כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
יש לי פלאפון על הפנים, ואני רוצה לקנות במקומו את ה-SK 6100 של אורנג' (אני חושב שזה SK! יודע רק שהמספר הוא 6100). בעיקרון, מחפש מכשיר רק לדיבור, אין צורך בתוספות. זה יתאים לי? או שמשהו אחר מומלץ בטווח המחיר שלו?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם היה לחבר שלי נוקיה 6100 והיה לי בו משחק שנורא אהבתי לשחק בו בשיעורים שהיה משעמם וקראו למשחק בעברית קראו לו "קפיצה" באנגלית "bounce" (אם אני לא טועה)!! משהו יודע במקרה איפה מורידים את המחשק הזה או איפה אפשר להשיג אותו זה יעזור לי מאוד!! יהיה עדיף שתשיגו לי את הקבצים של המשחק ככה אני יוכל להעביר אותו לפלאפון שלי דרך הכבל בחינם!! תודה מראש ofeky1
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
http://www.google.com/calendar/render עכשיו שמישהו רק ימצא דרך לסנכרן את היומן של אווטלוק 2003 מול זה, יהיה מושלם (לסנכרן סנכרון מלא, לא ייצוא וייבוא, זה קיים כבר)
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
עד כמה אתם מקפידים על אכילת מזון טרי ואיכותי? (לא מעובד- ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים וללא כל מיני "תוספים" "שמוצאים" את דרכם לתפריט הטיפוסי המערבי.) עד כמה אתם מקפידים על כושר? (וכשאני אומר כושר, אני לא מתכוון לשחיקה של הגוף במכון כדי לקבל מראה מנופח, אלא להליכה פשוטה...) ובכללית, האם אתם מרגישים שאתם "קוצרים את הפירות" בהשוואה לאנשים שמקפידים על אורח חיים פחות בריא משלכם. (בהנחה שאתם מקפידים על אורח חיים בריאותי כמובן.)
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עליתי היום בלילה לשמירה- שלישית במספר במהלך אותו יום, כאשר נותנים לנו רק 3 שעות שינה. במהלך השמירה קיבלתי התקף מיגרנה ונשכבתי על הרצפה שמתחת למגדל השמירה. החייל ששמר ביחד איתי דיווח בקשר שנפלתי על הרצפה ושכנראה התעלפתי ושצריכים עזרה, אבל האנשים בקשר לא התייחסו ואמרו "שישתה מים ויישב" ובפעם השנייה שהוא פנה אליהם הם אמרו לו "אולי אח"כ נשלח מישהו להחליף אותו". יצא שבגלל הזלזול והמחדל הזה שכבתי דומם על החול במשך שעה וחצי ורק כשבאו המפקדים לפנות את השמירה הם התחילו לטפל בי ופינו אותי משם. מיותר לציין שגם לפני השמירה הלילית הזאת אמרתי למפקדים ולמ"מ שיש לי מגרנות ואני לא יכול לשמור בלילה והמ"מ ענתה לי בצורה גורפת: "אם אין לך פטור אתה שומר בלילה ולא מעניין אותי כלום, נקודה". עכש…
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג איזה סמל זה ? מה זה מייצג ? מה זה אומר ולמה או למי זה שייך ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוחות שנה עבריים[עם חגים רצוי] של שנת 1989 ו1988... חיפשתי בגוגל ובויקיפדיה אבל אני לא מוצא מישהו יודע איפה אפשר למצוא? תודה מראש, אבי.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים? יש כאלה שאומרים שעד גיל 18 זה עושה בעיות כי התאים בגוף עדיין צומחים.. ויש כאלה שאומרים שלא כדאי ללכת לחדר כושר... מה דעתכם?
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ומי יתן ועד ראש השנה לכולנו יהיו מחשבים חדשים עם מעבדי קונרו 4GB RAM ו SLI חג שמח לכל בית ישראל
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לפעמים אני רוצה להעלות תמונות לפורומים מסוימים והם מגבילים בגודל של התמונה רציתי לדעת אם יש דרך לכווץ את התמונה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך קוראים לחומר של הפאדים(הרגילים) לעכבר? איפה אפשר לקנות כזה לפי מטרים או גליונות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.nforce.nl/ כי אני מקבל ת'הודעות האלה We're having difficulties with innodb atm. It overwritten the datafile(s). some errors came up, we're looking into the problem אז רציתי לדעת אם יש בעיה אצלי או שהאתר נפל ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מי אתם , אנשי הפורום המוזרים?... :silly: פסחא שמח. :s05: סליחה על הטימטום פשוט השעה עכשיו היא 4:44..
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את הציון בתנ"ך והוא 55 לפי מה שידוע לי 55 זה עובר אבל מישהו אמר לי שעובר זה מ56 ומעלה ו55 נחשב לנכשל מה אתם חושבים?
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
אני רוצה direct download, לא רוצה לחכות שבועיים עג שזה יגיע לארץ ולשלם עוד 20 דולר משלוח זה הסרט http://www.ellusionist.com/order/zippo-lighter-tricks.php?cat=%7BCATEGORY%20ID%7D אתם יכולים לראות את הסרט הדגמה, דווקא חמוד, אשמח לעזרה כלשהיא : ד"א מה שמוזר שאין את זה גם בתוכנות הורדה למינהם :-X
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום חברים, הפעם יש לי סוגיה בעניין צרכנות. רכשתי בקבוק Johnnie Walker - Black Label (לאלו שלא יודעים מדובר בוויסקי איכותי ביותר) במכולת השכונתית, במחיר שלהפתעתי היה זול מן הרגיל - 200 ש"ח בלבד, לעומת 300 או אפילו 400 במקומות אחרים. הייתי מרוצה מאוד מן העסקה, והורדתי לפני כמה זמן את הבקבוק מהמדף בחדר כדי להתבונן עליו, ואז ראיתי- הבקבוק לא בתולה! מישהו פתח את הפקק של הבקבוק לפניי. האם הדבר הזה עלול להשפיע על איכותו, וטיבו של המשקה, בהנחה והוא נפתח (בזמן לא ידוע) ועמד הרבה זמן על המדף של המכולת? אני לא חושש שמישהו ניסה להחדיר לי משהו למשקה ממש, אז אם זה הסיכון היחיד אני מוכן לוותר. הלכתי למכולת והיה שם מוכר שאומר שהוא זוכר אותי, וניסה להתווכח האם הבקבוק היה סגור או לא. לאחר…
-
- 83 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
מישו עשה איזה אתר והוא רוצה שאני יזמין לו דומיין ושרת ואני יעביר לו הכל לשם שהכל יעבוד וזה.. הוא רוצה לשלם לי כמה כסף לקחת לו??
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
1 - האבטיח הענק v.1 סכנה: אבטיח ענקי מסתובב ברחבי הארץ ואוכל את כל מי שלא שולח את הודעת השרשרת הזאת! אל תקחו סיכון! רק אם תעבירו את ההודעה הזאת ל -97 אנשים תינצלו! מורן מב"ש לא העבירה את ההודעה הזאת והאבטיח הרשע מצא אותה וביצע בה את זממו. ראו הוזהרתם ! 2 - האבטיח הענק v.2 אבטיח ענקי מסתובב ברחבי הארץ ואוכל את כל מי שלא שולח את הודעת השרשרת הזאת! אל תקחו סיכון! רק אם תעבירו את ההודעה הזאת ל-97 אנשים תינצלו! אל תתנו לגרעינים/לו לנצח! מי שלא מאמין יכול אפילו לראות בהודעה הראשית באתר www.icq.com . ראו הוזהרתם! 3 - שחורים חסונים אזהרה!!! קבוצה של 25 כושים חסונים עירומים רצים ברחובות אם לא תשלח הודעה זו תוך 15 דקות ל10 אנשים הם ימצאו אותך! זה כתוב גם באתר של www.icq.com - ICQ ע…
-
- 39 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר ערוצים ישראלים \לועזים שקיימים בYES או HOT שניתן לצפות בהם דרך האינטרנט - לדוגמה הביאו לא מיזמן את ערוץ 10. למישהו יש עוד כאלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המחשב שלי מהיר אבל כאשר אני מפעיל את האימיול המחשב נהיה איטי יותר מתמיד!!! אני פשוט צריך להשתמש הרבה באימיול! יכול להיות שזה בגלל הגדרות באימיול? הייתי מעוניין לפתור את הבעיה עם עזרה שלכם או אם יש תוכנה כלשהי שמריצה את המחשב כמו שצריך אז בבקשה שימו פה קישור. תודה לעוזרים מראש! חג פסח שמח וכשר לכל בית ישראל!!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה בעצם מהנשקים יותר חזק מהיר יקר וחדש יותר כמאת הכל המשחקים יש את הנשקים הללו למה אותם ולמה הם כל כך פופולריים?
-
- 93 תגובות
- 7k צפיות
-