כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,647 דיונים בפורום זה
-
והכל נפלא ומגניב ובלתי נתפס ו......
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה יש 2 גגות הגג היותר נמוך זה הבית שלי והגג היותר גבוה זה של השכנים שצמודים אלי את הגג בנינו לפני שבועות אחדים והישתמשנו בקיר של השכנים שלי כמו שאתם רואים בתמונה השאלה שלי כזאת.. האם הם יכולים איכשהו לחייב אותי על זה מבחינה חוקית? יש איזה בעיה עם זה שהישתמשנו בקיר שלהם כדי לבנות את הגג? http://img229.imageshack.us/img229/7279/img0065x.jpg
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מנילה ויש לי בה אפשרות לבחור בין 3 חילות (אפילו בלי אפשרות לבחור בתפקידים ספציפיים) האפשרויות הם: חיל האוויר והחלל חיל תקשוב חיל חימוש. הבנתי שקיבלתי את המנילה הזאת בגלל שהגברתי בבית ספר אלקטרוניקה ויש לי פרופיל עורפי (64). במה לדעתכם כדאי לבחור ולמה? אשמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. הארון שלי ריק ממותגים. באמת, אני קונה רק בH&O ואולי טיפה בTNT.. זול הקיצר. עכשיו, ראיתי פרסומת בעיתון ל"יריד המותגים".. אומרים שהמחירים שמה יהיו דווקא יחסית סבירים (ג'ינס של דיזל ב400 ש"ח). רציתי לדעת, אם מישהו הולך לשם או אם מישהו היה פעם ביריד הזה? שווה ללכת לשם אתם אומרים? יש שמה בכלל מקום למדוד את הבגדים או שאתה רואה אותם, קונה וזהו?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כן כן.... אני לא צוחק! גם ביניהם הרבה ילדים משתמשים בזה. אני תמיד אומר להם להפסיק...אבל הם לא מקשיבים אז היזהרו מזה...החומר המסרטן שגורם למחלות חמורות וביניהם סרטן הוא:סיגריות AaaBb
-
http://help.extreme-serv.co.il מקווה שהצלחתי לגייס לפחות תורם אחד
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לסרטונים מסוימים תרגום עברי מובנה שנניח אני מתרגם ולעשות סנכרון כמה שיותר קרוב שזה ישב בול הבנתי שיש אפשרות לתרגם דרך האתר עצמו , ואז להוריד ולהוסיף את התרגום מתי שאני רוצה (יש אופצייה כזאת שנקראת CC, לוחצים עלייה ובעת הצורך זה מוריד/מוסיף את התרגום הקיים) ככה זה נראה איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את מהדורת הזהבשל הארי פוטר - ספרים 1-4 בכריכה קשה, מהדורת הזהב, ממוספרים מאותה סדרה (בעברית). לפי מה שהבנתי, הערך שלהם כיום הוא לא כמו הספרים הרגילים (אי אפשר להשיג אותם בשם חנות, הכל נמכר). מישהו יודע מה הערך שלהם פחות אויותר היום, והאם הערך הזה צפוי לעלות בעתיד (אפילחו בטווח הרחוק)בקיצור, מה עדיף - למכור או לשמור ?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
על מנת להימנע מדיון שיגלוש לליגלזיציה כן/לא וכו', אני אקצר: סבי חולה, מאוד. יש לו סרטן ובצקות והוא כרגע מאושפז. אחד הדברים העיקרים שמונעים מהגוף שלו להיאבק הוא היעדר תזונה, עקב חוסר תאבון. סבתי פוגשת מחר את האנקולוג ודחקתי בה לשאול אותו לגבי מריחואנה רפואית, היא אמרה שהיא גם חשבה על זה, והיא תעשה את זה. הדיון הזה מאוד פשוט: האם מישהו התנסה ישירות עם מריחואנה רפואית/קרוב משפחה התנסה ויכול לספר על הפרוצדורה הבירוקרטית בנושא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מה הפורום המתאים לכך? ???
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
( התרד במקורו הוא של SIMONSIX, אני העתקתי ושיניתי את מה שצריך בנוגע לקנייה הזו, אז כל הקרדיט לו ) בהמשך לקניות הקבובצתיות באתר, אני רוצה גם לנסות לארגן קנייה למשחק שאני ואני מאמין עוד מספיק אנשים מחכים לו. מחיר המשחק במקור: 199 מחיר המשחק כרגע בתנאי שיהיו 20 אנשים: 189 חשוב לציין, שתג המחיר של המשחק הוא 60$ בדומה לCOD:MW2 ככה שהוא אמור להיות יקר יותר מהרגיל(ואגב, בקנייה של COD הגענו להרבה יותר מ-50 איש, ואם כאן נגיע ל-50 אני מאמין שנוכל להוריד עוד את המחיר). עוד משהו חשוב: גרסת הPC כוללת גם את 2 חבילות הDLC שיוצאות בתשלום לקונסולות. ככה שאם מישהו מתלבט בין PC לקונסולה לדעתי גרסת הPC עדיפה בהרבה. עמוד המשחק באתר ארקדיה : http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=pca…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר\רשימה של שמות רחוב בארץ באנגלית. אני מחפש את הרשימה הזאת בגלל שאני מעוניין להרשם ל Google AdSense,אבל אני לא יודע איך לכתוב את שם הרחוב שלי באנגלית (השם של הרחוב הוא כי"ח). תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 14k צפיות
-
-
-
הזמנתי מחשב שלם, הוא כבר הורכב בחנות ועבר הרצה, יגיע אלי מחר לקראת הבוקר. בדר"כ אני קונה את החלקים ומרכיב בעצמי, כך אני יכול לדאוג לגבי מקוריות החלק, שיהיה חדש וכו'. אז קצת טבעי שיעלו בי עכשיו חששות, כשבנוסף זו גם חנות שלא עבדתי איתה מקודם (למרות שבפורום היא די מוכרת). ***מה אני אמור לבדוק עם קבלת המחשב? לפתוח את מכסה המארז ולהעיף מבט בפנים די מובן, אבל יש דברים מעבר כמו לדוגמה בדיקה עם תוכנות ובנצ'מרקים שונים על תקינות החומרה? ***חוץ מהמארז וכל מה שבפנים, מגיעים גם דברים נפרדים בקופסאות של כל רכיב ששווה לי לבקש? אני לא יודע אם שולחים אותם אוטומטית או פשוט יוצאים מנקודת הנחה שהלקוח לא צריך, או בכלל אם יש משהו כזה בקופסא המקורית!
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אוקי אני די בלחץ עכשיו, אני עשיתי הזמנה ב 0:35 בערך ויש המון דברים שמפריעים לי בהבנה של אמון. הזמנתי את המסך Benq G2400W http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3163171 דבר ראשון ראיתי בכמות שנותרה 1, אחרי שנרשמתי בחרתי את המחיר עד שזכיתי, ואז לפתע הכמות השתנתה ל 2 ,, לא מובן. אחרי זה הופיע שזכיתי במצב ההצעות. עדיין לא קיבלתי אימייל בנוגע להודעה, אולי אני אמור לקבל כשהמכירה נסגרת ? אוקי זה מובן . עכשיו מה אתם אומרים, שאני יתחיל להילחץ להתקשר לחברת אשראי או ל GETIT ולהגיד להם לבטל עיסקה או לחכות בנוגע לזה? רשום ספק: טנקומפ בע"מ וכשעושים חיפוש בגוגל זה מגיע לאתר של GETIT. עכשיו כשאני שם ראיתי שכל הפוסטים של דעות קונים כולם זה שיכפול של השני. כלומר כל דבר הוא של LEXMARK די…
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני אתן שתי סיטואציות: 1)איפה המחשב יעבוד יותר טוב במינוס 30 מעלות או ב+30? (אני יודע את התשובה רק תגידו למה אתם חושבים ככה..) 2)נגיד ואני מפעיל מזגן על 15 מעלות קור, ומפעיל קרייסיס למשך 5 שעות ואחרי זה אני סוגר מזגן ומוציא את המחשב החוצה ל30 מעלות ומשחק קרייסיס 5 שעות האם הביצועים של המחשב ישתנו בצורה מורגשת?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום קודם כול אם הנושא לא קשור לפה תעבירו כותרת אין לי ממש כותרות טובות בראש אז לנושא: איזה שלבים יש לכתיבת משחקים חוץ מפיתוח המנוע? אם אפשר להעביר מכונית נגיד מMAX או משהו לSANDBOX2? יש עוד כמה שאלות אבל עכשיו אני לא מתכוון להתחיל כי לחץ חזק יש לי של מבחני בגרות ומתכונות והסיבה שאני שואל זה כי אני בן דוד שלי וחבר שלי אולי עוד חבר נראה כבר מתכוונים לשכתב את השלבים מהתחלה אם הכול וזמן בלתי מוגדר ממש אם יש מישהו שמוכן ליתרום{בחינם כה כולנו לא עברנו את ה18 ואין לנו מימון של אינטל או משהו אז מישה רוצה לתרום מזמנו החופשי יוכל לעזור} טוב אין זמן חייב ללמוד מטמטיקה ארר...
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
צילצלתי למישו ויש שם את השיר הזה אז הקלטתי (איכות מסריחה אבל שומעים ומי שמכיר את השיר ישר יקפצץ לו) קישור להוריד את ההקלטה זה 300K רק,שניה זה יורד... http://www.f2h.co.il/4207325577736 המון תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת.....
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי קטע מצחיק שאני וחבר שלי עשינו הוא שוקל 15 מגה(קובץ WAV?) איפה אני יכול להעלות אותו? אתר חינמי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שלום. לאחרונה (אפשר להגיד שאתמול ) סיימתי סופית את לימודי התואר הראשון שלי. סיימתי תואר בהנדסת תעשיה וניהול בשנקר. הממוצע שלי הוא 83. כרגע עדיין אינני עובד "בתחום". התחלתי לחפש עבודה בתחום לפני כחודש (אולי מעט יותר) ולצערי עדיין לא מצאתי. נכון לכרגע אני עדיין ממלצר, כלומר לא ממש עושה משהו "יעיל" עם עצמי. לאחרונה התחלתי לחשוב על תואר שני. אני חושב על זה הן בגלל עניין (אהבתי להיות סטודנט וסביר שארצה לחזור לזה בעתיד) והן בגלל שאני רואה שההתקדמות המקצועית שלי בעתיד תוגבל על ידי התואר שלי. השאיפה שלי היא ללמוד תואר שני באוניברסיטה. הייתי רוצה אוניברסיטה בחו"ל (ארה"ב, קנדה או גרמניה), אך לצערי זה יהיה תלוי במצבי הכספי בעתיד ובגורמים נוספים. תואר שני במדינות דוברות אנגלית הוא…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני גר כבר 3 חודשים באריאל וממש קר פה בחורף לעומת נתניה ואין לי בגדים חמים מספיק אז אני נאלץ ללבוש 3 שכבות פלוס מעיל וגם לא כלכך מחמם ולא נוח בכלל אני מחפש מעיל או מעיל פליז שיהיה מבודד מספיק כדי שלא אצטרך ללבוש 10 שכבות בשיא החורף כמובן שיהיה לו כמה שיותר תכונות עם אפשר, נגד מים או דוחה מים חנגד רוח ולא יודע מה עוד וכמובן לא יקר מידי עד 500
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בטלפון קווי עם צג שמראה את פרטי השיחה הנכנסת. מה ההבדל בין שיחה נכנסת שמזוהה כמספר חסוי, לבין שיחה נכנסת שגורמת לתצוגה על הצג "שם לא מזוהה מספר לא מזוהה"?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-