כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
קראתי את זה ולא יכולתי שלא להציג את זה כאן בפניכם. התקשורת הישראלית השמאלנית במערומיה: לינץ' , או שאתה לא בעניינים לינץ' רבותי, לינץ' - זו המילה החמה כעת. אם לא ראית איזה לינץ' לאחרונה, ראה עצמך כמנותק מהעם, לא בעניינים. ואולי זה בכלל סגירת מעגל, הלינץ' ברמאללה והנה ארבע שנים אחרי, שטף של לינצ'ים, מכל הסוגים, בכל התנוחות ובכל הצבעים. ה - "לינץ'", "בנער" הערבי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105629,00.html התקשורת שמאלנית, שמאלנית עד טירוף, את זה כולנו יודעים עוד מימי המוצץ בפה. אבל מי שהיה צריך דוגמא נוספת לקלות בה הטרמינולוגיה מוסבת לצרכי השמאל, קיבל אותה השבוע. "הלינץ' בנער הפלסטיני" , זעקו הכותרות. התמונות בעמודים הראשונים של העיתונים היו מלאי…
-
- 102 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מגזינים מחו"ל (נדירים כאלה, שלא רואים בדר"כ בכל חור בסופר), אני בטוח שקיימת חנות כזאת באיזשהו חור בתל אביב. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
התלכלכו לי משקפי השמש רייבאן, אתם יודעים כתמיי זעה כאלה. התחלתי לנקות את המשקפים, ועכשיו פשוט כל המשקפים מלוכלות ברמה מטורפת. ואני פאקינג לא יודע איך לנקות אותם כבר. ניסיתי גם עם הספריי לניקוי משקפיים של אופטיקנה גם לא עוזר\: :bash: :s07:
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
פרטיהם של מיליוני גולשים שנרשמו לאתר שהבטיח הזדמנות לבגידה בדיסקרטיות מוחלטת נמצאים בידיהם של האקרים, שמאיימים לפרסם אותם אם לא ייענו לדרישות המפתיעות שלהם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לשקר-הזה-אין-רגליים-מאגר-המשתמשים-של-את/
-
- 58 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
-
-
למישהו יש איך זה הולך ? אני מדבר על הצורה שכותבים בבגרות - מודל F. אולי מכתב דוגמה או משהו... תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
בתחבורה כמובן... איך אני מגיע בצורה הכי מהירה שיכולה להיות ? רכבת מה שהבנתי צריך להחליף רכבת ואחר כך מונית או אוטובוס לסלקום .. נשמע לי קצת בלגן יש פתרון יותר קל ומהיר ?
-
- 10 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אוקי הינה חידה שלושה אנשים נידונים למוות אבל אם הם יגלו איזה כובע הם לובשים הם ינצלו אז כך החוקים ה3 רואה את ה2 וה1 ב2 רואה את ה1 והראשון לא רואה אף אחד (רואה זה אומר שרואה את הכובע) בשק שמהם שמו הסוהרים את הכובעים היו 3 לבנים ו2 שחורים אחרי שעה הם הלכו ל3 ושאלו אותו הוא לא ידע הלכו ל2 שאלו אותו הוא לא ידע וה1 ידע שיש לו כובע לבן וכולם שמעו אתה התשובות איך ה1 ידע את סוג הכובע?
-
- 9 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הדבר הזה ממש יכול לעזור לי. נמאס לי כבר לחשב על הדף. אולי אתם יכולים להגיד לי איפה יש את התוכנה הזאת? עוד דבר מוזר במחשבון הסטנדרטי - Casio FX-82TL יש סימנים לאותיות של בסיס 16. אני חפשתי בספר הוראות, אבל החיפוש לא עלה בשום דבר שימושי מדיי. אתם יכולים להגיד לי באיזה מחשבון אני כן יכול למצוא את זה (לא להגזים, אני לא רוצה מחשבונים גרפיים ושאר הדברים היקרים הללו).
-
- 12 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אז למי שראה או לא אספר בקצרה. היום בערב (שני) התפרסם פרק נוסף בתוכנית "יצאת צדיק", והפעם על תקלות מחשב. התקלה ששתלו במחשב מותג חדש (לא ציינו איזה): שמו דיסק און-קי ביציאה האחורית של המחשב' מה שגרם למע' הפעלה ווינדוס 7 לא לעלות ולהציג במקורה הודעת שגיאה. כמה מכם היה מזהה?
-
- 85 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
איזה סכין גילוח יותר טוב ??? או סכין גילוח אחר נמקו בהודעה. Gillette Mach3 Gillette Fusion
-
- 24 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מתחתיי ישנה שכונה של דתיים. עזבו את זה שכל כמה ימים הם עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אם מישהו יוכל להסביר לי את פשר ההתנהגות המוזרה אני אשמח) בכל מקרה בחודשים האחרונים הפרזיטים קנו לייזרים וכל לילה הם מסנוורים את הרחוב שלי. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. אנו די חסרי אונים. אם היינו יכולים לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון היינו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה. הבעייה שאנו לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר היינו בחוץ ראינו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם זה כמה משפחות המפעילות טרור דתי. המשט…
-
- 83 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אהלן נתקלתי בבעיה , לצרכי אסתטיקה בלבד , אני צריך להפוך את השקע , שקע כזה פשוט להפוך את הכיוון של הראשים , כי אני צריך לחבר מפצל והכבל שלו עולה למעלה [ונגד כיוון השקע ] ככה זה מציק בעין.
-
- 23 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
-
אוקי, אז לא היו חדשות הסופ"ש. אוקי, אז לא היה ממש מודרציה בשבת. אוקי, אנחנוו עושים חיים ;D סיפתח קטן לעורר תיאבון ממסיבת הרשת של HW הסופ"ש, בכיכובם של מברית צוות האתר (כולל מודריכם הנאמנים) למעט מתי מעט נפקדים. צחי, let the samples roll ואנחנו מבטחים הרבה יותר (תמונות, טור וכו') בהמשך. enjoy, נ.ב. דן אלכוהוליסט.
-
- 62 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה נכחתי בשלב המיונים הראשון של שחקים ("יום המבחנים הגדול"). לא יודע איך הלך לי, אבל דווקא יצאתי בהרגשה טובה. לפני כמה ימים נודע לי כי במסגרת המבחנים מויינתי למסלול חבצלות, וקיבלתי הזמנה לכנס הסברה על הנושא. אמרתי לעצמי, שאם קיבלתי לחבצלות, אז אני בטח אקבל למסלולים שונים בשחקים (כי הרי חבצלות נחשב לתוכנית מצויינות, מה שאומר שהרף קבלה למיונים לא נמוך בכלל). פתחתי תאתר וראיתי "הועברת להמשך מיונים בשחקים". אחלה. איזה מסלול בדיוק?? התקשרתי לאיתור קדם צבאי של מודיעין ושאלתי "מה עם המיונים שלי לשחקים?" וקיבלתי את התשובה המפתיעה - "אתה לא ממויין לשחקים". מישהו אי פעם נתקל בממויין לחבצלות שלא מויין לאף מסלול בשחקים? האם יש לי סיכוי להגיע למסלול כלשהו בשחקים, אם אני חות…
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! שמי הוא אדי, אני חייל בן 21 וגר בחצור הגלילית. אני מעוניין לקנות 8800 ULTRA מחול, מ-EBAY. לפי מה שעד עכשיו הבנתי - המחיר של הכרטיס מסך + ההובלה לארץ זה לא המחיר הסופי שאני יצטרך לשלם. יש גם סוג של מס שאני יצטרך לשלם בשביל לקבל את המוצר. מישהו יוכל לפרט בבקשה מה הוא תהליך היבוא ומה בערך המחירים שאני ישלם לאחר שקניתי את הכרטיס מסך? האם זה בכלל שווה? בתודה רבה, אדי =]
-
- 16 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הייתה כתבה בחדשות בערוץ הראשון או השני (ביום שבו בוצעה החשכה בתל אביב כהזדהות עם איכות הסביבה ) שבה צוין שעלות הדלקה של מחשב במשך שעה עולה 0.8 ¤ . אני לא יודע מה איתכם ,אבל אותי זה ממש הפתיע (בהנחה כמובן שלא מדובר בטעות ). שימו לב שמחיר החשמל עלה לאחרונה בצורה קיצונית , כך שהכדאיות הכלכלית של חלק גדול מההורדות הכבדות והארוכות שמחייבת השארת המחשב דולק רצוף לאורך ימים ולפעמים של שבועות, מוטלת בספק. (כמובן שמדובר בהפעלה רצופה ולא במצב של standby ) אם אני אמצא את הלינק לכתבה ,אני אצרף אותו כאן בהמשך.
-
- 54 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום שירתתי בשנים שבין 2007-2010 בתותחנים כקרבי, כל השירות חוץ מאיזה 5-6 חודשים של גימלים בכל מקרה לא נכנס לסיפור אני רק מעוניין לדעת אם אני יכול למשוך את הכסף מהפיקדון הצבאי למרות שיש לי חוב בחשבון בנק של בערך 20 אלף כבר הגעתי להסדר עם הבנק על תשלומים מהלוואה שלקחתי לסגור את החוב אבל אני לא רוה שיקחו לי את הכסף על כך שאני ריך לסגור את המינוס. אני פשוט רוצה למשוך את כל הכסף במזומן אלי, ושום אגורה לא לבנק. הסתכלתי בחוקים, באתר של משרד הבטחון, בטופס שאתה ממלא שאתה מושך את הכסף וכל מיני אתרי חיילים ולא ראיתי שציינו משהו על כך. מישהו יכול לסגור לי את הפינה? חשוב לי בנוסף הבנתי שיש רק שני בנקים בארץ שמתעסקים בזה ואני באחד מהם, השאלה אולי כדאי פשוט ללכת לבנק השני ואז להיות עוד …
-
- 30 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-