עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שאסור לשים צופר מסוג זה ברכב. אני רק מעוניין לדעת היכן ניתן לקנות אחד כזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  2. למיטב ידיעתי פרפרית שאורכה אינו עולה על 10 סנטימטר ניחשבת כאולר לכול דבר, הניתן לנשיאה על ידי בגירים בכול מקום מלבד מקומות ספיציפיים כמו מוסדות חינוך . נדמה לי שישנו גם תקדים משפטי שבו ניקבע כי פרפרית עד 10 סנטימטר היא אולר אבל אני לא מצליח למצוא את פסק הדין. אם יש לכם מידע מבוסס או קישור שמבהיר את העניין אז רישמו אותו כאן.

3. Started by BedB0y,

אהלן, יש לי קצת זמן פנוי וחשבתי לעשות בו משהו שימושי, ואם יש גם כסף על הדרך למה לא: תרגום מאנגלית לעברית. גם כסף וגם ישפר את האנגלית שלי. כמובן שיהיה מהבית, עבודה קבועה כבר יש לי, זה יהיה משהו מהצד. יש רעיונות איך להשיג עבודה כזאת? מאיפה להתחיל? טנקס.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אני זוכר שפורסם כאן אתר שבו אפשר למצוא שירים cאמצעות הקלדת המנגינה שלו עם מקש הרווח. אני צריך את זה, האם מישהו זוכר? תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  5. מה זה החתול הזה מה הם רוצים?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by iakovl,

היי לכל מי שלא מכיר אותי אני יעקב (הידוע בשם השני יאן) בן 19.5 חוקר מצ"ח והיום הבנתי שאלוהים, זה לא שאני שבוז זה שהמערכת משביזה אותי בכוח הייתי אמור לעשות לעצמי חופש לצאת היום להיות חג בבית ולחבר את זה לחמשוש קיצר שלשוש אבל... שבוע שעבר ביקשו ממני להחליף בין השבתות (קיצר, אין שלשוש) בלי הרבה ברירה הסכמתי. היום הודיעו לי שאפילו חג אין לי.... איזה עולם שנה וחצי בצבא טוחן 11/3 לוקח ימי חופש ולא רגילות כמו בן אדם כי אי אפשר חג מסכן רוצה לנוח פסח ב' - סגרתי עצמאות - סגרתי שבועות - אני סוגר איפה הצדק בעולם? אין לי זיין יותר לזה גם את ההתקדמות הקטנה שלי בפרויקט שלי שרציתי לעשות איזה פרויקט ואיזה בטיח אפילו את הת"ש 3 שלי אני לא יכול לקיים... יצאתי היום לבית (= לילה 1) כל שאר השבו…

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  7. כל פעם עושים את זה לאתר MOTOCAR. איזה ביזיון.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  8. אני רואה שהוא ממש מוזנח , בפעם האחרונה שהוסיפו משהו חדש זה היה דריוור של ATI באפריל

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  9. Started by ChrisBrown,

איך ? http://www.youtube.com/watch?v=dUz4yPdw5Ao

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. Started by nadavtwtw,

לא ראיתי אותו מלא זמן ואי אפשר משהו מתוק (סכרת)

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Symbore,

אני פה מאי שם בסוף 2007.. ותמיד תהיתי בבעלות מי האתר? תמיד החשבתי את מילפרוד כבעל האתר אבל יכול להיות שהוא רק מן אחראי ראשי. כי למען האמת לא ראיתי את עמרי מחלק אזהרות או מעיף אנשים (בטח שיותר חביב מכמה אנשי צוות גועליים..) ברור לי שהאתר הזה מכניס הרבה כסף מפרסומות ולפי וויקיפדיה חלק מצוות האתר מקבל משכורת. אז איך זה בכלל הולך? הכתבים הם אלו המקבלים משכורת? האתר הזה (בימוחד פורום כללי ואקטואליה) נהפכו לחלק מחיי ואני רוצה לדעת יותר על המקום בו אני מבלה כה הרבה זמן

12. Started by m1ke,

סתם FYI לאלה שנוהגים לשכוח ולהשאיר את ה FB פתוח במקומות עבודה או מחשבים אחרים: http://www.ghacks.net/2010/09/03/facebook-adds-remote-logout-feature/ פייסבוק הוסיפו אפשרות לביצוע logout מ- sessions מרוחקים (ממש כמו בג'ימייל). או במילים פשוטות, אם שכחתם לעשות logout מהמחשב של החברה, תוכלו לעשות את זה מהבית.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ron11,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך כרטיס מסך עם קירור אקטיבי http://www.amazon.co.uk/Zotac-GeForce-1280MB-Graphics-Card/dp/B003N18TFG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=computers&qid=1284229843&sr=8-3 כמה המע"מ והמכס יקחו + משלוח וגם עם יש אתר שאפשר לברר גם בקשר למע"מ והמכס למוצריי חומרה שונים תודה לעוזרים !!!

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. רצוי אתר שלא מצריך הרשמה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הייתה כתבה בחדשות 22 בערב לא מזמן על החברה הזאת. מישהו יודע אולי תשם? חברה ישראלית

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by R0ck,

סרט חביב כזה, עם ג'ון קיוזאק וקייט Back In Sale (המדהימה!). אין לי מושג למה פתחתי תת'ראד הזה, בטח עוד עקיצת ספאם יומית, בכל זאת... לא יודע, הבחורה מדהימה, Pearl Harbor רץ אצלי בריפיטים רק בגללה (לא נגזים, רק פעמיים ואז ה DVD התפגר). בכיף הייתי מקפיץ ת'עצמי 10 שנים קדימה כדי להיות איתה. צפיה מהנה!

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  17. אני רוצה להדפיס משהו על דיסק, חנויות צילום רגילות עושות את זה? וצריך להכין תמונה בצורה מסויימת שתתאים לדיסק או שהם ידעו מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  18. ראו הוזהרתם. ---- A-TEAM http://www.youtube.com/watch?v=4eTRqGm0HWc מרדוק חביב אבל ביצוע די גרוע

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, לאחרונה מצאתי עבודה ואני עוסק בה כמעט כל הזמן כך שאין לי זמן לעצמי אפילו ובכלל זה רוב העיסוק שלי בשעות היממה. בכל אופן, רציתי לדעת אם במידה ואני עובד מעל ל-8 שעות ביום מגיע לי שעות נוספות. השכר שלי הוא 20 ש"ח לשעה, ואתמול למשל (סיפור אמיתי ) עבדתי 13 שעות ורבע שעה בסך הכל.. אז כמה אני אמור לקבל על זה? אודה אם תפרטו את החישוב. בכלל אם למישהו כאן יש ניסיון בעבודה עם חברות כוח אדם אני אודה אם הוא ישתף אותי או יתן לי המלצות ממה להיזהר ואיך לדאוג שלא ידפקו אותי. שמעתי עדויות על זה שהחברה שאני עובד בה לפעמים לא משלמת את כל הכסף שמגיעה לך, ולכן אני מנהל רישום קפדני ביותר של כל שעות העבודה שלי, כולל מתי ומי עבד איתי בצוות. מה עוד אני יכול לעשות? אני עובד בסקרים על האוטוב…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  20. חברים מישהו פה עבד או עובד כמלצר בקייטרינג ? אני מחפש עבודה עם גמישות מבחינת ימים ושעות. הבנתי שמקבלים את הכסף בסוף כל יום עבודה, איך השכר ? איך הטיפים יחסית לעבודת מלצרות במסעדה ?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 16.3k צפיות
  22. יש לי את הצמח בתמונה כבר כמה שנים (אין לי מושג איך קוראים לו). האם אני צריך לשים דשן כלשהו באדמה/להחליף אדמה מפעם לפעם/להעביר אותו לעציץ גדול יותר, או שלהשקות אותו במים זה כל מה שצריך לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  23. במנילה הקודמת רשמתי ממר"מ או 8200 יש לכם עוד יחידות? אני מחזיק כרגע בטכנאי PC MCSA ועכשיו אני לומד MCSE בגלל זה גם דחו לי את הצבא לטובת הלימודים יש לכם הצעות? פרופיל 64.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. Started by 00000,

כמה אפשרויות יכולות להיות למחרוזת עם ארבעה תווים אם כוללים את ה-ABC באנגלית ואת המספרים 0-9? 26( תווים באנגלית)+10 (מספרים)=36 משמע: 36.36.36.36 איך אני מחשב מכאן את מספר האפשרויות?

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by matteo,

יש לי על המחשב כמה EBOOKS בפורמט pdf כמובן ספרים של איזה 400-600 עמודים ורציתי להדפיס אותם כמה שאלות כמה בערך הדפסה אמורה לעלות בוא נגיד עם דפים לא הכי איכותיים וכריכה רכה דבר שני, מישהו מכיר מקום זול? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.