עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

קניתי DVD ב- 200 שקל של גרץ, ואני רוצה לברר פרטים עליו. חפשתי בגוגל אך לא מצאתי, מישהו אוליי יודע אם יש להם אתר?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by tom123,

HUH?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  3. האם ניתן לעשות שיעורי נהיגה מעשיים ללא תאוריה? שמעתי בעבר שכן... מדיי כמה זמן חייבים לחדש את הרשיון? נגיד שאדם סיים הכל וקיבל את הרשיון, אבל לא יצא לו לנהוג כמה חודשים טובים. ועברה כבר תקופת המלווה [כמה זמן זה כעת?] אז לא בעיות בחידוש? כי אחרי הכל, הבן אדם לא נהג בכלל חודשים... היה מקרה דומה בטלווזיה שאנשים לא נוהגים בתקופת המלווה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by PhP dUdE,

http://www.camera-eilat.co.il מחירים טובים מישהו פעם קנה שמה?איך השירות מימוש אחריות וכו?..

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן אני משתמש בפייר פוקס של מוזילה ורוב האתר כולל YNET אינם תומכים כמו שצריך בדפדפן אז חשבתי יאללה נשלח להם אימייל נראה אם זה ישנה להם משהו ותראו אחרי איזה 5 שעות בערך הם השיבו לי... שלום רב, אנו מודים לך על פנייתך והצעתך. כפי שציינת, נכון להיום אתר ynet תומך באופן מלא בדפדפנים מסוג אינטרנט אקספלורר בלבד. תמיכה במגוון של דפדפנים על-גבי מערכות הפעלה שונות, לנוכח מורכבות ממשק המשתמש והיקפי הפיתוח באתר, מחייבים הקצאת משאבים עצומים לבדיקות ולאבטחת איכות. אנו מעדיפים להשקיע משאבים אלה בנתיבים אחרים, כמו שיפור התכנים באתר והעשרתם, או יישומים חדשים למשתמש. כאמור, כתוצאה ממדיניות זו, התמיכה בדפדפנים אחרים, מלבד אקספלורר, ובמערכות הפעלה אחרות מלבד חלונות, הנה חלקית. על אף המאמצ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by avi2014,

היום בבוקר נפטר באורך מפתיע אדי גררו מתאבק בwwe.. אני מאמין שזה מעניין את חלקחם לפחות ת.נ.צ.ב.ה www.wwe.com

• 54 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. מעבד אינטל פנטיום 4 1.5GHz לוח אם לפנטיום 4 CHIPSET 845 כולל 2xUSB מסך S.VGA 17" MAG דיגיטלי זיכרון פנימי 128MB SDRAM דיסק קשיח U.DMA 20GB מהיר כונן דיסקטים 1.44 כונן סידירום x52 + כפתור play מודם פקס 56600 כרטיס מסך לא מובנה TNT RIVA2 32MB + מאיץ 3D כרטיס קול 128 ביט 4.1 3D רמקולים + מגבר מובנה 300W + כפתור 3D מארז מידי טאוור מפואר לפנטיום 4 מאושר אינטל מקלדת 128 מקשים משופרת עכבר מקצועי + גלילה + משטח קדימה חבר'ה, לזרוק מחירים..

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. בסך הכל רציתי לקנות את המסך המדובר והמשובח DELL 2007FP ולאיזה סיפור נכנסתי. עשיתי חיפוש בזאפ ומצאתי שהחנות הכי זולה שהיא "גיבור מחשבים" נמצאת בנתניה, ליד איפה שאני גר אז החלטתי לקנות אצלם. ניגשתי לחנות, בתאריך 9.9, שאלתי מספר שאלות על אחריות לגבי המסך ושאלתי תוך כמה זמן יגיע המסך ונאמר לי מפורשות שוב ושוב שהמסך יגיע תוך 5-7 ימי עבודה. לתומי האמנתי ויצאתי מבסוט בידיעה שתוך שבוע עד שבוע וחצי יש לי את המסך בבית. היום (זמן כתיבת שורות אלה) אנחנו נמצאים בתאריך 2.10 ועדיין לא קיבלתי את המסך!!! התקשרתי המון פעמים לחנות והמספר שהם נותנים באתר הוא לא לחנות עצמה אלא לשירות לקוחות חיצוני שמקבל את השיחות בשמם ומעביר את הפרטים לחנות, וכמובן שאף פעם (אפילו לא פעם אחת) שהם חזרו אלי. למז…

• 159 תגובות
    • 18.7k צפיות
  9. Started by BURTON,

לינק

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by CM_Punk,

אני כבר שנה מחכה ומנסה להירשם לאחד הפורמים של הטורנטים הגדולים כמו טורנט ליץ' וטורנטבייטס אבל ההרשמות סגורות כבר יצאה לי הנשמה מלנסות יש אולי למישו הזמנה? אני מאד אשמח תודה. אם יש לשלוח לאימייל benn283@bezeqint.net

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  11. Started by Mickel,

PACKAGE CONTENTS Iwill 2930u+host adapter card super SCSI cd quick reference guide CD envelope internal 50-pin flat SCSI ribbon cable with 3

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by The Dom,

כיסא נוח לשימוש ממושך מול המחשב.... חשוב מאד שהוא יהיה אורטופדי! מחיר.... הממ.... אין לי מושג מה תחום המחירים לזה אז.. משהוא ממוצע ומחנות טובה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by --Adidas,

מה אתם אומרים תהייה שביתה ? לי מתאים כמה ימי חופש

14. http://depositfiles.com/files/8191850

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Iko89,

אתמול, בפעם השניה כבר נכנסה אלי לאיסקיו כביכול בחורה שהציגה עצמה כ'נועה אלקלעי' בת 17 (למרות שתמונות שלה יש לה תמונה עם מדים) החלפנו מקושרים ואחרי מס' מחמאות על איך שאני נראה הגיעה שאלה "אתה ספונטני בדר"כ ?" עניתי בחיוב והשאלה הבאה היתה הזמנה לביתה הריק שבת"א לאחר שהוריה נסעו לחו"ל כמובן שעניתי בשלילה והוספתי גם שפדופילים בני 30 לא עושים לי את זה .. המשפט שהחזיר אותי בערך שנה אחורה לפעם הקודמת שהיא נכנסה אלי לאיסקיו היה "מחק אותי ואני אותך ושכח מהשיחה הזאת" וזה היה בדיוק אותו הנוסח . להלן הפרופיל המדובר: http://mekusharim.walla.co.il/Profile.aspx?MemberID=1169707 מישהו נתקל ? נאנס ? משהו ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by scorpion,

תגידו זה רק נדמה לי או שאני רואה פה יותר ויותר אנשים פליטי pcpro כל יום???? זה ממש מוזר כמעט כל מי שרשום שם אני מתחיל לראות פה כותב!!!! והרבה!

17. Started by overload,

שיר דאנס. השיר הוא על סאנן פרנסיסקו, בקליפ יש בחורות חצי ערומות (דאנס ....) בבגדים של היפים באוטובוס של היפים שנוסע לSF כאילו. אני חושב שהשיר הוא של GLOBAL DJ או משהוא כזה. הוא הולך כך: IN THE CITY....IN THE CITY משהו כזה בבקשה, יש לו אחלה קצב ובאס מעולה.

18. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כולם לפתוח מגזין ממון של היום בכתבה בנוגע למבצעים, פסיקא שנייה! אני בחדשות! אני בחדשות! אני גרמתי לכתב לדבר בשפה שלי!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by benor,

אם אתם מתוחים/עצבניים/לחוצים?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. מערב רב של הכתבותץ בקשר לממתקים מלכותיים חזרתי לסוכר (חצי\שטוחה כפית סוכר) אבל אני רוצה לשמור על המשקל שלי לכן אני רוצה לנסות לעשות קיצוצים בסוכר- לגמרי

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. עדיף שהאתר יהיה בעברית תודה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  22. טוב, הכותרת די ברורה. אין סגנון מועדף. אני מעוניין להרחיב את ספריית הDVD שלי. תודה! LazyBoy נ.ב - קודם עשיתי חיפוש ומצאתי 7 עמודים שרובם ספאם טהור.

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by razoli,

מה מספר הפרק או שמו (ואם אפשר איזה עונה) שבו פלנדרז (השכן הדתי) מקבל את הכוח לראות איך אנשים ימותו. יש בו ציטוטים מפורסמים של הומר שהוא אומר: "i alwas wonder if i could blow up haven" וגם שנוא אומר לאלוהים:"you are not the boss of me" תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by Axel Foley,

מישהו יודע מהם המיסים על רסיבר לקולנוע ביתי?

25. זה מאוד חשוב לי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים