עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by qwerty1987,

ניתן לצרף ת'ראד זה לרשימת הדיונים הביזאריים יותר, אך תהיתי בשאלה זו לאחרונה. לא אחת יוצא לראות ערסים למינהם עם הונדה סיביק/אוטו אחר עם ניאונים ומערכת יקרה ורועשת, ונשאלת השאלה באילו סוגי עבודה, אנשים מסוג זה עובדים, על מנת לממן דברים כאלו?

2. Started by yoni321,

אחים שלי ברגע זה ניצחה מכבי 105-103 את טורנטו אם תצוגת כדורסל מדהימה (תחילת עונה רק). מה אתם אומרים מתאימים לליגה הטובה בעולם?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. להבנתי בחנות של אפל אחריי שאתה ממלא את תופס הW8GEN או איך שלא קוראים לזה, אפל כבר דואגת למיסוי? או שזה רק המיסוי מצד ארה"ב ואני צריך גם לדווח בעצמי על המיסוי לישראל? יש מיסוי גם מארה"ב וגם מישראל? בערך כ30% מהרווחים מוחזקים בארה"ב בשביל מטרות מיסוי, לא סגור מה זה אומר. אם באפל המיסוי כבר מטופל על ידי החברה, באמאזון אני לא סגור. כיום אמאזון רק שולחת צקים כתשלום לתושבי מדינת ישראל, גם באמאזון ממלאים את אותו התופס האמריקאי, אבל כשאני מפקיד את הצק האם אני צריך לדווח לרשות המיסים הישראלית או שאמאזון כבר לוקחת את זה בחשבון באמצעות התופס W8GEN שמילאתי?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  4. אבא שלי אגרן והוא צבר במחסן כמות גדולה של בגדים , כולם משומשים במצב טוב , חלקם ממותגים . הוא רוצה למכור את הכל , אפשרי בכמה פעמים או בפעם אחת . איך ניתן למכור את הבגדים? אני רציתי שיתרום אותם , אבל כיאה לאגרן הוא סירב בתוקף , גם אופצייה של מכירה לפי משקל בגרושים הוא לא מוכן .

• 3 תגובות
    • 11.4k צפיות
  5. אין לי עוד פרטים להוסיף, בבקשה שזה יהיה מהר, אני חייב לדעת מתי המועד ב' מחר (היום)!!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  6. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן חבר'ה, אני בבעיה. גיליתי אתמול והיום POOP (או בעברית תקנית - צואה) עכברים בבית. אם אתם רוצים לדעת מאיפה יש לי כל כך הרבה אינטליגנציה לדעת שמדובר בעכברים - בבית הקרקע הישן שלנו לפני 4 שנים היו עכברים, אז אני לעולם לא אשכח איך זה נראה. מה שמוזר הוא שאז הם הופיעו אחרי שלא היינו בבית שבועיים בגלל נסיעה לחו"ל, והפעם היינו בבית. הבעיה שכיום אנחנו גרים בקומה 3, ואני בספק שהוא יילך החוצה לבד. מישהו יכול לייעץ לי איך לתפוס ת'מניאק? גבינה\נקניק\מנגו? רעל עכברים\גליוטינה\מלכודות דבק? מה הכי אפקטיבי. וחבר'ה - בבקשה שיענה רק מי שהתעמט עם יצורים רשעים אלה בעבר וניצח\הפסיד. (רצוי ניצח)

7. Started by wooper,

היי אנשים אני רוצה לקנות מגהפון רציני איפה אפשר לקנות תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RGod,

אני פשוט חושב לעבור בנק (אני בהפועלים )כבר כמה שנים טובות וחושב לעבור . במקרה אני גם סטודנט אז אמורים להיות כל מיני הטבות ,בדקתי נגיד בלאומי יש כל חודש מקבלים 1+1 ביס פלאנט ועוד מלא שטויות . בעיקרון מה שמעניין אותי זה שיורידו לי את כל העמלות המעצבנות ! אז איפה אתם ולמה ?

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by J0n1,

התחלנו עכשיו חשמל ומגנטיות אבל אני לא זוכר איך עושים שקול וקטורי. יש לי 2 מטענים חשמליים על ציר הX ואני צריך לדעת מה הכוח שהם מפעילים על נקודה 0,4 שני המטענים שווי גודל (3UC) ונמצאים במרחקים שווים (3 ו-3 ס"מ) מצאתי את הכוח שאחד מהם מפעיל את הנקודה, והוא יצא לי 1.08*10^3 אבל עכשיו אני לא יודע איך אני מחשב את הכוח השקול. העלתי תמונה להמחשה הנקודה הירוקה זה ראשית הצירים, הנקודות האדומות זה המטענים החשמליים. הנקודה הכחולה זה הנקודה שאני צריך לבדוק כמה כוח מופעל עליה. תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by MODI,

אני מתכנן לא לישון בליל חמישי וללכת לישון ביום שיש ב2-3 בלילה ככה ולקום מאוחר כמה שיותר. אבל לפי מה שהבנתי שינה לא מצטברת. זה נכון?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQ2NjQsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= שטח פרסום בכ 30 דולר, לא רע...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איזה יופי! הופעה אחרונה, אחת הלהקות הטובות בתבל! איאן אנדרסון החלילן על רגל אחת, איזה גבר!!! חרא, עכשיו חייבים למצוא עבודה כדי לממן כרטיס. (אולי נמכור תמחשב.. ) http://e.walla.co.il/?w=/214/577241

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by hedva,

מבוקש סוטה חתימות, שעושה לינץ בפרופילים אישיים ומעלים חתימות נדירות :lol:

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. היי חבר'ה, אוקיי היום קיבלתי אימייל שעודכן לי קיוסק המידע האישי וראיתי ששינו לי את תאריך הגיוס. אוקיי, קודם כל השינוי הוא לא ביום יומיים, אלא שינוי דרסטי של 4-5 חודשים: הייתי אמור להתגייס במרץ 2009, ועכשיו העבירו לנובמבר 2008 X:: אין לי מושג למה הם עשו את זה,אבל אני לא רוצה להתגייס בתאריך זה כלל וכלל(סיבות שונות). עכשיו, מה הדרך הכי טובה ליצור עם הצבא קשר? אימיילים הם קוראים אולי אחרי כמה ימים, טלפונים לא עונים, ופקס לא ניסיתי... אני נורא רוצה לדחותאת תאריך הגיוס לתאריך שהיה מקודם ואפילו מאוחר יותר...אתם חושבים שהצבא ירשה זאת? יש לכם אולי טיפים טובים לגרום להם לדחות לי? או שהטיפ הכי גדול שלכם הוא להגיד על הכל Fuck it ולשמוח שהגיוס הוקדם לי? (זה יוצא שאני אהיה בן 1…

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by BedB0y,

מקווה שהכותרת הייתה ברורה : מישהו מכיר? איך מגיעים לזה? איך אני אמור לחיות שם? החברה ששולחת אותי דואגת לזה?

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי הים הייתי באלפא קרטינג בהרצליה, וזאת הפעם הראשונה שלי, בקיצור קיבלתי את קרט מיספר 12, והקרט לא זז, היה לא בעיה במנוע והם לא היו מוכנים לבהחליף באמצע המרוץ, אמא שלי דאגה שאני יהיה שם עוד שעה חינם!!! (איזה כיף!) אחרי שהחליפו לי בסוף גמרתי כל פעם מקום 4-5, חבר שלי (דני צלר) היה איתי והוא כבר מומחה בזה כל ארץ שהוא היה (הרבה ארצות) הוא נהג במסלול קרטינג, הוא קרע את כולם בשתיים סיבובים, ובסיבוב הכי טוב הצליח לעשות26 שניות (!!!) עשר שניות מעל האחרים! אז החלטתי להיכנס חזק בתחום הזה אני מיתכוון ללמוד וכל זה, אז אם למישהו יש חוויה מיוחד שקשורה לזה שיספר, ואם מישהו מכיר אתרי קרטינג שיתן לינק,

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  17. פריזים כאלה קטנים... מעצבנים הנה עוד סיבה למה לעבור מHOT

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

http://pikachize.eye-of-newt.com/pika.cgi?url=www.hwzone.co.il ;D

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

תאריך: 13/12 (יום חמישי, בדיוק בעוד שבוע מהיום). המקום: קניון לב המפרץ, ליד חיפה. שעה: בסביבות 14:00.

• 100 תגובות
    • 13.1k צפיות
  20. השאל בכותרת

21. שמעתי שהיו כבר מלא סקרים כאלו לא ידעתי סליחה .!

• 14 תגובות
    • 838 צפיות
  22. שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מעליי יש שכונה של חילוניים. עזבו את זה שכל כמה ימים אנחנו עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אשמח להסביר את פשר ההתנהגות המוזרה) בכל מקרה בחודשים האחרונים אני והפרזיטים קנינו לייזרים וכל לילה אנחנו מסנוורים את הרחוב של איזה אחד. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. הם די חסרי אונים. אם הם יכולו לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון הם היו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה, לשמחתינו הם לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר ראינו שהם בחוץ בחוץ שיגרנו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם הם חושבים שזה כמה משפחות המפעיל…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

אהלן, סוף סוף השרת אחסון שלי עלה ויש לי 4 טרה למלא בסרטים/סדרות/מנגה/אנימה אני אשמח להמלצות שלכם לגבי מה להכניס פנימה (למי שיכול אני אשמח אם אפשר יהיה לתאר בכמה מילים במה מדובר ואם זה שווה HD) תודה חברים!

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by dor123,

יש לי מגן ברקים GPT דגם SC9L, להגנה על החומרה של המחשב שלי, שאליו מחובר רב שקע עם הרמקולים, המודם והמדפסת שלי. יש בו שני נוריות: אחת ירוקה (ברקים) ומתחתיה אחת כתומה (הארקה). הנורית הכתומה של המגן מרבה (כבר מלתכילה) מדי פעם לשנות את בהירותה. אך היום גיליתי כי היא כמעט ואיננה מאירה ובנוסף, בהירותה משתנית במהירות. האם זה מרמז על תקלה במגן הברקים וכי יש צורך להחליפו?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. היי! רציתי סתם לשתף אתכם במשהו... יש איזה אירגון(לא הכי חוקי אבל לא משהו שאני אישית מסתכן בהיותי חבר בו) פוקר שהתחיל לארגן טורנירי פוקר בישראל לחבריו הרשומים בלבד. בגלל הסחבת בהתאחדות הפוקר הארצית שלנו ובגלל שאין ספונסר אליפות הארץ מתרחקת מאיתנו וכך גם הליגה הארצית המתוכננת, אירגנו לפני חודשיים טורניר פוקר, שהשתתפו בו 88 שחקנים. היה מאוד נחמד, לפי מהסירטונים שהעלו. אירגנו למחר גם טורניר. צפויים להשתתף בו כ130 שחקנים הפעם. התלבטתי מאוד לגבי ההשתתפות במשחק. התחלתי לקרוא ספר של אחד מגדולי שחקני הפוקר בעולם: דויל ברנסן. אני בעמוד 510 מתוך 690.(באמצע דילגתי על איזה 300 עמודים עק כך שמסבירים שם גם על פוקר מסוג אומהה וסטאד והיי\לו \ספליט וזה לא מעניין אותי. אני שמחק רק הול…

דיונים חדשים בפורומים