כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לעבוד (אולי להתנדב אפילו - על מנת לצבור ניסיון) במעבדת מחשבים קרוב לביתי, וכמעט כל חברי הולכים לעבוד במקדונלד'ס. אשמח עם תשתפו חוויות ותתנו קצת טיפים איכותיים --Vega נ.ב. אנוכי חסר ניסיון מבחינה מקצועית, אבל עתיר ידע בכל הנוגע למחשבים.. כמה ש"ח לשעה עליי לדרוש, או, לחילופין, עמלה על כל מחשב מתוקן?
-
היי. לא עברתי כל כך הרבה בחיים. אבל אני נמצא בנקודה שאני לא יודע מה אני רוצה מהחיים. הציעו לי לעשות רשימה של הישיגים שהייתי רוצה להשיג, ו.. פשוט אין לי מה לרשום. אין מטרות מסויימות, רק מטרות אבסטרקטיות. הגעתי לסקנה שזה לא יכול להימשך ככה. החיים עוברים ואני לא נהנה. החלטתי לנסות את מזלי ואני שוקל לקחת חופש ולנסוע לאנשהוא. לבד. מקום שבו אוכל להיות עם עצמי ועם המחשבות שלי. בלי דאגות לקום לעבודה מחר בבוקר. בלי דאגות על לימודים וציונים. בלי טלפונים מחברים. בלי אינטרנט. בלי כלום. רק אני והעולם הפנימי שלי. אני לא מחפש לעשות טיול של שבועות או חודשים. סך הכל כמה ימים. כמובן עדיף שלא יצא יקר מידי. אין לי שום אינטרס לטייל ולראות מקומות. אני רוצה מקום שבו אוכל כל בוקר להתעורר ולשבת ע…
-
- 66 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
שלום לכם, דבר ראשון לפני שאני מתחיל, אני יודע שזה פורום מחשבים, אני יודע שיכול להיות שישנם פורומים יותר טובים מזה לנושא אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני כבר רשום. בקיצור, אני רוצה להגיע בסופו של דבר לעיסוק ברובוטיקה והשאלה שלי היא לאיזה מסלול אני צריך ללכת? ולאיזו אוניברסיטה מומלץ ללכת? (רובוטיקה שואבת המון מתחומים שונים בהנדסה ולכן אני שואל[הנדסת מכונות, הנדסת תוכנה והנדסת חשמל לפי הבנתי]). כמו כן תהיתי אם יש אנשים שלמדו בחלק מהמסלולים ויכולים להמליץ עליהם ואולי לספר טיפה על הלימודים(למשל אם זה בעיקר מתמטיקה כמו במדמ"ח). תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
יש ברשותי שלט ייס (תמונה מצורפת) אבל אני לא מצליח לכייל אותו כלומר להתאים לטלויזיה החדשה שהביאו לי. יש לי קודים אבל אני לא מצליח להביא את השלט למצב בו יהיה מוכן לקלוט אותם. ניסיתי את השיטה שבה מכיילים את השלטים החדשים http://service.yes.co.il/service/RemoteCoordinatin.aspx אבל זה לא עובד בשלט שלי. מישהו שיש לו מושג איך עושים זאת, עזרו והסבירו בבקשה. תודה על הטירחה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
הדג נחש עם "שירת הסטיקר" זכה בשיר העשור של בחירת החיילים. ואני מצטט: " רק בישראל יכול להיות שבחירת החיילים של שיר העשור יהיה של להקה שמאלנית אנטי ציונית שבעד השתמטות ונגד כל הערכים של צהל " מה דעתכם?
-
- 46 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום מי שמבקר קבוע בפורום בטח שם לב שמשהו שונה. חלק יגידו לחיוב חלק לשלילה. napoleon45 הורחק לצמיתות מהפורום. למען הסר ספק אני משכונע שלא הרחיקו אותו סתם ומהות הדיון היא לא האם הגיע לו הרחקה או לא. לדעתי עקב הזמן החריג שהוא בילה בפורום והאופן שהוא מתייחס לאתר (ברצינות) הוא גם עשה טעויות שהצדיקו הרחקה. עם כל זאת אבקש מהמנהלים לתת לו חנינה, אני בהחלט חושב שהוא עזר להרבה אנשים בסבלנות, בהרבה נושאים שאחרים לא מגיבים בדר"כ. תודה.
-
- 28 תגובות
- 6.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום לכולם לאור עליית מחירי המים (וכמובן העובדה שאין יותר מדי מים) ולפני שמים הופכים להיות מוצר לעשירים בלבד.. אתם יכולים לכתוב פה טיפים שלכם לחסוך במים ! כמה דברים שלי: *בזמן המקלחת לשים שיר שאתם אוהבים ברקע [אפשר בפלאפון או משהו] ולנסות לסיים את המקלחת עד סוף השיר - ככה גם נהנים משיר נחמד ברקע וגם מסיימים להתקלח [המלצת רשות המים-להתקלח עד 4 דקות]. *לנסות להוריד באסלה בכל מקרה את הידית הקצרה - גם אם הורדתם חבילה. ברוב הפעמים זה מצליח. אני מניח שזה חוסך בערך חצי מיכל כל פעם. *לא לשטוף את האוטו אם אתם יודעים שעומד לרדת גשם [גם ככה הגשם מתייבש מכוער על הרכב וצריך לנגב אותו שוב]. *לחסוך מים לא רק בבית - גם בצבא ובעבודה, אמנם זה לא הכסף שלכם, אבל זה המים של כולנו. אנ…
-
- 57 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי. כן כן, נשמע כמו דיון EMO טיפוסי. אבל לא. קודם רקע. אני בן 18, ומגיל 15 בערך אני דכאוני. לא, לפני שיבואו לפה האנשים שיגידו שאני סתם אימו, לא. דיכאון קליני זה מחלה לכל דבר. לי יש תת-סוג שנקרא דיסתמיה. מה שזה אומר שבניגוד לאנשים אחרים, שיש להם תקופה דכאונית קשה, ואז יוצאים מזה, אצלי זה ימשך שנים, אם לא כל החיים. כמובן שיש זמנים טובים וזמנים רעים, אבל באופן עקרוני, בשניה שאין סיבה למצב רוח טוב, אני נכנס לדיכאון, עם כל התסמינים.כמובן שיש לי תרופות לכל העסק, אבל זה לא פותר את המצב. תצחקו, תגידו שהחיים חרא, אבל לא. זה לא שאני בוחר לעשות את זה. או שאני סתם עושה מעצמי מסכן. זה פשוט שאלה קיומית פשוטה שרציתי לשאול. למה פה? כי אני יודע שיש פה מספיק אנשים אינטליגנטים שלא יזרקו "א…
-
- 76 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
האתר של המכס כל כך מסורבל ולא ברור, באמת שחיפשתי ולא מצאתי, אפשר לינק בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היום קניתי רובה אוויר וגיליתי שזה נורא כיף אולי זה נשמע כמו ילד קטן שמתלהב מרובה פלסטיק, אבל אפשר לשחק בזה שעה שלמה בלי להשתעמם. אומנם התקציב שלי היה מוגבל אז קניתי שטגן חזק יחסית: המהירת שלו זה 250FPS (אני חושב) והוא לא אוטומט, אבל עם קצת זריזות אין בעיה לירות כדור בשניה. הוא מסיבי ולא כמו הרובה הקודם שקניתי ונשבר לי אחרי חודש. מה שביאס לי תתחת בו זאת המחסנית, דרך הכנסת הכדורים היא מפגרת לגמרי, מכניסים את הכדורים לתוך צינור, ומכניסים את הצינור למחסנית ואז דוחפים עם מקל והכדורים עוברים למחסנית. ברובה הקודם שלי, שהיה דגם אוטומט הייתה מחסנית ענקית ואתה פשוט שופך בערך 50 כדורים לתוכנה ומוריד איזה קפיץ, הופך את המחסנית והכדורים נכנסים למקום. פה יש לי רק 17 כדורים …
-
- 48 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
מי מכם שגר בפתח-תקוה ועבר היום ליד המזרקה במרכז העיר אולי ראה מה הלך שם. כל הכיכר מרוססת בצלבי קרס, "SS", ו-14/88 (קוד של ניאו-נאצים) ושאר דברי נאצה. רציתי לצלם במצלמת פלאפון אבל האיכות שלה ירודה. ככל הנראה זה אותם החולירות שחיללו בתי כנסת בפ"ת שנה שעברה. לא טיפלו בהם אז הם "חוגגים". מה שהכי הדהים אותי, זה האדישות של העוברים והשבים, כאילו זה הדבר הכי רגיל בעולם! לא היתה נוכחות משטרה וכאילו לא עניין איש מי ומה ומו! בבקשה מכם, אם מישהו מכם גר בסביבה ויכול לצלם את זה ולשלוח לאתר חדשות או מישהו שאכפת לו, כדי אולי ליצור סערה תקשורתית. פשוט נמאס מאוזלת היד של המשטרה, חוסר האכפתיות וזריקת הזין. מה יהיה הצעד הבא שלהם, אם ימשיכו להתעלם ממה שהם מעוללים? מתי יטפלו בזבלים הקטנים …
-
- 83 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני רוצה להקדים את הגיוס שלי, אין לי כח לשבת בבית עוד 5 חודשים. שלחתי להם כמה פקסים, ולא עזר. בעיקרון ממה שהבנתי, אם אני אתן סיבה טובה הם יקדימו לי. איזו סיבה אתם חושבים שאני יכול לתת להם שתהייה מספקת בכדי שיקדימו לי את הגיוס? תודה רבה לכולם, Anatoli.
-
- 19 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מעמד\רגל לטלויזיה של LG מדגם 32LC51 בגודל 32 אינצ. אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות רגל מתאימה, או אם מישהו רוצה למכור אחת, או אולי לתת לי מתנה אם שלכם תלויה על הקיר... : אנא הגיבו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני מסתכל היום על כפכפי הקרוקס הקרועים שלי שעדיין מרגישים לי נוחים ;D אבל אני בסוף מחליט להחליף.. קרוקס כפכף (לא אצבע) נדיר... מצאתי איפה לקנות, רק מה, במידה שלי כתוב 9/11 (בלי קשר לאסון התאומים) כל מספר בתוך עיגול מה המידה בכלל של התנין שמחייך אלי בפה מלא שיניים!
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היי חברה,מה הטמפרטורה הנורמלית שאמורה להיות בתוך פריזר ובתוך המקרר?
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לי ולחבר שלי היה ויכוח לגבי ספירת הברות במילים, לקחנו את המילה צ'יפס כדוגמה. הוא אומר שבגלל שבמילה יש תנועה אחת ("צ'י") אז יש רק הברה אחת. אני אומר שבגלל שאחרי שמפסיקים את התנועה יש עוד המשך למילה (ה-"פס") צריך לספור את זה כהברה נוספת, אז יש שתי הברות. כן, אין מה לעשות בחופש אז מי מאיתנו הוא המנצח ומי הוא הלוחש לכבשים?
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
בקרוב אני אתחיל סבב ראיונות עבודה. זהו תהליך כיפי ומרנין שרובכם, אני בטוח אוהב. נכנסתי לרשת לחפש את התשובה שיכולה להתאים לי אבל לא מצאתי. כולם הולכים סחור סחור ולא ניגשים לנקודה עם דוגמאות. אז אני פונה אליכם. מה יכולה להיות תשובה מספקת לשאלה המציקה הזו?
-
- 27 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
חומרים: 1. צינור PVC 3 אינצ' באורך 45 סנטימטר העומד בלחץ 40 2. צינור 11/2 אינצ' באורך 71 סנטימטר העומד בלחץ 40 3.ממיר צינור 3 אינצ' לצינור 11/2 אינצ' 4.מתאם 3 אינצ' נקבה 5.פקק 3 אינצ' זכר 6. מצת מאולטר בנייה : ראו תמונה http://www.advancedspuds.com/potatogun.gif עידכון : מי שרוצה להגדיל את טווח הירייה שפשוט יקנה קנה שממנו עף החפץ אז שיקנה ארוך יותר מ 71 סנטימטר
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני עובד לתומי על מצגת שעליי להגיש ולפתע... המחשב נכבה! אני נכנס ללחץ ועוברות לי בראש מחשבות רעות על זכרון\מעבד\לוח אם ואני מחליט ללחוץ על כפתור ההפעלה... המחשב נדלק ולפתע - כלום!!! רק מיליון צפצופים מהלוח אם. אין תמונה על המסך ואין כלום! אני כבר בפאניקה רצינית (מה איכפת לי מהמעבד?! יש אחריות לכל החיים...). רק שלא נדפק ההרדיסק :'( החלטתי להעביר את ההרדיסק למחשה הישן שלי. אני שם אותו, מדליק את המחשב ולהפתעתי (הלא כ"כ הפתעתית), ההרדיסק לא מזוהה ע"י המחשב. לאחר 5425872896940267 ג'ימפורים, העברת חיבורים, בדיקות ביוס וכו' - ההרדיסק לא מזוהה :-\ אתם כבר יכולים לנחש באיזה פאניקה הייתי עכשיו - כל הסימנים הראו שנרצח לי ההרדיסק! פשוט מת! :-X מת כמו צלחת... אני…
-
- 62 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שמתי לב שישנם מספר חנויות שנותנים אחריות אצל היבואן אך אינני יודע היכן הוא. מצאתי משהו TAG אבל לא הבנתי אם הם היבואנים או חברת בת של היבואנים. בקיצור, אם מישהו יודע אני אשמח לדעת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-