עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תשמעו, היה לי היום וויכוח ענק עם חבר שלי. אני אמרתי לו שאני לומד קאפואירה וזה, ואז הוא אמר לי-מה זה יעזור לך בחיים, מימלא אם ברחוב מישהוא יוציא עליך סכין זה לא יעזור לך קאפואירה. אבל לפי דעתי זה לא נכון. הוא אמר לי שאם אני רוצה להיות חזק אני צריך ללכת לאיגרוף תילאנדי או קרב מגע. הוא צודק???

• 77 תגובות
    • 6k צפיות
  2. טוב נתקלתי ב 2 עבודות טובות, ג'יימס מציעים 24 שח לשעה במחלקת אלכוהול לטעימות אלכוהול, 6 משמרות בערך בשבוע, לילה בוקר ערב, בלילה 150 אחוז בשבתות וחגים 175. המשמרות מנוהלות בצורה אקראית במחשב שלהם. הסעות מהבית ועד העבודה ולהיפך. לעומת זאת מסעדה טובה, 22 לשעה אבל יש טיפים, כמעט 35ומעלה לשעה בסה"כ, וקרוב לבית (ראשלצ). אני נוטה למסעדה, עבודה למטרת חסכון חצי שנה ומעלה ללימודים בקרוב. אגב בג'יימס יש התחייבות לחצי שנה או קנס 600 שקל... אז מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by Rider,

היי חברה, קיבלתי זימונים ליום מיונים בצ'ק פוינט למשרת R&D ואני יפתור את המבחנים בשפת C כבר קראתי את הפרסומים לגבי השאלות שיש שם ויש לי כמה שאלות, 1.צריך הסבר על השאלה התכנותית השניה - מה הדרישה המדוייקת? כיצד מממשים? (אלגוריתם) 2.שאלה תכנותית רביעית(בדיקה של 10% מכלל התעבורה לIP מסויים) -כיוון שאני מממש בC, אין לי באמת HASHTABLE מובנה - אני מייצר אחד, כלומר הפתרון הוא לממש STRUCT מסויים ולשרשר רשימה מקושרת בהתאם לקובץ הטקסט הקיים,כלומר הHASHTABLE שיצרתי מוגדר על KEY שהוא הכתובת עצמה, כל פעם יש צורך לרוץ על הרשימה ולסרוק אותה עבור כל כתובת, האם יש פתרון יעיל יותר? 3.בכללי - יש צורך לבדוק מקרי קצה או שמניחים שהכל תקין בקלט (קובץ טקסט ריק, הקצאת הזיכרון לא עבדה וכ'ו... …

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  4. כרגע שלי הצלצול הוא A pain that I'm used to (חתוך לפזמון כמובן; של דפש מוד). וההודעה אני מחפש משהו טוב. ושעון מעורר(איך לא)- chop suey של SOAD-חתוך ממתי שהם מתחילים לשיר

• 63 תגובות
    • 6k צפיות
  5. אין אפשרויות ביניים כי זהו קוננדרום. אני רוצה לדעת מה חושבים פה אנשי הפורום. זהו אינו דיון ספאם.

• 23 תגובות
    • 6k צפיות
  6. שלום, אני בן 20 אז שלא יבואו לי בני 13 וימליצו בבקשה משקפי שמש: היו לי משקפי שמש של Rudy Project (נאבדו..) שהיו דווקא יפים אבל קצת לא אהבתי את עדשת המראה.. לאבא שלי יש את זה: http://www.erroca.co.il/admin/Product/SPic2/548091.jpg וזה נראה יפה עליי, אבל משום מה זה קצת נראה לי כמו משקפי שמש שעיוורים שמים אז אולי אני ימצא כזה בצבעים אחרים (לא בקטע של צבעים ממש נועזים..) על מה אתם ממליצים? בגדים: אני מחפש בגדים ליציאה, חולצות יפות עם פסים לרוחב כאלו בצבע שחור-אפור, או חולצות עם הדפסים מעוצבים... היתי ב CASTRO MEN ויש להם כמה בגדים יפים אבל המחירים..או או המחירים... היתי גם ב TNT ויש להם גם כמה בגדים נחמדים, והמחירים גם בסדר, אבל דיי ראיתי שם הכל.. על מה אתם ממליצים…

• 34 תגובות
    • 6k צפיות
  7. אהלן חברההזמנתי מאתר מוכר בחול 2 חבילות של אבקת חלבון אופטימום (כל אחת 2 ליברות) דרך UPS.הודיעו לי שהחבילות הגיעו לארץ (משלוח שעלה 60$!!) אך משום מה UPS החליטו שאני צריך לשלם 150 שקל על כל חבילה בכדי לקבל אישור ממשרד הבריאות בכיד להעביר את החבילה במכס.למישהו כאן זה קרה? מה אני עושה כדי לא לשלם להם ולקבל את החבילה בכל זאת?

• 27 תגובות
    • 6k צפיות
  8. מי מכם שגר בפתח-תקוה ועבר היום ליד המזרקה במרכז העיר אולי ראה מה הלך שם. כל הכיכר מרוססת בצלבי קרס, "SS", ו-14/88 (קוד של ניאו-נאצים) ושאר דברי נאצה. רציתי לצלם במצלמת פלאפון אבל האיכות שלה ירודה. ככל הנראה זה אותם החולירות שחיללו בתי כנסת בפ"ת שנה שעברה. לא טיפלו בהם אז הם "חוגגים". מה שהכי הדהים אותי, זה האדישות של העוברים והשבים, כאילו זה הדבר הכי רגיל בעולם! לא היתה נוכחות משטרה וכאילו לא עניין איש מי ומה ומו! בבקשה מכם, אם מישהו מכם גר בסביבה ויכול לצלם את זה ולשלוח לאתר חדשות או מישהו שאכפת לו, כדי אולי ליצור סערה תקשורתית. פשוט נמאס מאוזלת היד של המשטרה, חוסר האכפתיות וזריקת הזין. מה יהיה הצעד הבא שלהם, אם ימשיכו להתעלם ממה שהם מעוללים? מתי יטפלו בזבלים הקטנים …

• 83 תגובות
    • 6k צפיות
  9. אשמח לשמוע דעות ממי שמכיר, לי אישית יצאה חוויה מחורבנת ואני ממליץ להיתרחק כמו מאש...

• 31 תגובות
    • 6k צפיות
  10. Started by ofer_mat,

כמו שאתם יכולים לראות את הפרופיל שלי אני כבר שנים חבר ב WHZONE והיתי חבר מאוד פעיל פעם אני פשוט נכנס כל פעם לפורום ונדהם מחדש מההתיחסות של המנהלים למשתמשי האתר באיזה קלות וזלזול הם מתיחסים לגולשים וזה ממש כואב לי סוגרים הודעות במקום לענות תשובה קצרה ועניינית מצפים מהגולשים לקרוא פוסטים של 50-100 דפים בשביל שאלה קטנה חברה אתם איבדתם את העיניין ואיבדתם את המושג של פורום HWZONE הוא לא אינציקלופדיה שצריך לקרא בה יומים בשביל לקבל תשובה אתם פה כדי לענות על שאלות וגם אני פה כדי לעזור לאחרים מה לעשות שכל פעם יש אנשים חדשים וכל פעם צריך לענות על אותם שאלות? אז מה זה פורום בשבל זה אתם פה ובשביל זה יש לכם גולשים שעם השנים משום מה התחלתם לזלזל בהם. פניתי בעבר למנהלי האתר. לא קבלתי תש…

11. Started by surfface,

http://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ אצלי E 96 F 88 83 G אני חייב לשפר ומת' עשיתי 004 ב92

• 75 תגובות
    • 6k צפיות
  12. בקרוב אני אתחיל סבב ראיונות עבודה. זהו תהליך כיפי ומרנין שרובכם, אני בטוח אוהב. נכנסתי לרשת לחפש את התשובה שיכולה להתאים לי אבל לא מצאתי. כולם הולכים סחור סחור ולא ניגשים לנקודה עם דוגמאות. אז אני פונה אליכם. מה יכולה להיות תשובה מספקת לשאלה המציקה הזו?

• 27 תגובות
    • 6k צפיות
  13. שלום קודם כל אני לא פותח תדיון סתם- יש מצב שכבר קיבלתי ואני לא יודע על זה(עזבו סיפור ארוך) ואני לא רוצה להחמיץ את המיונים לגאמא למשל בכל אופן היה לי צו ב-31.7, קיבלתי תאריך גיוס ל-28.11.08 כל הזימונים לפרויקטים כמו גאמא מתי אני אמור לקבל ? יש לזה תאריכים מסוימים אני מניח..? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  14. Just sound like monster :ylsuper: (My golf vr6 with alot of tuning)D http://rapidshare.de/files/15888256/NEW_HP.avi.html

• 79 תגובות
    • 6k צפיות
  15. שלום , רק כדי להיות בטוח של יעשו לי בעיות ... האם הצגת צילום של תעודת זהות + רשיון הנהיגה + רשיון רכב , מכסה על מקרה של חוסר בתעודות המקוריות למקרה ששוטר תנועה מבקש הצגת מסמכים ?

• 27 תגובות
    • 6k צפיות
  16. בלי להכנס לבעד / נגד, בסיומו של יום, אחרי עסקת שליט ועם שחרורם של אלף פעילי טרור / רוצחים למיניהם, וכמובן ההבהרה שלחטופים שלנו יש ערך גבוה כקלף מיקוח, מדינתנו היא לבטח לא מקום בטוח יותר. מאחר ולא נדיר שאני יוצא לטייל ו/או לסייר במקומות מבודדים, החלטתי להוציא רשיון אזרחי לנשיאת נשק, אלא שמאז השירות הצבאי שתם לו לפני מעל ל4 שנים, לא נגעתי בנשק, וגם אז זה היה M16 בלבד, כך שאני לא מתמצא באקדחים למיניהם. הייתי שמח, אם מישהו באמת מבין בזה משהו, ייתן המלצה על דגם/ים של אקדח/ים וגם ידע לתת את סדר גודל העלויות שלהם.

• 30 תגובות
    • 6k צפיות
  17. איך הופכים מסמך DOC = WORD לתמונה = JPG?? סדר פעולות בבקשה. בברכה

• 13 תגובות
    • 6k צפיות
  18. 1. להיות ישראלי זה לבדוק אוטו חדש שעולה 230,000 שקל על ידי בעיטה בצמיג. 2. להיות ישראלי זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ולא יכול לחכות לרגע שהוא יעוף מפה שוב... 3. להיות ישראלי זה להיכנס לכינרת עד האמצע ולא להירטב... 4. להיות ישראלי זה לראות שלט צבע טרי, להניח עליו את היד ולהגיד: "וואלה, באמת צבע טרי..." 5. להיות ישראלי הוא מישהו שקונה מכסים של מעדן חלב באלף שקל כדי להרוויח פאוץ' ששווה עשרים שקל... 6. להיות ישראלי זה להתחיל לצפצף כשהרמזור מתחלף לצהוב... 7. להיות ישראלי הוא מישהו שהדיאטה שלו היא שכולם מסביבו ישמינו! 8. להיות ישראלי זה לקנות ג'ורג'יו ארמני בשוק בעשרים ותשע שקל ולהיעלב שזה מזויף. 9. להיות ישראלי זה לצאת החוצה בהפסקת חשמל דבר ראשון לבדוק שזה לא …

19. אם חולי נפש לא מודעים לכך שהם חולי נפש.אז יכול להיות שכל אחד מאיתנו הוא חולה,לא?

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  20. שלום המייל שלי הפך ללא שמיש משום מה (gmail). הססמה לא עובדת בכניסה למשתמש (שאני זוכר אותה בעל - פה מעל לשנתיים) הססמה נכונה משו בחשבון נדפק אצלם אני חושב. מיכוון שגם הface book לא רוצה להתחבר. (אני רשום במייל הזה שם) מיכוון שגוגל היא חברה ענקית אני משאר שיש איזה שהוא מוקד ארצי שלהם חיפשתי בגוגל את גוגל, טוב לא מצאתי כל כך. איך אני יוצר קשר עם גוגל ישראל ? תודה.

• 25 תגובות
    • 6k צפיות
  21. שלום, אני חושב ללמוד טכנאות מחשבים, ודברתי עם 'ג'ון ברייס'. עכשיו, הקורס שם עולה 13,000 ש"ח (כולל מחשב נייד, שמקבלים), ואורך 224 שעות., שאלתי, האם זה צריך להיות כל כך ארוך. יש לי ידע מתקדם יחסית, ובשביל להיות מוכשר להיות טכנאי בבתים, מה אני צריך כבר להוסיף עליו?! בקיצור, האם כדאי להשקיע בכזה קורס, או שזה מיותר? תודה.

• 18 תגובות
    • 6k צפיות
  22. לא נשמע הגיוני כי הכדור מסתובב

• 14 תגובות
    • 6k צפיות
  23. רקע:עשיתי י"ג י"ד לפני הצבא ,כרגע אני בן 22. הסיפור: אני שנה וחצי בצבא(חיל אוויר) עברתי כבר שלושה בסיסים + שלושה קורסים(2 לא עברתי בכוונה) הספקתי להיות טכנאי אלקטרו אופטיקה שזה הקורס שעברתי אבל פסלתי אותו בדרך של בלאגן עכשיו העבירו אותי לבסיס בדרום שנקרא ביסנ"מ בית ספר לנ"מ...להיות שם אפסנאי טכני ואני ממש לא רוצה את זה עשו לי את זה בכוונה כי רציתי קרוב לבית ולא נתנו לי בקיצור הגעתי לשם(פה זה כבר שנה וחצי בצבא) והלכתי לקב"ן כי כבר נשבר לי הוא הוריד לי פרופיל ל45 נפשי והמליץ להעביר אותי קרוב לבית אחרי שהוא פסל לי צריך לקבוע וועדה עם המפקד בסיס ולפני הוועדה עושים ראיון עם המפקד טייסת(סגן אלוף) ,אז בתחילת השיחה הוא שאל אותי אם אני רוצה לצאת מהצבא אמרתי לו שלא ,אח"כ הוא שאל למ…

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  24. Started by J0n1,

נמאס לי כל הזמן לאכול המבורגר/פיצה, בא לי מסעדות עם אוכל אחר ומיוחד. מישהו מכיר מקומות מעניינים עם אוכל מיוחד? הכוונה לג'אנק אבל לא אמריקאי, כמו טאקוס נגיד..

• 32 תגובות
    • 6k צפיות
  25. סתם דיון מתוך סקרנות, זה טרנד של השנים האחרונות לתת שמות מצחיקים \ מעניינים \ מתנקמים בשכנים וכיוב'. אז איך קראתם אתם לרשת האלחוטית שלכם? (אלה שמסתירים את ה SSID נא לא להתפלצף בעניין הזה, כבר הוכח שזה פחות מאובטח ועדיף שם גלוי, ארוך ולא שגרתי או דיפולטי)

• 42 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.