עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ETB,

ידעתי היפני פסיכים ואבל להביא את המנהג המבחיל הזה ארצה, ועוד לבת ים. "עוד ניצול לרעה במעמד האישה נכנס לסצ'יטיקה"(זה מה ששלי חימוביץ הייתה אומרת). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2827703,00.html

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Chevy,

עיצוב חדש 8)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני חושב שהכותרת אומרת הכל, חשבתי לעשות רשימה ולשים אותה כ STICKY, מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  4. שלום לכולם שאני אומר שיטת המכירה אני מתכוון לזה שהם מציגים "מחיר מחירון" שהוא בערך פי חמש מהמחיר האמיתי בשוק ואז מוסיפים שלל הנחות ובסוף מציגים מחיר "זול" והם אומרים שהוא הכי זול בארץ השאלה היא אם המחיר הנ"ל לא הכי זול בארץ אפשר לעשות משהו...? תביעה אולי... יש איזה חוק שאוסר עליהם להטעות ככה את הציבור? כי לפי מה שאני ראיתי הם פשוט רמאים!!!!!!!! אולי יש איזה סעיף בחוק להגנת הצרכן שאוסר את זה..? תודה מראש :-*

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by Ran B,

רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה פשוטה להפעלה שאני יכול לחתוך קטעים מסרט/סרטון.., כמו כאלה שאנשים מכינים קליפים של כל מיני דברים או משהו כזה, אם אתם מבינים אותי.. : תודה, רן. באותו שאלה, רציתי גם לדעת איזה תוכנה יש שהופכת מפורמט כלשהו של סרט לפורמט AVI.. תודה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by someone,

כל מה שאני יכול להגיד עליו זה שהוא די מזכיר לי את השיר של ALIEN ANT FARM-Smooth Criminal ... צעקות די דומות וקצב מהיר, משמיעים הרבה ברדיו, אני יודע שאלו קצת פרטים אבל אולי למישהו יש רעיון? תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  7. יש לי אתר www.ttb.up.co.il ואני מחפש אנשים רציניים שיהיו מעוניינים לקחת חלק בהנהלת האתר .

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  8. אני רץ לחפש בבוידעם http://www.abcresellers.bigstep.com/catalog.html

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by x-dude,

זכיתי במכרז ב P1000 מחשב, לא משנה הפרטים אבל קיבלתי לוח אם לא נכון (אני חושב שניסו לרמות אותי שם באקסלנט),אכשיו אין מצב נכון? הם חייבים להחליף לי את זה. שלא נדבר שהמארז בצבע הלא נכון,חסר מאוורר אחורי והמארז פשוט מכוער... כל אלו שמתכננים לקנות מחשב דרך מכרז תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים זאת,עדיף להוציע את האלף שקל הנוספים ולקנות בחנות שאתם יכולים לראות את המוצר (למרות שאת המחשב הקודם שלי זכיתי במכרז בנטאקשן והכל היה פיצוץ).

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  10. אזור מרכז למשל...

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  11. בערך באיזה מחיר אני יכול למכור את הדברים הבאים : לוח אם - Gigabyte GA-8PE800-L (845PE) - ATX מעבד - INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 400Mhz FSB זיכרון - 256 MB לא יודע של איזה חברה אבל בטח לא משהו מיוחד . כרטיס מסך - GeForce4 MX440 - 64mb DDR מארז - SPL 6049 דיסק קשיח - 60 GB ( חברה לא ידוע )

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  12. לפני שמצביעים בסקר זה יש לעיין בנושא שהקישור שלו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69775.0

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by R0ck,

אחד מקטעי הצ'יל הגאוניים והמפורסמים, אני משוכנע שלכל אחד ואחת מכם יצא לשמוע את הדבר הזה לפחות פעם אחת בחיים... כבר עשרות פעמים שמעתי אותו ולא היה לי מושג מה השם, אז הנה הוא לפניכם : St. Germain - Sure Thing באורך של 6:22 דקות. פשוט יצירת מופת! נ.ב, תודה מיוחדת ל Udicol (יודה) על שנתן לי את השם המלא!

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  14. ASUS P4S533-E INTEL 2.0A GHZ Codegen 300W Samsung PC2700/333MHZ 256MB Micron PC2700/333MHZ 256MB Geforce 2MX 400 64MB/64bit WD 30GB 7200RPM 2MB CACHE

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. יאללה הגיע הזמן, הבגרות האחרונה מתקרבת, ותסמל את סופה של תקופת 12 שנות לימודים. הבגרות בביולגיה היא 3 יחידות מתוך ה5, יש שלושה טפסים. הופתעתי לטובה מהמגנים שלי: בחלק הראשון 95 בחלק השני 95 בחלק השלישי 86 מישהו התחיל ללמוד? מי מכאן בכלל עושה את הבגרות יום חמישי? מה המגנים שלך? איך אתם מתכוונים ללמוד ביומיים שנשארו לכם?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  16. מזלט לחובב האייפודים שלנו יום הולדת 16 שמח הרבה שמנמנים קופצים כאן

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  17. שלום מישהו הביא לי אתר לקנות חלקי מחשב והוא די זול אבל הוא נראה מוזר כזה כאילו זה איזה מן חוואה... אז אם קניתם משם תגידו.... http://www.trigger-point.net/computers/buildYours/build.asp

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  18. תצוגה של תמונות גאים\גאות (בעיקר גאים) על גבי המסך? פשוט חבר שלי אומר שזה "וירוס" שנכנס אליו למחשב בזמן שלא היה בבית רציתי לדעת אם זה באמת וירוס או שיש לו נטיות נסתרות שהוא מפחד לספר עליהם... במחשבה שניה עכשיו אני מעדיף לנסח את זה בתור "ידיד שלי" ולא "חבר שלי"... סיטואציה לא מתאימה If you know what i mean...

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  19. שגם יהיה זול. אני יודע שהאתר KSP הוא אתר זול מאוד, אבל רציתי לדעת למה הם כל כך זולים לעומת רוב האתרים? ואם זה בסדר לקנות משם מבחינת אמינות, חלקים טובים ושירות טוב.?? כי זה מוזר קצת שבם כל כך זולים.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by yambtz,

יש קבוצת אנשים שמשחררת לאינטרנט קבצים שכל תכליתם לפגוע במידע שאתם מעבירים לחברכם. הקבצים הללו נראים תמימים למדיי אך הם מנצלים באג בתוכנה איתה אתם שולחים ומקבלים קבצים על מנת לשנות חלקים מהקובץ ולהפוך אותו לחסר תועלת במבחינתכם. הקבצים הפגומים הללו מתבררים כפגומים לרוב רק לאחר שירדו דבר שמבזבז זמן יקר, מעמיס על האינטרנט לחינם וגורם למיליוני אנשים לסבל כל יום מחדש. לאחר שהקובץ הטמיע את עצמו בקובץ שהורדתם הוא ימשיך לעשות זאת למשתמשים נוספים. לוירוס הנורא הזה אלפי וריאציות שונות ולכן לא ניתן להתגבר עליו. רבים מאיתנו נתקלו כבר בוירוס זה בלי לשים לב. כדי להקל על הזיהוי, הנה מספר פרטים: -סיומת הקובץ היא mp3 -הוירוס מפיץ את עצמו דרך קאזה נשמע למישהו מוכר? למי שעוד לא הבין לאן אני …

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by e.s,

שנה הבאה אני מגיע לכיתה י"א ואני לא יודע איזה מקצוע לבחור אלו המקצועות: אמנות גיאוגרפיה מדעי החברה ניהול עסקי עיצוב אופנה חשמלקטרוניקה לימודי הסביבה ביולוגיה מה כדי??

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  22. מישהו שמע על זה? אני עכשיו במקרה ראיתי שמישהו כתב באיזה פורום שהוא מחכה שהחנות כבר תיפתח... אני ממש רוצה לדעת אם מישהו שמע על זה והוא יודע איפה בדיוק בנשר ובאיזה תאריך יהיה הפתיחה? תודה רבה רבה יום נעים (עכשיו 03:08 בלילה אז שתקומו יהיה בוקר)

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. קודם כל המלצה שלי frou frou - holding out fora hero שיר מדהים מהפס קול של שרק 2 אולי לא יצירה אומנותית אבל מיחוד ויפה מאוד חבל לא לבדוק, לא כל יום שומעים מוזיקה כזאת. עכשיו לשאלה- מישהו מכיר את הזמרת\להקה המעולה הזאת frou frou? אם כן אפשר לקבל את השם של הדיסק האחרון שלהם\שלה?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by deangefen,

האם זה נכון שכאשר שאני יוצא מארץ זרה אני מקבל החזר של המע"מ?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by Bessmertniy,

תגידו זה נכון שפנדה הולכת לפתוח סניף בתל אביב?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.