עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חבר'ה איזה אתרי שיתוף אתם מכירים חוץ מ-lala ו-nfo? תודה

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ofeky1,

מהו המשקה שאתם הכי אוהבים?? פשוט תגידו זה לא קשה ובלי חוכמות אני לא מדבר על שתיה חריפה או חמה אלא רק משקאות קלים!! ____________________________________________________ אני למשל שותה הרבה NESTEA אפרסק וקצת קולה!

• 140 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/%3E אני לא יודע איך איך עשו את זה אבל פאק זה נראה טוב!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by oFiR 22,

שלום לכם, רציתי לבקש מכם טובה. אני נוסע מחר ברכבת לת"א השלום (עזריאלי), ורציתי לדעת על איזה קו של דן אני צריך לעלות על מנת להגיע לרחוב בן יהודה 5? שזה יעבור גם באלנבי.. תודה רבה רבה רבה, אופיר

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  5. ערב טוב , נכנסתי לפורום בהמלצת חבר לאחר שהקמתי עסק לפני כמה חודשים למחשבים אבל תמיד נתקלתי בבעיה של תימחור חלקים ושרות . מצד אחד אני לא אימפריה כמו חברות הענק אין לי כסף לתת חלקים ברמה נמוכה ללא התקנה ועוד להרוויח ומצד שני אני אוהב את המקצוע וחבל לי לסגור את התיק , וגם אם יכולתי למכור חלק ללא התקנה לא הייתי עושה את זה אני לא סופרמרקט לרכיבי מחשב אני רוצה להיות מעבדה לתת שירות היום כל אחד שיש לו טיפה כסף פותח "עסק למחשבים" ובגלל שהוא רק מוכר חלקים הוא בכלל לא צריך לבוא מהתחום יש זילות בענף ואני לא מעוניין להיות בנישה הזאת אז ככה .. מכיוון שאתם הרבה יותר שנים ממני בתחום המחשבים ויותר מביני עניין השאלה היא כזאת ... אני חייב לציין לפני שאני עסק שמשלם מע"מ הכול לא עוסק זעיר ..…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. עשיתי worldwide אבל משום מה אני רואה שם גם Usa only

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by avivlevy,

התחלתי לצייר מכוניצ אבל זה דיי קשה, אז חשבתי לראות קצת ציורים. בקיצור אני מחפש אתרים/תמונות של מכוניות [רצוי יפות] אבל ממש ציורים בעיפרון לא עם צבע

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by nir_ofer,

שלום לכולם! בדיוק פרמטי את המחשב ואני מחפש תוכנת שיתוף קבצים טובה בלי מלא זבל ושטויות בפנים אודה לכם אם תמליצו לי על כמה גרסאות... תודה ניר

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. NO SH*T,JUST READ חבר הכנסת סטס מסז'ניקוב (ישראל ביתנו) העלה הצעת חוק, על פיה תהפוך שדרות לבירת ישראל במשך החודשיים הקרובים, זאת לאות הזדהות עם תושבי העיירה המופגזת. לדבריו, "בשבועות האחרונים נדמה כי מדינת ישראל איננה מקדישה את מירב המאמצים בכדי להבטיח את שגרת חייהם של תושבי העיר, מזלזלת בשלומם ומבקשת להרחיק את הנושא מסדר היום. בשל כך מתקבל הרושם בארץ ובעולם כי העיר שדרות ותושביה אינם חשובים מספיק בכדי שממשלת ישראל תכריז כי המתקפה עליהם תחשב "קאזוס בלי". לאור כל האמור לעיל, מבקש חוק זה לקבוע כי העיר שדרות תוכרז לתקופה של חודשיים מיום קבלת חוק זה כבירת ישראל, דבר אשר יבהיר בצורה נחרצת כי כל עיר או יישוב בתחומי מדינת ישראל העומדים מול מתקפה חבלנית עוינת ייחשבו כעיר הבירה ל…

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  10. הטירונות עושים לכל אחד מהפרופיל שונה ? או שתיהן 07 ? (בהנחה שאין מידע לאן מתגייסים - הצבא לא אומר עד יום הגיוס)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. האם אכילת פיצה בצוהרים במקום אוכל רגיל בכל יום למשך כחודשים עלולה לגרום לנזק לגוף :s05:

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. http://gamez.nana.co.il/Article/?ArticleID=379696#Scene_1

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by MilkMan,

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  14. הייתה כתבה לא מזמן בנענע שבגלל נתינת חישוב שגוי המתבטא בנתינת נק' רבות לשאלה ספציפית או כשל מסוים בבחינת הבגרות בלשון מוסיפים 4-7 נקודות לבחינה, איך אני יכול לדעת כמה בדיוק הוסיפו אם בכלל..??? תודה!

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  15. כמובן בגדים ונעלים.. אבל מה עוד!? אני לא ממש עולה על משהו מחשב או חלקים או ציוד הקפי לא צריך לא בשמים או שעונים קיצר, לא יודע הצעות יתקבלו בשמחה אם תוכלו לשם שינוי לא להיות ציניים , לפחות לא היום

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Garbil,

שלום, יש לי שאלה שמעסיקה אני דיי הרבה זמן, כמה אנשים משתמשים ב FF בעולם. החלטתי לחפש השוואות ורציתי לדעת אם למישהו יש השוואות עדכניות יותר. http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp http://www.onestat.com/html/aboutus_pressbox40_browser_market_firefox_growing.html תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  17. אפשר לקבל בבקשה את המיקוד למועד ב במתמטיקה טופס 2 ו טופס 3 משום מה האתר של המיקוד לא עובד לי אז אני מבקש פה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  18. Started by dudik007,

אחרי שאני נרשם לאתר ומביא את הכרטיס אשראי שלי אני לא מבין ולא יודע איך לראות אם יש משלוח לישראל וכאלה.. איך זה עובד כל העסק הזה מישהו יכול לעזור?..

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  19. לא מצאתי שום פורום שמתאים לנושא אז ננסה כאן.... ( מנהלים עם יש כזה פורום בבקשה תעבירו את ההודעה לפורום המתאים ) שלום,קוראים לי ארתור, בן 15. מחפש שותף רציני לפתיחת חברה לעיצוב ובניית אתרים. אני מעצב בפוטו כבר כ שנה (11 חודשים) עם ידע רב בתוכנת הפוטושופ. אני מחפש מתכנת PHP \ ASP עם ידע בבנית מערכות קטנות עד בינוניות כגון מערכת חדשות, מערכת סקרים, מערכת הורדות וכו'. וידע בתיכנות אתרים. עדיפות למתכנת PHP אבל כולם יתקבלו בברכה. העיצוב של האתר (כמובן =P) והדומיין עלי. רוצים לדעת עוד פרטים? רוצים להצטרף אלי? צרו קשר בדרכים הבאות : איסיקיו : 133431313 אימייל : Pogosian@017.net.il פאלפון : 0503080172 הודעה פרטית פה בפורום או פשוט השאירו לי את פרטיכם ואני יחזור אליכם בהקדם האפשר…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by Roshos,

וואלה תמיד עניין אותי פה בפורום הזה איזה רכבים יש לאנשים (מכיוון שלהרבה פה יש חלקי מחשב,ועוד גאדג'טים בעלות מטורפת) אז וואלה חשבתי אנשים פה מבוססים אז התעניינתי איזה רכבים יש לכם... להוריי יש 2xford turneo connect 1xgmc safari- 2xl200 אחד מגה מגנום השני מגנום בכל מקרה מפוארים- 1xl300

• 233 תגובות
    • 18.8k צפיות
  21. האם יש אתר שרשום שם את כל הסרטים החדשים שנמצאים בקלונוע בעולם? וגם סרטים שיצאו לDVD ? בכלל אתר שכולו עוסק רק בסרטים חדשים שיצאו לDVD או לקולנוע? ועל איזה סרט אתם ממליצים לי ? כי ממזמן לא ראיתי סרטים ואני מחפש איזה סרט טוב לראות בנתיים =] תודה על העזרה, טימור =]

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by GRiM,

http://basshunter.m0o.eu/anna/index_il.php

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by artyom,

יש בגרות חוזרת/קיץ או מה שזה לא יהיה? כי מרוב טיפשוטי שכחתי ממנה... היא הייתה ביום שישי ב23 וחשבתי שזה ב30.... FUCK FUCK FUCK FUCK עזרה דחוף תודה מראש

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  24. בפתרון של יואל גבע חסרות 7 תשובות בחלק השלישי.עיתון לא קניתי אתמול ואני חייב פתרון,במיוחד של שאלה 8-שיקגו. תודה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.