עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

נקרעתי, היומטוב של השנה לא היה משהו אבל שחר היה פצצה. http://planet.nana.co.il/barakdahan///index.htm ההופעה ביומטוב. תהנו!

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. היי! אני מניח שלא כולם פה כבר בגיל הזה אבל אולי חלק שמעו סיפורים או איכשהו יכולים להגיב מנסיון הסובבים אותם.... לאחרונה אני בסערת מוחות אדירה!אני צריך לבחור כבר משהו ללמוד ולהרשם [כי אני כבר בן 24],ואני לא יכול להחליט! יש בי את הצד הטכני,אך גם צד יצירתי. קיבלתי המלצה ללמוד הנדסת תעשיה וניהול "כי זה מקצוע טוב ויש לו ביקוש",אבל עדיין לא הצליחו להסביר לי מה זה בכלל אפילו. לימוד המקצוע נשמע די משעמם וקשה...הרבה מתמטיקה סטטיסטיקה ופיזיקה... שזה לא בשמיים...אבל לא בדיוק ה cup of tea שלי... המליצו לי ללכת על זה בגלל שיש ביקוש והמשכורות טובות[?]...אבל אני מהסס.. אני לא יודע אם אוכל לסחוב 4 שנים במקצוע שאני לא הכי נמשך אליו... אולי אוכל לעבור ולהתמודד איתו אבל לא יודע אם הוא יספק…

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=252977 אין לי שמץ של מושג איך קוראים לו

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. כותרת מושכת אה? הייתי חייב, מצטער! אני חייב לחיבור באנגלית לרשום מה היתרונות ומה החסרונות לדעתי בלממש הצעת חוק מסוג זה, אשמח אם מישהו יעזור לי למצא יתרונות חחח כי אני לא מוצא [אף על פי שאני בן 16 והייתי מת לרשיון בגיל הזה]. תודה מראש.

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by moonjib,

1 - האבטיח הענק v.1 סכנה: אבטיח ענקי מסתובב ברחבי הארץ ואוכל את כל מי שלא שולח את הודעת השרשרת הזאת! אל תקחו סיכון! רק אם תעבירו את ההודעה הזאת ל -97 אנשים תינצלו! מורן מב"ש לא העבירה את ההודעה הזאת והאבטיח הרשע מצא אותה וביצע בה את זממו. ראו הוזהרתם ! 2 - האבטיח הענק v.2 אבטיח ענקי מסתובב ברחבי הארץ ואוכל את כל מי שלא שולח את הודעת השרשרת הזאת! אל תקחו סיכון! רק אם תעבירו את ההודעה הזאת ל-97 אנשים תינצלו! אל תתנו לגרעינים/לו לנצח! מי שלא מאמין יכול אפילו לראות בהודעה הראשית באתר www.icq.com . ראו הוזהרתם! 3 - שחורים חסונים אזהרה!!! קבוצה של 25 כושים חסונים עירומים רצים ברחובות אם לא תשלח הודעה זו תוך 15 דקות ל10 אנשים הם ימצאו אותך! זה כתוב גם באתר של www.icq.com - ICQ ע…

• 39 תגובות
    • 13.7k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

עוד ת'ארד הזוי ;D שוט איזה תוכניות אתם הכי אוהבים ונא לציין אם זה בYES או בHOT

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. האקונט הראשון hl1 + cs 1.6 hl2 + css yeshel@bezeqint.net ססימא hwzone הוא רשום בקלאבים על הניק org-e וזה האקונט שלי אז אל תדאגו קחו תשחקו עליהם אני לא רוצה יותר תמשחק הזה אצלי אז תעשו מה שבא לכם האקונט השני cs + cz shaiberko סססימא hwzone תהנו

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אני יודע שזה לא קשור כל כך למחשבים אבל ביגלל שרוב האנשים פה צעירים אני רוצה לישאול אותכם אים יש לכם הרגשה שחברות הכבלים בישראל לא נותנות מספיק תרומה לצעירים אני למשל אהבתי שAXN התחילו לשדר את צוות לעינין אבל גם שם יש שידורים חוזרים למרות שהסידרה ישנה או שטלנובלה בעם(שגם ככה לא אהבתי)חזרה בשידורים חוזרים ב8 בערב איך שהיא ניגמרה אני זוכר שפעם שהכבלים התחילו היה WWF (היום WWE )באופן קבוע והיה הרבה סידרות חדשות ומענינות והיום בימקום להשקיע כסף בתוכן השקיעו כסף בהתחלה בדיגיטלי (למרות שלרוב הטלוויזיות בארץ אין אפשרות לשדר באיכות שהשידור הדיגיטלי נותן)וכרגע משקיעים כסף בHDTV ובכל מיני שטויות אחרות אבל התוכן עצמו שזה הדבר הכי חשוב ניפגע קשות לי אישית נימאס לגמרי מי -טנלובלות \ריא…

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by reuven5,

היי חברים כנראה אני יוסיף שתי קתודות סגולות לאופנוע מלמטה מה שכן זה לא בעיה החיבורים הבעיה היא האם הם יאירו כמו שצריך כי יש לי פה שתיים סגולות של sunbeam הם לא מאירות הכי משהו הצעות נוספות התקבלו בברכה

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by orlupo,

מזל טוב ל-Chevy (הידוע גם בשם דני) הוא היום בן 19!!! מזל טוב עד 150 לבחור...

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  11. לאור המחירים הגבוהים בארץ אני שוקל להזמין מערכת רמקולים מארה"ב לארץ החבילה שוקלת כ25 קילו , חבר שגר שם אמור לקנות אותה ולשלוח לי לארץ באמצעות FedEx ... מישהו יודע כמה אמור לעלות משלוח כזה בדואר אוויר ? כמו כן איזה מיסים יש לשלם על פריט של 200~ דולר ? *ניסתי לבדוק את התעריפים באתר של FedEx אך הם דורשים שם כל מיני פרטים שאיני יודע תודה

• 39 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. חתמו על העצומה והעבירו אותה לחבריכם: http://stopnvd.nl/

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by nehmia,

נכון יש את הרובי אוויר שיורים כדורי פלסטיק קטנים כאילה... אז קיצר איפה אפשר לקנות אותם?

• 39 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. אני מתאמן בקאפוארה

• 39 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום לכולם. אני נוסע מחר לגרמניה לשבוע, ולא הייה כאן. אני מקווה שאני אהנה שם , אני גם אביא לכם תמונות מעניניות משם.

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. מה אתם חושבים כל מה שמראים ב "בלתי נתפס" שבארוץ 10 אמיתי? :

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Merrymoon,

משפטים שלא אומרים לגברים: "אתה בפנים? אני לא מרגישה..."

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מחשב בערך ב- 6500-7000, אבל בגלל שאין לי מספיק כסף כדי לקנות אותו לבד, אני צריך את עזרת ההורים... עכשיו, אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל אני תמיד שומע את המשפט המוכר "מה מחשב בסכום כזה שונה ממחשב ב- 3000?" או "בשביל מה אתה צריך מחשב בסכום כזה?" הם אמרו שהעניין שהוא יחזיק יותר זמן זה שטויות כי אין דבר כזה \: נגמרו לי הרעיונות

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  19. חחח הישראלים האלה טיפשים! assaf Disabled Israel This account has been disabled Join Date 2007-01-24 14:32:47 (2 days ago) Last Seen 2007-01-26 22:26:32 (47 minutes ago) Uploaded 378,183.55 TB Downloaded 1.26 GB Share Ratio 307,217,938.001 Rank User Uploaded UL Speed Downloaded DL Speed Ratio Joined 1 assaf 378,183.55 TB 1.87 TB/s 1.26 GB 6.55 kB/s 307,217,938.00 2007-01-24 (2 days ago) הייתי חייב זה פשוט הצחיק אותי... רק שזה לא יגרום להם להוציא איזה אנטיצ'יט או באן לכל הארץ

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. ראיתי שיש פה עניין בכלי רכב בשלט רחוק, מעניין אותי לדעת מה יש פה לכל אחד D: אני אתחיל: Hirobo XRB (הגרסה האלחוטית כמובן) NIKO adventure 4X4 (ג'יפ בעל מימדים מכובדים, חשמלי) בננה 2000 אחרי ריסוק, מתוקנת חלקית סוברו אימפרזה 2.5 סמ"ק שאצלי לפעמים (בעיקרון לא שלי, אבל רוב הזמן היא פה) וססנה 182 חשמלית שאמורה להגיע יום רביעי D: תמונות של הכל בקרוב, מה איתכם? P:

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by nahum8,

כלומר שיא עולם לריצות קצרות..אני צריך לדעת מה השיא ב60 מטר, נכון לשנת 2005/2006 או אם יש כבר...חחח אז אממ 2007 גם. -תודה! . אם אפשר..זה דחוף.

• 39 תגובות
    • 5k צפיות
  22. Started by idofr,

היייייי שלום כולם אני יודע שזה בד"כ לא הסגנון שלי אבל אחרי שראיתי את הכתבה ( http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=507589&sid=126) על הנוער שהשרף חדר במלון באיה נאפה ואחרי ששמעתי את הראיון עם מנהל המלון המסכן שהדגיש כמה הוא אוהב ותומך בישראלים אבל כבר לא יכול עם זה שהורסים לו את המלון החלטתי שאני חייב לעשות משו ולארגן עצומה שתחתם ע"י כמה שיותר אנשים בגיל שלנו (אני מניח ש16-19 יהיה סביר, לא?) ותשלח למנהל המלון את המכתב אני יכתוב באנגלית וישלח לחברים באנגליה לתיקונים ככה שלא יהיו שגיאות או גראמר או שטויות. עכשיו מה שאני מבקש ממכם זה ככה: א. אם אתם בגיל המתאים ואתם תומכים תחתמו. ב. אם יש לכם הצעות/הערות והארות ג. אם אתם יכולים אולי להביא לי את המייל של המל…

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. האם כדאי? כי מצד אחד יכולים להכנס ג'וקים,או שבטעות אפשר לתת מכה בתוך המחשב לאחד הרכיבים הפנימיים...וגם נראה לי שמצטבר יותר אבק ככה...אבל מצד שני המחשב מתחמם פחות (למי שיש קירור אוויר מן הסתם)

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. לכל מי שהולך לקנות מחשב בקרוב, חשוב לבדוק לכמה זמן נותנים אחריות לחלקים ! אני אפרט את העובדות בלבד, וכל אחד יסיק את המסקנות. לפני שנה וחודשים קניתי ב - KSP מחשב AMD/תושבת 754. לפני חודש המחשב הפסיק לתפקד - נדלק אבל מערכת הפעלה (חוקית...) לא "עולה". לקחתי את המחשב לסניף KSP ברעננה. שם נודע לי פעם ראשונה שהאחריות שהם נותנים ללוח היא לשנה בלבד. לצערי הרב למרות שהפכתי את הבית לא הצלתי למצוא את הקבלה, כי נראה לא מוזר מאוד, אבל כנראה שלא שמתי לב לפרט זה בקניה. אחרי שבוע וחצי בערך של בדיקות הודיעו לי שהלוח התקלקל וצריך להחליפו ולוח חדש עולה כ 350 ש"ח. הסכמתי, וכל כמה ימים התקשרתי לבדוק מה המצב וקיבלתי אותה תשובה : "הלוח צריך להגיע תוך יום - יומיים". כיון ש 754 כבר נחשב י…

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by אמיר יצחקי,

מכירים את זה שאבא שלכם אוסף דברים מהרחוב ושם בבית?,כמו תמונות למשל? :pissed:

• 39 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.