כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! שמי הוא אדי, אני חייל בן 21 וגר בחצור הגלילית. אני מעוניין לקנות 8800 ULTRA מחול, מ-EBAY. לפי מה שעד עכשיו הבנתי - המחיר של הכרטיס מסך + ההובלה לארץ זה לא המחיר הסופי שאני יצטרך לשלם. יש גם סוג של מס שאני יצטרך לשלם בשביל לקבל את המוצר. מישהו יוכל לפרט בבקשה מה הוא תהליך היבוא ומה בערך המחירים שאני ישלם לאחר שקניתי את הכרטיס מסך? האם זה בכלל שווה? בתודה רבה, אדי =]
-
- 16 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
תראו אני אמור לעשות גשר בעוד איזה חודש חודש וחצי גג,עכשיו אני מת מיפחד מרופאי שיניים ואין מה לעשות. אז השאלה זה איך עושים את זה כמה זמן זה הולך ואיל זה בנוי? בלי חוכמות זה לא כואב מה אתה פוחד! אין מה לעשות אני חייב לדעת!!!
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
הגרוע מכל קרה ודווקא ביום של הנסיעה המשפחתית לתל-אביב נוצר חור בפגוש האחורי 3-5 ס''מ וגם הצבע התקלף מדובר בטויוטה קורולה 2005 חוץ מזה אין נזקים חייב עצה מהירה איך לתקן את זה בנתיים הסתרתי את זה עם מדבקה של טסט אני פשוט מחכה למועד טוב לספר אני גר באזור נהריה ואין לי הרבה כסף למישהו יש מושג איפה אפשר לתקן את זה בלי לפרק את הפגוש או להחליף אותו ? הרכב בצבע כסף אם זה קשור
-
- 28 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם שמעתם אבל בזמן האחרון מסתובבת לנו כוכבת חדשה בפייסבוק יוטיוב פליקס ואחרים מקורות רשמיים אומרים שהיא ליידי גאגא הישראלית (מאקו,לידיעת הגולשים כנראה יש עוד ...לפי מה שהבנתי) עושה דברים מצחיקים חייבים לראות . אני לפחות אהבתי . קבלו קישור http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3614361 דבר שני הידעתם שהרבה מאוד פרופילים בפייסבוק מזוייפים ומאחוריהם נמצאים נוכלים ? עוד דבר דבר פייסבוק הולך ליפול לפי דעתי אני נותן שנה וחצי מינימום ... מה אתם אומרים?
-
- 63 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
-
קראתי פעם בעברית על איזה אתר (נדמה לי ספרדי, סביב ה-1000 ש"ח) שאתה שולח לו תמונה שלך/בת זוג/'what ever.. והם מייצרים פסל במיוחד בשבילך של הבן אדם הזה. (פסל קטן) לא מצאתי בחיפושים הראשונים שלי בגוגל. יש הצעות לפחות מה לכתוב שם?
-
- 5 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
האם יש חנות מחשבים טובה ואמינה באשדוד? אני רוצה לקנות מחשב חדש..
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
הורידו לי החודש מהמשכורת ניכוי של מס הנסה ,חודשים קודמים לא הורידו לי כלום , השתחררתי ב OCT 06 ....לזכרוני לא אמורים לנקות לי מס הכנסה לפחות שנתיים . אשמח לקצת יותר ידע בעניין תודה .
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
-
-
באתר שלהם אין שום מקום לכתוב הצעות, לאן לפנות? כי יש לי מילה עברית למילה לועזית, המורה שלי ללשון (שהיא בעלת תואר ראשון או שני) אמרה שזו מילה ממש "יפה" והברקה, ושאני צריך להיות באקדמיה :-X מי רוצה לעבוד באקדמיה הזאת ANYWAY
-
- 9 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני מחפש מקור הורדה לשירים ללא זכויות יוצרים, זאת אומרת שאפשר להשתמש בהם בצורה חוקית לכל מטרה שהיא. חיפשתי בגוגל כל מיני דברים, לא הצלחתי למצוא שום דבר. מישהו מכיר משהו כזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
לא הצהירה קיבלה 3 אלף שקל קנס +החרימו לה את השתייה החריפה!!! ואני חושב על זה שאני עברתי עם מלא מלא מתנות לכל העולם מהדיוטי פרי עם מלא בקבוקים של שתייה חריפה כנראה כפול ממה שהיא הביאה אם לא יותר ,הייתי חוטף התקף לב ישר. גנבים המכס האלה
-
- 85 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה בגרות באנגלית בינואר . מישהו יודע איזה מילונים מותרים להביא לבחינה ? תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
ברצוני לידע את כל האנשים אשר קונים מוצרי מחשב בחו"ל (בד"כ מדובר בזכרונות) לגבי התשלומים הנדרשים ע"י המכס מע"מ. בעת קבלת המוצר חזרה בדואר ישראל תתדרשו לשלם גם אם שילמתם בעבר מע"מ בעד המוצר. אני אישית ניתקלתי בבעיה זאת בעבר במיוחד עם זכרונות של CRUCIAL BALLISTIX. ע"פ תקנות המכס: http://www.mof.gov.il/customs/doar1.htm טובין המוחזרים לישראל לאחר תיקון מי שמייצא טובין לתיקון ובכוונתו להחזירם, חייב למלא לפני היצוא טופס (מכס 85, או מכס 9, לפי העניין), בבית-המכס. את הטופס עליו להציג, בפני פקיד המכס, בעת הגעת הטובין לארץ. טובין שיוצאו לחו"ל, תוקנו במסגרת תקופת האחריות של הספק, ולא שולמה כל תמורה בעבור תיקונם - פטורים ממסים. טובין כנ"ל ששולמה תמורה בעבור תיקונם - יחוייבו במסים …
-
- 0 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור לפורום, אבל אני חושב שיש פה אנשים עם נסיון חיים שאולי יוכלו לעזור לי? זה הולך להיות קצת חופר - מי שרוצה להמשיך לקרוא מפה..זה רק מי שבא לו לעזור אני עובד שנה ו8 חודשים במקום מסוויים, עם בוס מטורף וקמצן - גם הבעלים של החברה. אין לי שום חוזה בכתב - אני עובד במקום רפואי 9 שעות ביום, מקבל שכר רק על 8 וחצי שעות. קיבלתי פנסיה רק על 5 חודשים מהתקופה. למרות שהיה לי גם פנסיה במקום עבודה הקודם. אני עובד 9 שעות ביום ומקבל שכר רק על 8 וחצי,למרות שמדובר במקום רפואי שאי אפשר לצאת מהמקום חצי שעה פיזית מחשש לחיי אדם. הוא סופר את הזמן של השירותים וללכת מפה לשם בתור הפסקה. לאחרונה הוא גם שם מצלמות והוא טוען שהמצלמה מצלמת במצטבר שיוצאים מעל חצי שעה וחוקי להוריד. למרות ש…
-
- 33 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצות לסרטי אקשן טובים כמו: חטופה, b13, המשלח 1-3 ועוד.... תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
איך אני מגיע מתחנה מרכזית ת"א לבה"ד 7 (צריפין?) הייתי שם כבר פעם אחת אבל הקפיצו אותי, ככה שאין לי מושג לגבי קווי אוטובוס שמגיעים לשם ומשם. אני צריך להגיע בעיקרון לצומת שם, איפה שיש גשר כזה להולכי רגל, שאפשר לעבור לצד השני כשיורדים ליד המין קניון הזה או מה שזה לא יהיה.. איזה קווים מגיעים לשם? וחזרה לתחנה מרכזית אפשר לעשות עם אותם קווים?
-
- 7 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לכזה: http://cgi.ebay.com/VOLCOM-Blue-Hydro-Hoodie-MED-Slim-Fit-Full-Face-Mask-NW-/160508828640?pt=US_CSA_MC_Shirts&hash=item255f125be0
-
- 19 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
היום ראיתי תוכנית בטלוויזיה הראו שם שמי שהמיטה שלו ממקומת ליד המטען של הסלולרי כאשר הוא ישן המטען פולט קרינה בדיוק כמו המכשיר עצמו! אצלי המעטן מעל הראש כבר שנים!!! זה נכון הדבר הזה?..
-
- 16 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מזגנים שיעבדו ויהיו מאוד חסכוניים, כלומר דירוג אנרגטי A ולא פחות. אילו מזגנים בשוק מומלצים?
-
- 18 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מתחתיי ישנה שכונה של דתיים. עזבו את זה שכל כמה ימים הם עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אם מישהו יוכל להסביר לי את פשר ההתנהגות המוזרה אני אשמח) בכל מקרה בחודשים האחרונים הפרזיטים קנו לייזרים וכל לילה הם מסנוורים את הרחוב שלי. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. אנו די חסרי אונים. אם היינו יכולים לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון היינו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה. הבעייה שאנו לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר היינו בחוץ ראינו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם זה כמה משפחות המפעילות טרור דתי. המשט…
-
- 83 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
חבר'ה, היום נסעתי באוטובוס ובמונית שירות אחרי איזה שבוע+- שלא נסעתי. גיליתי להפתעתי שהמחירים עלו ב20-30 אג'. למה? הייתה עלייה של הדלק לאחרונה שמצדיקה העלאה של 30 אג' לנסיעה של איש בודד? יש לציין כי העלייה במחירים התרחשה אגד וקווים (אולי גם בשאר, לא בדקתי) ובמוניות שירות. איך זה שלפני כמה שנים, נסיעה בתוך ראשון עלתה 5 ש"ח, והיום זה כבר 5.80? למה מחירי התחבורה ציבורית תמיד עולים כשהדלק עולה אבל כשהוא יורד קצת, אף אחד לא מוזיל את המחירים אלא מחכה להתייקרות הבאה כדי להעלות עוד? די זה ביזיון. אין לי כסף כבר לתחבורה ציבורית. תכלס, סתם זה טוב בשביל לשחרר קצת עצבים. אבל באמת למה העלייה המתמדת? ולמה העלייה הפעם?
-
- 81 תגובות
- 6.4k צפיות
-