עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ראיתי שיש פה עניין בכלי רכב בשלט רחוק, מעניין אותי לדעת מה יש פה לכל אחד D: אני אתחיל: Hirobo XRB (הגרסה האלחוטית כמובן) NIKO adventure 4X4 (ג'יפ בעל מימדים מכובדים, חשמלי) בננה 2000 אחרי ריסוק, מתוקנת חלקית סוברו אימפרזה 2.5 סמ"ק שאצלי לפעמים (בעיקרון לא שלי, אבל רוב הזמן היא פה) וססנה 182 חשמלית שאמורה להגיע יום רביעי D: תמונות של הכל בקרוב, מה איתכם? P:

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by Arkadi.Krr,

יש לי שאלה כללית בנוגע ל KSP, האם החברה הזאת נשארה עדין גם היום באחת מהידועות שמשפרים חלקים ומוכרים חלקים ללא רישיונות? אני מאמין שאין צורך שאני אתחיל להביא דוגמאות מהעבר שלהם ומי הם, אני רק שואל האם גם היום הם כאלו?

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by 3d7,

לילה טוב! היום בשעה 02:30 לערך, היתה בבניין שלי הפסקת חשמל (בכל הבניין) בדיוק באמצע משחק אונליין סוער. המחשב שלי מחובר לאל-פסק, כך שהאורות בבית כבו, אבל המחשב המשיך לפעול (בלי חיבור לאינטרנט, כמובן). יצאתי מהמשחק, וכיביתי את המחשב בצורה מסודרת. בעודי תוהה האם ללכת לישון, החשמל בבית חזר שניות ספורות אחרי שהסוללה של האל-פסק שלי נגמרה (כ-10 דקות). חשבתי "יופי, אפשר להמשיך לשחק". אני מדליק את המחשב. שום דבר לא קורה. אני מכבה את הספק כוח ומנתק את הכבל חשמל שלו. נשמע זמזום חלש עולה ויורד. אני מחבר בחזרה, ומנסה להדליק את המחשב שוב. שום דבר לא קורה. המסקנה (תקווה) שלי היא שהספק כוח (Thermaltake Silent PurePower 410W) הלך, ותו-לא (אני מריח ריח שרוף). למזלי, היה לי בבית ספק…

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by nzehavi,

ביום שני סוף סוף נגמר לי המלווה כתוב לי ברישיון עד ה 18/5/09 זה אומר שביום שני אני כבר יכול לטייל עם האוטו?

• 39 תגובות
    • 6.5k צפיות
  5. Started by nice-1,

נוסטרדמוס יקירי, עוד חודשיים למנאייק.

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by ori14,

שלום לא מזמן עברתי לאינטרנט ב018 (יום ראשון), הופתעתי כשענה לי נציג ברגע שבחרתי להתחבר, ולא הפנה אותי לעוד אין- סוף בכירים ממנו ומספרים אחרים על מנת לקבל שירות. הבעיה התחילה כשרציתי להתנתק מ012, ב7 וחצי בערך ביום ראשון התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי להתנתק, היתה המתנה של כ5 דקות, וכשסוף סוף נענתי, ניצגה שלהם ניסתה לשכנע אותי להשאר במבצע בלי להוסיף שקל ( שקרנית), לאחר שערבתי את המכשול הזה והיא הייתה מוכנה לנתק אותי היא ביקשה ממני להמתין, ההמנתה ארכה כ10 דקות (וזה באמת אמיתי, לא סתם כי אני עצבני ובא לי לפגוע בשמם) וכשהיא חזרה לשיחה היא אמרה שהיא לא יכולה לנתק אותי מכיוון שהשירות לקוחות לא פעיל או משהו, באמת שלא הבנתי אותה, אבל התקשרתי לשירות לקוחות והוא היה פעיל אחרת איך …

• 39 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by iakovl,

כרגע הרימו אלי צלצול מהלשכה ואמרו לי בנעימות (אחרי שלפני חודש שאלתי למה אני לא מקבל זימונים בכלל) והודיעו לי שאין דרישה לאנשים מהטיפוס שלי (82, בן יחיד, לא קרבי) ושהגל הנוכחי של הזימונים נגמר ושאני כלל צהלי לבוא לבקו"ם ולקבל את הגורל שנחרץ עלי מה לעזזל אני עושה?

8. טוב הפעם אני רוצה לפתוח דיון על שאלה כאובה בארצנו הקטנטונת הלא היא- "חברות קבר" הכל התחיל לפני הרבה מאוד זמן עוד כשהידע שלי במחשבים שאף לאפס. בדיוק אז הלכתי לקנות את המחשב הראשון שלי.כולי שמחה וששון ולפי עצת חברים טובים של אמא שלי(טעות ראשונה- הקשבתי להם) החלטנו ללכת לקנות מחשב בעיר אחרת(רחוק מהבית רחוק מהלב....טעות שנייה) בחנות שלא הייתה מוכרת לי(אבל מוכרת לחברים והם עוד טענו שהיא איכותית). בקיצור הגענו יום שמח אחד לחנות שהייתה באיזה מרתף או צינוק. ממבט ראשון החנות נראתה מוזר ביותר- מוצרים חדשים ונוצצים ליד גרוטאות פח זבל. ממבט שני זה עדיין נראה ככה. טוב, הרי לא באתי לשפוט בתחרות יופי בין חנויות אלא לקנות מחשב ולכן התקדמתי לי למשרד קטנטן ששם ישב הבחור שהיה אחראי על מכירו…

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by p7292,

בס"ד שלום לכל חברי הפורום, לפני שאשאל את שאלתי אקדים הקדמה קצרה- אני חוזר בתשובה אך לדאבוני כשהייתי צעיר (12-13 לערך) גנבתי מחנות עתיד מחשבים באזור השרון משחק מחשב. לא אאריך כיצד אירע הדבר אבל כעת ברצוני להשיב את סכום הגניבה, דבר שהוא כמו שיתברר לקמן קצת בעייתי. כידוע רשת עתיד מחשבים כבר אינה קיימת ורשת באג תפסה את מקומה. לאחר חיפוש בגוגל מצאתי שרשור בפורום הזה שבהקשר שונה שאלו פחות או יותר מה שאני רוצה לדעת; מה בעצם קרה לרשת עתיד מחשבים האם התאחדה עם באג או שמא פשטה רגל, לא התקבלה תשובה חד משמעית במקור הנ"ל לכן אני שואל שוב. (בעצם אני מנסה להבין האם הבעלות השתנתה או לא, במידה ולא אוכל להפקיד את התשלום באחת הרשתות ואם השתנתה אצטרך למצוא באופן ישיר את הנגזל עצמו). אצ…

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. אני מבקש בכל לשון של בקשה לקבל תשובות רציניות - תודה רבה מראש. יש לי פרופיל 45 , לא קיבלתי מנילה או משהו אלא רק את הפרופיל. כדיי שיהיה לי כיוון כללי.. לאן זה יוביל אותי פרופיל 45 ? וכדיי שאני אולי יתנחם - האם יש יותר נמוך מ45 , שהוא לא 21 או 24 ? *יש לי 45 מפאת עודף משקל. תודה!

• 39 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. יום חמישי עשיתי הזמנה באתר שלהם, רשום שהמוצר במלאי, בחרתי משלוח בדואר אקספרס. עד היום- שום מילה מהם, שום הודעה, שום מייל, באתר הסטטוס השתנה ל "בטיפול" ותקוע ככה כבר 4 ימים, לא עונים בטלפון (שומעים הודעה מוקלטת כאילו לא התקשרתי בזמן שהם עובדים בו, ונאמר "נשמח לעמוד לשירותכם ביום העסקים הבא) שלחתי מייל- לא הגיבו. עכשיו גם רשום באתר שלהם שהוא סגור להזמנות, ובינתיים הכסף כבר ירד מהכרטיס יש למישהו במקרה רבע שמץ של מושג מה נסגר עם החנות הזו? דווקא בזאפ יש לה הכי הרבה חוות דעת חיוביות שראיתי על חנות כלשהי אי פעם.

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. סרטי הסידרה בדרך,הקופסה תכיל 5 דיסקים עם הסרטים: The Gathering,In the Beginning,Thirdspace,River of Souls,A Call to Arms http://www.tvshowsondvd.com/newsitem.cfm?NewsID=1539 אני כל כך מאושר whoowhoo ולא לשכוח כמובן שבבילון 5 בקרוב על המסך הגדול!!!

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. הישנו חומר שאפשר להשתמש בו לקעקוע אבל שבאור רגיל לא יראה ורק באולטרה יקפוץ?

• 39 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

נקרעתי, היומטוב של השנה לא היה משהו אבל שחר היה פצצה. http://planet.nana.co.il/barakdahan///index.htm ההופעה ביומטוב. תהנו!

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

קבלו מה מצאתי,זה מישחק שאתם צריכים לגלות בוא איך לעבור לשלב הבא! http://deathball.net/notpron ולא לא יקפוץ לכם משהו באמצא ויפחיד אותכם :-\

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by MiniMizer,

http://www.play4traffic.com/game.php השיא שלי עומד כרגע על 139, כמה אתם תוכלו לעשות? 8)

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by r1plet,

מי חוגג? מה עושים? תחלקו בתכניות אצלי מתוכנן ערב איכות עם בת הזוג ועוד שתי זוגות חברים קרובים, במעגל חם ואווירה טובה! והרבה אלכוהול כמובן!

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by nehmia,

נכון יש את הרובי אוויר שיורים כדורי פלסטיק קטנים כאילה... אז קיצר איפה אפשר לקנות אותם?

• 39 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. כותרת מושכת אה? הייתי חייב, מצטער! אני חייב לחיבור באנגלית לרשום מה היתרונות ומה החסרונות לדעתי בלממש הצעת חוק מסוג זה, אשמח אם מישהו יעזור לי למצא יתרונות חחח כי אני לא מוצא [אף על פי שאני בן 16 והייתי מת לרשיון בגיל הזה]. תודה מראש.

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מכשיר מדידה לצורך מדידה של, למשל: מתח בשקעים החשמליים בבית (אני חושש שהמתח אינו יציב). זרם שצורך הקומקום החשמלי בעת הפעלתו (אני מבין שצריך בשביל זה, מודד עם צבת). זרם סוללת האל-פסק שברשותי ע"מ לוודא שהיא אכן 7.5AH. זרם של סוללות סטנדרטיות (1.5V מסוג AA ו- AAA וגם 9V) שברשותי. חיפוש בגוגל "אמפרמטר" העלה תוצאות רבות, חנויות רבות ומכשירים רבים ומגוונים בטווחי מחיר של בין 40 ש"ח לאלפי שקלים. אשמח לדעת איזה מכשיר בדיוק אני צריך, אני מעוניין להשקיע כך שישרת אותי בשנים הבאות ויהיה אמין ואיכותי. תודה רבה, אורן.

• 39 תגובות
    • 8.3k צפיות
  21. Started by benor,

אני באופן קבוע מביא סנדביצ'ים ופירות לעבודה. מטעמי חסכון ובריאות. נשאל מתוך סקרנות בלבד.

• 39 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by חן מ,

שלום אני מקבל כל שבוע 50 שח,אני יכול עם זה לחסוך לסוני 3?ובנוסף יש לי עוד 1400 שח בצד שאני לא משתמש בהם,רק אם אני אצטרך לסוני 3 זה יהיה אפשרי עד סוף מרץ להגיע לסכום של סוני 3? ובנוסף,איך לשכנע את ההורים ככה שבטוח יסכימו לקנות לי?להגיד להם שאני בכיתה יב ולומדים קשה והבאתי תעודה ממש טובה והציונים במבחנים טובים וכו'?או משהו אחר?

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by eitan10,

שלום לכולם. יש לי מזגן ישן של אלקטרה 15 שנה . 2.5 כ"ס btu:23000 אני גר בבניין קומה שניה 110 מטר. המזגן כבר לא מקרר כמו שצריך. מבקש המלצה למזגן עילי אבל לא מיני מרכזי, חסכוני בחשמל. יש לי רק חד פאזה בארון חשמל. ראיתי את המזגן הזה מה דעתכם ?(הבעייה שלא מוצא מזגן עם דירוג אנרגטי A ) http://kor-light.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=22541

• 39 תגובות
    • 7.8k צפיות
  24. היום עברתי טסט ראשון לאחר הרבה סבל, יסורים, קרטועים ושאר החוויות. no more שיעורי נהיגה, עכשיו נשאר רק המלווה :D

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני מתאמן בקאפוארה

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.