כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
אני אנסה לעשות את זה קצר ולעניין לאחרונה חזרתי מגרמניה אחרי תקופה די ארוכה , בזמן שהותי שם שמתי לב שלדודים ולסבא שלי יש אולר שוויצרי (Swiss army knife) ביחד עם המחזיק מפתחות , אז החלטתי לקנות אחד גם כן , אין צורך להסביר לך כמה שימושי ונוח זה היה , עכשיו שאני חזרה בארץ אני לא יודע אם זה בכלל חוקי להסתובב עם זה , למישהו יש מושג בנוגע לדבר ?
-
קודם כל שנה טובה לכולם ! עכשיו- שמתי לב למשהו נורא נורא מעניין במסנג'ר (גירסא הכי חדשה בעברית,לפי מה שאני זוכר היא "גירסאת 2009" ) כולנו מכירים את הפרסומות המעצבנות בתחתית רשימת אנשי הקשר .. אך שמתי לב שם לדבר מעניין . מידיי פעם מתחלפות הפרסומות ,אך לעיתים פשוט יש שם מעין נקודה שחורה-שממש נראית כמו קבוצה של 2-3 פיקסלים שרופים! בשבוע האחרון לפחות 3 חברים שאלו אותי לגבי זה ומסתבר שברגע שאתה מנסה לעלות על העיגול השחור עם העכבר כדי לבדוק אם זה פיקסל שרוף , צצה פרסומת חדשה! כאילו הם מנסים בכוח שנראה את הפרסומת לאחר שבדקנו כי אכן זהו לא פיקסל שרוף.. כי הם יודעים שהעיגול הזה מושך תשומת לב וישר מסתכלים לשם ובודקים אותו! מה דעתכם ? האם קרה גם לכם?
-
- 41 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שלום, אני משרת בגדוד בתותחנים בתור חובש/לוחם. לקראת סוף אימון מתקדם הוציאו אותי לחובשים. ניסיתי את מזלי בלהשאר בהדרכה. כמובן שהגדוד (יותר נכון הקרפ״ג) לא הסכים לוותר עליי, למרות שבבה״ד 10 רצו אותי ואף לחצו. חזרתי לגדוד שלי בתור חובש בתאג״ד. כעת אחרי חודשיים שאני פה, אני יודע שרמת ההסתגלות שלי לגדוד ולמקום היא נוראית. אני כבר במצב שבמשך למעלה מחודש אני עצוב כל היום, לא מוצא עניין או הנאה בשום דבר בערך, נוטה להזניח את עצמי, לא נפתח תכלס לאף אדם שאני נמצא איתו, חווה תשישות קיצונית שחזקה ברמות שקשה לתאר כל הזמן, מתעצבן מכל שטות בערך, מנסה להיות כמה שיותר מנותק מהסביבה שלי, מנתק קשר עם החברים הכי טובים שלי, נמנע מכל דבר חברתי כמה שאפשר, מוצא את עצמי אומר ״לא איכפת לי״ בלי סוף,…
-
- 40 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
היום אני יורד לסלון רואה את אחותי רואה ערוץ הקניות, פתאום אני רואה שמוכרים שם מחשב שהם קראו לו: AMD3000 אני קורא את המפרט: מעבד: AMD DURON 1.8GHZ לוח אם תומך בAMD זכרון 256MB כרטיס מסך 3DFORCE הארד דיסק 40 או 80 גי'גה לא זוכר (לא הרבה הפרש בכסף איזה 150-200 שקל) מסך 17 אינץ' של DAEWOO (הכי זבל שיש) מדפסת LEXMARK הכי זולה עכבר אופטי מקלדת איכותית אני מסתכל על המחיר ונדהם: מחיר מומלץ: 6980 ש"ח מחיר בערוץ: 5999 ש"ח (רק היום 50 אחוז הנחה) מחיר בערוץ: 2999 ש"ח כשראיתי את זה ישר אמרתי לעצמי : WTF ?!?!?!
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אצלנו באפסנאות יש מדי ב' מקום המדינה וגם כל המידות או גדולות או קטנות עלי. איפה אני יכול להשיג מדים חדשים במידה שאני ארצה ? אתלנו אין באפסנאות ואין לי קשרים להשיג כך שאני פונה לכאן למי שיש. אפשר גם לפנות אלי בפרטי אם מישהו מוכן למכור.
-
- 40 תגובות
- 29.2k צפיות
-
-
-
-
שלום, גוגל משיקה את הבאז כדי להתחרות בפייסבוק וטוויטר. גוגל נכנסת לשוק הסלולר. מיקרוסופט עכשיו נכנסת לשוק הסלולר. עוד מעט גוגל תיכנס גם לתחום הביגוד... בימינו סנדלר הוא לא רק סנדלר, הוא ייגיד לך שהוא גם טייס, נגר, עו"ד, רופא ומה לא... תחרות זה דבר בריא, עדיף שלא יהיה חברה מונופוליסטית, אבל זה מתחיל לאבד את היופי שבו. גם לכם זה נמאס לראות כל פעם חברה אחרת נכנסת לתחום שלא קשור אלייה?
-
- 40 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
למרות שקצת דיברנו על הנושא בדיון אחר אני חושב שכדי לפתוח דיון נפרד על הנושא הזה ספציפית וקודם כל אני רוצה להגיד שכל מה שאני אומר זה דברים שקראו לי אישית ולא השערות או הערכות בכל מקרה אני יתחיל את הדיון בציטוט הזה שלקוח מאתר הדואר בעברית ובאנגלית - אותו אתר דואר ובדקתי באותה השעה שימו לב להבדל באחד מהם כתוב שזה הגיע לבית מיון ויועבר אל יחידת המכס בשני כתוב שזה ישלח לסניף הקרוב ביותר לכתובת אני צריך לנחש מי טועה ומי צודק פה ? עכשיו התחלתי לעשות טלפונים ואלו שהנו לי הפנו אותי למקומות אחרים אבל חלק מהטלפונים שקיבלתי לא היה אף אחד שהנה להם בכלל מה לעזאזל ? בקיצור אני די מאוכזב מהדואר אם היו שולחים לי מכתב שהחבילה מעוכבת או משהו אז לפחות הייתי מבין אבל אין אף מכתב …
-
- 40 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
נסעתי היום לפתח תקווה למרוידקס- היבואן של אוקלי- ואחרי בערך חודש של כוננות שהחלטתי שאני רוצה להשקיע את הכסף הזה במשקפיי שמש, בסוף אבא שלי מצא זמן לנסוע איתי במיוחד לשם לבחור משקפיים. כשהגעתי ראיתי מבחר של ארון כפול, ועוד שני ארונות של אוקלי מלאים במשקפיים. אחרי ששיגעתיט את המוכרת שעתיים קניתי Whisker(wire) Platinum w/Gold Iridium lenses במחיר שערורייתי של 1000 שקל(220$ דולר) לאומת 145$ באתר הרשמי של אוקלי, אבל זה לא מפתיע עקב המס של 30% בערך על המשקפיים. אגב, אני הקונה הראשון בישראל של המשקפיים האלה ואני ממש מרוצה מהם! לדף של הדגם באתר של אוקלי: http://oakley.com/o/o2111d ולתמונות(ברקע האוזניות שלי ;D):
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
-
אז ככה, ביום שבת חברים הזמינו אותנו לשוט איתם ביאכטה (סירה עם מנוע ומפרשים לא גבוהה). יבקצה יש ירידה כזאת עם מדרגות למים ואפשר לשבת שם ולשים את הרגלים במים. ואכן ירדתי למים, ואחרי כמה דקות של ישיבה קמתי והפלאפון שהיה לי בכיס עף למים זה היה ברוחק איזה 200-300 מטר מהחוף איפה שהעומק זה 40 מטר... בקיצור הוצאתי את החליפת סופרמן שלי וקפצתי אחריו למים (טוב נו, בלי החליפה...), לקח לי כמה שניות לפתוס אותו לפני שהוא כבר היה עמוק מדי (הייתי צריך לצלול איזה מטר). ישר הוצאתי אותו, פירקתי את הסוללה ושחיתי ליאכטה... בערך שעה-שעתיים אחי השיט (שלאורכו הפלאפון היה בשמש) החזרתי את הסוללה, וזה לא עבד... והייתה לי הרגשה שזהו, הפלאפון היפה והטוב שליווה אותי לאורך כמה שנים הלך לעולמו :'( אבל…
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
סוף סוף, לאחר שהשגתי דרייברים נורמליים לוואבקאם, עשיתי סרטון שאורכו כדקה אחת ובו פינת המחשב שלי וגם קצת משאר החדר... http://dmstudios.us/users/sagi/Workstation.zip *יש צורך במקודד Divx ע"מ לצפות בסרטון. **אתם מוזמנים להעלות סרטונים/תמונות של הסחורות שלכם גם כן. 8)
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה בעיה אצלי או באתר עצמו.... AWARDSPACE.COM פשוט לא הגיוני שהוא נפל לכל כך הרבה זמן ויש לי בעיה עם עוד כמה אתרים אז.... תודה מראש.
-
- 40 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הנה איזה ישראלי אחד שחשב וחשב וחשב איך להיות ממש מפגר בסוף מצא את הפתרון המושלם: http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/kawabanga.wmv
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
This is a message everyone needs to see. The staff team has just disabled and banned around 20 accounts. A few were for cheating and about 15 were part of an invite ring - accounts used to download once or twice and then abandnoned, hoping that we'd not notice. Well I got new for you, we noticed. This is especially going out to anyone from Israel, we're fed up of your cheating and attempts to get around actually keeping a ratio. Out of the last 20 accounts we've disbaled for cheating, 19 were from Israel. EVERYONE watch VERY carefully who you invite because we're going to start banning people for invitng cheaters/people that use multiple accounts. NOTICE - This is a mass…
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
היום התקינו לי מזגן 1 כ"ס בחדר וזאת לאחר חודש שאני משגע את אבא על זה שהחדר שלי רותח. החדר באמת היה רותח לאחר הרכבת המזגן החיישן שלו הציג את טמפ' החדר שלי והיא עמדה על 30 מעלות בשעה 6 וחצי בערב מה שאומר שבשיא החום(שעה 1-4) היא הייתה גם על 35. לא רק טמפ החדר הושפעה כמובן שגם המחשב שמקורר על ידי אוויר הושפע משמעותית לפני המזגן הטמפ עמדה על 52 מעלות ו56 במאמץ עכשיו כשהחדר מקורר ל25-26 מעלות היא יושבת על 40-44 שינוי משמעותי. נכון הפיתרון הזה לא זול אבל הוא יותר בשביל חיים טובים וקרים(אני לא מבין איך הסתדרתי חודש בחום) וגם בשביל מחשב קריר ושקט יותר המחיר של התענוג 1800 שקלים כולל התקנה, מי שבאמת הפתיע בכול הסיפור הוא המתקין שהגיע עם פאלם מסודר והתחיל לדבר איתי על מחשבים כן מתקי…
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-