עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ben007,

היום נדבר על תופעה מוזרה במיוחד, חיוכים. ובכן, לא סתם חיוכים פוזלים, מאותם חיוכים שאתם מחטטים באף שולקים דבורה ומוצאים בעניין משעשע, אני מדבר על חיוכים אינטרנטים וירטואלים. סמיילים,אמוטיקונים, זברות אם תרצו. רובנו משתמשים בתוכנת המסרים הפופולרית ICQ, המכונה בפי העם "איציק". תכלס, ממש לא אכפת במה אתם משתמשים, ובכמה משאבי מערכת התוכנה תופסת לכם. לא מזיז לי. אבל אם אתם ברשימה שלי ( ואלוהים יודע למה ), אל תשלחו לי סמיילים. גם, כי זה מציק. גם, כי זה מכוער. ובעיקר, כי זה מזעזע את השועלים. עד לפני מספר ימים, כאשר חיברתם את התווים ":" ו- ")", יצא ":)" חמדמד. התוכנה תרגמה את זה ליצור המעוות הזה-> ואז, אחד המנהלים קיבל שבץ והחליט פה אחד, "בואו נהפוך את הסמיילים שלנו בג…

• 41 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by tulicooli,

נגיד עשינו רעש והזמינו אליינו משטרה ואז היא אמרה לנו ליהיות בשקט ואז היא הלכה להגיד לקבוצה אחרת ליהיות בשקט ובדיוק בא ילד שלא היה שם ואז הוא דיבר בקול ואז בדיוק המשטרה באה ואמרה לו בוא לתחנה ובלי אזהרה אפילו.. מותר לה? והאם חייב שההורים שלו ישחררו אותו או שאפשר מישהו בן 18 שישחרר אותו? ומזה איזה שוטרים מניאקים מותר להם ככה לקחת מישהו בלי לדבר איתו פשוט לקחת ולא לשמוע את הצד שלו? ותגידו זה נכון שאם השוטר בלי כובע \ עם נעליי ספורט \ החולצה שלו לא בתוך המכנס אז הדו"ח שהוא רושם לא תקף? שזה תחת הסעיף של לא תילבושת מלאה? האם אפשר איכשהוא להתנער משוטרים כאלה? למשל פעם לקחו אותי לתחנה ולא היה לי מושג אפילו מה עשיתי לא אמרו לי מה עשיתי פשוט באו לקחו אותי לתחנה לא הראו לי תעודת שוט…

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by nisimm,

יש מספר תשתיות וספקיות אנטרנט נכון להיום ורציתי לדעת מיהן החברות המומלצות ביותר ראיתי את הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396641.0 ואולי משהו התעדכן מאז איזו תשתית טובה היום? מישהו יודע על מחירים וחבילות? איזה מהירות גלישה מומלצת?

• 41 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. Started by Ewingum,

http://www.innergeek.us/geek.html מבחן שבודק את רמת הגיקיות. אל תבהלו מהאורך, השאלות והאפשרויות קורעות מצחוק (את הגיקים מבינינו לפחות ;D ) למה כמעט מושלם? אין שם אפשרות לסמן שאה אוסף היטסינקים :-\ תכתבו את התוצאות שלכם, לי יצא 21.89349% - Geek (גיק מרמה שנייה מתוך 8)

• 41 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by musari,

תמיד הם שומעים מילה ניתפסים עליהה ואני מאמין שרוב הציבור לא יודע על מה מדובר לדוגמה המילה "בדימוס" מזה בכלל או "אשתקד" או "מסמך האסירים " זה חלק מן הדוגמאות שהתיקשורת מפרסמת ולא מסבירה מה הכוונה??? מישו יכול להסביר אם בכלל ? http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A1&meta= לא מצאתי בשום מילון במיוחד ה "בדימוס" הזה!!!

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by yacovmateo,

שבוע טוב. יש לי מחר צו ראשון ואני לא יודע ברמת העיקרון מה לעשות,אני רוצה להתגייס לאיזה יחידת מחשבים וככל הנראה יהיה לי פרופיל גבוה. מישהו יכול גם לספר לי מה הולך שמה?,מה ישאלו אותי בראיון האישי וכל זה? תודה

• 41 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. אני רוצה לראות מה הלך שם... ;D

• 41 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. היי, יש לי כבר שבועיים חולדה חצופה מאוד במחסן, עכשיו הבעיה היא שהיא החליטה לתפס אלינו הבייתה. כבר 3 ימים שאני חי בפחד, כל יום קם בבוקר רואה משהו אחר מכורסם, פעם חזה עוף ששהשארתי להפשיר על השיש, פעם תפוחי אדמה, פעם קרע את כל החבלילה של הלחם. העניין הוא שכל הבית סגור, איך הוא לעזעזל נכנס ויוצא? בקיצור אני חי בפחד בביתי שלי, איזה דפוק זה אה? אז שאלה לי אליכם מישהו היה בסרט הזה פעם? מה עושים מה הכי יעיל, קיצר איך אני נפטר מהרוע בהתגלמותו הזה?

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. הכוונה לא לשמן מנוע לא סינטטי, אלא לשמן השקוף הזה, בלי תוספים למיניהם...

• 41 תגובות
    • 14.7k צפיות
  10. אהלן אנשים! אני בקשר עם מישהיי כבר שבועיים, וקבענו מחר פגישה.. חשבתי וחשבתי לאן ללכת (סנוקר, באולינג, מסעדה, סרט = לא מיסתדר\נדוש) אמרתי נלך על פיקניק בים נזמין פיצה (אין ברירה, אין זמן להכין משו אחר..) שתיה חמה, כמה נרות.. מה דעתכם? לא טו מאצ' לדייט ראשון..? אל תציעו בקשה פאבים או משו דומה שנינו לא אוהבים.. מאומרים זה מתאים?? או יותר מידיי? פתוח להצעות חדשות.. כל האלו שיש להם הערות לא קשורות שמרו לאח"כ.. תודה מראש!

• 41 תגובות
    • 11.1k צפיות
  11. Started by Kirma,

בגלל שהשארתי את המיטה פתוחה, היא נכנסה לישון בתוך חח http://clubs.sharatim.co.il/IMG_4137.JPG http://clubs.sharatim.co.il/IMG_4138.JPG אל תדאגו, הפלאש לא פגע לה בעיניים

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. כותרת

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אהלן. לפני יומיים הגיע אלי השכן של דודה שלי, ופשוט בא אלי בטענה שאני נכנסתי לו ברכב (לנדקרוזר) ועשיתי לו סימן ואת המגן טמבון קדמי הרסתי לו בקטנה. קודם כל זה לא קרה, אף אחד לא נוהג ברכב שלי חוץ ממני כי המפתחות עלי תמיד, הרכב חנה באותו מקום אותה כמות דלק אותו קילומטרז ככה שאין מצב שמישהו נסע לי באותו. הבחור טוען שזה היה לפני שלושה ימים, בכלל היתי אצל המשפחה בעיר אחרת בשבת הזאת, וכשהגעתי עפתי לעבודה עד הצהריים ע"י הסעה שאוספת אותי. הבחור מאיים עלי בתביעה שהוא יביא שמאי בלה בלה שיבדוק ויגיד שאני דפקתי לו תרכב גם אם אני לא מוכן להודות בכך. אמרתי לו שהוא יכול להביא שמאי שיגיד שאני דפקתי לו תרכב ואני יכול לבוא ולהגיד שהוא זה שבעצם דפק לי את הרכב ומאשים אותי. בדיוק אותו הדבר. הוא…

• 41 תגובות
    • 7.7k צפיות
  14. Started by OR007,

ראשית כל אני לא רוצה שמישהו יחשוב שלדיון הזה יש אופי פורונוגרפי כלשהו, במידה ואחד המנהלים יחליט שהוא אינו הולם את הפורום אין לי כל בעיה עם נעילת הדיון (כאילו שיש לי ברירה הא ?!) ועכשיו לדיון עצמו. עניין אותי לדעת איך הייתה הפעם הראשונה שלכם, הייתה עם מישהו/י מיוחד/ת ? כמו שציפיתם שתיהיה או שמא התאכזבם ? באיזה גיל עשיתם את זה לראשונה ?, פשלות שעשיתם ? (אני מניח שכולכם מבינים למה אני מתכוון כאשר אני מתכוון לפעם הראשונה אז בבקשה בלי התחכמויות מיותרות מצדכם) מצאתי לנכון לשאול אותכם פה מפני שאני מניח שהרבה אנשים יצפו בדיון ואולי יענו, (בד"כ לא הולכים לסתם אנשים ושואלים אותם דברים כאלה במציאות) לדיון יש מטרה חיובית, אני מאוד מבקש לא להסיט אותו למקומות לא יפים ! אני יודע…

• 41 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. Started by Armageddon1,

הגיע אלי בערב אדם וטען כי נבחרתי לבצע סקר ממשלתי של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה , אמרתי לא תודה . הוא אמר לי שזה חוק וחובה עלי (דבר שעוד יותר הרגיז אותי ), אמרתי לו אם זה חוק וחובה שיציג לי צו בית משפט לביצוע הסקר וסגרתי לו את הדלת . אומנם הייתי גס רוח אבל זו ממש חדירה לפרטיות . איזה מן דבר זה? פעם ראשונה אני נתקל בכזה דבר .

• 41 תגובות
    • 10.3k צפיות
  16. Started by Electric Boom,

דיברתי לתומי עם חבר במסנג'ר,שלחתי לו לינק מסויים אך בטעות הדבקתי אותו פעמיים זה הלינק המקורי: <צונזר> זה הלינק פעמיים: <צונזר> התפלאנו שבכלל זה פתח משהו,אבל עוד יותר התלפאנו לגלות את ההבדל בין שני הלינקים. מישהו מכיר תופעה דומה עם עוד אתרים? אזהרה! משרד הבריאות קובע כי לחיצה על הלינקים המובאים לעיל עלולים לפגוע בבריאות. סכנה!הלינקים הנ"ל רעילים במיוחד. יש להרחיק מהשג ידם של ילדים

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Libby,

במסגרת אחד הפרוייקטים שלי התבקשתי לחקור את נפלאות יפן. בין היתר דיברתי עם דוד שלי, מתמטיקאי גאון שהיה כבר כמעט בכל נקודה על כדור הארץ. דיברנו בערך שעה וחצי, אני בישראל, הוא בבוסטון, והוא סיפר לי על יפן. אז הינה כמה עובדות שהדהימו אותי הכי הרבה: החל מ-1980 הכניסו היפאנים לבית השימוש רכיבים אלקטרוניים ודיגיטליים. מערכת בית השימוש של חברת מצושיטה, למשל, מציעה מושב שלא רק שוטף ומאוורר את האיברים המוצנעים, אלא גם מברך את המשתמש בתנועות קצובות של המכסה, מודד את משקלו, מחשב את שיעורי השומן בגופו, בודק רמות סוכר בשתן ומנתח את הרכב הצואה - והמידע הזה מוזן למערכת שמספקת עצות תזונתיות. ביפאן יש היום בתי שימוש שזוהרים בחשכה, משמיעים מנגינות מרגיעות ומפיגים ריחות. יש בתי שימוש מדב…

• 41 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. בס'ד. אני יודע שטחנו את זה ושאלו את זה כמה פעמים,אבל יש כמה דברים מעבר שאני רוצה לשאול גם. אני בכיתה י'ב,ואני כמעט בטוח לא יגמור את השנה עם תעודת בגרות מלאה,יהיה לי ביד סביב ה15 יח'ל. •אני רוצה לדעת אם אלה שאין להם בגרות מלאה פה זה באמת פגע בהם במציאת עבודות אחרי צבא וכו'.. •אני שוקל לעשות עוד פעם י'ב,אבל לעשות את זה בקידום נוער,וזה במקום להשלים אחרי צבא,גם ככה הגיוס שלי יהיה בסביב חודש מרץ שנה הבאה,פשוט אני לא יכול ללמוד עם עוד 15-20 תלמידים סביבי,אני בחיים לא מרוכז,שמה אני יכול לקבוע באיזה שעות אני רוצה ללמוד,ומספיק לי ללמוד 2-3 שעות ביום וזהו. מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות?,באמת שאני צריך הכוונה מהחברה היותר מנוסים שפה.

• 41 תגובות
    • 9.2k צפיות
  19. ובמיוחד לכל צוות ההנהלה והחדשות ושאר הפירות למינהם. :] שנה טובה!

• 41 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by HiperPsY,

http://www.youtube.com/watch?v=xbu_0b1Zwrc&search=baby%20got%20back%20anim מצוייר אבל לא לילדים.

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by MasterDK,

היי לכולם. יש לי שאלה. איפה ניתן למצוא מידע על כנסים בנושא מחשבים (תיכנות, חומרה וכו') שנערכים בארץ? תודה רבה מראש.

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. למי שיודע ומי שלא,ברוב בתי הספר מי שאין לו פטור לומד או ערבית או צרפתית עד כיתה י באופן חובתי,אחר כך רק הטובים ביותר מרחיבים את המקצוע ל3\5 יחידות לימוד אני עד כיתה ח לא ממש היית טוב בערבית,מאז שלקחתי מורה פרטית שלימדה אותי ניהיתי ספץ,ועכשי ואני מגיע למצב שבלי לפתוח את הספר אני מוציא 100 בקלות. אני ממש טוב בשפה הזו,ולכן החלטתי שאני עושה בזה בגרות מורחבת,לכן עשיתי בכיתה י' יחידה אחת שבה הוצאתי 84,שנה שעברה(יא) עשיתי עוד 2 יחידות שבהן הוצאתי 94,והשנה אני עושה את ה2 יחידות האחרונות,שבהן אני שואף להוציא ציון גבוה מאוד,בנוסף יש בחינה בע"פ שמעלה באופן משמעותי את הציון. בעיקרון הבחינה השנה קלה מאוד,החלק הכי "קשה" אם נקרא לזה ככה הוא התחביר שדורש לדעת את כל התופעות התחביריות והמר…

• 41 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by Kidney_stonE,

אני חושב שהאתר הזה מצריך דיון חדש.. למי שלא מכיר - שיכיר. - זה התחיל מכאן (בדיון על המסך המלא החדש של יוטיוב) האמת היא, שחבר מהעבודה שלי הראה לי את זה לא מזמן, אבל לא שמתי לב בזמנו לכמה זה באמת טוב... ניגש לעניין : http://stage6.divx.com/ אני ממש חייב לציין לטובה... איכות וידאו (וסאונד) הרבה יותר טובה בסטרימינג. - וגם המסך המלא, כאן הוא מלא ב 100%... ואפשר להוריד את הסרטים משם , זה פיצ'ר שהוא built in מלכתחילה ולא צריך תוכנות/פלאגינים בשביל לשמור משם וידאו.. ואני עדיין ממש לא יודע מה הולך שם מבחינת זכויות יוצרים וחוקיות כל העניין הזה, אבל בהחלט מקווה שהתוכן יישאר חופשי ושזה חוקי יש שם סרטים מלאים באיכות, בסטרימינג, שאפשר להוריד לגמרי למחשב... אני ממש לא מאמין איזו איכ…

• 41 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. אני גיליתי לפני כמה זמן שאני חולקת יום הולדת עם אחד הרוצחים הכי מפורסמים בארה"ב - ג'פרי דאהמר, הראפר נוטוריוס BIG, המדען הסובייטי והפצפיסט אנדריי סחארוב שהתנגד בפומבי להתחמשות הגרעינית, ראש הממשלה ה-1 באירלנד מהמין היפה ועוד כל מיני שחקנים עתיקים. תוכלו לבדוק עובדות לגבי תאריכים ספציפיים באתרים הבאים: http://www.deadoraliveinfo.com/dead.nsf http://www.born-today.com/ http://www.findagrave.com/

• 41 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.