כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
בקטע ב 1:18 כלומר שעה ו18 דקות בסרט איפה שאחת מהרוצחות השכירות יוצאות מהמעלית והשותפה שלה מחפה עליה עם רובה צלפים-מה הסוג של רובה הצלפים-דגם חברה משהו? בסרט מוזכר שזה קליבר 50
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כמה יוצא כסף למונית מפ''ת לנתב''ג עכשיו זה דחוף!
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה מסוג Hyundai וניסיתי להתאים את השלט של HOT לטלויזיה אך ללא הצלחה, ניסיתי בכמה שיטות 1.לפי הקוד שהוא 238 2.סריקה ידנית אם למישהו יש רעיון אחר או קודים שירשום אותם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חשבון Paypal (אין בו כסף). אם אני משלם דרך Paypal גובים ממני עמלה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך אתר עם מילון עברי-עברי ושיהיה בחינם.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני שבוע קניתי חולצה דרך איביי דרך חשבון paypal, ראיתי שיש למוכר הרבה פידבקים חיוביים,ושלמתי דרך Paypal. כבר שבוע וחצי שאני מנסה לתפוס את המוכר והחרא לא עונה לי ! ובנסוף לזה,אני לא רואה שהמשלוח יצא.. למרות ששלמתי לפני ! חכיתי שבעה ימים ורשמתי לו פידבק חריף.. ופתאום הוא החליט לרשום לי הודעה ! What are you talking about. It has not even been 8 business days. Just because you are new to eBay does not mean you give negative for no reason. I just emailed you to tell you it will arrive soon. Please revise feedback and I will just refund you. החרא לא ענה לי שבוע למרות שבקשתי יפה ואפילו התחננתי שיחזיר לי תשובה ! איך אני מטל במוכר כזה ? למי אני פונה ? מישהו יוכל לעז…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור בעתיד הקרוב למערכת WIN7 על המחשב החדש שאני עומד לרכוש. איך עושים זאת אם מרוב הספקים בלתי אפשרי לקבל שידרוג חינם ? כרגע יש לי רק עותק ישן וחצי חוקי של WIN XP
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אם אדם מסויים הוא אנליסט שמתמחה בשוק ההון וכל השטויות שכתבתי בכותרת, אז הוא יכול לנצל את הידע הזה כדי להכניס כסף מבלי לעבוד בחברה כלשהי? כלומר, אם יש לו חיסכון של 50,000 ש''ח, הוא יודע להשקיע אותו בצורה כזו שתניב לו רווחים, שאותם הוא ישקיע וכך הוא לאט לאט צובר כסף? אני לא ממש יודע מה הכוונה ''להשקיע'', זה יכול להיות סחר במניות, מט''ח, ניירות ערך וכל הדברים האלה. זה נושא ממש מסובך בשבילי.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מאיזה סיני PDA בשם Sharp Zaurus C1000 והוא שלח לי את המכשיר נתן לי TRACKING CODE ועכשיו בדקתי את הקוד באינטרנט וזה מה שראיתי(תמונה מצורפת). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.יכול להיות שהם רק מעכבים את המכשיר בגלל שלא משווקים אותו בארץ(ובכל שאר העולם חוץ מיפן)?(כדי לבדוק שאין טכנולוגיות שאינם מותרות בישראל) 2.אם אני צריך לשלם משהו(מכס,מסים) על מה אם אין מחיר לזה בארץ ובכלל המכשיר הוא לא חדש הוא משומש? 3.הסיני הביא לי גם :כרטיס SD 1GB ,CF WIFI,USBLAN כל אלא הם דברים שקיימים בארץ אתם חושבים שבגלל זה הם עצרו את המשלוח(ואם אני יצטרך לשלם עליהם?)? 4.על המכשיר יש לינוקס נדמה למישהו שהם יצליחו לא לדפוק את המכשיר? או יותר טוב להפעיל את זה? ;D ניסיתי להתקשר למספר שמופיע בתמונה אבל לא…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניתן לצרף ת'ראד זה לרשימת הדיונים הביזאריים יותר, אך תהיתי בשאלה זו לאחרונה. לא אחת יוצא לראות ערסים למינהם עם הונדה סיביק/אוטו אחר עם ניאונים ומערכת יקרה ורועשת, ונשאלת השאלה באילו סוגי עבודה, אנשים מסוג זה עובדים, על מנת לממן דברים כאלו?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחים שלי ברגע זה ניצחה מכבי 105-103 את טורנטו אם תצוגת כדורסל מדהימה (תחילת עונה רק). מה אתם אומרים מתאימים לליגה הטובה בעולם?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
להבנתי בחנות של אפל אחריי שאתה ממלא את תופס הW8GEN או איך שלא קוראים לזה, אפל כבר דואגת למיסוי? או שזה רק המיסוי מצד ארה"ב ואני צריך גם לדווח בעצמי על המיסוי לישראל? יש מיסוי גם מארה"ב וגם מישראל? בערך כ30% מהרווחים מוחזקים בארה"ב בשביל מטרות מיסוי, לא סגור מה זה אומר. אם באפל המיסוי כבר מטופל על ידי החברה, באמאזון אני לא סגור. כיום אמאזון רק שולחת צקים כתשלום לתושבי מדינת ישראל, גם באמאזון ממלאים את אותו התופס האמריקאי, אבל כשאני מפקיד את הצק האם אני צריך לדווח לרשות המיסים הישראלית או שאמאזון כבר לוקחת את זה בחשבון באמצעות התופס W8GEN שמילאתי?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אבא שלי אגרן והוא צבר במחסן כמות גדולה של בגדים , כולם משומשים במצב טוב , חלקם ממותגים . הוא רוצה למכור את הכל , אפשרי בכמה פעמים או בפעם אחת . איך ניתן למכור את הבגדים? אני רציתי שיתרום אותם , אבל כיאה לאגרן הוא סירב בתוקף , גם אופצייה של מכירה לפי משקל בגרושים הוא לא מוכן .
-
- 3 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
אין לי עוד פרטים להוסיף, בבקשה שזה יהיה מהר, אני חייב לדעת מתי המועד ב' מחר (היום)!!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני בבעיה. גיליתי אתמול והיום POOP (או בעברית תקנית - צואה) עכברים בבית. אם אתם רוצים לדעת מאיפה יש לי כל כך הרבה אינטליגנציה לדעת שמדובר בעכברים - בבית הקרקע הישן שלנו לפני 4 שנים היו עכברים, אז אני לעולם לא אשכח איך זה נראה. מה שמוזר הוא שאז הם הופיעו אחרי שלא היינו בבית שבועיים בגלל נסיעה לחו"ל, והפעם היינו בבית. הבעיה שכיום אנחנו גרים בקומה 3, ואני בספק שהוא יילך החוצה לבד. מישהו יכול לייעץ לי איך לתפוס ת'מניאק? גבינה\נקניק\מנגו? רעל עכברים\גליוטינה\מלכודות דבק? מה הכי אפקטיבי. וחבר'ה - בבקשה שיענה רק מי שהתעמט עם יצורים רשעים אלה בעבר וניצח\הפסיד. (רצוי ניצח)
-
- 39 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
היי אנשים אני רוצה לקנות מגהפון רציני איפה אפשר לקנות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט חושב לעבור בנק (אני בהפועלים )כבר כמה שנים טובות וחושב לעבור . במקרה אני גם סטודנט אז אמורים להיות כל מיני הטבות ,בדקתי נגיד בלאומי יש כל חודש מקבלים 1+1 ביס פלאנט ועוד מלא שטויות . בעיקרון מה שמעניין אותי זה שיורידו לי את כל העמלות המעצבנות ! אז איפה אתם ולמה ?
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התחלנו עכשיו חשמל ומגנטיות אבל אני לא זוכר איך עושים שקול וקטורי. יש לי 2 מטענים חשמליים על ציר הX ואני צריך לדעת מה הכוח שהם מפעילים על נקודה 0,4 שני המטענים שווי גודל (3UC) ונמצאים במרחקים שווים (3 ו-3 ס"מ) מצאתי את הכוח שאחד מהם מפעיל את הנקודה, והוא יצא לי 1.08*10^3 אבל עכשיו אני לא יודע איך אני מחשב את הכוח השקול. העלתי תמונה להמחשה הנקודה הירוקה זה ראשית הצירים, הנקודות האדומות זה המטענים החשמליים. הנקודה הכחולה זה הנקודה שאני צריך לבדוק כמה כוח מופעל עליה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מתכנן לא לישון בליל חמישי וללכת לישון ביום שיש ב2-3 בלילה ככה ולקום מאוחר כמה שיותר. אבל לפי מה שהבנתי שינה לא מצטברת. זה נכון?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQ2NjQsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= שטח פרסום בכ 30 דולר, לא רע...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה יופי! הופעה אחרונה, אחת הלהקות הטובות בתבל! איאן אנדרסון החלילן על רגל אחת, איזה גבר!!! חרא, עכשיו חייבים למצוא עבודה כדי לממן כרטיס. (אולי נמכור תמחשב.. ) http://e.walla.co.il/?w=/214/577241
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבוקש סוטה חתימות, שעושה לינץ בפרופילים אישיים ומעלים חתימות נדירות :lol:
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אוקיי היום קיבלתי אימייל שעודכן לי קיוסק המידע האישי וראיתי ששינו לי את תאריך הגיוס. אוקיי, קודם כל השינוי הוא לא ביום יומיים, אלא שינוי דרסטי של 4-5 חודשים: הייתי אמור להתגייס במרץ 2009, ועכשיו העבירו לנובמבר 2008 X:: אין לי מושג למה הם עשו את זה,אבל אני לא רוצה להתגייס בתאריך זה כלל וכלל(סיבות שונות). עכשיו, מה הדרך הכי טובה ליצור עם הצבא קשר? אימיילים הם קוראים אולי אחרי כמה ימים, טלפונים לא עונים, ופקס לא ניסיתי... אני נורא רוצה לדחותאת תאריך הגיוס לתאריך שהיה מקודם ואפילו מאוחר יותר...אתם חושבים שהצבא ירשה זאת? יש לכם אולי טיפים טובים לגרום להם לדחות לי? או שהטיפ הכי גדול שלכם הוא להגיד על הכל Fuck it ולשמוח שהגיוס הוקדם לי? (זה יוצא שאני אהיה בן 1…
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-