עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by My_Name,

אבא שלי עובד כנהג מונית, ויש לו מונית בבעלותו, אני יכול לנהוג בה ? ידוע לי שכדי לעבוד כנהג מונית, צריך להוציא רשיון מיוחד (מגיל 21), אבל זה כולל גם נהיגה שלא בתפקיד ? אם אני לדוגמא, בעל רשיון רגיל, מעוניין לנהוג בלבד, אני יכול לעשות את זה ? או שאי אפשר בכלל לנהוג על רכב שמוגדר כמונית, ללא רשיון מתאים ? אין לי כ"כ למי להפנות את השאלה הזאת חוץ מפה, אולי אני אתפוס איזה שוטר תנועה ואשאל, אבל בנתיים זה המקום היחיד - בדקתי טיפה, והחוק היבש, אומר שאסור. יש מצב שיש אפשרות בכל זאת

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  2. Started by RGod,

שלום אני רוצה להשכיר שרת כמה זה יעלה לי לחודש ,איזה חברות מומלצות ,וכו ? :s05:

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. Started by avi2014,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18672&item=5197515230&rd=1&ssPageName=WDVW מישהו יודע אם הם נעלי כדורגל????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MOFRA,

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  5. שלום חברים !! 1. אני מחפש מכונת כביסה - פתח עליון עד 2500 ש"ח. אין לי שום רקע במכונות וגם אין נסיון עם שום חברה ואני לא מכיר פורומים מתאימים בעניין. 2. האם כדאי ללכת על יד שניה ? 3. אנא השאירו את "חווית מכונת כביסה" משלכם, אולי זה יעזור להחליט. 4. כל תגובה תתקבל בברכה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. סופסוף יצא האלבום לו אני מחכה בערך 3 שנים, במיוחד לקטע האדיר Harbour Candy. מישהו מכיר, מתעניין בדיג'יי הנ"ל, או סגנון המוזיקה?? ( Full On - הוא הממציא של הסגנון הזה ) תענוג עמוד הפייסבוק http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1224776444&ref=ts

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by alienboo,

GO GO GO open media player and paste a url http://il1.basicbeats.net:8000/ :smiliedisco1: :clapper:

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by ORrrr,

מורכב יותר ממבחנים אחרים ישנם כמה שאלות דיי קשות אבל ישנם גם קלות וחלק גם לא הבנתי כל כך.. (אנגלית-קשה יותר) בכל מקרה אני קיבלתי 113 שזה מעל לממוצע אבל בגדר נורמלי.. פרסמו תוצאות, את תתיאשו ואל תרמו.. ואם לא יודעים תנחשו.. בהצלחה.. 8) מצטער על הקטע עם הלינק פשוט עד שקלטתי שלא שמתי את זה אני מנסה להכנס שעה לדף הזה ולערוך אבל האינטרנט אקספלורר לא אוהב את האתר ומעלה כל הזמן את הדף חלקית אז הצלחתי סוף סוף.. הנה הלינק מצטער http://www.highiqsociety.org/flash/nonmembers/iqtests.htm בחרו ב ultimate

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by captaincaveman,

מלך אחד גילה שאחת מ-1000 חביות היין שבמרתף היינות שלו מורעלת. הוא זימן את שר המשקים שלו והטיל עליו לגלות תוך 24 שעות איזו חבית מורעלת. לצורך העניין הוא העמיד לרשותו 10 נידונים למוות. כמה נתונים: יש חבית מורעלת. הרעל הורג תוך מקסימום 23 שעות אבל לא זמן קבוע, יכול לקחת דקה ויכול לקחת 23 שעות. אחרי שהחלטתם על דרך מסויימת לטעימת היינות צאו מתוך נקודת הנחה שהטעימה עצמה לא לוקחת זמן. אין אפשרות להשתמש ביותר מ-10 הנידונים ההתחלתיים. פתרונות רק לפרטי כדי לא להרוס לאחרים.

• 17 תגובות
    • 11.8k צפיות
  10. שהכובים בו היו ההורים שלו.. חחחח איזה דרך לגלות מה אבא ואמא אוהבים לעשות בשעות הפנאי חחחח ועוד יותר מצחיק זה התגובה של ההורים..

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. קודם כל ברצוני להדגיש שזה דיון אידיאולוגי ולא דיון ססמאות ודרכי הורדה ועל כן יש לשמור על כללי הפורום . כמו שאני רואה את זה ישנם מגוון רחב מאוד של שיטות הורדה כיום אשר חלקם טובות יותר , חלקם פחות וחלקם נכחדו או אשר גוססות עדיין אני יחלק אותם בהערכה גסה לפי איכותם כך The Scene || V UseNet || V FTP \ Rapidshare || V BitTorrent - close communities || V BitTorrent || V sababadc || V eMule || V kazza || V Napster כמו בכל מקום בעולם איפה שיש אינטרס גבוה יותר כך היוזמה תהיה גבוהה יותר... ניתן לראות זאת לפי שרשרת המזון הזו כאשר בתחתית הטבלה נמצאת למשל kazza אשר מלאה בוירוסים וקבצים מזויפים באיכות נמוכה , למעלה יותר יש את eMule אשר בזכות אינטרסים של בעלי אתרים אשר מספקים לינ…

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by J.allmighty,

יודעים איפה ניתן למצוא בארץ זרועות כאלה ? http://www.globalcomputer.com/products/product_details.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=3580777

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by com,

השנאי של הקליפס (רמקולים ) (הופך 220V של הארץ ל110V) לא עובד. הנורית חיווי לא עובדת, ולא נותן מתח. יש רעיון כיצד אפשר לתקן אותו? או לחילופין, כמה עולה חדש כזה? ועוד שאלה, אם משהו יודע - יש לי סוני אריקסון T290 וכתוב IL ORENGE וזה מעצבן לאלא ואי אפשר לראות את התמונות ברקע כמו שצריך. אפשר להוריד את זה? אגב, המכשיר לא נראה לי תומך באיקונים (שמורידים את האיקון השקוף עבור הנוקיה. תודה!)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

... ש-2 מהם ראיתי בלייב ולא בטלויזיה, גורם לי לחשוב לפעמים שמי שאומר לך "אופנוע זה מסוכן ומכונית זה לא - טועה ובגדול". תרגישו חופשיים לקנות אופנוע, קורקינט או כל דבר שחשקה נפשיכם בו. החיים לרוב תלויים בנהג וגם במזל, ככה אני חושב לפחות.... הניסיון מלמד שזה לא משנה אם זה אופנוע או מכונית, זה אתה בלבד! מקווה שיהיה לנו דיון פורה. קללות, האשמות מיותרות, התנגחויות לא יהיו בדיון זה. כל הנאמר על ידי נאמר לפי דעתי האישית.

• 73 תגובות
    • 6.8k צפיות
  15. Started by redead,

אני מדבר על הבטריות אצבע, למה יש לזה 4 גדלים שונים ? הרי הם כולם אותה רמת וואט לא? אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. הורדתי כמה תמונות מתוך TWITTER ,הקובץ לא נפתח לי, יש תוכנה מיוחדת שפותחת אותן ?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by almog1620,

מה עדיף - INTEL או AMD? אני לא ממש מבין במעבדים אבל מצד אחד AMD יותר זולים ומצד שני שמעתי שהם מתחממים.... על איזו חברה אתם ממליצים לקניית מעבד?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. רציתי לשאול שאלה קטנה על ההגדרות של אי מיול ואיך לשפר את הביצועים שלו זה חוקי לשאול את זה כאן בפורום של HW? קראתי כמעט את כל ההזהרות ולא נתקלתי בזה שאסור לשאול על אי מיול או קאזה או ביטורנט מה שמצחיק/עצוב היה שביום הראשון שנכנסתי לאתר הזה קרה שהיתי כל כך מתוסכל כי הווינדוס נפל לי וכל המחשב היה מת ואיבדתי 40 גיגה מוזיקה בערך בכל מקרה שאלתי בפורום את השאלה הכי מטופשת: איך צורבים XP על דיסק? לא משנה כעסו עלי ושלחו לי מייל הזהרה אז אני לא רוצה לעשות שוב טעות בקשר לווינדוס אז קניתי חוקי (במיליון תשלומים) בכל מקרה מותר לשאול שאלות על ההגדרות של אי מיול? תודה

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  19. בן דוד שלי חבר שלי רוצה למכור לו איפון ב300 דולר והוא מקנדה, השאלה היא בעצם - האם אפשר להצהיר בדרך כלשהי ששכחתי אצלו את האיפון בעת ביקור, והוא שולח לי בחזרה (האיפון משומש הקופסא פתוחה וכו', רואים שזה לא חדש) יש מה לעשות בעניין?

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. גוגל שלחו לי מיכתב היום בקשר לקבלת כסף מהם יש לי חשבון יוטיוב ,שבחלק מהסירטונים אפשרתי פירסומות בגדול שלחו לי מיכתב עם הוראות חיבור לGOOGLE ADSENSE יש במיכתב 4 STEP ובסוף מיספר PIN המיכתב ניראה אמיתי וכתוב בריבוע בימקום בול "INTL PRIORITY AIRMAIL U S POSTAGE PAID JAMAICA NY PERMIT NO 9114 " בקיצור לאנשים עם ניסיון בתשלומים מגוגל ,אני צריך לדעת עם זה אמיתי או לא אני אמור לקבל דולרים בודדים ,אבל יהיה נחמד לדעת שזה אמיתי לא ביקשו מיספר חשבון או ויזה ,אבל לא רוצה לתת את הסיסמה למיל לכל אחד בתודה מראש קרירין

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Electro,

כול המפרטים שכולם מציעים פה באים מהאתר ההוא .. השאלה היא האם הזמנתם משם? תודה מראש

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by Eitan13133,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת איך קרייסיס יעבוד עליו. מפרט: לוח אם - P5Q Pro Asus מעבד - Core 2 Duo E8400 Tray Intel כרטיס מסך - ATI Radeon HD4850 1GB PCIe Sapphire מאוורר ופתרון קירור - CNPS9500 LED OEM Zalman זיכרון - (KVR800D2N5/2G Kingston(x2

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by sergey_k,

מבקש בכל לשון של בקשה לא לינעול אני חייב לדעת ויכוח עם חבר [attachment deleted by admin]

24. Started by -LosNir-,

הוספתי את האתר שלי (pingmyport) בקישורים ממומנים בגוגל תמונה: אני מבקש לא ללחוץ סתם על הלינקים! זה לא מביא לי כסף, אלא אני משלם על זה! מה אתם אומרים? נתתי 0.20 דולר ללחיצה

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  25. מאיזה גיל תאוריה ? מאיזה גיל שיעורים ? מאיזה גיל טסט ? גם על אופנוע צריך לדעת על המנוע ? איזה תאוריה יותר קלה ? איך עושים טסט על אופנוע הרי לא יכול להיות לידך מישהו ? מה הגיל שאתה יכול להוציא תרשיון ותהחיל לנהוג בדיוק ? מלווה ?! מותר להרכיב מישהו מאחורה ? בבקשה תענו לי על הכל תודה

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים