כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
*כותרת* אני כבר איזה חצי שנה בלי תעודת זהות, וחבר שלי פתאום אומר לי שיש קנס של 5000 שקל.
-
- 20 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי. כן כן, נשמע כמו דיון EMO טיפוסי. אבל לא. קודם רקע. אני בן 18, ומגיל 15 בערך אני דכאוני. לא, לפני שיבואו לפה האנשים שיגידו שאני סתם אימו, לא. דיכאון קליני זה מחלה לכל דבר. לי יש תת-סוג שנקרא דיסתמיה. מה שזה אומר שבניגוד לאנשים אחרים, שיש להם תקופה דכאונית קשה, ואז יוצאים מזה, אצלי זה ימשך שנים, אם לא כל החיים. כמובן שיש זמנים טובים וזמנים רעים, אבל באופן עקרוני, בשניה שאין סיבה למצב רוח טוב, אני נכנס לדיכאון, עם כל התסמינים.כמובן שיש לי תרופות לכל העסק, אבל זה לא פותר את המצב. תצחקו, תגידו שהחיים חרא, אבל לא. זה לא שאני בוחר לעשות את זה. או שאני סתם עושה מעצמי מסכן. זה פשוט שאלה קיומית פשוטה שרציתי לשאול. למה פה? כי אני יודע שיש פה מספיק אנשים אינטליגנטים שלא יזרקו "א…
-
- 76 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מי מכם שגר בפתח-תקוה ועבר היום ליד המזרקה במרכז העיר אולי ראה מה הלך שם. כל הכיכר מרוססת בצלבי קרס, "SS", ו-14/88 (קוד של ניאו-נאצים) ושאר דברי נאצה. רציתי לצלם במצלמת פלאפון אבל האיכות שלה ירודה. ככל הנראה זה אותם החולירות שחיללו בתי כנסת בפ"ת שנה שעברה. לא טיפלו בהם אז הם "חוגגים". מה שהכי הדהים אותי, זה האדישות של העוברים והשבים, כאילו זה הדבר הכי רגיל בעולם! לא היתה נוכחות משטרה וכאילו לא עניין איש מי ומה ומו! בבקשה מכם, אם מישהו מכם גר בסביבה ויכול לצלם את זה ולשלוח לאתר חדשות או מישהו שאכפת לו, כדי אולי ליצור סערה תקשורתית. פשוט נמאס מאוזלת היד של המשטרה, חוסר האכפתיות וזריקת הזין. מה יהיה הצעד הבא שלהם, אם ימשיכו להתעלם ממה שהם מעוללים? מתי יטפלו בזבלים הקטנים …
-
- 83 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
בקרוב אני אתחיל סבב ראיונות עבודה. זהו תהליך כיפי ומרנין שרובכם, אני בטוח אוהב. נכנסתי לרשת לחפש את התשובה שיכולה להתאים לי אבל לא מצאתי. כולם הולכים סחור סחור ולא ניגשים לנקודה עם דוגמאות. אז אני פונה אליכם. מה יכולה להיות תשובה מספקת לשאלה המציקה הזו?
-
- 27 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
השנה הזאת (כיתה י') הייתה על הפנים בבית הספר, לכן החלטתי שאני רוצה ללכת שנה הבאה לפנימיה צבאית - הטכני בחיפה. הבעיה היא שלא הצלחתי להשיג אף מידע על תנאי הקבלה, האם אני יצתרך להתחיל י' מההתחלה (גם אם אני יצתרך, עדיף לי...) פירוט על מסלולים וכו'.. אם יש פה מישהו שלומד שם בבקשה עזרו לי וספקו לי את המידע. או שלחילופין תתנו לי כתובת אתר אינטרנט עם מידע, או מספר טלפון. תודה מראש דרך אגב, אם יש לכם המלצות לפנימיות אחרות, אני ישמח לקבל גם עליהם מידע.
-
- 14 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני כניראה טס לחו"ל בקרוב וכמובן בדרך עומד הדיוטי פרי ועניין הבשמים. השאלה שלי היא באיזה מחירים הבשמים שם? האם הם משמעותית נמוכים מהמחירים ברשתות השיווק בארץ? (אם ניקח למשל את "המשביר לצרכן" כהשוואה כאשר יש שם מבצעים של 50% הנחה..) אשמח לדעת באיזה מחירים אתם נתקלתם לבשמים נבחרים בדיוטי פרי. תודה מראש ולילה טוב.
-
- 5 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שמתי לב שישנם מספר חנויות שנותנים אחריות אצל היבואן אך אינני יודע היכן הוא. מצאתי משהו TAG אבל לא הבנתי אם הם היבואנים או חברת בת של היבואנים. בקיצור, אם מישהו יודע אני אשמח לדעת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
סתם דיון מתוך סקרנות, זה טרנד של השנים האחרונות לתת שמות מצחיקים \ מעניינים \ מתנקמים בשכנים וכיוב'. אז איך קראתם אתם לרשת האלחוטית שלכם? (אלה שמסתירים את ה SSID נא לא להתפלצף בעניין הזה, כבר הוכח שזה פחות מאובטח ועדיף שם גלוי, ארוך ולא שגרתי או דיפולטי)
-
- 42 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי בוא נגיד שהמצב הפיזי שלי לא הכי הכי אבל 2 הדברים שהכי מציקים לי זה הרגליים ולב ריאה כאילו הרגליים שלי תמיד תפוסות אחרי פעילות ספורט ובכלל יש לי קצת כרס אבל ברגליים אני רזה כך שאני חושב שיש קצת לחץ על הרגליים (1.75 שוקל 65) וסיבולת לב ריאה- היום הייתה ריצת 900 לא הצלחתי לסיים אפילו \= רצתי האמנם רצוף בלי הליכות באמצע אבל רק 600 מטר ראשונים ויכולתי להמשיך מקסימום בהליכה בינונית-מהירה תמיד זה היה מפריע לי והתעצלתי והחלטתי שאני חייב להתחיל ועדיף עכשיו. יש טיפים איך להתחיל מה כמה ? תודה מראש .
-
- 62 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
תשמעו, היה לי היום וויכוח ענק עם חבר שלי. אני אמרתי לו שאני לומד קאפואירה וזה, ואז הוא אמר לי-מה זה יעזור לך בחיים, מימלא אם ברחוב מישהוא יוציא עליך סכין זה לא יעזור לך קאפואירה. אבל לפי דעתי זה לא נכון. הוא אמר לי שאם אני רוצה להיות חזק אני צריך ללכת לאיגרוף תילאנדי או קרב מגע. הוא צודק???
-
- 77 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
-
המדינה בוחנת מיזם של תוכנית הלוואות בהיקף של כ-50 אלף שקל לכל סטודנט למקצועות ההיי-טקלכתבה
-
-
- 20 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה, אני מאמין שחלקכם הייתם בפרוייקט הזה (חיילים "מראים" את ישראל ליהודים מחו"ל וכו' ועושים איתם פעילויות משותפות)... אני חייל ששמעתי על זה ומעוניין להשתתף בפרוייקט, אך יש כמה סוגיות שיכולות לערער את השתתפותי: יש לי אישור עבודה ואני עובד בערך פעמיים בשבוע, אני חייב להתייצב לעבודה ב-18:00. האם הפרוייקט יכול להתאים ללו"ז? כמה זמן צריך להקדיש לזה? ובאופן כללי, אשמח לקבל חוות דעת מהפורום על הפרוייקט...
-
- 15 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אהלן. מישהו\י יכול להמליץ לי על אפליקציה שנתמכת ע"י אנדרואיד וגם ע"י אייפון שניתן להצביע בעזרתה? לדוגמה: מרצה שואל אילו מבין התשובות נכונות לדעת הסטודנטים ,והם יכולים להצביע דרך הפלאפונים שלהם.
-
- 0 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
היי רציתי לסדר קצת את החדר אחרת, ורציתי לקבל קצת דעות ממכם הנה ציור של החדר : X-קיר ריק. והנה כמה תמונות של החדר : ובצד שמאל יש לי קיר גדול ריק (אם התמונות קטנות מדי תגידו לי אני יעלה מחדש בגדול) עכשיו מה שרציתי לעשות זה : *לשים טלויזיה 32 אינץ' איפה שיש X בציור, עכשיו השאלה, גבס ? או עוד איזה אופציה יש, *סידור כבלים של המחשב, יש לי בלאגן גדול. *תליית תמונות ( צריך עזרה בבחירה) החלפת הבד לונג הסגול . מה אתם אומרים ? יאללה זרקו רעיונות
-
- 20 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
בלי להכנס לבעד / נגד, בסיומו של יום, אחרי עסקת שליט ועם שחרורם של אלף פעילי טרור / רוצחים למיניהם, וכמובן ההבהרה שלחטופים שלנו יש ערך גבוה כקלף מיקוח, מדינתנו היא לבטח לא מקום בטוח יותר. מאחר ולא נדיר שאני יוצא לטייל ו/או לסייר במקומות מבודדים, החלטתי להוציא רשיון אזרחי לנשיאת נשק, אלא שמאז השירות הצבאי שתם לו לפני מעל ל4 שנים, לא נגעתי בנשק, וגם אז זה היה M16 בלבד, כך שאני לא מתמצא באקדחים למיניהם. הייתי שמח, אם מישהו באמת מבין בזה משהו, ייתן המלצה על דגם/ים של אקדח/ים וגם ידע לתת את סדר גודל העלויות שלהם.
-
- 30 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
חשבתי על משו בסגנון הזה: http://www.m-shaonim.co.il/Product.aspx?IDP=907 חשוב שתהיה זכוכית ספיר. אין ממש תקציב (מתנה מהסבתא ) אבל שיהיה בערך עד איזור ה 1500 שקל... וד"א, בראשון לציון איזה חנויות טובות יש? תודה!
-
- 15 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים לראות את הפרופיל שלי אני כבר שנים חבר ב WHZONE והיתי חבר מאוד פעיל פעם אני פשוט נכנס כל פעם לפורום ונדהם מחדש מההתיחסות של המנהלים למשתמשי האתר באיזה קלות וזלזול הם מתיחסים לגולשים וזה ממש כואב לי סוגרים הודעות במקום לענות תשובה קצרה ועניינית מצפים מהגולשים לקרוא פוסטים של 50-100 דפים בשביל שאלה קטנה חברה אתם איבדתם את העיניין ואיבדתם את המושג של פורום HWZONE הוא לא אינציקלופדיה שצריך לקרא בה יומים בשביל לקבל תשובה אתם פה כדי לענות על שאלות וגם אני פה כדי לעזור לאחרים מה לעשות שכל פעם יש אנשים חדשים וכל פעם צריך לענות על אותם שאלות? אז מה זה פורום בשבל זה אתם פה ובשביל זה יש לכם גולשים שעם השנים משום מה התחלתם לזלזל בהם. פניתי בעבר למנהלי האתר. לא קבלתי תש…
-
- 81 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אהלן! בעוד חודש מעכשיו אני עולה לי על מטוס וטס ל-5 חודשים לניוזילנד אוסטרליה ;D מכיוון והשעון מתקתק ומועד הטיסה מתקרב אני מתחיל להתאפס על ציוד ודברים. אחד מהדברים החשובים שאני צריך, מן הסתם, זה נעליים לטיול. אז כן, יש פורומים כמו "למטייל" שיכולים להמליץ, אבל החלטתי לפרסם פה כי גם פה יש אנשים שיודעים דבר או שניים על החיים. בכל אופן, אני מחפש נעליים איכותיות לטיול, ותהיתי האם יש לכם המלצות? כמה דגמים שידידה שלי המליצה לי: [אם יש לכם חוו"ד עליהם, אשמח לשמוע] Vasque Breeze- -דולג'ילי 2 -Asolo highland וכמובן, אם יש לכם המלצות משלכם - אשמח לשמוע תודה וערב טוב!
-
- 22 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני עכעשיו נפקד כבר שבוע... רציתי לדעת כמה זמן זה כדי להגיע להיות אריק כמה זמן זה לעבור מנפקד לאריק. וכמה בערך אני יקבל על זה כלא ... וכמה אני יכול לקבל על שבוע נפקדות??? ריתוק? בחיים אני לא נשאר ריתוק נמעס לי אני יברח מהריתוק גם המפקד שלי התקשר אליי אומר לי שאם אני יחזור הוא יעזור לי לעבור בסיס ויהיה בסדר חח עד עכשיו הוא לא עזר לי הוא מזיין לי תשכל המצב בטטההה !! נמעס לי אני לא יכול לחזור לשםםםם !! בסיס סגור הלכתי לקבן יום שלישי אני הולך שוב והפעם שאני נפקד אולי זה יעזור !!
-
- 39 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם וחג עצמאות שמח(בערב) אממ אז קיבלתי סוף סוף את הרישיון המצופה שלי לפני זמן מה... ורצית לדעת אם אני בן 17 אני יכול להעביר אוטו על שמי (העברת בעלות) כי אני ממש מצפה לגרוטאה הפרטית שלי ומישהו אולי יודע עלויות של ביטוחים (חובה+צד ג') לאוטו פרטי שלי? כמובן שזה תלוי בשאלה הראשונה... וכמה יעלה לי להוסיף את הביטוח שלי לרכב של ההורים? תודה שלומי...
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-