כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, חלקכם ודאי ראיתם את 'ההסחפות' שלי ושל עוד כמה משתמשים, אני רוצה בנושא זה להתנצל כלפיי ליבי שהייתה חלק מבדיחה שסיפרתי, אני אחזור ואומר בשנית שלא התכוונתי להעליב, זאת הייתה בדיחה ואין להסתכל בה בצד הרציני שלה, אך ורק בצד ההומוריסטי. לכן, אני אתנצל בפני ליבי, למרות שלא התכוונתי לפגוע בך, אם פגעתי בך ראי הודעה זו כהתנצלות. אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד ! בתקווה שתקבלי את ההתנצלות, אלעד .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מה החוק לגבי מיסים אומר לגבי חיילים משוחררים, לא עברתי קורס משתחררים ולא הועילו בטובם ליידע אותי מה אני משלם ומה לא. (אני משוחרר כבר חצי שנה) ממה שאני יודע מחברים זה שמס הכנסה לא משלמים לאיזה 1-3 שנים משהו כזה. ביטוח לאומי אני יודע שמשלמים אבל מה הסכום? האם זה קבוע? משתנה ממשכורת למשכורת? לפי אחוזים מסויימים? ביטוח בריאות איך זה עובד? ראיתי אצל חברים שלי שכבר משוחררים כמעט שנתיים וכמה שעדין לא התגייסו, וזה שונה. הבנתי גם שזה לפי מס' שעות מסויים משלים X ש"ח ואם עוברים את מספר השעות שקבעו אז זה לפי אחוזים או משהו כזה.. כרגע אני משלם 105 ש"ח לביטוח לאומי, כשלא עבדתי זה 151 ש"ח (אם לא שלמתי על התקופה שלא עבדתי זה גובה גם בקנס מסויים?) מס הכנסה 190 ש"ח (הורידו החודש הזה, אבל י…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שאני אמור לתלות הודעה בTRADEZONE אבל אני רק רוצה לדעת אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות את הציוד?
-
- 23 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אייפון 3GS 16 GB בסביבות ה1500 נחשב מחיר סביר או יקר? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני תלמיד כיתה י' והשנה, כמו שאתם יודעים כנראה, תלמידי כיתות י' עושים בגרויות בהיסטוריה ולשון. רציתי לבקש מכם טיפים, עצות וכדומה בקשר לבגרויות. הינה חלק מהדברים שאני עשיתי במהלך השנה : 1. אגרתי סיכומים שהכנתי בעצמי כל פעם על כל חומר. המורה שלנו לימד אותנו בדרך מאוד טובה לדעתי - פשוט חילק דפים עם שאלות על החומר שהוא יודע שיהיה וככה אנחנו עונים בבית והוא בודק בכיתה ומסכם גם כן הוא. בסך הכול יש לי בערך 40-50 שאלות ולכל שאלה סיכום שמה שבטוח, הוא טוב! קיבלתי בזכותם במבחנים 100 ללא מאמץ בקושי. 2. אני אתחיל להתכונן מעכשיו לבגרות בהיסטוריה [המתכונת ב17 חודש הבא] כל פעם אני אלמד קצת... 3. בלשון אני לוקח מורה פרטי שבודק איתי את כל החומר מתחילת השנה עד סופה ורואה מה אני…
-
- 26 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מכתב שנשלח למערכת נענע+התשובה שלום אני כל הזמן חושב על הבולבול של הילדים מהכיתה שלי. אני בן 13 זה אומר שאני הומו? בן 13 יקר. לא, אינך הומוסקסואל. זה מאד טבעי ונורמלי בגיל ההתבגרות לחשוב מחשבות מיניות. רוב בני הנוער מעסיקים את מחשבתם בתהיות על מיניות. אגב, אומרים פין וגם זין. בולבול הוא שם של ציפור. מלכה אוהבת שמות מדויקים מה לעשות.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בן 16, ועד עכשיו היה לי חשבון בנק של פועלים. לפני חצי שנה פתחתי אותו. הבעיה היא שהכרטיס אשראי הוא של ישראכרט, ואני צריך כרטיס של ויזה כדי לקנות דברים באינטרנט... אני רוצה כרטיס של ויזה שעם ויזה מקומי אפשר לארגן קניות וכו'. רציתי לדעת איזה בנק מעניק חשבון שנותן כרטיס ויזה, כמובן שהחשבון צריך להיות חינם בלי עמלות בלי כלום אותם תנאים שבנק הפועלים מעניק עד גיל 18. יש כזה דבר?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://uploads.ungrounded.net/65000/65694_xiao9.swf
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, אבי גר בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מחשב שאני ארכיב למענו. רציתי לבקש המלצות לעוד אתרים טובים וזולים לקנות מהם כדוגמאת newegg. אודה מאד לממליצים ולמשתפים תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכםיש לי עדכון למכשיר דרך חיבור USB והוא: D80230B האם כדאי לעדכן ומה זה אומר?האם מרשמלו יגיע למכשיר ואם כן מתי?תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי עובד כנהג מונית, ויש לו מונית בבעלותו, אני יכול לנהוג בה ? ידוע לי שכדי לעבוד כנהג מונית, צריך להוציא רשיון מיוחד (מגיל 21), אבל זה כולל גם נהיגה שלא בתפקיד ? אם אני לדוגמא, בעל רשיון רגיל, מעוניין לנהוג בלבד, אני יכול לעשות את זה ? או שאי אפשר בכלל לנהוג על רכב שמוגדר כמונית, ללא רשיון מתאים ? אין לי כ"כ למי להפנות את השאלה הזאת חוץ מפה, אולי אני אתפוס איזה שוטר תנועה ואשאל, אבל בנתיים זה המקום היחיד - בדקתי טיפה, והחוק היבש, אומר שאסור. יש מצב שיש אפשרות בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשכיר שרת כמה זה יעלה לי לחודש ,איזה חברות מומלצות ,וכו ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18672&item=5197515230&rd=1&ssPageName=WDVW מישהו יודע אם הם נעלי כדורגל????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום חברים !! 1. אני מחפש מכונת כביסה - פתח עליון עד 2500 ש"ח. אין לי שום רקע במכונות וגם אין נסיון עם שום חברה ואני לא מכיר פורומים מתאימים בעניין. 2. האם כדאי ללכת על יד שניה ? 3. אנא השאירו את "חווית מכונת כביסה" משלכם, אולי זה יעזור להחליט. 4. כל תגובה תתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סופסוף יצא האלבום לו אני מחכה בערך 3 שנים, במיוחד לקטע האדיר Harbour Candy. מישהו מכיר, מתעניין בדיג'יי הנ"ל, או סגנון המוזיקה?? ( Full On - הוא הממציא של הסגנון הזה ) תענוג עמוד הפייסבוק http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1224776444&ref=ts
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GO GO GO open media player and paste a url http://il1.basicbeats.net:8000/ :smiliedisco1: :clapper:
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מורכב יותר ממבחנים אחרים ישנם כמה שאלות דיי קשות אבל ישנם גם קלות וחלק גם לא הבנתי כל כך.. (אנגלית-קשה יותר) בכל מקרה אני קיבלתי 113 שזה מעל לממוצע אבל בגדר נורמלי.. פרסמו תוצאות, את תתיאשו ואל תרמו.. ואם לא יודעים תנחשו.. בהצלחה.. 8) מצטער על הקטע עם הלינק פשוט עד שקלטתי שלא שמתי את זה אני מנסה להכנס שעה לדף הזה ולערוך אבל האינטרנט אקספלורר לא אוהב את האתר ומעלה כל הזמן את הדף חלקית אז הצלחתי סוף סוף.. הנה הלינק מצטער http://www.highiqsociety.org/flash/nonmembers/iqtests.htm בחרו ב ultimate
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מלך אחד גילה שאחת מ-1000 חביות היין שבמרתף היינות שלו מורעלת. הוא זימן את שר המשקים שלו והטיל עליו לגלות תוך 24 שעות איזו חבית מורעלת. לצורך העניין הוא העמיד לרשותו 10 נידונים למוות. כמה נתונים: יש חבית מורעלת. הרעל הורג תוך מקסימום 23 שעות אבל לא זמן קבוע, יכול לקחת דקה ויכול לקחת 23 שעות. אחרי שהחלטתם על דרך מסויימת לטעימת היינות צאו מתוך נקודת הנחה שהטעימה עצמה לא לוקחת זמן. אין אפשרות להשתמש ביותר מ-10 הנידונים ההתחלתיים. פתרונות רק לפרטי כדי לא להרוס לאחרים.
-
- 17 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
שהכובים בו היו ההורים שלו.. חחחח איזה דרך לגלות מה אבא ואמא אוהבים לעשות בשעות הפנאי חחחח ועוד יותר מצחיק זה התגובה של ההורים..
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל ברצוני להדגיש שזה דיון אידיאולוגי ולא דיון ססמאות ודרכי הורדה ועל כן יש לשמור על כללי הפורום . כמו שאני רואה את זה ישנם מגוון רחב מאוד של שיטות הורדה כיום אשר חלקם טובות יותר , חלקם פחות וחלקם נכחדו או אשר גוססות עדיין אני יחלק אותם בהערכה גסה לפי איכותם כך The Scene || V UseNet || V FTP \ Rapidshare || V BitTorrent - close communities || V BitTorrent || V sababadc || V eMule || V kazza || V Napster כמו בכל מקום בעולם איפה שיש אינטרס גבוה יותר כך היוזמה תהיה גבוהה יותר... ניתן לראות זאת לפי שרשרת המזון הזו כאשר בתחתית הטבלה נמצאת למשל kazza אשר מלאה בוירוסים וקבצים מזויפים באיכות נמוכה , למעלה יותר יש את eMule אשר בזכות אינטרסים של בעלי אתרים אשר מספקים לינ…
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יודעים איפה ניתן למצוא בארץ זרועות כאלה ? http://www.globalcomputer.com/products/product_details.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=3580777
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
השנאי של הקליפס (רמקולים ) (הופך 220V של הארץ ל110V) לא עובד. הנורית חיווי לא עובדת, ולא נותן מתח. יש רעיון כיצד אפשר לתקן אותו? או לחילופין, כמה עולה חדש כזה? ועוד שאלה, אם משהו יודע - יש לי סוני אריקסון T290 וכתוב IL ORENGE וזה מעצבן לאלא ואי אפשר לראות את התמונות ברקע כמו שצריך. אפשר להוריד את זה? אגב, המכשיר לא נראה לי תומך באיקונים (שמורידים את האיקון השקוף עבור הנוקיה. תודה!)
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
... ש-2 מהם ראיתי בלייב ולא בטלויזיה, גורם לי לחשוב לפעמים שמי שאומר לך "אופנוע זה מסוכן ומכונית זה לא - טועה ובגדול". תרגישו חופשיים לקנות אופנוע, קורקינט או כל דבר שחשקה נפשיכם בו. החיים לרוב תלויים בנהג וגם במזל, ככה אני חושב לפחות.... הניסיון מלמד שזה לא משנה אם זה אופנוע או מכונית, זה אתה בלבד! מקווה שיהיה לנו דיון פורה. קללות, האשמות מיותרות, התנגחויות לא יהיו בדיון זה. כל הנאמר על ידי נאמר לפי דעתי האישית.
-
- 73 תגובות
- 7.1k צפיות
-