עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רציתי ללכת ללשכת עבודה לנוער שנמצאת בבניין ממול עזיראלי יש למישהוא מושג מתי היא פתוחה לנוער? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  2. Started by Green,

למחוק בבקשה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  3. http://www.mivzakon.co.il/fun/b.aspx?b=173 נחמד לא

• 13 תגובות
    • 672 צפיות
  4. תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by evman007,

מחפש כבר הרבה זמן...יודע רק כמה מילים מהפזמון... אשה אומרת משהו ואז הגבר אומר: SHE'S LYING ואז האישה שוב: I DONT WANT NOBODY ELSE AND THATS TRUE,הגבר שוב: SHES LYING האישה: SEE YOULL ALWAYS BE MY FRIEND SWEET DARLYNG... הגבר: WHAT DOES SHE CAN SAY? נתתי הרבה אינפו,מקווה לתשובה טובה.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

עד כמה שהבנתי אין מצב לקנות ישירות מ CDLOG שמדובר על חלקים בודדים, הייתי שמח לדעת איזה חנויות (עדיף מוכרות ומומלצות כמה שאפשר), עובדות עם CDLOG ויכולות להזמין בשבילי מוצרים מסויימים מהקטלוג של סידילוג... תודה רבה! (:

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by ktbnus,

פרסומת מקורית של VW

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. תנו שמות של שירים טובים בסגנון ראפ\היפ הופ\טראנסים החל מסקאזי עד 50 CENT .. .. תודה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by fireskill,

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לצערי עכשיו ברזיל הפסידה לצרפת, צרפת שיחקו טוב מאוד נגמר בסוף 1-0

• 79 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. היום גיליתי שאני משלם לספקית אינטרנט מסויימת 160 שקל בתשתית adsl המחיר לא כולל תשלום נוסף לבזק על הקו!!! זאת אומרת ששילמתי לספקית האינטרנט ל1.5 מגה 160 שקל!!!! במשך שנתיים!! (היום אפשר להשיג את החבילה ב30-40 שקל..) כדאי/יש אפשרות לתבוע את אותה חברה..

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by Guyn,

שלום לכם חברים, גיימרים ואנשים משועממים למינהם שמחכים שמישהו כבר יכתוב תגובה חדשה אנא תרמו כמה דקות מזמנכם כדי לעזור לי לצרוב דיסק mp3 חדש לרכב במקום ההוא שמעלה שם אבק מאז התקופה שגולדן אקס היה להיט (מה הוא עדיין? ). אז ככה, אני רוצה המלצות על שירים בסגנון: דאנס, פופ, שקטים, שחורה ועברית השירים צריכים להיות או- * חדשים מהתקופה של החודש האחרון או- * שירים אפילו מלפני שנה, מדיסק של זמר/להקה כלשהם שלא יצאו כסינגל לרדיו ובקשה לסיום: תרשמו שירים איכותיים שאהבתם ולא את כל רשימת הפלייליסט שלכם : קיץ נעים! 8)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  13. אני מחפש שיר שהוא מוכר שמים אותו בחתונות וכו' אני לא יודע איך קוראים לשיר אבל המילים הם ככה(סליחה עם אני כותב את זה לא טוב כי אני פשוט לא הבנתי ממש את המילים): אמלו,אמלו בדולה אמלו אוליווה...... זה שיר משהו כזה אני צריך את השיר הזה תודה רבה לעוזרים אלי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269882,00.html

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  15. Started by Merrymoon,

http://www.freaknfunny.com/files/upload/draw-a-pig.swf ואימרו מה לחזיר יש לומר עליכם:

• 44 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by duk4u,

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. ערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו אחר. יצרתי קשר עם ניו אג וקיבלתי שוק שראיתי את זה: We also only accept orders pre-paid by a credit or debit card issued and drawn from an American bank אז אני צריך חנויות אחרות בארה"ב,תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by HiperPsY,

If my soul could revive From my carnal remains What does it matter to me If it all fades to black If I'm born once again Then no one really is free How could I be condemned For the things I have done If my intentions were good I guess I'll never know Some things under the sun Can never be understood How can we believe in heaven Human reason counters all My tears are soul society My life is just a fragment Of the universe and more There must be more than I can see In the dark we're the same In the concept of time We're like a grain in the sand And we sprout from the flame As if death was a rain 'Cause we can not understand How I wish there was a hea…

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by Electric Boom,

רק בגלל חילוף מטומטם כל כך!!! למה לכל הרוחות הוא היה צריך להוציא את רקלמה - למה???? מילא את קרספו, אבל רקלמה??? קבוצה ש"כ רציתי לראות בגמר נפלה בגלל חילוף טפשי! אני משתגע פה!! הלך לי היום :'(

• 60 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה חוות דעת באופן דחוף ביותר על הפלאפון Motorola E815 ברשת אסקייפ[אל תשאלו למה...] אפשר גם להשוות עם מכשירים אחרים ברשתות אחרות יש לו 40 מגה מובנים+128 מגה שבאים בחבילה שלו, נגן MP3 מובנה, ותומך בבלוטות'. נראה טוב מאוד לא? הוא בא עם אוזניות סטריאופוניות. יש לו ספקיר וטייפ מנהלים מובנה, מצלמה עם 1.3 מגה פיקסל עם פלאש ותומך בסרטוני וידאו. הוא תומך בכל אפשרויות הדור השלישי של פלאפון כולל הטלוויזיה וכל השטויות שלהם.. נראה כמו הפלאפון הנורמלי הראשון שהביאו באסקייפ עד עכשיו לא? תודה רבה רבה אני חייב את עזרתכם דחוף ביותר!!! אבי.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. D500=סמסונג 900, זה אותו פלאפון. אז ככה, אתמול פתאום הפלאפון שלי התחיל משום סיבה נורמאלית להיכבות, אמרתי לעצמי שאולי הוא לא טעון למרות שהטענתי אותו ממש לפני, אז הטענתי אותו שוב-לא עזר אפילו אחרי שהטענתי, הוא לא רק נכבה, הוא גם לפעמים נתקע. אין שום בעיה בפלאפון עד שאני לא מפעיל את המצלמה או את האם פי 3, בתפקוד רגיל אין שום בעיה, מישהו שמע על זה ויש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  22. Started by creative,

;D ;D אךךך איך אני שמח שהלוזרים האלה עפו!!! שמח שבעתיים שג'רארד ולמפארד החטיאו!!!!!.

• 17 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by Norm4nde,

This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. זה הבעיה שזה מראה לי אחרי שהורדתי את 4GB של windows vista beta 2 אני לא מבין מה זה הUDF file אני צריך עזרה דחוף אני חייב את זה תודה על כל העזרה!

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  24. לוחות שנפוצים בהם חלקי מחשב וכרטיסי מסך בפרט. אני מחפש 9800 פרו או משהו ברמה שלו לאייג'יפי,אשמח אם תעזרו לי למצוא איזה לוח שיעזור לי.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. שלום אני מחפש שמות של שירי אהבה מכל הזמנים בהעדפה לחדשים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.