כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
קיבלת זימון ל- "מבחן לחיל המודיעין למסלול גאמ"א". זה מתחיל בשעה 8:30. באיזה שעה זה אמור להסתיים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כרגע אני ב-5 יחידות. הממוצע שלי 70 בערך. אני לא יודע מה לעשות להישאר ב-5 או לרדת ל-4 ולקבל ציון יותר טוב? מה אתם ממליצים?
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש מאגרי מידע כלשהם המכילים נתונים אודות אמינות של מכוניות. אשמח להפניות או עזרה כלשהי בתחום. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני סיימתי השנה כיתה יא' מתמטיקה-אגלית-פיסיקה-מדעי המחשב-בניית מערכות מידע[טכ"מ] --- הכל 5 יחידות. אני חשבתי על המקצועות הבאים : הנדסת תוכנה\\ הנדסת חשמל \\ הנדסת מכונות \\ הנדסה ביו רפואית. (מתכוון ללמוד דרך עתודה) יש לכם המלצות על איזה כיוון מומלץ ללכת?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו יש מושג בעניין החזרת מוצר תוך 14 יום באריזתו המקורית האם החוק אומר שיש לי זכות לקבל את כספי בחזרה או רק זיכוי עליו?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
טוב אז הסמארטפון שלי ספק נגנב ספק נלקח בטעות כי הוא היה בתיק במסיבה חשוכה , אז אולי סתם סטלן התבלבל ... בכל מקרה הסיטואציה היא כזאת ... כשאני מחייג לפלאפון ישר עולה מענה קולי , אבל כשאני מחייג בוואטסאפ אז יש צליל חיוג ... מה שמחזק דווקא את ההשערה שהוא נגנב . הרצתי עליו איתור ואכן מצאתי אותו , בתוכנה הוא מראה לי לאיזה וויי פיי הוא מחובר , אז לקחתי את עצמי ונסעתי עד אליו , ולפי הוויי פיי סיגנאל והשם שלו מצאתי אותו במיקום כמעט מדוייק של שני בתים . עכשיו הדילמה היא כזאת ... האם לדווח למשטרה ? היא באמת תעשה עם זה משהו במיידי ? או עד שהם יזוזו הטלפון הלך קפוט ? או לקחת את החוק לידיים ? אולי אפילו להיות נחמד .
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמעט שנה העלו את תעריף הביטוח ולבטח אופנוע/קטנוע נעשה ייקר משמעותית, אז בואו תעזרו להוריד את תעריף הביטוח שלכל הרוכבים הדו-גלגליים שביניכם (לי אין עדיין קטנוע, אבל יהיה בעזרת השם ;D), וחיינו יהיו יותר קלים, תמלאו פה את הפרטים שלכם כפי שמתבקש: http://www.fullgaz.co.il/campaign/insurance/ כמו כן, אם יש לכם חברים שיש להם דו-גלגלי תעבירו הלאה את הקישור הזה שיהיה סיכוי יותר טוב להוריד לנו את תעריף הביטוח.
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
חברים. אני זקוק לעזרה(במשהו ספציפי, לא באופן כללי, למרות שאולי גם זה). היום נזכרתי, במעין פלשבק לא ברור באיזה סגמנט שהיה בתוכנית מסויימת שאני פשוט לא מצליח להיזכר במה היא. חיפוש בגוגל העלה חרס. אני כמעט בטוח שמדובר בCartoon כלשהו. הסגמנט עצמו: פתאום עוצרים את רצף העלילה ואז יש קריין שאומר בקול סמכותי And now - Something totally UNRELATED! בבקשה עיזרו לי, מאיזו תוכנית זה לעזאזל?! :'(
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפסק תאורה, כשבכל לחיצה על המפסק האור או חשמל יעבוד x דקות, כמו בחדר מדרגות שלוחצים פעם אחת והאור דולק דקה. ( בחדרי מדרגות מתקינים 'אוטומט חדר מדרגות' בארון חשמל) אני מחפש פתרון פשוט יותר להתקנה, סוג של שקע או מפסק חכם מבלי להתעסק בארון חשמל. אשמח להפניות וקישורים מהיכן ניתן להשיג.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ... איך אני יכול להוציא נגיד חשבוניות דרך המחשב כמו באייבורי מחשבים ?? יש תוכנה או איך זה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כלומר להיות מתווך בין המוכר לקונה או משהו בסגנון הזה?..חבר סיפר לי לי על זה שאפשר להיות מתווך בין קונה למוכר באיביי ולקבל אחוזים מהמכירה... בתור אחד שאין לו יותר מדיי זמן פנוי לעבוד (לימודים טרום אקדמיים ובאוקטובר מתחיל תואר במדמ"ח).האופציה הזאת דיי קורצת לי.. עכשיו הבנתי ממנו שיש אנשים שעשו מזה המון המון כסף (ברור לי שאלו מקרים יחידים של אנשים עם הרבה כשרון\מזל). מה שאני בעצם רוצה לשאול זה,האם זה כדאי? מהם התנאים לכך?,לא הגיוני שסתם ככה אפשר להתחיל לתווך... האם אפשר לעשות מזה כסף נורמאלי? (הכוונה לכמה אלפים בחודש). מהו הקאטץ' אם יש? ובעצם מה עליי לעשות ולדעת כדי להתחיל בזה? תודה למי שיעזור!...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לרדיו סנטר 91.1 FM דרוש שדרן מנוסה לתוכנית בתחום המחשבים. ליצירת קשר וקבלת פרטים נוספים: center911@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=eUSVoDkD5jQ בשביל מה לאיש הזה להציג את הדת שלו באור כל כך שלילי בפני כל הצופים, עם איזה מטרה זה נעשה?
-
- 108 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
בקרוב יתקיים טקס סיום קורס מפקדים בבסיס ביסנ''מ 883, ולהורים שלי אין שמץ של מושג איך להגיע לשם... אשמח אם מישהו יוכל לתאר כאן דרכי הגעה או כתובת. תודה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא הבנתי את השירות הזה בדיוק, יש לי כרטיס ישראכרט צעיר עכשיו אני יכול להשתמש בשירות הזה ? עם כן אז זה נותן לי אפשרות לקנות דרכו בחו"ל ? תודה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את תוצאות הפסיכומטרי ולשמחתי הרבה הציון מספיק בשביל להתקבל להנדסה באוניברסיטת תל אביב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אני למדתי בתיכון מתימטיקה ב4 יחידות והיה הולך לי די טוב, לא השקעתי מספיק בשביל 5 וה4 יחידות היה בדיוק ברמתי בתקופה ההיא. ועכשיו לפני הלימודים אני רוצה ללמוד את ה5 יחידות כדי "ליישר קו" לקראת הלימודים (אני לא צריך ממש לגשת לבגרות אלא רק לדעת את החומר). בדקתי במכוני הלימוד והבנתי שמשם לא תצא לי ישועה - אין קורסים בזמן עד שמתחילה השנה (בגלל שאין בגרות). אז חיפשתי וגיליתי שבאוניברסיטת תל אביב יש מה שנקרא קורס רענון במתימטיקה - http://www.eng.tau.ac.il/index.php?option=com_content&view=article&id=469:2010-04-07-06-32-21&catid=150:…
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לפני כשבוע חבר שלי נסע לארה"ב אז החלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולעשות ממנו הזמנה של דברים ;D השאלה היא מה שווה לי להזמין ממנו?חשבתי על איפון אבל יש לי כבר,האם יש עוד מוצרים שווה לי להזמין? :-X
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
יש תוספת שמראה לך מי קורא לך תאוואי למי שיכול לתת קישור או תשם של הפלאג.... תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
טוב, ציוני הבגרות פורסמו והשנה אני לא מתחיל ללמוד בשום מקום. בתחנת דלק אין לי כוונה להישאר שנה ובסיום מועדפת אני עף משם. הבעיה שאני לא יודע לאן ללכת. חשבתי ללכת לתמיכה טכנית/שירות לקוחות, אבל הבנתי שזה גיהינום. מה עוד יש? מכירות אפשרי. איזה עוד אפשרויות קיימות?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/859124/amazing_audio_illusion
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-