עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Arkadi.Krr,

יש לי שאלה כללית בנוגע ל KSP, האם החברה הזאת נשארה עדין גם היום באחת מהידועות שמשפרים חלקים ומוכרים חלקים ללא רישיונות? אני מאמין שאין צורך שאני אתחיל להביא דוגמאות מהעבר שלהם ומי הם, אני רק שואל האם גם היום הם כאלו?

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. שלום, מאיפה אפשר לרכוש רשת שמסננת אבק (בצפיפות כמו שמגיעה בחלק מהמארזים), בחנויות הגדולות יש מסננים אבל הם ענקיים ולא מתאימים למחשבים. אני רוצה לבנות עוד שורה של סינון אבק עבור המארז כי יש די הרבה אבק בחדר. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. Started by barak_11,

הרגע חזרתי הבייתה וקיבלתי מספר הודעות כאלה: Look, a new office killer game. Go download and join the rest of us! My nick there is Miril! http: //el.qu ijindeshkinmas.com/programs/ lkncs/dty/msdfg.zip תיזהרו ממנו...הוא מופץ בקצב מדהים... בכלל תיזהרו מאוד מהאיסיקיו ואל תיכנסו לאף לינק שלא הגיע אליכם במתוכנן (גם אם הוא סתם לתמונה או אתר לא ידוע). אני מקווה שICQ יתקנו את הפירצות שלהם ומהר....

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ran07,

שלום אני רוצה ללכת ללמוד בג'ון בריס ומתלבט בין כמה קורסים דבר ראשון אני לא אוהב דברים משעממים ולא ממש מבין את תוכן הקורסים יש כמה קורסים כמו:יוניקס לינוקס או SAP או QA או אבטחת מידע וכאלה ולמה יש יותר ביקוש לא משהו שידרוש ממני רקע נוסף יש לציין שאני מבין קצת במחשבים פרוטוטקולים תקשורת מבנה המחשב אינטרנט וכו' אני לומד לתואר אבל עשיתי הפסקה אחרי שנה וחצי בשביל הקורס ועוד כמה דברים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות מערכת מחשב קומפלט: מחשב PC, מסך, עכבר, מקלדת ומדפסת. יש מקום שאתם ממליצים עליו שיעשה מחיר טוב על קניה כזאת? התקציב הוא נמוך. זה הולך לשמש סה"כ לשימוש ב WORD. חשבתי על אייבורי, כי שם כבר קניתי PC זול שעשה את העבודה בסביבות ה-1200 ש"ח. תודה

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by iveco,

חיפשתי לכלב שלי אוכל איכותי נכנסתי לרשת שנקראת " זו הארץ ZOO " וראיתי אוכל עם 60% עוף פרימיום , והייתי בטוח שזאת חברת הוריזון מסתבר שזה סוג של חיקוי השם זהה הלוגו לא ! , ניסיתי לאתר את החברה באינטרנט לא מצאתי כלום אפילו ליבואן אין אתר , משהו מסריח רשום רק על השקית " תוצרת גרמניה " וקוד יצרן , יש גם אישור של משרד החקלאות זאת השקית : http://www.dumbo4pets.co.il/items/1404448-הוריזון-עוף-2-ק-ג-Horizon-מזון-יבש-לכלבים-בוגרים השם ממש מטעה ה HORIZON האמיתי זה לוגו עם 2 כלבים בדיעבד שמתי לב . לא יודע אם לזרוק את האוכל , בהנחה ולא יתנו לי זיכוי זאת ממש הטעיה , אוכל פרימיום עם יצרן אנונימי ? .

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by FARKASH7,

לא מזמן פירסמו פה סירטון שנעשה בBF2 שנקרא "MINE" בתחילת הסרטון מנוגן שיר איך קוראים לו?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  8. http://www.etn.fm/ מומלץ להתחבר לstream של הprogressive תהנו

9. בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.

10. אני מעוניין להוריד את אחוזי השומן בגוף מעבר לפעילות אירובית שאני עוסק בה אני צריך גם המלצה לתפריט יומי אשמח לקבל אחד כזה ומאיזה מאכלים בעיקר להימנע תודה.

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by Cryptonite,

שלום,לפי מה שהבנתי הם מתחסלים ומוכרים משחקים שעולים 200 ש"ח ב20 ש"ח בערך Kane & Lynch עולה 30 שקל..גם F.E.A.R ועוד כל מיני משחקים והם נותנים משחק שני מתנה(Battlefield Orange Box)ועוד כל מיני למישהו יש מושג לגבי זה?יכול להיות שבסניפים מסויימים אין את זה תעדכנו אותי ואת כל הארץ לגבי זה! תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by xTz,

אני כמה שנים אחרי תיכון. הבנתי שאם אני ניגש לשפר במקצוע מסוים, הציון היותר גבוה תופס. אבל מה קורה במצב שאני רוצה לשפר למשל באנגלית מ4 יחידות ל5 יחידות? יש פה איזה קאצ' בגלל שאני עובר למספר יחידות אחר? תודה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אני כבר כמה דקות טובות מחפש דימר על שלט לנורת הלוגן באייבי ולא מוצא\: אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by avivhhaviv,

למצוא מתכון למשהו זה לא בעיה, השאלה מה להכין שהיה טעים (ומזין גם חשוב) אז פרסמו פה שמות של דברים מומלצים שאתם אוהבים/שהכנתן לאחרונה ולא ממש מוכרים (שניצל/שוואמרה) מי שיתקשה למצוא את המתכון שיבקש אני הכנתי: לחם בננות (שתמשו רק במתכון הזה, הוא הכי טוב מניסיון) http://allrecipes.com/Recipe/Banana-Banana-Bread/Detail.aspx שניצל ווינאי - רישמית הדבר הכי טעים שאכלתי בחיים (אחרי שנמאס משווארמה). שניצל מעגל. סלט פירות - יצאו מלא פירות חדשים ולא צריך להוסיף לא קצפת לא גלידה = זה מושלם ככה. קציצות קינואה - הדבר היחיד נראה לי שאפשר לעשות עם קינואה שיצא טוב. http://www.hashulchan.co.il/_Recipes/Recipe.asp?CategoryID=107&ArticleID=10989 בקרוב מכין- ממרח שעועית איטלקי (כמו חומוס) h…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by MilkMan,

[glow=red,2,300]*ליפני שאתם עונים שימו לב:איני מתכוון בשום פנים ואופן ליסוע ללא מלווה, לכן אשמח אם לא תענו עם תגובות כמו "יא דפוק על תיסע בלי מלווה בלה בלה בלה", תודה.*[/glow]

• 49 תגובות
    • 11.4k צפיות
  16. Started by boynet,

מישהו כבר הזמין מהם? ויש להם חנות שאפשר לבוא עליהם או חייבים דרך האינטרנט? תודה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by Lifestyle,

שלום , אני מבקש את עזרתכם ,אני צריך שתכתבו בשבילי מכתב באנגלית ,מכתב שכותב "אסיר" לאשתו לפני כמה ימים שהוא משתחרר מהכלא. לפי מה שאני יודע יש פה הרבה אנשים שיודעים אנגלית ממש טוב אז בבקשה תקדישו בשבילי כמה דקות . נ.ב המכתב לא חייב להיות בשפה מאוד מאוד גבוה , אפשר בשפה פשוטה ,סלנג וכד'... תודה רבה לעוזרים , זה מאוד יעזור לי אני ממש אבל ממש צריך את זה.

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. גם אתם שמתם לב לזה? מלא מטוסים עוברים עכשיו. מי שגר בX בטח הבחין בזה. בינתיים X גיחות רצופות שמעתי. כדי שמספר כזה של מטוסים יעבור ביום כיפור - בטוח משהו קרה. בטח ידווחו בMAKO. (X גיחות). עריכה: אפשר להירגעhttp://news.walla.co.il/?w=/22/1580277

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אין כאן פורום צבא והשאלה קשורה לרשתות אז שמעתי שיש יחידה שמתעסקת בנושא הרשתות(מחשבים) ורציתי לדעת מה הדרישות שלהם ומה שמה של יחידה זו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by B@By-KiLLeR,

מישהו יכל לתת לי מידע על לוגו, אתרים וכל מיני דוגמאות... עוד פעם אני בשיעור והמורה מקרצצת לי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Salwaby,

מישהו מכיר איזשהי תוכנה (טובה) לשחק שחמט נגד יריבים באינטרנט .. ? או איזה אתר (גם טוב חח) ?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by DJO,

קצת חדשות מעולם החומרה בישראל... פלונטר פותחת גם חנות אמיתית. היא תימצא באותו המקום שבו המשרדים והמעבדה שלהם נמצאת עכשיו ברמת גן. בנוסף לאפשרות לבחון שם חלק מהמוצרים וראות אוות בעיניים לפני קנייה תיהיה גם תצוגה של מחשבים ממש ישנים. כמסורת האתר המכוער של פלונטר: http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/store/store1.tmpl .

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Internal,

אוקי טוב לא באמת קנו אבל זה נחמד (אולי בעתיד) http://www.msfirefox.com/ watch video חובה בעקבות אנשים שכמעט התאבדו הכותרת שונתה חחחח

24. Started by M_G_N_U_M,

בפעם האחרונה שניסיתי לשנות אייקון ופרטי זהות זה שונה אבל שינה לי את הסיסמה ומאז אני לא יכולתי להישתמש בניק הזה יותר ( zip master לשעבר ) ואני רוצה להיות בטוח שאם אני אישנה עכשיו לעצמי אייקון ופרטים אז זה לא יקרה עכשיו, שמעתי איפה שהוא בפורום שהייתה פריצת אבטחה בפורום של האתר או משהו ( אני לא בטוח) תשובה מהירה תיתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  25. Started by mani007,

לפני כמה שבועות פתחי תרד בנושא איך השירות שם אף אחד לא ענה לי אז קניתי ואני חייב לומר לכם השירות שם מעולה המנהל אבי נחמד ביותר עונה על כל שאלה אם זה באיימייל ובטלפון הזמנתי מארז מהם הוא הגיע תוך יומיים שלם מסודר ומאורגן

• 4 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.