עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4521010,00.html 77% מהאזרחים הצביעו נגד ההצעה.

• 63 תגובות
    • 16.5k צפיות
  2. שומעים לא מעט על התחממות כדוה"א.. או על אסונות ענק שעלולים להתרחש בגלל פעילות האדם, או גם על חיסול משאבי כדוה"א. אני אומר מה הקטע? למה להיות לחוץ? בכל מקרה זה לא יתרחש בדורינו אלא בעוד שמונים, מאה שנים פלוס.. אז חברים! הפסיקו לדאוג אני בעד להינות, לחסל משאבים ולא להתחשב בכלום. יש לנו פריבילגיה לכלות הכל, ולא לשלם על כך. לעזאזל הדורות הבאים. אני ואתם נהייה טמונים עמוק באדמה. תודה על הקריאה, לפוסט הדיעה שלי. __________________

3. Started by brighi,

שלום, אני מחפש שירות ענן חינמי שאליו אוכל להעלות קבצים, לשתף עם אחרים והפונקציה החשובה ביותר היא לעקוב כמה אנשים נכנסים לקבצים שהעלתי ומתי הם נכנסו (אם אפשר לדעת גם מי, יותר טוב), האם יש שירות ענן שמציע את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני שואל כי אני נטלתי אלספה וחשוב לי לדעת אם מישהו חווה תופעות כלשהן?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by MeUser,

הולך לקבל עדכן 4.2.2? סמסונג התחילה להוציא את העדכון בספטמבר 2013 יש לי את הגרסה של היבואן הרשמי

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  6. אני בן 19. היא בת 19. לפני איזה חודשיים התחלתי איתה בבר, בהתחלה התיידדנו ולאט לאט עניינים התקדמו. לפני יומיים שכבנו. ואז דיברנו והיא סיפרה לי שאנסו אותה 4 פעמים: בגיל 6, 10, 13 ו 16. הפעם האחרונה הכניסה אותה להריון והיא הייתה צריכה להפיל. בגיל 12 סבתא שלה שגידלה אותה (בגלל שההורים היו עסוקים בלבגוד אחד בשניה) חלתה בסרטן, והיא הייתה צריכה לטפל בה ולהחליף לה חיתולים עד שהיא מתה. שנה-שנתיים אח"כ גם חבר טוב שלה מת מסרטן. היא עשתה את כל הסמים האפשריים, מחשיש ועד הרואין. לפני כמה שנים היא ניסתה להתאבד ללא 'הצלחה', ונכנסה לתרדמת למשך חודש. זה גרם לה לבעיות קלות בזיכרון. היום היא אלכוהוליסטית, אבל היא הפסיקה עם כל הסמים האחרים ("האלכוהול זה הדבר היחיד שלא גורם לי להרגיש כאילו איב…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם. אני מעוניין להרכיב, או לשים את ידי על קובץ שיכיל את כל מספרי הסלולרי האפשריים, תאורטית, בארץ. מספר סלולרי בארץ מורכב מעשר ספרות ותמיד יתחיל ב 05, כך שכל הנותר הוא לחבר את כל הצירופים האפשריים בשמונת ה"קוביות" הנותרות, או פשוט לקחת קובץ של כל הצירופים האפשריים ל 0-9 בתבנית של 10 ספרות. למישהו יש רעיון? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Sfree,

אמרות פרובקטיביות אנטישמיות ופוגעות באופן מחריד, היוצאות מפי מי??? יהודייה, העונה לשם "נטלי כהן וקסברג" שלפי דעתי יש להשליכה לתאי הגזים! והייתי עושה זאת בעונג רב, אם רק הייתה לי האפשרות. לזה אני קורא "שמאלנאציזם"

9. Started by CyberBot,

אני עובד ברשת ידועה של גדג'אטים (שכרגע לא אפרסם את שמה) ושמתי לב שמאז שהגיעו עובדים חדשים יוצא שיש פער מאוד גבוהה בין השכר שלי לשלהם אנחנו עושים את אותה עבודה בידיוק. אולי ההדבל היחיד והיחיס מזערי זה בסכומי המכירות החודשי ועדיין יש פער של קרוב ל 1500 שקל במשכורת החודשית אני יודע בוודאות שיש את הפער כי שאני שואל אותו כמה הוא קיבל הוא מראה לי 4500 ואני 2800 ולעיתים הפער אפילו גדל ואני נשאר באותו סכום קבוע! ייש לנו את אותו מספר שעות +- העניין שלא יצא לי להסתכל או לשאול אותו כמה הוא מרוויח לשעה העניין ובמידה ואני מגלה פערים לא מוצדקים יש לי תיק לתבוע?(לדבר עם המנהל לא בא בחשבון אני מתכוון להתפטר בגלל הנושא המאוד מרגיז הזה)

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. זה מעלה את המחיר ב30 אחוז לפחות, ומעניין אותי לדעת אם תכלס זה קטע כזה קריטי.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by genia,

אז לאחרונה נדרשתי לנושא השיחות במהלך השהייה בחו"ל הפתרונות של החברות הסלולריות לרוב לא משתלמים (אולי חוץ מגולן וגם אז לא בכל מקום). וכרטיסי סים בינלואמים יש המון - החל מהסים של הדואר עד ל SWEETSIM ועוד כל מיני סימים שחלקם אפילו מאפשרים שיחות נכנסות חינם ברוב המדינות השאלה היא האם יש סים מומלץ שעדיף על האחרים במשהו? האם עדיף להזמין מחברה בחו"ל? למישוה יש נסיון עם סים כלשהו?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  12. Started by pagaz,

משהו אולי יודע אם צריך נהגי קו למילואים בתנאי קבע \ קבע ? אשמח לכול עזרה .

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  13. בתור אחד שמתגורר בירושלים סמוך לשכונה חרדית, ומכיר מקרוב את העולם החרדי, יש לי ביקורת קצרה שתקועה לי הרבה זמן בגרון. בכל פעם כשאני רואה בערוץ 2 'חרדים ירקו על בת 8' או 'חרדים בהפגנת אלימות.' וכולי וכולי.. אני אומר לעצמי, או שהתקשורת לא מבינה מהחיים שלה, או שהיא פשוט שונאת חרדים! הרשו לי לעשות קצת סדר בבלאגן.... העולם החרדי מתחלק ארבעה פלגים: הפלג הליטאי = אשכנזים, לא קיצוניים, לא עושים רעש, תומכים ב'רב שטיינמן'.(רוב "החרדקים" צומחים מאותו הפלג) הפלג הירושלמי = אשכנזים, קיצוניים (אך לא בסדר גודל של ה'נטורי קרתא'), אוהבים לעשות הרבה רעש (כל ההפגנות שנראו לאחרונה בירושלים אורגנו ע''י הפלג הירושלמי), תומכים ברב 'שמואל אוירבעך'. הפלג החסידי: אני מכליל אותו בפלג הליטאי מכ…

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  14. חלק בטח מכירים את האתר הזה ומי שלא כדאי מאוד לנסות אם אתם אוהבים רדיו http://tunein.com/ זה אתר שמאגד בתוכו הרבה מאוד תחנות רדיו אינטרנטיות בכל מיני סגנונות מוזיקה . חלק מהתחנות מאוד איכותיות כדאי לפשפש האתר כדי למצוא תחנה אהובה . כדי להגיע לאלו עם ביטרייט גבוה כנסו לפה . http://tunein.com/radio/320KB-Plus-c1267347/ לעיתים אי אפשר להחליף ביט רייט עם הפיירפוקס אז תנסו לנגן עם דפדפן אחר . אני אוהב את התחנה הזאת שמנגנת פופ מיינסטרים קצת רוק ומדי פעם אלקטרוני מעין גלגל"צ משודרג http://tunein.com/radio/IP-Music-s68447/?streamid=507521

15. היי, רוצה להתקין מערכת, קניתי לאחרונה יד שנייה סט של: 1. 6 רמקולים (4 רמקולים 5.25" ו-2 6X9 בקופסת עץ מקורית) של חברת Rockford, סדרת PUNCH כלשהי. 2. מגבר דו-ערוצי מוציא 300W של Rockford. 3. קבל 1.2 FARAD 4. עוד מגבר של GOD AUDIO לסאב (ניתן כמתנה). יש לי רכב שברולט אופטרה '05. אני רוצה להתקין את כל זה ברכב. בסופו של דבר, אני מחפש שיהיה צליל נקי ובאס שהוא "חד וחלק", אלא "מתמשך", שמעביר וירברציות ברכב למשך 2 שניות לפחות. מה אני צריך לדעת, כגון: 1. כמה עולה התקנה (אין לי מספיק ידע כדי להתקין את כל זה לבד) 2. האם משהו חסר לי בחלקים שציינתי למעלה וכדומה... 3. אם יש עוד שאלות שאני צריך לשאול... חשוב לציין, יש לי רדיו דיסק של חברת Dual דגם XDMA6415. אני לא יודע כמה ה…

16. Started by avicii962,

מישהו שמע על התפקיד בצבא סיג IT אני מתמיין לשם רוצה לדעת עם כדאי.. זה תפקיד שעושים יג על חשבון הצבא אחר כך עושים טירונות ואז כמה קורסים של תקשורת ודברים נוספים אחר כך מייעדים לך מסלול.. (שיכול להיות תקשורת, תמיכה , אבטחת מידע.. וכל מה שקשור לIT בהתאם ליכולות והרצון) זה מה שהבנתי בכל אופן מישהו שמע יכול להרחיב קצת?

• 18 תגובות
    • 25.2k צפיות
  17. Started by KISSTHIS,

חדש כאן תביאו ברכות ואיזה מחשב יש לכם ?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  18. שלום, שמי רומן מליך ואני סטודנט לתואר ראשון במחלקה לחינוך ולפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. במסגרת לימודיי אני עורך מחקר שמטרתו לבחון קשר בין שינה, הערכה עצמית ולחץ. אודה לך אם תסכים/י להשתתף במחקר שלי. המחקר כולל מילוי שלושה שאלונים שניתן להגיע אליהם דרך הקישור. מילוי השאלון ייקח כעשר דקות. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים, ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. כלומר, כל תשובותיך יישמרו באופן אנונימי לגמרי ולא תהיה לנו דרך לדעת מה ענית, כמו כן, הנתונים שמילאת לא יישמרו כל עוד לא לחצת "שלח". אם תרגיש/י אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון את/ה רשאי/ת להפסיק למלאו בכל שלב. בתודה מראש! =) https://docs.google.com/forms/d/1szxBfDAJVgA9kuUtQ0iaT64U6GhcrpVQPvXJaRjYkls/viewfo…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by Sfree,

אין ספק שהפעם החרדים שיחקו אותה.. זה התחיל כמו עוד מנגל חרדי ביום הזיכרון, שמטרתו כמובן לעורר פרובוקציה, והסתיים בכישלון מוחלט של צוות ערוץ 2 והצלם המסכן שלא ידע מה לעשות עם עצמו.

20. Started by idofr,

שלום לכולם, אני שוקל להעביר את האתר שלי לחברת אחסון אחרת. מה שאני צריך זה כל הבלאגן הרגיל של LAMP, ללא הגבלת תעבורה (או הגבלה גבוהה למדי) וסדר גודל של 20גיגה אחסון. בנוסף חשוב מאוד שתיהיה תמיכה זמינה תמיד במייל ושירות טוב במיקרה של תקלות,בעיות,עדכונים,שינויים. חשוב לי גם לדעת כמה דבר כזה אמור לעלות כי נכון להיום אני משלם על שירות כזה 700ש"ח בחודש, בעיקרון הכל שם מצויין חוץ מהעבודה שצריך להתחנן לשירות (אבל שהם כבר עושים משהו, הם עושים אותו מצוין) תודה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by דובי770,

איך כותבים סיקור על מוצר? מחשב נייד או גאדג'ט כלשהו. יש איזה רשימה/צ'קליסט של דברים שאמורים להיות מצוינים ו/או מסוקרים בכל מוצר?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by g0vner,

שלום חברים, ניסיתי להרשם לאתר זה המון פעמים, וכנראה יש שם בעיה בהרשמה. ראשית כל, מישהו נתקל בבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה ? או מישהו יודע מי האדמין שם בכדי שאוכל ליצור איתו קשר ? תודה לעוזרים. :-]

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לכפתור מצוקה לקשישים אבל לא כאלה שמחוברים לטלפון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  24. האם יש מישהו מתל-אביב/אוני' תל-אביב שיש ברשותו מסכת Guy Fawkes והוא מוכן להשאיל לי אותה לכמה ימים לצורך עבודת צילום? תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by ozi123,

קניתי מחליק מאיביי של WET LINE והוא הגיע עם תקע אמריקאי , היכן אפשר להשיג מתאם שמתאים לתקע הזה אלה הפרטים של המחליק : בתמונה וקניתי מתאם מהום סנטר שמשום מה הוא נשרף אחרי שחיברתי לא יודע למה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים