עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by FatalZero,

יש למשהו סיכומים איכותיים לבגרות ההולכת וקרבה של היסטוריה א'? או אילו שהם אתרים שמציעים חומר מאורגן ומסודר ע"פ סדר כרונולוגי?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  2. מסמך נדיר, ממש מצמרר! לחכות בסבלנות לשירת התקווה. הקלטה נדירה של שירת התקוה מלפני 61 שנה שנערכה ע"י כתב ה BBC שרות השידור בריטי במאי 1945 במחנה הריכוז ברגן-בלזן אשר בצפון גרמניה. הצבא הבריטי אשר שחרר את המחנה מצא שם כמה אלפי ניצולים כמחציתם יהודים, רבים היו במצב גסיסה. הרב הצבאי הבריטי אירגן תפילת קבלת שבת, עבור היהודים במקום היתה זו קבלת השבת הראשונה אחרי 6 שנות מלחמה, ואחרי יותר מ- 10 שנות רדיפת יהודים על אדמת גרמניה. במאמץ רב, התארגנו היהודים, וביודעם שמקליטים אותם - ושרו את התקוה. אגב, זו גרסה מיושנת של שירת התקוה, בסגנון תחילת המאה ה- 20. בינתים עבר ההימנון שלנו שינויים קלים והוא נשמע היום קצת אחרת. נפתלי בלבן, לינק לאתר ההקלטה: http://genealogy.org.il/BergenBelsenHa…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  4. Started by overload,

העברה בזמן נסיעה (בכל מהירות) מניוטרל לD יכולה לפגוע בתיבה?

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. אני כבר בן 16 ורוצה למצוא מקום עבודה לתקופת החופש הגדול כדי שיהיה לי קצת כסף בצד.... אני גר בראשון לציון, ואין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש. למישהו יש רעיון מאיפה להתחיל או אפילו מקום מסויים בראשל"צ שאפשר לחפש בו ? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  6. אל תבכה או על תבכה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קצת גס.. אז קטינים.. אני מזהיר מראש... אופסס באמת שלא ראיתי... אני לא מרוכז היום..

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  8. http://www.websense-media.co.il/bezeq_300506/default.asp?ToolId=8C11J5&gid=wallamegain מאוד מענין למה יש לזה מפרט מוצר מאוד מרשים אבל את החלק החשוב לא היזכרו, גודלו ....לפחות רשמו שהזיכרון מבית סמסונג .. בצד שמאל למטה יש את המפרט התכני .....

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  9. http://www.gamershood.com/game.php?id=1441

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by MOFRA,

זה די ישן אבל אותי זה הצחיק להיזכר

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  11. Started by Sp_RuS,

יש פה הרבה אנשים מבוגרים, בעליי רכב... אז רציתי לשאול, כמו שיש את HWZONE שזה פורום עם נושאי תחזוקה של מחשב וכל מיני כאלה.... האם יש משו דומה בהקשר לרכבים? תחזוקת רכבים וכאלה... הא? מישו מכיר פורום כזה? תנו לינק בבקשה..

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  12. ספויילר ראיתי אתמול את הסרט אקסמן 3, ובסוף הסרט שומעים בן אדם מדבר כשהוא שוכב על המיטה, והאחות לידו (והיא נראית ממש מופתעת לשמוע אותו!). מישהו יכול להסביר לי מי הוא בכלל, ולמה האחות מופתעת לשמוע ממנו?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  13. איך אני יכול להתעדכן כל שבוע בהטבות של OrangeDay?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by M.G.,

עשינו אתמול דיון עם כמה חברים (חלקם קרביים וחלקם ג'ובניקים...) לגבי סוגי נשקים ומה הכי טוב. הגענו למסקנה שלכל סוג יש את היתרונות והחסרונות שלו - אין נשק מושלם. מה אתם חושבים, ולמה?

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. מחר יש לי מתכונת בהיסטוריה אני לא יודע כמעט כלום ואם אני נכשל בה הלך עלייי!!! למישהו יש עצה לשליף טוב שלא יתפסו אותי או דרך אחרת לא יודע משהוווווו אני חייב עזרה דחוף... על סף יאוש עוד שניה אני עומד לבכות אני לא צוחק :-\ עיזרו ליייי :s05:

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אלבום שלהם אז שיגיד לי בבקשה אפשר גם בה"פ

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  17. http://vidcrazy.com/videos/funny/freakshow_on_so_you_think_you_can_dance/ אם אתם רוצים שאני יביא עוד תנו תגובות בבקשה כי אם לא אני יפסיק

• 14 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by moonjib,

ההשראה מהת'רד הזה: http://groups.vgames.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=2491&TopicID=15421&PagePosition=1&CommID=1478 בפורומים של ויגיימס. שם זה זרם חלק (210 עמודים לא הולכים ברגל), בלי ריבים מיותרים, אני מקווה שאותו דבר יקרה גם פה. אתם צריכים לכתוב את שם השיר שאתם שומעים עכשיו, ואת הבא אחריו. תהנו. אני: Smile Empty Soul - Bottom of a Bottle (באמצע) ואז: Run-D.M.C. - Walk This Way

• 80 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. למי שלא יודע ה 6 ליוני קרב כלומר בקרוב התאריך יהיה 06.06.06 כבר היום הרבה נשים שאמורת ללדת ניגשות לרופאים בשביל לקבל עזרה ולדעת מה אפשר לעשות בשביל לא ללדת בתאריך הזה. מה ידוע לנו על 666? ההזכר הראשון של המספר 666 מופיע בתנ"ך ומאפיין אושר של המלך. מלאכים א' פרק י' פסוק י"ד. בחיינו נפגוש מקרים רבים הקשורים למספרים (ראה תרד שלא מזמן פתחתי על מיסטיקה ומספרים) אך רבים קשורים דווקא לספר 666 דוגמא פשוטה: מולקולת הפחמן אחד ממרכיבי היסוד של כל המולקולות בגוף החי, מורכבת מ 6 אלקטרוני, 6 פרוטונים ו 6 ניטורנים. עוד דוגמא במיסטיקה של מספרים התאריך ה 11 לספטמר 2001. ספטמבר = 9 9+1+1=11 המטוס הראשון שהתנגש היה American Airlines Flight 11 האותיות AA גם יכולות להיות מפונחות כ …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by et_gershon,

יש לי 100 הזמנות לג'ימייל עם מישהו רוצה שיישאיר אימייל נוחכי ואני יישלח לו ביי

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by FIRE-KID,

אני עשיתי שאלון 005.. היה דיי קל חוץ משאלה אחד סעיף א'... כנראה יש לי 85... (אבל המורה שלי הגיש אותי על 80 והורס לי כנראה..) מה איתכם?

• 131 תגובות
    • 8.7k צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

אני יושב עכשיו ללמוד למתכונת שיש לי ואני לא יודע איך למצוא פועל.... (אל תגידו לי אם אתה לא יודע עד עכשיו אז כבר לא תידע וכל מיני שטויות כאלה) למשל יודעת זה פועל? קיצר איך אני יכול לדעת/למצוא מהו הפועל במשפט

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. חג שמח לכל בית ישראל. הכנתי קטע חדש וניסיתי להכין משהו מקפיץ פחות או יותר .. יענו למועדונים - הקטע נתון תחת חוות תעדכם http://rapidshare.de/files/21968936/KOBrA_-_To_Rush.mp3.html (כדי להוריד יש ללחוץ על מקש ה"FREE" ולאחר מכן לחכות עוד 24 שניות -->להקיש את הקוד שבתמונה ולחיצה על הורדה) שם הקטע כפי שאתם בטח רואים הוא KOBrA - To Rush אבל זו היא גרסא ראשונית ככה שתנו לי חוות דעת כדי שאוכל לשנות אותו בהתאם .. בנוסף לא מזמן פירסמתי כאן רמיקס שעשיתי בסגנון מוסיקה שחורה והנה הלינק למי ששמע ולמי שלא : http://stage.co.il/media/yakovhahiasvilli568837.mp3 KOBrA !

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by et_gershon,

מישהו היה בהפנינג של גיימר היום?. מישהו השתתף בתחרויות? מישהו השתתף בתחרות מודינג? עם הייתם שתפו איך היה! אני הייתי פעם ראשונה והיה מאוד נחמד לדעתי, אבל התגובות קשות על האירוע הזה (חוץ משלי) ! תגובות!

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  25. השאלה בכותרת

• 9 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.