עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Reze,

שלום.. מחר יש לי מבחן במיתוג וחלק מהמבחן זה מעבר בין בסיסים עכשיו אני יודע איך לעבור מבסיס 10 לבסיס 2,8,16 אבל כשיש לי מספר נקודה משהו אני לא יודע איך עושים את זה אז אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה אני אודה לו מאוד .... :yelclap:

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  2. לינקים לתחנות רדיו ישראליות בווינאמפ??

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  3. אני בדר"כ כלל לא פותח פוסטים כאלו..אבל שילשום יצא לי להיתקל בערוץ אנטי יישראלי ביו טיוב. הערוץ שייך לאמריקאי שונא יהודים אנטישמי שבין היתר מצטלם עם אחמדינג'אד..אחרי וויכוחים שאני מנהל איתו ביו טיוב, קלטתי פתאום שיש לו גם אתר מושקע שכולו מלא שנאה נגד ישראל ו-99 אחוז מימנו שקרים ללא שביב אמת אפילו. אתר כזה יוצר נזק תדמיתי גדול לישראל! הקהל הוא אמריקאים תמימים שמוזנים בשקרים. בקיצור יעשה חיל ושירות ציוני למדינה מי שירים את הכפפה ויפיל את האתר הזה: http://www.davidduke.com/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כנראה אני לא מאופס או משהו ומשום מה אני לא מצליח לפתור את הדבר הפשוט-למדי הזה: הוספתי שרטוט למטה כאשר S זה השטח הכתוב (= ל 228.42) X אורך Y רוחב קודם כל השרטוט שעשיתי נכון? איזה משוואות אפשר ליצור פה? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by umlal,

שלום, לפני מספר שעות קבלתי זימון שני למבחנים של גאמ"א סייבר, הפעם מבחן מעשי, פאק אני מתרגש, לקח להם חודשיים להחזיר תוצאות, וסוףכל סוף אני יכול לנשום לרווחה, ידעתי שבלעתי את המבחן הקודם בלי בעיה. בכל מקרה, אני כמו כל אחד אחד, מאוד רוצה להצליח , ולהתכונן, יש לי כמה שבועות ואני אשמח אם מישהו שעבר את המבחן או שיודע עליו משהו יוכל לעזור לי להתכונן. אוקי, אז יש לי נסיון של תיכון + ב CSharp זה היה היחידי באיזור התוכנה, באיזור הסף אני עכשיו לומד אסמבלר, אבל אני לא בטוח שאני יהיה מספיק מוכן לדברים שהם יותר מהזרקת קוד או שינוי דרישת קלט פלט (קראק בסיסי), באיזור האינטרנט צד לקוח יש לי ידע מצומצם של JS וJQ וידע נרחב ב HTML CSS , ועכשיו לעומק שלי, שלא בטוח שאפילו יעזור לי במבחנים הוא …

• 3 תגובות
    • 20.8k צפיות
  6. קראתי כתבה בmako ורציתי לשאול אותכם מה דעתכם על זה: http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-d371a4598451d21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שכרתי סרט דיוידי, אבל אין לו כתוביות בעברית והייתי רוצה להוריד כתוביות שגם יתאימו לסרט. למישהו יש מושג מאיפה אני יכול? (הסרט זה הנסיכה הקסומה).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

בכל ההשערות שראיתי היה: 5.11 6.11 8.11 וכדומה. אבל הגיוס של ה7.11 לא היה. מישהו יודע לאן זה?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by ZorD,

שלום לכם. אני זקוק לאתר, שיש בו כמות גדולה כמה שיותר של תמונות\איקונים מכל התחומים. *חשוב שלתמונות\איקונים תיהיה סיומת של"bmp" ושיהיו ב-size of 25 pixels by 20 pixels. אם אפשר תמונות\איקונים מעניינים יפים ומיוחדים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. שלום חברים, בעל עסק שאיתו ניהלתי בימים האחרונים תכתובת דוא"ל טען כי לפי הרישומים שבידיו איני פותח לקריאה הודעות דוא"ל שנשלחות אלי ממערכת ניהול הדוא"ל שמותקנת באתר האינטרנט שלו (תא הדוא"ל שלי יושב ב'וואלה!'). לפי דבריו, משמעות הדבר היא שיש מערכות ניהול דוא"ל שיכולות לחדור לשרתי הדוא"ל של הנמענים ולבדוק האם הנמענים פתחו את הודעות הדוא"ל שנשלחו אליהם (או לחלופין, שיש הודעות דוא"ל שבעת שהן נפתחות הן שולחות באופן אוטומאטי 'הודעת אישור פתיחה' לשולח). 1. האם אכן קיימת טכנולוגיה אזרחית שיכולה לבצע דבר כזה? 2. במידה ויש (ובהחה שמדובר באפשרות הראשונה) - האם זה בכלל חוקי? האם אין כאן חדירה לצנעת הפרט? תודה מראש לכל מי שירחיב את אופקיי בסוגיה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by rosesr,

מה ההבדל בין בגרות פנימית וחיצונית? איזה מקצועות הם חובה לבגרות מלאה?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  12. מבחינת מחיר ואיכות הדיו...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Speed Demon,

חברים מי יכול לעזור לי בקצת מידע. ידוע לי שבשחרור מקבלים באופן אוטומטי סכום כסף לבזבוזים שנכנס ישר לחשבון(5-6 אלף ש"ח). וגם בנוסף לזה יש מענק שחרור שזה מן סכום סגור(משהו כמו 20 אלף ש"ח) שניתן לבזבז אותו על דברים ספציפיים כמו לימודים למשל,ואפשר לקחת את הכסף הזה באופן חופשי רק כעבור 5 שנים. עד כאן הכל נכון? השאלה שלי היא מה עושה העבודה המועדפת,הבנתי שאם עושים את כמות הימים המינימלית(משהו כמו חצי שנה) מקבלים סכום כסף כלשהו,מישהו אמר לי שזה נותן את האופציה לפתוח את המענק לפני שעברו 5 שנים,אבל שמעתי עוד דעות ולא ברורה לי התשובה לזה. מישהו יכול להסביר לי איך כל זה עובד? תודה!

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by 00000,

*61 קלידים מינימום *מקשים חצי-כבדים (כמו של פסנתר) *יציאת מידי ההגבלה היא 1200 ש"ח עם אפשרות לחריגה לפה ולשם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מאיפה אני יכול להשיג כבל מאריך VGA (אם יש חיה כזאת)

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  16. השאלה מופנת לאלו שקנו מחשב ממהמלצות של חברי הפורום בפורום המפרטים. האם אתם מרוצים מהמפרט שהרכיבו לכם (וכמובן שקניתם) ותיהיו רצינים ואל תגידו "כן ברור" כדי לא לצאת פראיירים תענו ברצינות בבקשה.

17. Started by טוליפ מאק,

אהלן, מישהו כאן עבד עם shotcut ויכול לספר על זה קצת? בנוסף האם ההורדה של התוכנה החינמית הזאת בטוחה?

18. Started by L-E,

יש לי שאלה קטנה אליכם!!!!!!!! אם אני קונה מארה"ב את ה - xbox360 אני יכול להפעיל אותו פה בארץ?????????? אני שואל שאלה זאת מכיוון שבארה"ב המערכת היא NTSC ופה בארץ זה PAL תענוו לי בהקדם כי זה חשוב מאוד!!!!!!!!!!!! תודה רבה לכם שיהיה לכם אחלה של יום!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. היי נתנו בבי"ס להכין עבודה והגעתי לשלב הסופי והוא למצוא מפה של כל כדור הארץ אבל שכל יבשת תיהיה בצבע אחר, חיפשתי הרבה מאוד שמן ו אני לא מוצא, מצאתי מפה קטנה של כדור-הארץ אבל כאשר מנסים להגדיל אותו כולה מתושתש ואי אפשר לצבוע אותה צריך די דחוף מפה כזאת תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by dxdiag,

אז ככה, התערבתי עם חבר שלי שהמפרט שלו לא כל כך מאוזן והוא אמר שהוא הכי מאוזן בעולם אעלק חח הינה המפרט , מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי SAPPHIRE ATI Radeon HD4870x2 1024MB PCIe ולא יודע למה הוא לא רשם ספק וזה אבל נריאה לי שיש לו 450 ממה שבדקתי שהייתי אצלו * - יש כרטיס מסך כזה עם זכרון של 1024 MB ?!?!? * - הלוח אם תומך בכרטיס מסך הזה ? * - המעבד מחזיק את הכרטיס מסך ? * -יש מבצ שהמחשב עלה 4700 ? מטכנאי !?!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by someone,

ויודע מה היה שם הפרק?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  22. אהלן את ההרכבה של המחשב אני מבין אבל מה זה אומר בדיקת מאמץ? ובדיקות מקיפות? אני אמור לקבל דו"ח מהחנות שקניתי ממנה את המחשב? מה קורה אם הבדיקת מאמץ נכשלה? מה זה אומר? על הרכבת המחשב? תאימות הרכיבים? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.