כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום! היום קיבלתי צו גיוס מה אתם אומרים על התאריך? אני יודע שנובמבר זה קרבי אבל דצמבר לא שמעתי אף פעם. אולי מישהו יודע? בינתיים אני לא יודע פרופיל אבל שולחים לי אותו ממש בימים הקרובים (אם אתם זוכרים זה האיש עם הסוכר בשתן) בכל מקרה מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
טוב אז אני רוצה לשדרג את ה אינטרני ל1.5 ומבחינת בזק ומבחינת המחיר החדש שיהיה הכל סבבה ואבא שלי מסכים, פשוט אני עכשיו בהתחייבות לשנה של 750 שאבא שלי יזם בלי לשאול אותי לפני.... ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה הקנס שנותנים שמתנקים? כמובן שזה המקרה הכי גרוע והמקרה הטוב זה שלא יקנסו אבל לדעת מעכשיו שממחר העסק יתחיל לרוץ.
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היה פעם את האתר הזה 441 אם אני לא טועה,כמובן שבזק תבעו אותם והאתר נסגר,האם יש אתר דומה שמאפשר לאתר כתובת ע"י הקלדת מספר טלפון.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לאתעדכן במסיבות ואירועים לאנשים לקראת גיל 30, מאזור תל אביב והסביבה (שרון ואפילו ירושלים או אילת הולך) מכירים אנשים שאני יכול להוסיף לפייסבוק?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכל ידידי! כבר כמעט 4 שנים שאני עם הכינוי SuB, והוא עוד מפעם שנרשמתי ל-HWZONE, וזה היה הכינוי שלי בעבר, אז נשארתי איתו... למי שמעוניין לדעת מה זה SuB, אז זה קיצור של Subliminal (סאבלימינל) הראפר החביב שהוציא את הראפ מהמחתרת. הייתי שומע אותו עוד מזמן, כאשר יצא האלבום "האור מציון", בימים עברו, כאשר אף אחד לא ידע מי זה, וכל מי שאמרתי לו שאני שומע את זה אמר "לא שמעתי עליו.." ואז הוא פרץ ושיגע את המדינה וכל שיר שלו הפך ללהיט, אלו הימים שבהם כבר הפסקתי לשמוע אותו, לא בגלל שהאלבום "האור והצל" לא טוב, אלא בגלל שכל ילד קטן ברחוב התלהב שהוא מכיר אותו, והסיבה העיקרית שכבר דיי נמאס לשמוע אותו.. אז המשכתי הלאה לראפ אמריקאי.. בקיצור, אני לא רוצה להמשיך ולהרחיב, בא לי לשנות לאיזה…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://www.mcam4u.co.il/Product.asp?Pid=6859&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=28&aff=Zap〈=he הדבר הזה אמיתי??? :smile1: צ'יזס קרייסט
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה יש דונוטס בארץ? הייתי בניו גרזי ליפני כמה שנים ונדלתי ועכשיו נזכרתי
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אוקיי, חיברתי את המחשב לטלויזיה עם הכבל, רואים אחלה מהטלויזיה אבל שומעים מהרמקולים של המחשב, מישהו יודע איזה הגדרות צריך לשנות בשביל שישמעו מהטלויזיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם לכול החברים בKSP מתי שהם מנשים להיכנס לאתר של "מעדון החברים" זה נותן להם רק לערוך את הפרופיל אני רוצה לדעת כי אם זה לא אז שאני יבדוק את זה עם KSP למה לי זה קוראה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אולי זה לא המקום המתאים, אבל לאיפה נעלם פורום "כללי"??? \ עריכה**** הפוסט שלי הועבר לפה אומנם אך עדיין איני יכול לראות את האופצייה להיכנס לפורום דרך דף הפורומים הראשי.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
אפשר לשים גיטרה בתאים מעל המושבים בבואינג 777(נראה לי כי זה טיסה לניו יורק)? אודה לכם מאוד אם תעזרו ובחייאת רבק אל תגיבו אם אין לכם מושג,קפיש?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
העונה השניה אפילו לא מתקרבת לרבע מהרמה של הראשונה, ואפילו לא רבע מהרמה של סידרה נורמלית. אלמלאיי העונה הראשונה המוצלחת לא הייתי בכלל מבזבז את הזמן על העונה הגרועה הזאתי הכי טיפשות שצריפו את הבלש הזה שרודף אחריהם והוא סוג של איינשטין כזה מבין כל דבר שאין סיכוי שהוא יבין, מי שראה את הפרק השלישי, התחילו להכניס גם בדיחות עכשיו בפרק הקודם "אוטיס" היה שיא הטימטום, ניסו להתחכם בכח, כל הקטע של המעלית היה ממש מטופש כרגיל כמו ברב הסדרות העונה השניה פחות טובה. תאמינו לי אני ממשיך לראות את התוכנית רק בגלל שרה (האחות)
-
- 62 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך להגיע ללשכת הגיוס לבדיקות ובזימון שנשלח לי כללו גם את שובר הנסיעה. השאלה שלי היא איך להשתמש בו. כלומר, אני פשוט נותן אותו לנהג האוטובוס ומשתמש ככרטיס רגיל, או שאני צריך להמיר אותו בקופה לפני הנסיעה באוטובוס לכרטיס רגיל או שזה משהו אחר? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
היי אני עובד עכשיו עם C# ואני משתמש בפקודה CONSOLE.BEEP, עכשיו רציתי לעת אם זה עלול לגרום נזק למחשב או משהו... (מי שלא הבין אני נותן למחשב את הפקודה לעשות BEEP, לא כי יש תקלה בלוח אם או משהו) ועוד שאלה: למרות שזה קצת קשור יות לתכנות, האם יש דרך לגרום לביפ להשמע דרך רמקולים ולא דרך הלוח אם? אם זה לא קשור לפה תעבירו, כי זה המקום הכי מתאים לדעתי...
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שמעו אני בן 15. מטר 60, נראה קצת קטן לגילי. זה אמור להיות בעיה? :s05:
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בדיוק נגמר ה- K300\M16!!! סעעעעמעמממקקק
-
- 68 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
דסקטופ תלת מימד אמיתי. שווה צפייה. YouTube - BumpTop 3D Desktop Prototype - www.bumptop.com אני כבר נרשמתי לבטא...
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? אני לא רוצה לחטט , זה סתם משהו שמסקרן אותי לדעת , מה הגיל הממוצע פחות או יותר של המשתשים באתר ??? בכל אופן , אני ראשון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרזות קצת באזור הבטן והחזה, אני רשום למכון כושר ויש שם הליכונים, אופניים, ואת הסקי הזה (קרוס משהו..?) איך הכי נכון להתעמל? כמה פעמים בשבוע, לכמה זמן איזו רמה/דופק איזה מכשיר
-
- 90 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
-
אפשר להשתמש בפייפאל בכרטיס אשראי שהשם עליו הוא בעברית?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-