עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם אכילת פיצה בצוהרים במקום אוכל רגיל בכל יום למשך כחודשים עלולה לגרום לנזק לגוף :s05:

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אני מנסה לשכנע את האמא ליקנות מקרר של LG או חברה איכותית אחרת מיחול בימקום ליקנות מקרר מסריח מהחברות בארץ תאמת אין לי מוסג איזה חברות מיצרות מקררים יותר טובים אבל המקור והחברה השניה מאוד מחרבשות בשנים האחרונות לפי דעתי ולפי תחושת הבטן אפילו מקרר בינוני של LG או סמסונג יהיה יותר טוב מימקרר "טוב" של המקור הבעיה שאני צריך לדעת מי היבואן כי הי פוחדת שאין חלקי חילוף ותמיכה בארץ חוץ מיזה אתם מוזמנים להמליץ לי על דגמים של מקררים שנימכרים בארץ (תקציב 5000-6000+- ) ולדעת איזה דברים חשובים צריך ליבדוק מאוד יעזור לי בתודה הגולם מיפראג

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. באיזה תדרים חברות הסלולר בארץ משתמשות? באיזה תדרים טלפון מחו"ל צריך לתמוך כדי לפעול בארץ? תודה

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. יש לי חבר בארצות הברית, שיש לו סלולרי שהוא קנה ורשם בארצות הברית. אם אני רוצה להתקשר אליו מהסלולרי שלי או מהטלפון מה אני צריך לעשות? אני צריך להוסיף קידומת או משהו?

• 1 תגובה
    • 46.4k צפיות
  5. Started by UltraWaveMUSA,

איפה אני מוצא דילים לבתי מלון באילת? הכוונה רק חמישה כוכבים [קלאב הוטל וכאלה] ואיפה אני מוצא גם טיסות זולות לאילת? תודה מראש וחופשה נעימה. נ.ב. באיזה תאריך יש את העיר האדומה השנה?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by Fkl0ster,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211720,00.html כן רבותיי, הודיעו נא בראש חוצות: הגיעו ימות הגאולה! התופעות להן אנו עדים לאחרונה מאמתות את עיקר הנבואות הכתובות במגילה הקדושה שנמצאה גנוזה במחילה לרגלי הרי הרץ - אדמת רפובליקת גרמניה כיום: זרועות המחץ הערנביות החלו להשתלט על המחוזות הטבטוניים העתיקים ובקרוב תחלנה במסען הבלתי נמנע לכיבוש פלנטה זו וטיהור המין האנושי מהתרבות הקלוקלת המאפיינת אותו. נסיונות התנגדות לערנב הגדול ולכל אשר הוא מייצג ידוכאו במהירות ובאכזריות ערנבית טיפוסית; לפיכך, אני מציע לכל מי שחייו הנאלחים יקרים לו להניח צנצנות כרוב כבוש בפתח ביתו - מנחה צנועה ובקשת מחילה מהר ערנב - מי ייתן ויגלה הוא חמלה כלפיכם וכלפי בני ביתכם ותחסך מיכם אימת המאורעות הב…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מכיוון שאי אפשר לעלו את הקובץ.. (DOC) אני אעלה את זה ידנית זה הולך לעשות לכם צמרמורת! חשבו על אות מסויימת. . . . . . אמרו אותה בקול בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . תמשיכו... אל תעצרו................... . . . . . . . . תחשבו על בעל חיים שמתחיל באות שבחרתם. . . . . . . . . אמרו את שם בעל החיים בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . . חשבו על שם של איש או של אישה שמתחיל באות האחרונה של בעל החיים שבחרתם. . . . . . . . . כמעט סיימנו. . . . . . . . . עכשיו, סיפרו את מספר האותיות של השם או של בעל החיים על האצבעות של היד שלא אוחזת בעכבר. . . . . . . . שימו את היד שספרתם איתה מול עיניכם. . . . . . . . שימו …

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by taimor,

היום אני הולך להוציא ת.ז. ויש לי כמה שאלות: מה אני צריך להביא איתי חוץ מהדף הזה שקיבלתי בדאור חתום ? אם אני רוצה לעבוד ויש לי כבר ת.ז. עדין אני צריך להוציא כרטיס עובד? או לא? אני שואל פה כי באתר שלהם במוקד הטלפוני שלהם קיבלתי תשובות דפוקות =\ ושלא נדבר שבלחץ אני שומע את האישה במוקד הטלפוני. תודה מראש על העזרה =]

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by masterblaster,

הולך להיות קטלניי ביותר http://www.esc.co.il/esc/campaign.aspx?icamp=530

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  10. מיני התערבות עם אחד מהפורום תצביעו

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by JUNGLE,

Holy Shit זה היה כזה קשה+2 שאלות שלא קשורות לסיפור שלמדנו. מישהו הצליח תאנסין?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  12. שלום חברים, יש לי PS2 שבגלל הצ'יפ התמונה שלו לא ממורכזת. שמעתי שבחלק מהגרסאות חיבור 21פינים יכול לסדר את זה במידה והגרסא תומכת בחיבור RGB. למישהו יש מושג אם הגרסא השחורה העבה הותיקה תומכת בחיבור הזה? אם יש מישהו ששם צ'יפ ואין לו בעיות של מירכוז תמונה על גבי המסך, אני אשמח לשמוע גם כן. Anatoli.

• 17 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by Electric Boom,

אני מעוניין לא לגשת השנה, אלא בתחילת שנה הבאה(עם המגן של השנה). אפשרי?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. הבנתי שיש איזשהי דרך להפוך את הפליסטיישן ל-dvd ובכך לראות סרטים. אודה למי שיעזור לי לעשות את זה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  15. כמובן בגדים ונעלים.. אבל מה עוד!? אני לא ממש עולה על משהו מחשב או חלקים או ציוד הקפי לא צריך לא בשמים או שעונים קיצר, לא יודע הצעות יתקבלו בשמחה אם תוכלו לשם שינוי לא להיות ציניים , לפחות לא היום

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ראיתי את הסרט אבל מה הקטע עם החרדים מגן דוד וכל זה מה הם יענו יורדים עלינו?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by HiperPsY,

במתמטיקה ובאנגלית. תודה.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  18. ילדים שלי, בואו!

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by oFiR 22,

שלום לכם, רציתי לבקש מכם טובה. אני נוסע מחר ברכבת לת"א השלום (עזריאלי), ורציתי לדעת על איזה קו של דן אני צריך לעלות על מנת להגיע לרחוב בן יהודה 5? שזה יעבור גם באלנבי.. תודה רבה רבה רבה, אופיר

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  20. עשיתי worldwide אבל משום מה אני רואה שם גם Usa only

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  21. http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/%3E אני לא יודע איך איך עשו את זה אבל פאק זה נראה טוב!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by avivlevy,

התחלתי לצייר מכוניצ אבל זה דיי קשה, אז חשבתי לראות קצת ציורים. בקיצור אני מחפש אתרים/תמונות של מכוניות [רצוי יפות] אבל ממש ציורים בעיפרון לא עם צבע

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by nir_ofer,

שלום לכולם! בדיוק פרמטי את המחשב ואני מחפש תוכנת שיתוף קבצים טובה בלי מלא זבל ושטויות בפנים אודה לכם אם תמליצו לי על כמה גרסאות... תודה ניר

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  24. NO SH*T,JUST READ חבר הכנסת סטס מסז'ניקוב (ישראל ביתנו) העלה הצעת חוק, על פיה תהפוך שדרות לבירת ישראל במשך החודשיים הקרובים, זאת לאות הזדהות עם תושבי העיירה המופגזת. לדבריו, "בשבועות האחרונים נדמה כי מדינת ישראל איננה מקדישה את מירב המאמצים בכדי להבטיח את שגרת חייהם של תושבי העיר, מזלזלת בשלומם ומבקשת להרחיק את הנושא מסדר היום. בשל כך מתקבל הרושם בארץ ובעולם כי העיר שדרות ותושביה אינם חשובים מספיק בכדי שממשלת ישראל תכריז כי המתקפה עליהם תחשב "קאזוס בלי". לאור כל האמור לעיל, מבקש חוק זה לקבוע כי העיר שדרות תוכרז לתקופה של חודשיים מיום קבלת חוק זה כבירת ישראל, דבר אשר יבהיר בצורה נחרצת כי כל עיר או יישוב בתחומי מדינת ישראל העומדים מול מתקפה חבלנית עוינת ייחשבו כעיר הבירה ל…

• 8 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים