עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kfirlion,

תענו לפי השאלה ובנוסף לזה אם ניסתם לצום אז מתי שברתם את הצום? אני אישית ניסיתי לצום עד 12 בלילה והרגשתי פה יבש אז שתיתי המון, ובנוסף לא יכולתי לא לשחק במחשב אז שיחקתי CSS וב-BF2 עריכה: אני מכין כבר את השיחה (לאלו ששברו את הצום)

• 91 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. אני לא מגלה כאן את אמריקה,אלא רק מספר לגבי מה שאני עשיתי על מנת לגלוש בחינם,בביטחה,ובאנונימיות באמצעות רשתות אלחוטיות, כך שבכול התחברות שלי לרשת ,ה-IP שממנו אני גולש משתנה באופן אוטומטי ובדרך הזו לא ניתן לאתר אותי ולגלות את זהותי וזאת משום שבכול מקרה ה-IP איננו שלי מלכתחילה. לא כול הצעדים הכרחיים ואתם כמובן יכולים לפעול בדרך שונה ולאמץ רק חלק מהדברים: 1.המחשב הנייד שלי וכרטיס ה-WIFI החיצוני ניקנו במזומן בחו"ל והוברחו לארץ. 2. אני לא עושה שימוש ב- WIFI המובנה בנייד וזאת מפני שכדי לשפר את טווח הקליטה וגם להקטין למינימום את החשיפה לקרינה אני משתמש בכרטיס WIFI בחיבור USB שתומך ב-WIFI N . 3. מלבד זאת את ה- MAC address מומלץ מדי פעם לשנות בעזרת תוכנה ו\או בהגדרות מתקדמות של כרט…

• 154 תגובות
    • 15.5k צפיות
  3. Started by The Dom,

תנו הצעות למשחקים חוץ מTOWER DEFENCE לצורותיו ...

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by baruch28,

מחפש עבור חבר P4 יד 2 עד 400/450 ש"ח למרות שאפשר למצוא ב - יד 2 אני כותב פה כי חשבתי "שיותר בטוח" ממישהו שמשתמש בפורום כי הוא לא ירצה ללכלך את "השם" שלו ולמכור משהו לא טוב עדיפות מאיזר חיפה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. מצאתי אתר שמוכר ספרים וירטואליים יעני בקבצי PDF באנגלית וחשבתיי האם זה שווה ??

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by hattricking,

יש לי אוזניות שעובדות על בלוטוס. אחרי זמן רב שהכל היה בסדר ושמעתי בהן כמו שצריך, לחצתי להסיר את ההתקן של האוזניות מהפלאפון כי רציתי שיעבוד גם על מכשיר פלאפון אחר. זה שמכשיר אחר לא קלט את האוזניות - מילא. אבל עכשיו המכשיר שלי לא קולט אותן. איפה נעוצה הבעיה, באוזניות או בפלאפון ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  7. Started by lion03,

עשיתי מבחנים לשם לא ממש הבנתי ממה שהסבירו לנו על היחידה אולי יש דברים לא מסווגים שאפשר לדעת עליה?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by desert,

איזה אתר דומה יש ל <צונזר>?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. מישהו מכיר דרך להגיע מפתח תקווה לבסיס גלילות (ובחזרה) באוטובוסים? חשוב שהאוטובוסים גם יסעו יותר מאוחר מהשעה 5 בערב, כי מהדברים שאני מצאתי עד עכשיו, כל האוטובוסים יוצאים פעם אחרונה ב 5..

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני צריך המלצה למזגן נייד, בזאפ יש רק אחד, מישהו נתקל בכאלו בזמן האחרון?

• 51 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. אמממממ אני רוצה להיות נחמד למורה ולהביא לכיתה סרט ודף עבודה שקשור לסרט אז חשבתי אוליי יש אתרים מוכנים עם עבודות

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

אני צריך אתר של השוואת מחירים של מחשבים בארה"ב... יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 9.9k צפיות
  13. Started by Wood-Elf,

בזמנו מישו הביא לי לינק ל"מדריך לחרא".. זה היה באיזה פורום, אך כיוו ןשאין לי את הכתובת המדוייקת - מצטער על חוסר הקרדיט. לפני כשנתיים זה הצחיק אותי, היום פחות, אבל בטוח יש פה כמה שיהנו מזה. *אני יודע שזו אנפנטיליות לשמה, לא צריך לאזכר * ----- שרביט - אותו מקל שניצב (או אמור להיות ניצב) ליד האסלה עם שערות בקצה, שבמקרה שהמחרבן לא יודע לקלוע, או למקרה שהמחרבן נקלע למצב חירום חרבוני. החרבון הנקי - אתה מחרבן, אתה רואה את הקקי באסלה, אבל אתה לא רואה אותו על הנייר טואלט. זה החרבון הכי מוצלח וברמת העיקרון מי שהצליח להגיע לרמה של חרבון נקי הוא בנאדם עם הרבה פחות דאגות בחיים. החרבון הרטוב - אתה מנקה את התחת חמישים פעם ועדיין מרגיש שנשאר שמה קצת גועל. בסופו של דבר אתה מוצא…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. סאבס להלה דונקי כל מה שהיה לי פעם נסגרו.. מישהו מכיר אתר תירגום חדש? או משהו ישן שלא הכרתי..

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  15. קורית לי לעיתים בעייה ביוטיוב כאשר אני מעלה סרטון, ורוצה להחליף את תמונת הפתיחה (Thumbnail) שלו, מכיוון שהמקורית לא נראית טוב, או באיכות גרועה, בעת שאני בוחר תמונת פתיחה אחרת בעריכה ושומר את השינויים, התמונה נעלמת לזמן רב (לפעמים למשך כמה ימים) או לצמיתות. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by arkadur,

טוב איך התחיל החג הראשון בסדרה? אצלי היה טעים

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by KKK,

שלום לכולם. הוצגה בפניי שאלה בהסתברות ומסתבר שאני לא זוכר כל כך את הגישה לפתרון. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Lion,

http://www.apple.com/trailers/fox/i_robot/trailer3/ap_me.html אתם יודעים איזה סרט זה מזכיר לי ?

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by אמיר יצחקי,

שלום ראיתי איזה סרט עם חייזרים בשם השינוי,אבל לא מצאתי את השם שלו באנגלית ומן הסתם השם שלו זה לא change או משהו כזה. אז תודה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by spektor666,

שלום לכולם. מבקש המלצה למזגן חסכוני בחשמל לחדר בגודל 12 מ"ר. בחנות המליצו על שני דגמים : TORNADO PLASMA GOLD 16 או TORNADO Top 16 תודה.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by coldstorm,

היה כתוב באתר שלכם כי אתם מתכננים לפתוח עד סוף ספטמבר עוד שלושה סניפים. האם תוכל להרחיב בעניין? אני מאזור השרון והייתי מעדיף לקנות מסניף קרוב, אם יפתח. בתודה COLDSTORM

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! השאלה בכותרת האם זה באמת רק 19.90 בלי כלמני זיוני שכל? האם הוא נוח? חחח זהו בערך לבנתיים, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  23. אהלן חברים. אכן זה פורום מחשבים, אבל אולי יש פה אנשים שעשו טיול או שניים ויוכלו לעזור לי. אני מתכוון לטוס לדרום אמריקה לחצי שנה בערך ולעשות טרקים בכמויות. הבנתי שמומלץ שאני אקח איתי חולצה טרמית איתי. בחנויות המטיילים אני רואה חולצות במחירים מטורפים (איזור ה300 שקל לחולצה של lowe alpine או חברות מוכרות אחרות) ומצד שני אני מסתכל בזאפ ורואה חולצות של חברות אחרות פחות מוכרות ב100 שקל לחולצה. יש הבדל מהותי בחולצה מעבר לתג המחיר המטורף?..

• 25 תגובות
    • 6.6k צפיות
  24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4413989,00.html אני תוהה מה דעתכם על העניין. מדובר בהמבורגר שנעשה במעבדה, ורכיביו היחידים שהגיעו מן החי היו תאים ספורים שנלקחו לצורך התרבית. האם הייתם אוכלים דבר כזה? (הערה לטבעונים - ההמבורגר בכתבה הוכן עם אבקת ביצים, כך שלא הייתם אוכלים אותו בכל מקרה, אבל הניחו לצורך הדיון המבורגר דומה שהוכן ללא ביצים.)

25. Started by Thant,

נתקלתי בזה באתר אחר וחשבתי שאולי יעניין פה אנשים. לפי מה שהבנתי ההגרלה פתוחה גלובאלית לכל מי שמעל 18. http://www.evga.com/articles/00625/

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים