עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PhP dUdE,

http://www.innergeek.us/geek.html אני 2.54664%

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Joe Blow,

TechTV נקנתה ע"י רשת מתחרה (G4) וכל הצוות פוטר !!! קישור לידיעה http://leo.typepad.com/tlr/2004/05/comcast_fires_t.html

• 42 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by waizman,

די, נמאס לי. כל יום מבחן, אין לי כסף או עבודה, לא רישיון, מי שהייתה אמורה להיות איתי בולנטיינס דיי אולי אוהבת מישהו אחר, חורף לעזאזל, אין חופש בקרוב, הכל אפור, שום דבר לא נראה כאילו הוא הולך להשתפר, 11 שנים מהחיים שלי לקחו לי בלי לשאול אותי בכלל, אבל אומרים לי - חכה, אתה רוצה להמשיך לחיות? רוצה אוכל? רוצה מים, בית, חשמל? תמשיך ללמוד! עוד לא גמרת להחזיר את החוב שלך לחברה על זה שנתנו לך להיות בכוכב הזה. ואחרי זה לך להרוג אוייבים שרוצים להשמיד אותך כי אתה חי פה (בלי רצון בכלל), 3 שנים למען הארץ שאתה כל כך רוצה לעזוב. גמרת או חי או מת - בכל מקרה, רבע חיים הלכו על "לחנך אותך" כמו שהחברה רוצה. ואז אתה עולה על האוטו שקנית אחרי שנים של חיסכון, לוקח ת'חברה שלך ונוסע לטבריה לכמה ימ…

• 42 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. http://images.maariv.co.il/channels/5/ART/471/898.html

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by VolTAge,

הבנתי שצריך גם לראות את הסרט וגם לראות את המשחק כדי לקבל את הסיפור "השלם" על החלק השני של המטריקס, אז רציתי לשאול, מה צריך לעשות קודם, לראות את הסרט קודם והמשחק הוא כאילו ההמשך של הסרט, או ההיפך ? או שהם בכלל נמצאים במקביל ולא משנה מה אני יעשה ( ישחק או יראה את הסרט ) קודם ? פשוט אני לא רוצה לפספס את החוויה בגלל שטות כזאת. ;D :smoke:

• 42 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. נכנס כבר החו'ק החדש למלווה לנהג חדש?.. ??? לתוקף... או שעדיין בריפרוף :'(? כי אני צריך לעשות טסט השבוע

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by אליאור15,

היי יאללה כולם להצביע אני רוצה לדעת איזה ספורט הכי שולט אצלכם!!!!!!

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027695,00.html אהלן סוף סוף מה שכל צרכן חלם עליו - מחזירים מוצר ומקבלים החזר כספי ולא זיכוי ששוכחים ממנו.... רק אתמול הייתי חייב ללכת לקנות בגדים בזיכוי כי לא רצו להחזיר כסף על מעיל שהחזרנו...... אז התווכחנו שיש חוק וחייבים להחזירר כסף אז אמרו שהוא עדיין לא יצא אני רוצה סוף סוף ללכת להחזיר משהו ולקבל את הכסף שלי

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, ניסיתי את זה בפורומים של PCTIP וראיתי את הדבר הזה קוצר ת'רדים של עשרות עמודים בחו"ל. אז חשבתי לנסות את זה גם כאן. כל אחד/אחת מספר את הדבר המטוטמם ביותר שהוא/היא עשה/עשתה בנוגע לחומרה/מחשבים ואיזה נזק הוא גרם. אני מבקש לא להתבייש, ואין שום בושה בטעויות אינפנטיליות כי מאלו לומדים הכי הרבה... בקשה: אני מבקש לא להעביר את הנושא הזה לO/T היות ומדובר בחומרה כללית. אפשר להתחיל.

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by the_saint,

שמעתי על איזשהו אתר שמראה בו תמונות של חיליים מהשטחים ..בלי צנזורה מישהו מכיר אותו??

• 42 תגובות
    • 6.9k צפיות
  11. Started by Abit.com.tw,

חבר'ה... קיבלתי 325 שקל חשבון טלפון... כמה אתם מקבלים? תעודדו אותי?

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by TeaTime,

אני מניח שכולם פה מכירים את תורת האבולוציה אתמול בלילה שניה לפני שנרדמת חשבתי עליה קצת ותהיתי כיצב יכלו להתפתח אבולוציונית דברים כאלה ניסתי ללכת מרמת התא אל הדג ולא הצלחתי לבצע שום התפתחות לוגית שתוביל מתא לדג אני יודע איך להסביר את רוב המערכות, אפילו המתוחכמות כמו העין אבל לא הצלחתי להסביר שום התפתחות של מערכת הדם, הלב והריאות הבעיה המרכזית שנתקלתי בה הייתה זו: 1. כיצד צביר תאים (שכל אחד מהם בנפרד מסוגל לשרוד ללא האחרים) מפתח את התלות בתאים אחים השונים ממנו? כלומר מדוע תאים מסוימים הפכו לתאי שריר בעוד האחרים לתאי עור וכן הלאה? לא הצלחתי לחשוב על הדרך שבה תאים יפתחו תכונות כאלה ועדיין יקיימו את המכלול 2. כיצד אותו צביר תאים מצליח לפתח את היכולת לבנות את כל המכלול מזוג תאי…

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. היום הייתי עם חברים שלי בכיתה ובקיצור אמרתי שאני יותר מבין מטכנאי ממוצע (אתם לא ממש יודעים מה הידע שלי במחשבים אבל לא משנה סמכו עלי שאני כן) וצחקו עלי, אמרו לי שטכנאים עושים תואר כדי להיות טכנאים ושאני אפילו לא יודע לבנות מחשב :jester: (יענו שלבנות מחשב זה קושי כזה גדול פחחח)... בקיצר הם תופסים מטכנאי יותר מדי ורציתי לשאול אותכם פה אם מה שהם אומרים על טכנאים זה נכון (חבר שלי פה ליידי רוצה לבדוק) *לקריאה חשוב* אני יודע שזה טיפשי אני פשוט רוצה להוכיח להם :

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אם הצטברו לכם חוויות מתסכלות מאיזה סרט שראיתם הגעתם לת'רד הנכון. אם אהבתם איזשהו סרט במיוחד הגעתם לת'רד הנכון. אם אתם סתם אוהבים קולנוע ולראות סרטים טובים הגעתם לת'רד הנכון. ובכן נתחיל מהרשימה השחורה שלי: 1. מקום ראשון בכבוד מגיע ל"קווין ופרי קורעים את איביזה". במילה אחת- טראומה. 2. ירח דבש מטורף+אחי איפה האוטו- בהחלט היו חזק בתמונה על המקום הראשון אבל הצילה אותם העובדה שהם לא הגיעו ממש לקרוסליים של קווין ופרי בטמטום גסות ועוד שלל ירקות שבני נוער חרמנים אוהבים. 3. קנגורו ג'ק- דביליזם במלוא מובן המילה 4. אמריקן פאי 3 - הראשון הצחיק אותי. בשני בקושי צחקתי. השלישי היה פשוט מלא בחרא)תרתי משמע( 5. servin sara. אין הערות עכשיו לרשימת הסרטים המומלצים שלי ואלה שאהבתי במיוחד 1. …

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by Dark_Phantom,

והפעם לשאלה היומית שלנו: מי אתם רוצים להיות בעתיד? אני אישית מסתכל על תחום המחשבים ואם להיות מדויק על תחום הנדסת התוכנה אבל עדיין לא הולחט סופית מה איתכם? נ.ב עריכה- בשביל משתמשים חכמולוגים - כן, כולנו יודעים שאתם רוצים להיות מנהל hwzone בעתיד אז לא צריך לבזבז הודעה על זה....

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by Tomerico,

בבקשה לענות מיד לא לפתוח אטלס או להסתכל בתגובות. נ.ב אני מבקש לא להגיב רק להצביע עד שיהיו כמות מכובדת של קולות.

• 42 תגובות
    • 11.6k צפיות
  17. Started by OR007,

יצא לי לראות לאחרונה את הקליפ של השיר של מטליקה ( ONE ) , וגם לשמוע את השיר. מישהו הבין על מה מדובר שם ? אני חייב לדעת, הקליפ הזה פשוט צמרר אותי ! איזה קליפ מפחיד ! לא הבנתי מה הרעיון של השיר הזה - לבן אדם אין רגליים,ידיים,ראייה,שמיעה,קול ? הוא איבד אותם במלחמה ?

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. כן כן לאחר שעברתי מבחן מעשי של רכיבה על גבי חמור קיבלתי את הרשיון הנכסף ;D בינתיים יש לי רשיון מנייר עוד חודש אני אקבל את הפלסטיק רק נשאר לי למלא את השם שלי המספר האישי שלי כבר רשום 8) הכריכה הפרטים

• 42 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. קיבלתי אישור רפואי מאורטופד שיש לי את הבעיות הבאות: * כאבי גב תחתון * כף רגל שטוחה * כאבים בכף רגל * עקמת אילו "הנחות" אני יכול לקבל בצה"ל?

• 42 תגובות
    • 18.4k צפיות
  20. היי לאחותי יש עוד שמונה ימים יום הולדת והיא ממש רוצה מכונית, אבל חשבתי לקנות דגם גדול של מכונית ובפנים לחבר לה רמקולים קטנים שיתחברו לMP3 (המאוד ישן שלי) ואז לתת לה. אני לא יודע איפה מוכרים דגמים (פעם מכרו באוטודיפו, יש לי אוסף קטן) אבל כבר לא יודע איפה מוכרים. אני מעדיף שיהיה ג'יפ (בשביל המקום בתוכו) אז אני זקוק לעזרה דחופה ביותר. אם יש לכם הצעות למתנות אחרות תקציב 300+- שקל אז אשמח לדעת מה הרעיון. בתודה מראש Install

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אני צריך דאודורנט טוב ולא משנה לי אם זה רול-און או ספריי העיקר שהוא יחסום זיעה!! כל הזמן יש לי שללות(עיגולי זיעה בבית השחי) וגם לא יזיק אם יש ריח טוב... למרות שזה יותר שולי כי אין לי כל כך ריח... וניסיתי כל מיני דאודורנטים מגי'לט ,אדידס ,ועכשיו אני מנסה NIVEA... בבקשה תמליצו לי... וגם אם יש לכם ניסיון....

• 42 תגובות
    • 13.6k צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

לפני כמה ימים שמעתי ברדיו שיש אינטרנט של8.5 מגה (ואז הפסדקתי להקשיב) ובסוף אמרו רק 15 שקל בחודש, כמובן שזה האינטרנט הניסיוני של בזק (ADSL2) והמספר היה 1-800-משהו D= נראה לכם שזה אמיתי או ששמעתי לא נכון?

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

אני מעוניין לקנות כעיקרון קטנוע משומש, הדרישות: *125 סמ"ק *מראה טוב

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. www.simpsonsmovie.com אני אתחיל. מדהים שהצלחתי לשחזר גם את הטעם הרע שלי בבגדים ושילוב צבעים :-X

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by The UnKnown,

• 42 תגובות
    • 24.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.