כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
מתלבט איזה טעם להזמין. כרגע יש לי את הבננה ומרוצה, אבל בא לי לגוון. הכוונה היא רק לאבקות של Optimum Nutrition. לחילופין, אם יש טעם שהיה ממש רע, ציינו אותו בהודעה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם. אחרי פקודה שפעלה במשך זמן די ארוך, קיבלתי פלט. לא העתקתי \ שמרתי את הפלט הזה בשום מקום. רציתי לדעת אם יש דרך לגשת להיסטוריה ולראות את התיעוד של התהליכים והשורות שהתכונה רשמה? נ.ב אני מריץ את ה BACKTRACK 5 על Vmware אם זה משנה. תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - תודה הסתדרתי. הרצתי את הפקודה שוב והתוכנה שאלה אם restore previos session והכל בא על מקומו בסבבה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני טוחן בעצמי.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש חנויות שמוכרות סלונים/שולחנות מחשב במחירים סבירים, מלבד הרשתות הגדולות והמוכרות. למשל אני יודע שבירושלים יש את תלפיות ששם יש מלא חנויות כאלה, אבל בת"א לא מצאתי, חוץ מאזור דרום ת"א שקיבלתי הלם תרבות ממה שהולך שם; חנויות מפוקפקות שבעליהן נראים לי עבריינים. אשמח לשמוע על חנויות נורמליות באזור ת"א-גבעתיים-רמת גן-בני ברק.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שלאחרונה כל פעם שאני מנסה לתרגם אתר בעברית לאנגלית עם Google Translate, אני מקבל מסך ריק כמופיע בקובץ המצורף הנ"ל. זה קורה לי עם כל האתרים, לא רק עם Ynet. מה הסיבה לבעייה (אני משתמש ב-Firefox)?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
עשיתי עסקה מקדימה על רכב (שעוד לא ראיתי אותו במציאות ובכלל, כי לא היה נמצא בסניף הנוכחי) . ראו תמונות של הניסוח תחת כותרת 'הערות' .זה ביטול עסקה "שהוספתי" (הוספתי,אך הנציג פתאום שינה את הניסוח). שאלתי :מתי אני יכול לבטל עסקה. במידה ואראה את הרכב ובדקתי אותו או כל עוד לא ראיתי את הרכב ולא בדקתי אותו (וכך יוצא ,שרק עכשיו יכול לבטל ,כיוון שעדיין לא ראיתי ובדקתי אותו)? http://jpg.co.il/view/5391c20b9922f.jpg/ http://jpg.co.il/view/5391c2334d248.jpg/
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, זכיתי במכרז באיביי על מטען מקורי של סאמסונג (המטען מיועד למוטו G שבדרך), אבל עכשיו שבאתי לשלם אני שם לב שה-INPUT יכול להיות בעייתי: Primär: 100-300V, 50-60 Hz, 015A Sekundär: 5V, 1000mA בארץ אנחנו עובדים על 240V לא? האם יהיה בסדר כי מדובר פה סה"כ על טווחים אפשריים או שהמטען ישרוף לי את הבית והטלפון? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי האתר. דיון זה נפתח על מנת לשתף מידע מתערוכת קומפיוטקס 2014 שמתקיימת כעת בטאיוואן. במהלך זמן התערוכה אעלה לפה תמונות של דברים שלא קיבלו בהכרח חשיפה באחת הידיעות. כמו כן, אתם מוזמנים לשתף את התרשמותכם ממוצרים שמוצגים בתערוכה. אתם מוזמנים להרשם לדיון על ידי לחיצה על כפתור ולהתעדכן בכל מה שחדש!
-
- 22 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני מספר ימים בעת קנייה שביצעתי בסניף שופרסל,הציעו לי את כרטיס האשראי הזה שלהם,שהוא בעצם כרטיס ויזה לכול דבר אשר נעשה בשיתוף עם חברת לאומי כארד ,שהיא כידוע חברת בת של בנק לאומי. הבטיחו לי מספר דברים,כגון: פטור מלא מהתשלום החודשי בגין כרטיס האשראי עצמו (כ-13 שקל)למשך השנה הראשונה,הנחות בקניית מוצרים ועוד כל מיני דברים שאני כבר לא זוכר. לסיכום,האם לדעתכם הוא כרטיס האשראי המשתלם ביותר כיום,או שישנם אופציות עדיפות יותר??
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ערב טוב וחג קציר שמח (למרות שנגמר).. אני צריך להגיש עבודה למחר, ומה שאני צריך זה אנשים שהתנסו ויש להם ידע בתחומים הנ"ל ומבינים. אוקיי, אז נתחיל, אני צריך את הדרישות לכל תפקיד, מהם הכישורים, הידע והניסיון, שדרושים לכל אחד מהתחומים הנ"ל. אודה לכם אם תעזרו ! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! יש לי רק את הטלוויזיה עם צלחת של "עידן פלוס" של הממשלה וכפי שאתם יודעים יש שם רק 5 ערוצים. מכיוון שאני אוהב מוסיקה מזרחית חשבתי על אופציה לראות דרך המחשב את ערוץ 25 הים תיכוני והתחלתי כמו תולעת לחפש את הערוץ בשידור חי ולא הצלחתי. אבקש את עזרתכם באם ע"י התקנת תוכנה או שצריך לקנות אביזר נוסף למחשב או ע"י קישור.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה בקשר לתוספי המגנזיום התחלתי לא מזמן להתאמן בקרוספיט, ואחרי אימונים שמתי לב שלוקח לי הרבה זמן להתאושש, השרירים תפוסים וכואבים כמעט לאורך שבוע, דיברתי קצת עם אנשים ואמרו לי שכדאי לקחת מגנזיום שיכול לעזור בקיצור זמני התאוששות. יש איזה המלצות למוצר ספציפי? האם יש עד דברים שאפשר לעשות כדי לזרז התאוששות? אשמח לעצות.
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
.......................
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה היא למתח הזה http://www.sale-market.co.il/image/users/197616/detail/big/3851560-7226.jpg רציתי לדעת למי שיש ניסיון איתו, האם משקוף של דלת באמת יכול להחזיק אותו כמו שצריך? הוא לא זז באמצע? הוא לא יכול להוות סכנה כלשהי? המשקוף לא יכול להישבר? הוא לא מוציא צבע? אני מודע למתח ששמים בין שני קירות, אבל בכוונה אני שואל על הדגם הנ"ל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, אשמח אם תקדישו כמה דקות ותענו על הסקר המצורף https://docs.google.com/forms/d/1ZpIOmeuCrgSCxRmBLr_c0daKiJxDRGC9lInRklVkjyw/viewform?usp=send_form ואם לא קשה לכם, אז גם תשתפו את החברים שלכם שיהיה לכם לילה טוב וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על הפרסומות של מפעל הפיס. איך מרשים לשדר דבר כזה? פרסומות המפוצצות בתכנים סאבלימינלים בוטים כדי לשכנע את הציבור לזרוק את כספם. הפרסומת האחרונה, בכותרת רפי טרפת, מראה גבר ג'ינג'י מכוער בארוחת שישי אצל ההורים של החברה הכוסית שלו. אמה הפולניה עוקצת ויורדת עליו, " מה את מביאה כישלון מכוער כזה", "אחותך הביאה טייס". השוט הבא כבר בחתונה של הזוג טרפת ומראים את אמא פולניה צוהלת משמחה, שרה "לא צריכה טייס כדי לעוף איתו למעלה" - כי רפי טרפת, מכוער, נכשל, הביא מיליונים בפייס. וכמו כל הפרסומות של מפעל הפייס נגמרות - "תנו למספרים לסדר לכם את החיים". למה ללמוד? למה להשקיע? תמלאו לוטו וגם אתם תנצחו את כולם. http://mizbala.com/?p=88245
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי כולם, אני כתב באתר iandroidil.net ורציתי להקשיב לעצות/טיפים כיצד לגרום לאתר להיות פופלרי יותר?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי צריך המלצה מניסיון אישי למי שיש . אז ככה , העברתי את המחשב הנייח שלי לחדר אחר מסיבות כאלו ואחרות . עכשיו הממיר dune hd שלי בחדר לא קולט כל כך טוב את הרשת הביתית שלי במחשב ומהסיבה הזאת אני לא יכול לראות תכנים מהמחשב בטלויזיה . כמו כן אני רוצה שיהיה לי משהו זמין ליד היד עם גישה לאינטרנט וכאלה . אז אני רוצה לחבר משהו לטלויזיה שישמש אותי לצרכים הבאים : א. גלישה נוחה באינטרנט . ב.סקייפ . ג. הורדת סרטים טורנט . ד. אופציה לשתף רשת ביתית עם האקסטרימר שלי . טוב משחקים וכאלה זה יכול להיות כבונוס (פחות חשוב) לא חושב שיהיה לי זמן לזה . זה צריך להיות משהו קטן יחסית
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
אופס למחוק בבקשה בטעות עשיתי הדבק לטקסט הלא נכון
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן יש לי תקציב של עד 1300 בערך למזגן 1 כס* כרגע ההתלבטות בין סאגה a12 לבין האייר שיש רק דגם אחד של החברה בארץ 1 כס האייר ניתן שירות מבית ניופאן השאלה היא מבחינת חלפים ... ועל הסאגה הדעות חצויות* עזרה ? אופציות שונות ?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
בצה"ל הייתי צלף בגולני, אשכרה התענגתי על כל רגע ועזרתי למדינת ישראל. במילואים גם מילאתי בכיף את התפקיד עשר שנים. אבל זמן עבר ואני כבר לא כזה צעיר למארבים וכו ויום אחד העלו את כל החברה בגילי מהפלוגה על טיל-זרקו אותנו ליחידה עורפית. הכיף שלי זה קליעה. אבל אין לי כח למועדונים וחרטות כאלה של ילדים. אני גר איפשהו בשרון ויש כאן מרחב בלי סוף. אני מחפש תחליף. כמובן שאש חיה לא על הפרק, כמו כן ראיתי כל מיני בולשיט מסין שיורים פלסטיק למרחק יריקה, לא אהבתי. יש למישהו הצעה/רעיון בשבילי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתור אחד שמתגורר בירושלים סמוך לשכונה חרדית, ומכיר מקרוב את העולם החרדי, יש לי ביקורת קצרה שתקועה לי הרבה זמן בגרון. בכל פעם כשאני רואה בערוץ 2 'חרדים ירקו על בת 8' או 'חרדים בהפגנת אלימות.' וכולי וכולי.. אני אומר לעצמי, או שהתקשורת לא מבינה מהחיים שלה, או שהיא פשוט שונאת חרדים! הרשו לי לעשות קצת סדר בבלאגן.... העולם החרדי מתחלק ארבעה פלגים: הפלג הליטאי = אשכנזים, לא קיצוניים, לא עושים רעש, תומכים ב'רב שטיינמן'.(רוב "החרדקים" צומחים מאותו הפלג) הפלג הירושלמי = אשכנזים, קיצוניים (אך לא בסדר גודל של ה'נטורי קרתא'), אוהבים לעשות הרבה רעש (כל ההפגנות שנראו לאחרונה בירושלים אורגנו ע''י הפלג הירושלמי), תומכים ברב 'שמואל אוירבעך'. הפלג החסידי: אני מכליל אותו בפלג הליטאי מכ…
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-