עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by no_way,

בקרוב אני משתחרר ואני מאד רוצה לעסוק בתחום המחשבים בחיי. לצערי, למדתי שפות ברמה בסיסית בבצפר אבל זה שיעמם אותי נורא. התחום שאני אוהב זה מציאת תקלות ופיתורן. הרכבת מחשבים ועוד. איזה עבודה אתם ממליצים שאני אתחיל אחרי הצבא כדי להשתפר בנושא? תודה לכם

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Sfree,

מישהו שמע פעם על מכללת practicu ? זה יכול להווה תחליף למכללה ? איך הרמה ? משתלם ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. ערב טוב. ברצוני להזהיר אתכם מתקריה (פנצ'ריה) באשקלון "על גלגלים". הם ממוקמים באזור התעשייה צפוני מתחת לשלט ענק של "TIRE CLUB" (למרות שהם כמובן לא שייכים לרשת, הונאה בפני עצמה) תחילה ניסו למכור לי צמיגים מ-2012 (!), [בסוף התעקשתי וקיבלתי שבוע 31 שנת 13, גם לא משהו] בהמשך, בשנייה שהורדתי עיניים מהרכב הם פתחו את הבורג במכרז הצמיג (נאבה), תוך כדי מצג שווא שיש לי בעיה מכנית ברכב. כרגע גם גליתי שאחד הצמיגים לא ישב טוב על הג'אנט וכל האוויר ירד ממנו. מזל שזה קרה בזמן עמידה ולא בנסיעה. בקיצור חובבנים. ממליץ להתרחק. [אני יודע, היו מיליון דברים שסימנו לי להתרחק, אבל הם היחידים באזור שמחזיקים FALKEN]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, לאחר דיונים רבים בנושאי אקטואליה ופוליטיקה שקראתי או השתתפתי בהם, ברצוני לערוך סקר בין קוראי הפורום ולבחון את דעתכם: האם אתם בעד קיומה של במה פוליטית בפורום מחשבים או נגדה? הסיבה העיקרית לסקר היא כתוצאה מביקורת אישית שלי ושל עוד מספר חברים לגבי תרבות הדיון בפורום הזה. נראה כי כולם מאד מתקשים לייצר דיון שעומד בחוקי הפורום ומסקירה קצרה אפשר לראות שבנושאים מהותיים בפורום הזה לא נערכים דיונים מבלי שיחוו שם חברים עלבונות, קללות גידופים והשמצות. דעתי האישית היא שיש או לסגור את הפורום או לאפשר לו לפעול תחת אכיפה הדוקה של תרבות הדיון וחוקי הפורום, אכיפה שכרגע איננה מתרחשת ברמה הראויה למיטב דעתי.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by Gal&Gal,

אני מרכיב PLAYLIST להתאמן איתו אשמח להצעות למוזיקה טובה לאימון אירובי, כזו שמתחילה מהר ומסיימת יותר מהר , כי אני לא רוצה פתאום באמצע ריצה לפול על שיר רגוע שיוריד תקצב. כרגע יש כמה Dנסים וDאב Sטפים , וכמה Pופ עם מילים שמחדירות מוטיבציה מה אתם אומרים אפשר לעשות מזה TOPIC טוב לא? שכל אחד ישים את המוזיקה שהוא שומע באימון אגב מוזיקה שלדעתי לא מתאימה לאימון כזה זה שירים כמו eye of the tiger שאומנם מזוהה עם ספורט אבל זה שיר רגוע מדי לריצה שיהיה לכם אימון מוצלח! - - - תגובה אוחדה: - - - טוב אני אתחיל, 2 שירים מהמשחק המעולה הזה, מאז ששיחקתי בו השירים האלה לא עוזבים אותי מוטיביציה וקצב בשמיים http://youtu.be/9LmYHOZorwc http://youtu.be/rQzet0GOKNo - - - ת…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. (גם הוא מחפש תמונה, וה"ערב זח" הזכיר לי שגם אני מחפש תמונה, ועוד מהקומדי סטור, יש ?) טוב, הפכתי את האינטרנט, איימתי עליו, טילטלתי אותו, והוא לא נכנע לי לא נתן לי את מה שאני רוצה... אני מחפש תמונה של אסף אשתר, כשהוא בדמות של "מ.כוערת" ועושה את הסימן עם האצבעות ("ואוו") אני מאוד אשמח לכל עזרה שאתם יכולים להציע.

• 31 תגובות
    • 16.6k צפיות
  7. Started by JohnnyBravo,

קיים דבר כזה?דבש בצורה של סוכרייה,כמו קוביית סוכר? אם לא איך בכלל אני הופך את הדבש למוצק?מקפיא אותו? אם אני רוצה לקחת כפית דבש לעבודה..

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. רציתי לספר לכם על פרויקט חישוב מבוזר קהילתי שהמחשבים שלי משתתפים בו (בדומה לפרויקט בשרשור "אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע", שעד כמה שאני זוכר נעוץ כאן בפורום כבר כמה שנים טובות). מטרת הפרויקט היא למצוא מספרים ראשוניים מסוג מיוחד, הקרויים מספרי [tTip=על שם הנזיר/משכיל מרן מרסן.]מרסן[/tTip]. חלק 1 מתוך 2: הקדמה על מספרי מרסן תזכורת קטנה לפני שאני אתחיל (לא תהיה כאן מתמטיקה מסובכת): מספר ראשוני הוא כל שלם גדול מ-1 שמתחלק רק בעצמו וב-1. יש אינסוף כאלה. הערה: במקום או בנוסף ללקרוא את החלק הזה אתם מוזמנים לצפות בסרטון קצר מ-TED. מספר מרסן הוא מספר מהצורה , כאשר n מספר שלם וחיובי (כדי לחסוך כתיבה נהוג לסמן ). למשל ארבעת מספרי המרסן הראשונים הם 1,3,7,15; שימו לב שבדיוק שניים מהם…

9. Started by Alexkmr,

משהו ידוע אם בטיפול הראשוני צריך לשמן גם את הצד החיצוני של הווק או רק הפנימי?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  10. שלום לכם, ברצוני להשתמש באפליקצייה whatsapp, אך בגלל שיש לי פלאפון מגעיל (העונה לשם Galaxy Y) אז לא נוח להשתמש בו. לכן באפשרותי להשתמש בנקסוס 7 שלי ביתר נוחות... הבעיה היא שלנקסוס שלי אין 3G. לכן בגוגל פליי זה לא נותן לי להוריד את האפליקצייה. חברים שמעו על אפשרות להיכנס לקבוצות ב-whatsapp דרך האפליקצייה hangout של גוגל. האם זה אפשרי? אם כן, איך אני בידיוק עושה זאת? אשמח למדריך כי אני אישית לא מצליח למצוא משהו בגוגל.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by ychig,

מחובר להוט http://imgur.com/ksVIFn5 [TABLE=width: 670] [TR] [TD]United States[/TD] [TD]District Of Columbia[/TD] [TD]Washington[/TD] [TD]Psinet Inc.[/TD] [/TR] [/TABLE] wtf? - - - תגובה אוחדה: - - - מסתבר שזה קורה לעוד אנשים: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=204974&postdays=0&postorder=asc&start=15

12. Started by Cha0stAlker,

מישהו יכול לספר לי איך המיונים לתגלית עובדים, מה הם שואלים ומה יעזור לי להתקבל? תודה.

• 6 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. עברו יותר משנתיים מאז שהגיבו לאחרונה בדיון האחרון אז החלטתי לפתוח אחד חדש ! נסו לשמור על הדיון נקי מתגובות מיותרות על מנת שננצל את מטרת הדיון בצורה הטובה ביותר. אין לצטט הודעה של משתמש עם תמונותיו , זה סתם יוצר בלאגן עם כפילויות של תמונות אם רוצים להגיב על סביבת עבודה של משתמש מסוים יש לרשום את כינויו ולרשום את התייחסותו ללא התמונות - - - תגובה אוחדה: - - - אחרי שבוע של עבודה (שכוללת גם מעבר למה שרואים בתמונה..) הפינה החדשה * עדיין יש כמה פינישים קטנים הזמנת זכוכית גדולה לכל אורך\רוחב השולחן השחלה חדשה של כבל של HOT (הנוכחי משום מה לא עובד ונאלצתי למשוך מהנקודה הישנה) סידור הכבלים בצורה מכובדת יותר!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Sfree,

בוא נניח שאני מכיר היטב את רכיבי המחשב ואני אפילו יודע איך להרכיב מחשב לבד, אבל הבעיה היא איך אני מתקן את בעיות החומרה הללו, אני הולך למישהו לתקן לו את המחשב הוא אומר לי, המסך לא עובד/הכונן קשיח לא תקין, בקיצור אני צריך לתקן לו את המחשב, אבל זה שאני יודע להרכיב מחשב זה לא אומר שאני יודע איך לתקן אותו. לחלקכם השאלה אולי תשמע דבילית, אבל בכל מקרה אשמח לתשובה.

15. Started by arik100,

יש לי בתיקיה אלבומים רגילים ואז הכל סבבה אבל הבעיה היא בשימוש בפלאפון ב חלוקה לאלבומים. יש לי כמה אלבומים ו השארתי מספר שירים מכל אלבום. איך אני מבטל את השיוך שלהם לאלבום לגורם להם להיות משויכים לאלבום אחד? תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by Yuri,

שלום אני רוצה להתחיל בקורס מחשבים, ואני רוצה לשאול במה כדי לי להתחיל ולמה לעבור, אני רוצה להשקיע בתחום המחשבים בעתיד, ואני ממש רוצה ללמוד כל דבר אפשרי. אז במה להתחיל ומה לסיים ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, *חשוב לדעת שההודעה הזאת לא למטרת פרסומת* אני לפני כמה שנים נתקלתי באיזה אתר שמאד עניין אותי, אתר שמלמד "איך להיות טכנאי מחשבים" מתחיל מאפס ומגיע לרמה של הרכבה ופירוק מחשב וכמובן תיקון תקלות, בקיצור כל מה שטכנאי מחשבים צריך לדעת, האתר הזה הוא *אתר נדיר* אני גם יסביר למה, מכיוון שאין אף אתר/תוכנה באינטרנט שמלמדים מחשבים בצורה כזאת (וכמובן בחינם), אני לא אמרתי שאם לומדים הכל אז אפשר כבר ללכת לראיון בהייטק, אבל בכל זאת אני ממליץ בחום. האדם הזה (חגי) הוא אדם שהשקיע רבות בסרטוני ההדרכה ! כתובת האתר: http://www.lce.co.il/ בהצלחה..

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by meitalush,

היי אני בת 25 . תמיד היה לי חלום ליסוע לסין ובנוסף אני אני אוהבת תמיד להכיר אנשים חדשים ולהרחיב את המעגל החברתי. החלטתי לשלב בין השניים. אז החחלטתי לארגן קבוצה של צעירים מהאינטרנט שביחד נרשם לטיול מאורגן לסין כי בגלל השפה מאד קשה להסתדר שם לבד . בנתיים להפתעתי הולך לא רע ויש לא מעט פניות אבל עדין לא מספיק, צריך כמה שיותר גם כדאי להוזיל את המחיר וגם כי זה כיף כמה שיותר. הפרטים : טיול מאורגן של 11 יום ביגין ושנגחאי ביולי או בספטמבר - עוד לא הוחלט . המחיר - בערך 1800 דולר למספר אנשים שיש כרגע . הטיול הוא לגילאי 23-32 בלבד. אני אשמח אם מישהו מעוניין או חושב שזה יכול לעניין שיפנה אליי במייל וגם אם אתם מכירים מישהו שאולי זה יענין אותו. meitalkon@gmail.com תודה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by ShahafH,

אהלן! התחלתי לא מזמן להתאמן במכון כושר ואני מעוניין לקחת גיינר אחרי האימון חוץ מהארוחות שאני אוכל כל 3 שעות. אני בן 23, גובה 1.74 ושוקל 65. האם יש המלצה לגיינר מסויים? ומאיפה אפשר לקנות בזול? (גם מחול אפשרי). תודה!

• 31 תגובות
    • 20.4k צפיות
  20. Started by Googleness,

ממה שהבנתי מהחדשושת היום מי שהשם משפחה שלו מופיע ברשימה והוא יכול להוכיח שהוא צאצא של מגורשי ספרד מקבל אזרחות ספרדית, עכשיו אם אני לא הוזה אזרחות ספרדית היא של האיחוד האירופי ומאפשרת מגורים \ עבודה \ לימודים \ תנועה חופשית ברחבי ההאיחוד? בכל מקרה בדקתי ברשימה המלאה: http://isc.wcdn.co.il/w9/v/news/files/1391927813_6747.pdf ומצד אבי וגם מצד אימי מופיע שמות המשפחה, יש לי תעודת לידה של אבא שלי וסביר להניח שיש גם די הרבה מסמכים שקשורים בנושא כדי להוכיח. השאלה היא ממה שהבנתי התקנה החדשה מבטלת שתי הגבלות: 1. לא צריך לוותר על אזרחות ישראלית. 2. לא צריך לגור שנתיים בספרד פיזית כדי לקבל את האזרחות. אז מי הבין מה הסיפור ואיפה אני בודק לעומק לגבי הנושא הזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הקיצור של 4 חודשים יהיה רק לאלה שיתגייסו ממחזור מסויים או כאלה שכבר התגייסו ממחזור מסויים?

22. מה דעתכם על ההצעה הזו? http://www.iandm.co.il/Campaign/2013/Mizrahi_Tefahot/Live/IDF/Landing_Pages/Ptor.html חוץ מזה כחלופה לדמי הניהול הגבוהים בבנק, אני שוקל לפתוח תיק השקעות בבית השקעות. מישהו מכיר בית השקעות מומלץ בהשקעה בסכומים נמוכים יחסית?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by benor,

מדובר בבית בגודל של כ- 150 מ"ר. החשיבות העיקרית היא בעקר בסלון ובמטבח. יש מעט שטיחים (אין ממש צורך בשאיבת השטיחים) התקציב בין 1500 - 2500 ש"ח. איזה דגמים מומלצים יש במחיר הזה? איזה חומר אני יכול לקרוא בנושא, על מנת להרחיב את הידע שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  24. תחשבו על זה, מה כבר יכול להיות? כמה חבר'ה שיש להם תחומי עניין משותפים נפגשים לקפה או ארוחת צהריים. נכיר, נפטפט, ננסה לספוג קצת ויטמין D כי אני בטוח שלהרבה כאן חסר את זה, יכול להיות כיף לא? אני רק מרחם על המלצר שיצטרך לתת שרות לחבר'ה מפורום "צרכנות".

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by arielcom,

אני בטוח שאני לא היחידי, אבל אני ממש רזה(72 קילו 1.90) והמקום היחיד שיש לי שומן זה בבטן, וזה לא מעט - ממש יש צמיגים גדולים כשאני מתכופף למשל. בגלל שלאחרונה אני מתחיל להתאמן ומנסה להתנפח אני מסתבך באיך להוריד מצד אחד את הבטן ומצד שני להעלות מסה כללית. חשוב לציין שאני כמעט ולא אוכל שטויות ולא שותה מיצים בכלל, בנוסף אני גם מקפיד על תרגילים לחיזוק שרירי הבטן. מה עלי לאכול בשביל לעלות במסה, ומצד שני להוריד את הבטן הזאת?

דיונים חדשים בפורומים