עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום , אני בן 19 וכרגע אני נמצא בצבא ארבעה חודשים , לפני הצבא הייתי מתקלח עם סכין, אך הבנתי שקשה מאוד להתגלח עם סכין בצבא כמו שצריך. אני מחפש מכונת גילוח שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתחזיק מעמד (הסוללה שלה) לכמה שיותר זמן. (נמצא בשטח רוב הזמן ולא בבסיס) אם זה משנה יש לי זיפים עבים. תודה.

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. Started by MishaK,

1. לבוא עם מכנסיים ארוכים בשביל שלא יעופו ניצוצות ותישרפו, שלא יעלו עליכם בעלי חיים לא מזוהים. 2. לא לשפוך נפט או חומר דליק על המדורה ולזרוק גפרור אלא להדליק קרש ואיתו להדליק את המדורה. 3. לא לזרוק דאודורנט למדורה כשהיא קרובה לחפצים של החברים שלכם, עצה שלי, אתם לא רוצים עשרים אנשים רצים עליכם בגלל שנשרף להם איזה סווצ'רט או תיק. 4. זהירות כשמשחקים עם החומר הלבן הבוער של המנגל כדורגל!!! כל שנה זה עף למישהו לראש. 5. לא לנסות להדליק סיגריות מהמדורה. יש לכם עוד?

• 63 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

הידיים שלי נוטפות דם לפעמים מזה,איך אפשר להיגמל מזה בשיטה זריזה? תודה ,ואם זה הולך להיות תשובה בסגנון ''לך לקבוצת גמילה'' אתם פשוט לא חייבים לכתוב תגובה.

• 52 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. אני מתכוון לעבוד (אולי להתנדב אפילו - על מנת לצבור ניסיון) במעבדת מחשבים קרוב לביתי, וכמעט כל חברי הולכים לעבוד במקדונלד'ס. אשמח עם תשתפו חוויות ותתנו קצת טיפים איכותיים --Vega נ.ב. אנוכי חסר ניסיון מבחינה מקצועית, אבל עתיר ידע בכל הנוגע למחשבים.. כמה ש"ח לשעה עליי לדרוש, או, לחילופין, עמלה על כל מחשב מתוקן?

• 99 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. בקרוב אני אתחיל סבב ראיונות עבודה. זהו תהליך כיפי ומרנין שרובכם, אני בטוח אוהב. נכנסתי לרשת לחפש את התשובה שיכולה להתאים לי אבל לא מצאתי. כולם הולכים סחור סחור ולא ניגשים לנקודה עם דוגמאות. אז אני פונה אליכם. מה יכולה להיות תשובה מספקת לשאלה המציקה הזו?

• 27 תגובות
    • 5.9k צפיות
  6. Started by Cha0stAlker,

מעוניין להיכנס לכושר לב ריאה מעולה בזמן קצר. אני 1.80 ושוקל 64 קילו. האם יש 'טכניקות' או 'שיטה', משהו שיעזור לי לייעל את ההיכנסות לכושר? כלומר, נניח שאני אתחיל לרוץ: ריצות מהירות לטווח קצר או איטיות לטווח רחוק? מה כדאי לאכול כדי להישאר אנרגטי? ריצה, אופניים, שחייה - האם מבין אלה יש אחד שיעזור לי להיכנס לכושר מהר יותר, או שכל עוד אני מזיע הכל בסדר, בלי תלות בסוג הכושר? אשמח לטיפים.

7. Started by Moty_p,

אני לא מבין למה עשו צעד כזה נוראי. עכשיו לכל הרחוב שלי אין טלוויזיה בבית ואני גר במקום שאנשים לא יכולים להרשות לעצמם לשלם 200+ ש"ח כל חודש והקולטים של DVB-T (DTT) הם זוועה, רואים משהוא כמו 6 FPS לשניה

• 40 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. ביקשתי מקרוב שלי להביא לי טלפון מחו"ל. הטלפון, שנמכר ברשתות בקרוב ל3000 ש"ח, ונמכר באופן פרטי בכ2300 ש"ח, נמכר בסין באזור ה200$. מראש אמרו לי שהמחירים שם הם משהו כמו חצי משם, אבל זה ממש הפתיע אותי. השאלה שלי היא, איך אני יכול לזהות זיוף בטלפון? הרי יש חנויות במזרח בהן טלפונים נמכרים מתוך סלסלות, ממש ערמות של טלפונים. אני יכול להבין את הקלות בליפול במשהו כזה. אבל בהנחה שאני מבקש ממנו לקנות לי מוצר ארוז, שנראה מקורי (מבחינה חיצונית) - האם זה ההימור הטוב ביותר שלי? האם יש דרך לאמת את אמינות הטלפון, רק מהאריזה\הטלפון, כלומר ללא תלות בחנות? תודה, נדב.

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. קיבלתי זימון למיוניים, זה דווקא מתאים לי כי אני לא מחפש תפקיד קרבי. בכל מקרה יש משהו שווה לדעת?

• 26 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. היי. כן כן, נשמע כמו דיון EMO טיפוסי. אבל לא. קודם רקע. אני בן 18, ומגיל 15 בערך אני דכאוני. לא, לפני שיבואו לפה האנשים שיגידו שאני סתם אימו, לא. דיכאון קליני זה מחלה לכל דבר. לי יש תת-סוג שנקרא דיסתמיה. מה שזה אומר שבניגוד לאנשים אחרים, שיש להם תקופה דכאונית קשה, ואז יוצאים מזה, אצלי זה ימשך שנים, אם לא כל החיים. כמובן שיש זמנים טובים וזמנים רעים, אבל באופן עקרוני, בשניה שאין סיבה למצב רוח טוב, אני נכנס לדיכאון, עם כל התסמינים.כמובן שיש לי תרופות לכל העסק, אבל זה לא פותר את המצב. תצחקו, תגידו שהחיים חרא, אבל לא. זה לא שאני בוחר לעשות את זה. או שאני סתם עושה מעצמי מסכן. זה פשוט שאלה קיומית פשוטה שרציתי לשאול. למה פה? כי אני יודע שיש פה מספיק אנשים אינטליגנטים שלא יזרקו "א…

• 76 תגובות
    • 5.9k צפיות
  11. יום שישי השחור של אמאזון: באמאזון חוגגים יום הולדת עם ה-Prime Day שמבטיח מבצעים חסרי תקדים למשך 24 שעות בלבד, ואנחנו נסביר לכם איך גם אתם תוכלו להשתתף בחגיגה הזאת לכתבה: http://hwzone.co.il/מדריך-אמאזון-חוגגת-היום-20-שנים-עם-מבצעי/

• 73 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. Started by ConRoe X Fire,

http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/gayometer.html לי יצא 33%.

• 48 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. לא נשמע הגיוני כי הכדור מסתובב

• 14 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. Started by raiman1,

יש לי בית ספר דוסי!!! :nixweiss:(לא חרדי...) הם חסמוו אתרים כמו FACEBOOK YOUTUBE וכאלה. אפשר באיזושהי דרך לעקוף את החסימה הזאת?

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. כמו שכתוב בכותרת, אבי הביא לי שעון G-SHOCK מהונג קונג. הוא בא בלי ספר הוראות, אני מבקש את עזרכתכם בהפעלת הסטופר בו. הדגם המדובר הוא ה- DW-8200, שלא כמו ברוב השעונים מסדרת ה-G-SHOCK, הלחצן של האור אינו נמצא מקדימה למעטה אלא בצד ימין למעטה. הסטופר ישנו. הבעיה היא שאני לא הצלחתי להעלות על הדרך שבא מאפסים את הסטופר. זוהי תמונתו של השעון, אם מישהו יודע את הפתרון לבעייה שלי, אני אשמח שישתף אותי בו. תודה מראש, ptyahoo.

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  16. Started by judas_clown,

טוב, עברנו דירה לא מזמן, ובדירה החדשה יש לנו בויילר כזה: אני יודע איך להשתמש בו פחות או יותר (לכוון לאיזה שעה וכמה זמן הוא יידלק) וזה עובד, אחלה. אבל עדיין יש לי כמה שאלות לגביו, אני אשמח אם מישהו שמכיר יוכל לענות: 1. למה אני צריך את הכפתור בפאנל השמאלי? אם יש לי בויילר לפי טיימר, למה הכפתור הזה מועיל לי בכלל? (הוא לא מדליק את הבויילר, ניסינו...) 2. למה לכל הרוחות נדלקת הנורה שם למטה בפנאל הימני? היא דולקת רוב היום, מן הסתם גם כשהבויילר כבוי. (ועכשיו קיץ, אז אנחנו בכלל לא מדליקים בויילר, והיא עדיין דולקת רוב היום) האם היא אינדיקציה לגבי העובדה ש"המים חמים!"? אם לא, אז למה היא בדיוק שם ולמה היא בדיוק דולקת? 3. אם אני מרים את כל הפינים, ומרים\מוריד את הסויץ' הקטן (…

• 13 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. Started by o07,

נגיד מישהו קונה אוזניות מארה"ב משהו כמו 800$ שלא מוכרים בארץ. לגבי העברה במכס אם רשום משומש עד 50$ מה הסיכוי שייבדק. (דרך DHL\FEDEX) ואם כן איך הם יכולים לדעת? וכמה אפשר לצאת בקנס אם ישימו לב? סתם שאלה שעלתה במוחי הסקרן :alcoholic:

• 16 תגובות
    • 5.8k צפיות
  18. כל המחירים שם הם לשטרות כסף בלבד! יש לי כמה עצים בגינה אבל לאף אחד מהם אין כסף בין הענפים,רוב האנשים שקונים דברים יקרים (1000 שקל פלוס) משלמים בכרטיס אשראי ובתשלומים,אז בעיקרון KSP מחביאה את המחירים האלו ונותנת מחירים רק למזומן. מה הלאה? "מחירים הם לשטרות של 50 בלבד לא מקופלים ולא משומשים"? זה ממש צחוק בפנים של הלקוחות. אני מקווה שהם ישנו את האסטרטגיה שם ומהר. באמת חבל.

• 32 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. בלי להכנס לבעד / נגד, בסיומו של יום, אחרי עסקת שליט ועם שחרורם של אלף פעילי טרור / רוצחים למיניהם, וכמובן ההבהרה שלחטופים שלנו יש ערך גבוה כקלף מיקוח, מדינתנו היא לבטח לא מקום בטוח יותר. מאחר ולא נדיר שאני יוצא לטייל ו/או לסייר במקומות מבודדים, החלטתי להוציא רשיון אזרחי לנשיאת נשק, אלא שמאז השירות הצבאי שתם לו לפני מעל ל4 שנים, לא נגעתי בנשק, וגם אז זה היה M16 בלבד, כך שאני לא מתמצא באקדחים למיניהם. הייתי שמח, אם מישהו באמת מבין בזה משהו, ייתן המלצה על דגם/ים של אקדח/ים וגם ידע לתת את סדר גודל העלויות שלהם.

• 30 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. http://unlimiteddetailtechnology.com/ מאוד מעניין אלגוריתם חכם שמחסל את הצורך בחומרה עם שרירים בשביל להציג פירוט תלת מימד *אינסופי*. אם זה נכון אז לא צריך יותר כרטיסי מסך לחישובי תלת מימד... מעניין מה יעלה בסופו של העניין הזה, ואם זה ייקבר עמוק עמוק לטובת אינטרסים כלכליים.

• 47 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. קיבלתי הצעה מהונדה: הונדה PCX חדש מהחברה + אחריות לשנתיים, ללא הגבלת ק"מ. המחיר: 20500 ש"ח קיבלתי הצעה של 36 תשלומים ללא ריבית וללא מקדמה. אני חושב יותר ללכת על הדאון טאון, יותר גדול, יותר מרווח, יותר חזק, יותר יפה. והמחיר הוא טיפה יותר נמוך: 20K ש"ח. אחרי ריבית של 36 תשלומים יוצא לי 26K פשוט מטורף ! הבעיה היא שאין להם מבצעים של דאון טאון בלי ריבית או משהו כזה. אולי מישהו מכיר איזה סוכן שיכול לתת לי הצעת מחיר טובה לדאון טאון ? אני מבקש גם חוות דעת על 2 הכלים, תודה

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. Started by ofeky1,

מהו המשקה שאתם הכי אוהבים?? פשוט תגידו זה לא קשה ובלי חוכמות אני לא מדבר על שתיה חריפה או חמה אלא רק משקאות קלים!! ____________________________________________________ אני למשל שותה הרבה NESTEA אפרסק וקצת קולה!

• 140 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. Started by borg,

קניתי UPS חדש, ואני מחפש שימוש ל-UPS הישן שלי. חשבתי לחבר את הטלוויזיה שלי ואולי גם מכשירי חשמל נוספים (כמו: ממיר דיגיטאלי של כבלים, מכשיר ווידאו, נגן DVD...) ל-UPS הישן. המטרה היא לאו דווקא להשתמש בסוללת הגיבוי של ה-UPS במקרה של הפסקת חשמל (כמה דקות גיבוי במקרה של נפילת פיוז מספיקים), אלא להגן על המכשירים מפני נחשולי מתח וברקים, ולספק להם מתח יציב. השאלה שלי היא כמה וואט צורכים טלוויזיה "29 ממוצעת (במידה וקיימים הבדלים בין טלוויזיות שונות, אז מה הטווח?) ומכשירים שונים שנלווים לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. שלום אנשים! אנחנו במשפחה עושים ארוחה משפחתית כל יום שישי בערב ותמיד אוכלים את אותו דבר רציתי לבקש מכם רעיונות למתכונים קלים ומהירים וטעימים כמובן שאני יכולה להשתמש בהם בשישי בערב או בכלל בכל ערב אנחנו מכינים, תפוחי אדמה, בטטה ובצל בטיבול של פפריקה, כמון, פלפל ומלח בתנור, זה יוצא מעולה! אבל די נמאס לאכול את זה כל שבוע. המתכון הזה הוא מאוד קל להכנה, והוא מאודדדד טעים (מומלץ!) ובמנה עיקרית אנחנו בדרך כלל מצרפים בשר (המבורגר, קבב או סטייק) האם יש למישהו מתכון מעניין קל ומהיר שיוכל לשדרג לנו את ארוחת הערב? אם כן אני אשמח! תודה למציעים! מורן

• 14 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. ואם כן אז האם אתם מכירים חנות אמינה משמה...

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים