כלומר = עכשיו אני צריך בכל פעם שאני רוצה להעביר שיר קדימה או אחורה להכנס למדייה פלייר ורק אז ללחוץ על …

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  24. חילקתי את הויזה שלי לאיזה 10 חנויות באינטרנט בקניית מוצרים... עכשיו, נגיד ועוד איזה כמה שנים אחת מהן פושטת רגל, הם יכולים לחגוג לי על הויזה

25. Started by ezx,

יש לי מארז טרנפורמר אני יושב מול המחשב ופתאום אני מריח ריח שרוף המחשב נכבה אני מדליק אותו הוא נידלק בלי בעייה הכול תקין חוץ מהמנורה בחזית שלו הגיוני שקתודה קרה תישרף ככה סתם ללא סיבה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים