עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הייתה לי קורולה 2001 וגם 2002 והיה לה ריפודי קטיפה. האם יש ריפודי קטיפה בקורולות היום?

2. Started by SweeT_EviL,

אני מחכה שהעונה תיגמר כדי לראות אותה ואני לא יודע אם היא נגמרה או לא.. בTV.COM רשום פרק אחרון ב4/2 שזה היום ובIMDB רשום שזה נגמר ב9/4, עוד שבוע. מישהו יודע מה נכון?

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה יום שישי הזה הייתי הסתובבתי אם החבר"ה ואז פגשתי מישהו שאני מכיר אז סתם התחלתי לדבר איתו . אחרי זה אני רואה שהוא מוציא קופסא של LM אדום , ופעם אחרונה שראיתי אותו הוא עישן LM לייט אז שאלתי אותו למה הוא עבר לאדום כי זה יותר מזיק , אז הוא אמר לי שההפך שסיגריות לייט מזיקות יותר לגוף מאשר סיגריה רגילה (אדום ) . או אמר לי שבסיגריות לייט מכניסים כל מיני חומרים שמזיקים לגוף והחומרים האלה הם בעצם מה שעושים את הסיגריה יותר חלשה . כל הזמן אני חשבתי שאדום יותר מזיק מלייט . עכשיו השאלה שלי זה שזה באמת נכון שלייט יותר מזיק מאדום ? תודה מראש .

• 41 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. Started by Kirma,

בגלל שהשארתי את המיטה פתוחה, היא נכנסה לישון בתוך חח http://clubs.sharatim.co.il/IMG_4137.JPG http://clubs.sharatim.co.il/IMG_4138.JPG אל תדאגו, הפלאש לא פגע לה בעיניים

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by J0n1,

ערב... שקט בבית... אני מתחיל את העונה הרביעית של Boston Legal ולוגם תה קר, ובעודי נהנה מהנאות העצלנות, אני שומע רחש קל באזור הדלת. משום שהחדר חשוך ברובו אני מתקשה לראות מה יש שם, אך כאשר אני ממקד את מבטי אני רואה יצור כהה מטפס על הדלת. אני אומר לעצמי "אוו, רק התחיל הקיץ ושוב המקקים הטיפשים האלו, רק שלא יתחיל להתעופף לי בחדר" אני ממשיך לראות בוסטון ופוזל מדי פעם לבדוק לשלומו של המקק, ופתאום אני קולט, זה לא מקק! זה פאנטום! מן גו'ק שחור דק עם כנפיים רחבות מטייל לי על הרצפה ובריחופים קלים מתקרב אלי, האימה גוברת, ישר קפצתי, שמתי נעלי בית ועצרתי את הסדרה, ופתאום קלטתי: אני לכוד! הוא עומד לפני הדלת ומסתכל אלי במבט זועם, איך אצא מהחדר? מה אעשה? האם לזעוק לעזרה? או שמא להתמוד…

• 41 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by liav12,

בעקבות המצב הירוד של הכנרת ההולכת והנעלמת שלנו, רציתי לדעת סתם כמה זמן לוקח לכל אחד להתקלח. חשבון פשוט ---> 6 מיליון איש במדינה, נגיד מקלחת כ 10 דק' כולל בזבוז של 20-30 ליטרים = כ 180,000,000 ליטרים, ביום! נ.ב אני בערך כ 10 דק' מתקלח, יש זמנים שאפילו פחות מ 5..הכל תלוי במצב הרוח ובחום.

• 41 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by tulicooli,

נגיד עשינו רעש והזמינו אליינו משטרה ואז היא אמרה לנו ליהיות בשקט ואז היא הלכה להגיד לקבוצה אחרת ליהיות בשקט ובדיוק בא ילד שלא היה שם ואז הוא דיבר בקול ואז בדיוק המשטרה באה ואמרה לו בוא לתחנה ובלי אזהרה אפילו.. מותר לה? והאם חייב שההורים שלו ישחררו אותו או שאפשר מישהו בן 18 שישחרר אותו? ומזה איזה שוטרים מניאקים מותר להם ככה לקחת מישהו בלי לדבר איתו פשוט לקחת ולא לשמוע את הצד שלו? ותגידו זה נכון שאם השוטר בלי כובע \ עם נעליי ספורט \ החולצה שלו לא בתוך המכנס אז הדו"ח שהוא רושם לא תקף? שזה תחת הסעיף של לא תילבושת מלאה? האם אפשר איכשהוא להתנער משוטרים כאלה? למשל פעם לקחו אותי לתחנה ולא היה לי מושג אפילו מה עשיתי לא אמרו לי מה עשיתי פשוט באו לקחו אותי לתחנה לא הראו לי תעודת שוט…

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. זאת למשל http://www.satlan.co.il/products/64073 אבל אני מחפש חנות שנמצאת בת"א או בחולון אני לא רוצה לקנות דרך האינטרנט תודה לעוזרים

• 41 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by Jaman,

התקשרתי לחמ"ן כדי לנסות להזיז מיונים לחבצלות, ובסוף כבדרך אגב שאלתי גם אם עברתי את המיונים לגאמא שהיו לי לפני שבועיים, ואמרו לי שכן. כמובן אני מתרגש כי פרוייקט גאמא הוא המטרה הראשית שלי בצבא, וגם קצת פיקפקתי אם יש לי מה שדרוש לזה, כי אני קצת חלוד בכל מיני נושאים בתכנות כי למדתי הכל לבד ולא המשכתי במגמת מחשבים. בכל אופן אני רוצה לוודא שאני מבין נכון את מצבי - אני צריך לקבל בקרוב זימון לסיווג ביטחוני, ובהנחה שאני עובר אותו להתקבל ישר לממ"ס? האם יש סיכוי שאני אעבור את הסיווג הביטחוני ולא יקחו אותי בסוף, כי מעבירים את הראיון יותר ממה שהם מקבלים בסוף? ועוד כמה דברים: מתי בערך מודיעים לי האם התקבלתי סופית? האם יש איזושהי תלות בציוני בגרות / תעודת בגרות? איפה ממ"ס משרתים? …

• 41 תגובות
    • 16.6k צפיות
  10. למי שיודע ומי שלא,ברוב בתי הספר מי שאין לו פטור לומד או ערבית או צרפתית עד כיתה י באופן חובתי,אחר כך רק הטובים ביותר מרחיבים את המקצוע ל3\5 יחידות לימוד אני עד כיתה ח לא ממש היית טוב בערבית,מאז שלקחתי מורה פרטית שלימדה אותי ניהיתי ספץ,ועכשי ואני מגיע למצב שבלי לפתוח את הספר אני מוציא 100 בקלות. אני ממש טוב בשפה הזו,ולכן החלטתי שאני עושה בזה בגרות מורחבת,לכן עשיתי בכיתה י' יחידה אחת שבה הוצאתי 84,שנה שעברה(יא) עשיתי עוד 2 יחידות שבהן הוצאתי 94,והשנה אני עושה את ה2 יחידות האחרונות,שבהן אני שואף להוציא ציון גבוה מאוד,בנוסף יש בחינה בע"פ שמעלה באופן משמעותי את הציון. בעיקרון הבחינה השנה קלה מאוד,החלק הכי "קשה" אם נקרא לזה ככה הוא התחביר שדורש לדעת את כל התופעות התחביריות והמר…

• 41 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. שאלה בכותרת, קצת ברח לי שאני צריך לשלם על זה, אני לא עובד כרגע ומשוחרר מה 31/12/08, כמה זה בערך?

• 41 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by J0n1,

בשאלון לסיווג ביטחוני נשאלת השאלה האם השתמשת בסמים, כמה למה איך ומתי. האם הודאה על שימוש בסמים קלים (אפילו חד פעמי) תשלול מייד את האפשרות לקבל סיווג? האם הם יכולים/מזיז להם מספיק לפעול בהליכים כדי לפתוח תיק פלילי? אני מניח שזה מראה על אישיות מסוימת, השאלה אם הודעה על שימוש חד פעמי שוללת ישר.

• 41 תגובות
    • 32.2k צפיות
  13. Started by djelectric,

חחח הנה המקום לאחל איחולים לשנה החדשה... למישהו או למשהו. אני מאחל לפתיחת סניף רשמי של נינטנדו בארץ מה אתם מאחלים?

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by doker,

חח יורד גשם!!! וואי רק פתחתי את הפה והנה הפסקת חשמל ראשונה

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. http://hitech.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20070628_0218011&layer=hightech&layer2=&layer3=consumer http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=1287003 http://www.ihatehot.com/forum/viewtopic.php?p=4174&sid=e90476163d2141172338e83d8df52d7c וכמובן האתר שנוסד לאור התנהגות זו של הוט: http://www.warning.org.il/ לכן, תחשבו טוב אם אתם מתחברים לספקית טלפון חדשה שעובדת על התשתית של הוט - האם אתם באמת רוצים להכניס את הוט אליכם - העדיפו תשתית בזק אם אפשר. בכל מקרה, אל תתנו לנציגי הוט להכנס לביתיכם - לא משנה כמה הם מאיימים. אהה. ואם יש לכם סתם שקע כבלים ישן שאתם לא מתחברים אליו ובכלל צופים בYES - הם עדיין יכולים לטעון לחיבור לא חוקי. קצת …

• 41 תגובות
    • 12.4k צפיות
  16. הכנתי רשימה של חנויות בסגנון של DX. למי שלא מכיר, מדובר בחנויות מהונג קונג שמוכרות בעיקר גאדג'טים, אביזרים למחשב ולסלולרי, נגני מוזיקה ושאר התוצרת הסינית. היתרונות העיקריים של החנויות האלו הם שניתן להשיג שם מוצרים שקשה למצוא או שלא נמכרים בארץ, ושהמחירים בדרך כלל נמוכים משמעותית ממחיר מוצרים דומים בארץ, לפעמים תוך התפשרות על האיכות ולפעמים לא. משלוחים לארץ מהחנויות האלו הם לפעמים חינם (כלולים במחיר של המוצר) ולפעמים עולים 2-5 דולר. כל מה שכתוב כאן מבוסס על הניסיון האישי שלי, שכולל בערך 4 שנים של קניות בשווי של אלפי דולרים (אני לא מכור, אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה ). אם מישהו רוצה לתקן או להוסיף דברים שיכתוב ואני אעדכן בפוסט המקורי. Deal Extreme או בקיצור DX. ללא ספק …

• 41 תגובות
    • 22.7k צפיות
  17. אני לא אפרט הרבה,פשוט תכנסו. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2641192

• 41 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by Pika007,

לחבר הכי 1337 ב HWZ יש יומולדת, תאחלו לו את כל הפשערשע שבעולם באופן פלילי, יא בני זונות! מזל טוב פידמיח, עד 120 Hyd0r :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה מצטער, אין אותם בצבע שחור פלילי

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Armageddon1,

הגיע אלי בערב אדם וטען כי נבחרתי לבצע סקר ממשלתי של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה , אמרתי לא תודה . הוא אמר לי שזה חוק וחובה עלי (דבר שעוד יותר הרגיז אותי ), אמרתי לו אם זה חוק וחובה שיציג לי צו בית משפט לביצוע הסקר וסגרתי לו את הדלת . אומנם הייתי גס רוח אבל זו ממש חדירה לפרטיות . איזה מן דבר זה? פעם ראשונה אני נתקל בכזה דבר .

• 41 תגובות
    • 10.2k צפיות
  20. Started by eran256,

בזמן האחרון (שנה+-), החלה תופעה מוזרה, החתולה אוכלת רק מה שנמצע באמצע הקערה ואז מתחילה לילל שאין לה אוכל. הבעיה לשים לה הרבה אוכל (כדי שישאר באמצע) זה שהיא לא אוכלת אוכל שעמד כמה שעות בחוץ... מה אתם מציעים לעשות? זה ממש מעצבן כל פעם אחרי שהיא אכלה מהאמצע לסדר לה שוב. ד"א תעלו רעיונות, אני אנסה הרעיון הראשון הוא לקנות קערה גדולה יותר. תודה מראש ערן.

• 41 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by dj_horse,

על איזה כרטיס הייתם ממליצים? 2 החברות נחשבות וטובות, השאלה איזה כרטיס עדיף יותר? איזה מהם מתקבל ביותר מקומות?

• 41 תגובות
    • 17.9k צפיות
  22. Started by Vlad3,

בתור אחד שיושב 14 שעות ביום על מחשב, אני ממש רוצה להתחיל להיכנס לכושר ולצאת מהבועה שאני חיי בה. מאיפה מתחילים? ותוך כמה זמן ניכנסים לכושר? ואני מעדיף ללא חדר כושר.

23. אני אנסה לעשות את זה קצר ולעניין לאחרונה חזרתי מגרמניה אחרי תקופה די ארוכה , בזמן שהותי שם שמתי לב שלדודים ולסבא שלי יש אולר שוויצרי (Swiss army knife) ביחד עם המחזיק מפתחות , אז החלטתי לקנות אחד גם כן , אין צורך להסביר לך כמה שימושי ונוח זה היה , עכשיו שאני חזרה בארץ אני לא יודע אם זה בכלל חוקי להסתובב עם זה , למישהו יש מושג בנוגע לדבר ?

• 41 תגובות
    • 11.3k צפיות
  24. Started by llrefael,

קראתי לבנתיים את הספרים של טולקין, סדרת ארץ ים, סידרת הירושה, ועוד כמה ספרי נוער שאני לא זוכר את שמם... אם אפשר המלצה לספר ללא התעסקות יתרה במין...(מרטין). בתודה מראש.

25. למישהו יש מושג מה הקטע של mozilla שהם עולים ככה בגירסאות בצורה לא מבוקרת ?? רק לפני כמה חודשים אני זוכר שהתקנתי פיירפוקס 4 שהוא בדיוק יצא, ועכשיו אני רואה עדכון רישמי לגירסא 7.0.1 הגירסא הקודמת הייתה 6.0 6.0.1 6.0.2 ואז הגיע ה 7 .. הם ניראה לי השתגעו או משהו

דיונים חדשים בפורומים