עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לאחרונה חישדתי את המנוי שלי אצלם ומה הופתעתי לגלות שיש הגבלה של 65GIGA תעבורה לחודש!!!! מצורף תמונה מה אתם אומרים התחילו עכשיו לאנוס אותנו לגמריי [attachment deleted by admin]

• 51 תגובות
    • 6.8k צפיות
  2. Started by shaks,

האם יש הבדל בין השניים כשזה נוגע לשריפת שומנים ושיפור יכולות באימון? (אני מדבר על שתיה של כחצי שעה לפני האימון)

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  3. Started by mormor88,

רציתי להתייעץ אתכם... אני אחד מהאנשים שהיו ממש אנטי נגד הפייסבוק, לאורך כל הצבא וגם אחריו (כשטיילתי בעולם) התנגדתי לפתוח פייסבוק. בעייני זו חדירה לפרטיות, מקום רדוד ושטוח שמבזבז זמן יקר... עכשיו קיבלנו במכללה במסגרת הלימודים פרויקט שצריך לקדם מוצר דרך דף בפייסבוק (או דרך קבוצה,משהו כזה), מה שלא מותיר לי ברירה אלא לפתוח משתמש בפייסבוק. רציתי לשמוע מהמכורים מכם למה כדאי לי (עזבו רגע את הפרויקט בצד) להיכנס לתוך העולם הזה? כל דבר ממכר הוא לא טוב! או אולי לשמוע מאנשים כמוני שאנטי, שכדאי ללכת עם האמת שלי ולהתנגד בתוקף לפרויקט.... ??

• 49 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. Started by M.o.D,

יש פה מישהו שיש לו בבית צלחת לווין במקום HOT אוYES ? הגעתי למסקנה שזה לא משתלם לשלם כ 3000 כל שנה לשירותי הכבלים או YES , אז רציתי לברר אם יש פה למישהו מחברי הפורום צלחת לווין פרטית , שיכול לתחת ביקורת על הנושא , עלויות , איכות קליטה , ערוצים וכו. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 6.8k צפיות
  5. אוקיי בצער רב וביגון אני מודיע שאני הולך לנ"מ רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון בחייל הזה ויכול לספר לי מה קורה שם ולא משמועות וסטיגמות את אלה כבר שמעתי מכל אחד שאני מדבר איתו...

• 40 תגובות
    • 6.8k צפיות
  6. Started by raiman1,

הורדתי אתמול איזה סרט וגיליתי שיש בו כתוביות מובנות (ברוסית נראה לי...) איך אפשר להסיר אותם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  7. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים בעלת הדירה שלי לשעבר דפקה אותי בקטנה, 200 שקל נזק, אבל על העקרון שהיא ניצלה את העמדה שלה(לא נפרט כדי לא לחפור), אני הולכת להכניס לה. מישהו הציע שנקח לה קקטוס ענק שנמצא מחוץ לדירה שלה, אבל זו גניבה. אבא הציע שנגיש תלונה בעילום שם למס הכנסה. גם אם לא ימצאו אצלה כלום, זה יעשה לה קצת סרט, למרות שאני די בטוחה שיש לה מה להסתיר (משכירה דירה מחולקת, גבתה ממני על ארנונה ומים יחד עם השכירות, בטוח מעלימה מס..). קיצר.. חיפשתי באתר של מס הכנסה ולא מצאתי. אפשר לעשות אתזה בכלל? מישהו יודע איך? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות
  8. Started by JohnnyBravo,

אני לא ראיתי אותה אישית משהו מהמשפחה ראה אותה.רעיונות,הצעות

• 43 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. זה של ביטורנט, אשמח לשמוע תגובות.. http://www.esooti.com

• 14 תגובות
    • 6.8k צפיות
  10. Started by 3emi,

היום עבדתי שעות העבודה שהוסכמו היו מ 10:00 עד 18:00 חג וזה אומר 150 אחוז בשעה 4 הגיע בן אדם מהעבודה ואמר שבגלל שאין אנשים אני משוחרר ולא צריכים אותי ועוד 4 אנשים עכשיו מעבר לזה שזה סתם לא ראוי בהרבה רמות אלף אמרת לבן אדם משהו אחד והוא לקח החלטה לעבודה בתנאים מסויימים ואז בזמן אמת הסכום שחשב שירוויח מקוצץ אולי היה לבן אדם אפשרות עסקית אחרת שהיה הולך לעסוק בה באותו יום במידה וידע ש 18:00 יהפוך ל 16:00 ואולי סתם היה מעדיף לבלות את החג בחיק משפחתו מה גם שזה יוצר תחושה לא נוחה ושלא שווה בכסף הזה שהמעביד מרוויח לתת את התחושה הזאת ולשבור יום עבודה מעבר לכל אלו האם מדובר בדבר לא חוקי? זכור לי שראיתי במקום מסויים שספציפית דבר כזה מצויין שאסור לעשות ברמת מעסיק עובד האם מישהו מ…

• 42 תגובות
    • 6.8k צפיות
  11. בהמשך לת'רד הזה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546222.0 ראיתי שיש פה לא מעט אנשים שדי מעוניינים. אני אעלה לפה פעם או פעמיים בשבוע חידות גיאומטריה, לא מדובר על דברים מספרים של בני גורן או שטויות כאלו שלוקח בין 20 ל 40 שניות בממוצע לפתור- אלא חידות עם עומק ובד"כ גם איזה טוויסט. חוקי המשחק- 1- גיאומטריה אוקלידית בלבד, בלי טריגו. 2- ב 99% מהמקרים, דרושה בניית עזר 3- אם מעלים תמונה של הפתרון, בבקשה להעלות בלינק ולא בתמונה גלויה על הפורום, ככה שמי שעדיין רוצה לנסות את כוחו ולפתור יוכל. אז נתחיל, משהו לסופ"ש:

• 44 תגובות
    • 6.8k צפיות
  12. יש לי מסמך מודפס ואני צריך לשנות שם כמה ספרות, כיצד אני יכול לגלות את הגופן ואת הגודל שלו? תודה על העזרה ואל תדאגו זה לא למשהו פלילי.

• 13 תגובות
    • 6.8k צפיות
  13. הכוונה אם זה פלס"ר או גדוד רגיל... תודה

• 27 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. היה לי היום צו ראשון ובחיים לא חשבתי שיהיה לי פרופיל כלכך נמוך.. כלומר לא ציפיתי ל-97 בגלל המשקל שלי (שוקל כ48) . הגיוני שהורידו לי כלכך הרבה בגלל המשקל? לא היו לי כלל בעיות בכל מה שהרופאה שאלה אותי .. אפילו על אסמה לא נראה לי מורידים ל-45 |: ונגיד וזה הפרופיל ואין לי עוד הרב לעשות בנידון .. יש תפקידים מעניינים הקשורים במחשבים בצבא שדורשים מעט יותר מלשבת כל היום רגל על רגל ולעיין במסך וורד במחשב? תודה ..

• 12 תגובות
    • 6.8k צפיות
  15. Started by BeNzZy-BoY,

אני לא בטוח שזה התרגום הנכון בעברית אבל באנגלית זה המחזה.. בקיצור אני צריך סיכום כלשהו בעברית או באנגלית על המחזה תודה רבה בן.

• 4 תגובות
    • 6.8k צפיות
  16. Started by Fighter,

אסיתיות רולז

• 75 תגובות
    • 6.8k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

מישו פה חי עם Floaters ברמה כה חריפה, עד לכדי מצב שזה פשוט מחרפן אותו לשבת מול מסך/סצינה בהירה מבלי לקרוץ/למצמץ/לשפשף אינסטנקטיבית את העין? מאז ומתמיד הראיה שלי היתה 6/6, עד ל 2010, בה הדרעק הזה התחיל בעין שמאל ומאז אני חי עם זה. לאחרונה עושה רושם שזה קצת החריף. יש מישהו שגם מתמודד עם התופעה ועשה משהו בנידון שהיה באמת יעיל? אם לא, פורים לא כזה רחוק ובאופן כללי פיראט יכול להיות אחלה עיסוק.

• 21 תגובות
    • 6.8k צפיות
  18. שלום חבר'ה, אני בבעיה לאחר "שקניתי" בדואר כרטיס ויזה נטען. התחלתי לפני כמה שעות טובות להכין משתמש PAYPAL כדי שאני אוכל לקנות ב-EBAY, DX וכל מיני נוספים.. עכשיו מה שקרה, בשביל לאשר את החשבון הוא רוצה איזה קוד PAYPAL שאמור להגיע אליי בתשלומים החודשיים ואין לי כאלו בגלל שזה נטען ולא רגיל. המספר אמור להגיע תחת מס' שובר ושם עסק PAYPAL אבל זה לא קיים מפני שלא מקבלים קבלות חודשיות עם הנטען. אז מה עשיתי? הלכתי לאתר של CAL, בדקתי שם ואין שם כלום חוץ מחיוב בסך דולר על פתיחת חשבון ועוד 1.95$ בשם אישור חשבון שמקבלים בחזרה כשמאשרים חשבון. עכשיו אני יושב פה מבואס, לא יודע מה לעשות ואיך להמשיך ולאשר את החשבון ובראשון אני בכלל לא אהיה בבית וליד מחשב ככה שאני בבעיה. מה עושים מפה? מישהו פ…

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  19. Started by compman112,

האם נית לשפר את השמיעה שלנו? כמו שלעיוורים...יש חוש שמיעה יותר מפותח משלנו...הם איכשיהו שיפרו אותו לא? הם לא נולדו עם זה... והאם אלה שנדפק להם קצת השמיעה עקב שמיעה נמשכת בMP3 בווליום גבוה...כמו שלפעמים נוסעים באוטובוס ויש רעש אז מגבירים את הוולויום- אפשר לשפר את השמיעה? מעניין

20. יש לי מדפסת משולבת HP עם ראש דיו שחור 21 (זה מספר הדגם). מכיוון שהראש הישן לא עבד דיברתי עם החברה והם שלחו לי ראש חדש במקומו, אבל מה, גם החדש לא עובד והמדפסת לא מוציאה דיו שחור בהדפסות. השתמשתי בפונקציית ה"העתקת מסמך" ככה שלא היה צורך בדרייברים או תוכנות כאלה ואחרות ככה ששללתי את האופציה הזאת. הראש עצמו חדש לחלוטין אבל כשאני מוציא אותו מהמדפסת הוא לא מוציא צבע, כלומר אם אני נוגע בו עם חתיכת נייר הוא יבש לחלוטין. הראש הצבעוני לעומתו כן מוציא צבע אם נוגעים בו עם נייר. אז איך בעצם אני יודע אם הבעייה במדפסת או בראש? האם הבדיקה שעשיתי (לגעת בראש עם נייר) מספיק טובה כדי לדעת בוודאות שזה הראש דפוק?

• 4 תגובות
    • 6.8k צפיות
  21. פרטיהם של מיליוני גולשים שנרשמו לאתר שהבטיח הזדמנות לבגידה בדיסקרטיות מוחלטת נמצאים בידיהם של האקרים, שמאיימים לפרסם אותם אם לא ייענו לדרישות המפתיעות שלהם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לשקר-הזה-אין-רגליים-מאגר-המשתמשים-של-את/

• 58 תגובות
    • 6.8k צפיות
  22. אני מחפש מקור הורדה לשירים ללא זכויות יוצרים, זאת אומרת שאפשר להשתמש בהם בצורה חוקית לכל מטרה שהיא. חיפשתי בגוגל כל מיני דברים, לא הצלחתי למצוא שום דבר. מישהו מכיר משהו כזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. אהלן אני מחפש תיקי גב של SWISSGEAR או NORTH FACE או משהו נחמד בסגנון עד 300 ש"ח עם סלוט למחשב נייד. מישהו יודע אם קיימים כרגע בקרביץ או אופיס דיפו תיקים כאלה במחירים הנ"ל ? החנות מאוד רחוקה ממני ובאתר אין כלום, אז תסלחו לי אם אני נשמע עצלן. THANK YOU

• 20 תגובות
    • 6.8k צפיות
  24. Started by shai11,

הגרוע מכל קרה ודווקא ביום של הנסיעה המשפחתית לתל-אביב נוצר חור בפגוש האחורי 3-5 ס''מ וגם הצבע התקלף מדובר בטויוטה קורולה 2005 חוץ מזה אין נזקים חייב עצה מהירה איך לתקן את זה בנתיים הסתרתי את זה עם מדבקה של טסט אני פשוט מחכה למועד טוב לספר אני גר באזור נהריה ואין לי הרבה כסף למישהו יש מושג איפה אפשר לתקן את זה בלי לפרק את הפגוש או להחליף אותו ? הרכב בצבע כסף אם זה קשור

• 28 תגובות
    • 6.8k צפיות
  25. מאיפה אני יכול להוריד או איך זה ניקרה באנגלית הצפירה שמשגרים פצצת אטום (NUCLEAR) אבל ארוכה?

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים