עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aviv512,

http://www.mcam4u.co.il/Product.asp?Pid=6859&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=28&aff=Zap〈=he הדבר הזה אמיתי??? :smile1: צ'יזס קרייסט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MilkMan,

איפה יש דונוטס בארץ? הייתי בניו גרזי ליפני כמה שנים ונדלתי ועכשיו נזכרתי

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by 12131,

אוקיי, חיברתי את המחשב לטלויזיה עם הכבל, רואים אחלה מהטלויזיה אבל שומעים מהרמקולים של המחשב, מישהו יודע איזה הגדרות צריך לשנות בשביל שישמעו מהטלויזיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם לכול החברים בKSP מתי שהם מנשים להיכנס לאתר של "מעדון החברים" זה נותן להם רק לערוך את הפרופיל אני רוצה לדעת כי אם זה לא אז שאני יבדוק את זה עם KSP למה לי זה קוראה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 00000,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2586095 חזק.

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by J S Bach,

אולי זה לא המקום המתאים, אבל לאיפה נעלם פורום "כללי"??? \ עריכה**** הפוסט שלי הועבר לפה אומנם אך עדיין איני יכול לראות את האופצייה להיכנס לפורום דרך דף הפורומים הראשי.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by FARKASH7,

???

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by asaf_azar,

אפשר לשים גיטרה בתאים מעל המושבים בבואינג 777(נראה לי כי זה טיסה לניו יורק)? אודה לכם מאוד אם תעזרו ובחייאת רבק אל תגיבו אם אין לכם מושג,קפיש?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by ביל וסבסטיאן,

העונה השניה אפילו לא מתקרבת לרבע מהרמה של הראשונה, ואפילו לא רבע מהרמה של סידרה נורמלית. אלמלאיי העונה הראשונה המוצלחת לא הייתי בכלל מבזבז את הזמן על העונה הגרועה הזאתי הכי טיפשות שצריפו את הבלש הזה שרודף אחריהם והוא סוג של איינשטין כזה מבין כל דבר שאין סיכוי שהוא יבין, מי שראה את הפרק השלישי, התחילו להכניס גם בדיחות עכשיו בפרק הקודם "אוטיס" היה שיא הטימטום, ניסו להתחכם בכח, כל הקטע של המעלית היה ממש מטופש כרגיל כמו ברב הסדרות העונה השניה פחות טובה. תאמינו לי אני ממשיך לראות את התוכנית רק בגלל שרה (האחות)

• 62 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Your-AsSaSsiN,

אני צריך להגיע ללשכת הגיוס לבדיקות ובזימון שנשלח לי כללו גם את שובר הנסיעה. השאלה שלי היא איך להשתמש בו. כלומר, אני פשוט נותן אותו לנהג האוטובוס ומשתמש ככרטיס רגיל, או שאני צריך להמיר אותו בקופה לפני הנסיעה באוטובוס לכרטיס רגיל או שזה משהו אחר? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 9.2k צפיות
  11. היי אני עובד עכשיו עם C# ואני משתמש בפקודה CONSOLE.BEEP, עכשיו רציתי לעת אם זה עלול לגרום נזק למחשב או משהו... (מי שלא הבין אני נותן למחשב את הפקודה לעשות BEEP, לא כי יש תקלה בלוח אם או משהו) ועוד שאלה: למרות שזה קצת קשור יות לתכנות, האם יש דרך לגרום לביפ להשמע דרך רמקולים ולא דרך הלוח אם? אם זה לא קשור לפה תעבירו, כי זה המקום הכי מתאים לדעתי...

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  12. שמעו אני בן 15. מטר 60, נראה קצת קטן לגילי. זה אמור להיות בעיה? :s05:

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by yanushka,

בדיוק נגמר ה- K300\M16!!! סעעעעמעמממקקק

• 68 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. Started by X-It,

דסקטופ תלת מימד אמיתי. שווה צפייה. YouTube - BumpTop 3D Desktop Prototype - www.bumptop.com אני כבר נרשמתי לבטא...

15. מה אתם אומרים ? אני לא רוצה לחטט , זה סתם משהו שמסקרן אותי לדעת , מה הגיל הממוצע פחות או יותר של המשתשים באתר ??? בכל אופן , אני ראשון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by J0n1,

אני רוצה להרזות קצת באזור הבטן והחזה, אני רשום למכון כושר ויש שם הליכונים, אופניים, ואת הסקי הזה (קרוס משהו..?) איך הכי נכון להתעמל? כמה פעמים בשבוע, לכמה זמן איזו רמה/דופק איזה מכשיר

• 90 תגובות
    • 12.1k צפיות
  17. improvisly?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אפשר להשתמש בפייפאל בכרטיס אשראי שהשם עליו הוא בעברית?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by nice,

לאור ההצעה לאפשר ייבוא חופשי של פלאפונים לארץ ולא רק דרך חברות הפלאפונים קראתי קצת על הנושא של ייבוא אישי של פלאפונים לארץ. מלבד היתרון הברור שבמקוריות, האם ייבוא אישי שכזה הוא באמת אפשרי? מה צריך כדי לגייר את הפלאפון? והאם הפלאפון יעבוד על כל תכונותיו??

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי חברים, אני מתכנן להזמין אזנית bluetooth מ-ebay שמחירה מצויין בכתורת. אילו מיסים עלויות נופסות עלויות להפתיע אותי בדרך מלבד עלות המוצר והמשלוח? בתודה רבה מראש לעונים ושנה טובה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Alex89,

בודקי תוכנה מהבית בלעדי ל AllJobs! Wivi היא תוכנת p2p חדשה אשר מאפשרת שידור חי של וידאו על גבי האינטרנט בחינם. כל האזורים, עבודה מהבית, מתאים לנוער לחברת תוכנת p2p חדשה אשר מאפשרת שידור חי של וידאו על גבי האינטרנט בחינם. בימים אלו מתרחב פרויקט הבטא והחברה מחפשת אנשים שינסו את התוכנה (עבודה מהבית של מספר דקות , פעמיים בשבוע). בתמורה לזמנכם - החברה עורכת פעם בחודש הגרלה בה מוגרלת קונסולת נינטנדו Wii בשווי של 2000 שקלים בקרב משתתפי הבטא. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד. מתכנת php בסיס נתונים עודכן ב 09-07-2008 שם חברה חסוי מרכז, עבודה מהבית דרוש /ה מתכנת/ת php בסיס נתונים, אפשרי עבודה מהבית. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד. קלדנים /ות עודכן ב 08-07-2008 שם חברה חסוי …

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by CyberBot,

יש לי שני ספרים שהייתי רוצה להחליף אם מישהו מעוניין: המרגל - קלייב קאסלר המהפנט - לארס קפלר מצבם טוב מאוד אני נמצא באזור הדרום/שפלה ללא רישיון מעוניין בספרי מתח אני יראה את ההודעות בהמשך השבוע אבל לא יוכל לענות(צבא)

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by Lost Spirit,

למה הם נשמעים דומה? למה the outsider כל הנגינה וגם הקול של הזמר ממש דומה לTOOL, מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה? או שזה סתם צירוף מקרים?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4012668,00.html כל מי שאי פעם נגע בSharePoint יודע שפשוט יש כאן עניין של הגדרות אבטחה לא נכונות. עלק "האקר מומחה". התשובה של העירייה מעידה על 2 דברים אפשריים: 1. They're Evil .2 They're Stupid מה לפי דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by iakovl,

יש לי כרגע 2 מטרות שבגללן אני רוצה להתחיל לקחת כדורים קפאין וketone raspberry קפאין - אני מנסה לחזור לאימונים בכל מקרה אבל לקפאין יש סיבה יותר חשובה, תחליף לקולה/קפה וכו'... בלימודים אני חייב מנת סוכר וקפאין בשביל להיות פעיל בכלל ketone - זה יותר ניסוי קטן, החילוף חומרים שלי זוועתי (נבדק והוכח רפואית, אם אני לא מתאמן ומקפיד על זה הקצב נהיה דומה לשל צב) ומכמה מקומות שראיתי מדובר על תוסף תזונה לא רע שיכול להועיל לי (לכל הפחות לא יזיק) מה דעתכם בנושא?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.