כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה, היום נסעתי באוטובוס ובמונית שירות אחרי איזה שבוע+- שלא נסעתי. גיליתי להפתעתי שהמחירים עלו ב20-30 אג'. למה? הייתה עלייה של הדלק לאחרונה שמצדיקה העלאה של 30 אג' לנסיעה של איש בודד? יש לציין כי העלייה במחירים התרחשה אגד וקווים (אולי גם בשאר, לא בדקתי) ובמוניות שירות. איך זה שלפני כמה שנים, נסיעה בתוך ראשון עלתה 5 ש"ח, והיום זה כבר 5.80? למה מחירי התחבורה ציבורית תמיד עולים כשהדלק עולה אבל כשהוא יורד קצת, אף אחד לא מוזיל את המחירים אלא מחכה להתייקרות הבאה כדי להעלות עוד? די זה ביזיון. אין לי כסף כבר לתחבורה ציבורית. תכלס, סתם זה טוב בשביל לשחרר קצת עצבים. אבל באמת למה העלייה המתמדת? ולמה העלייה הפעם?
-
- 81 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
הרבה זמן לא נפתח פה פורום של כמה כוסיות, אז החלטתי להיות הראשון שיעשה את זה...!! אז אני מצרף תיקייה מלאה בתמונות של בר רפאלי המדהימה...!! http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar ועוד תיקייה עם תמונות של אורית פוקס ורותם סלע... http://rapidshare.com/files/20037137/israli.rar תהנו....!!!
-
- 11 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
אנינ מחפש כבר ברשת כמה זמן, לצערי, לא הצלחתי לברר לכמה זמן בדיקת הראיה בתופס ירוק תקפה. ביצאתי בדיקת עניים לתופס ירוק ב1.9.08 אולם לא ניגשתי לתאוריה עדיין, חבל לי לסוע לעשות תופס ירוק חדש, כך שאני רוצה לברר שאכן הבדיקה תקפה. אם מישהו יכול להגיד בוודאות קרי סימוכין ממשרד התחבורה או משהו בסגנון אני אשמח תודה מראש DXM
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
האם יש פתרון (בתשלום) לגיבוי כ 300 ג'יגה בענן? מדובר בהסרטות בייתיות של וידאו HD. מבחינת רוחב הפס, מדובר בחבילת ה 100 מגה (ביט כמובן), כאשר ה Upload הוא בערך 2. בהנחה ואין לי בעיה להמתין ימים רבים לסיום ההעלאה (הראשונית, לאחר מכן ההעלאה תהיה ב Delta), האם יש פתרון/שירות בדומה ל Google Drive/Sky Drive/Drop Box/Flicker וכו', שמאפשר העלאת קבצים בנפחים של מאות ג'יגות?
-
- 42 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
קראתי את זה ולא יכולתי שלא להציג את זה כאן בפניכם. התקשורת הישראלית השמאלנית במערומיה: לינץ' , או שאתה לא בעניינים לינץ' רבותי, לינץ' - זו המילה החמה כעת. אם לא ראית איזה לינץ' לאחרונה, ראה עצמך כמנותק מהעם, לא בעניינים. ואולי זה בכלל סגירת מעגל, הלינץ' ברמאללה והנה ארבע שנים אחרי, שטף של לינצ'ים, מכל הסוגים, בכל התנוחות ובכל הצבעים. ה - "לינץ'", "בנער" הערבי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105629,00.html התקשורת שמאלנית, שמאלנית עד טירוף, את זה כולנו יודעים עוד מימי המוצץ בפה. אבל מי שהיה צריך דוגמא נוספת לקלות בה הטרמינולוגיה מוסבת לצרכי השמאל, קיבל אותה השבוע. "הלינץ' בנער הפלסטיני" , זעקו הכותרות. התמונות בעמודים הראשונים של העיתונים היו מלאי…
-
- 102 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
הגרוע מכל קרה ודווקא ביום של הנסיעה המשפחתית לתל-אביב נוצר חור בפגוש האחורי 3-5 ס''מ וגם הצבע התקלף מדובר בטויוטה קורולה 2005 חוץ מזה אין נזקים חייב עצה מהירה איך לתקן את זה בנתיים הסתרתי את זה עם מדבקה של טסט אני פשוט מחכה למועד טוב לספר אני גר באזור נהריה ואין לי הרבה כסף למישהו יש מושג איפה אפשר לתקן את זה בלי לפרק את הפגוש או להחליף אותו ? הרכב בצבע כסף אם זה קשור
-
- 28 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
-
פרטיהם של מיליוני גולשים שנרשמו לאתר שהבטיח הזדמנות לבגידה בדיסקרטיות מוחלטת נמצאים בידיהם של האקרים, שמאיימים לפרסם אותם אם לא ייענו לדרישות המפתיעות שלהם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לשקר-הזה-אין-רגליים-מאגר-המשתמשים-של-את/
-
- 58 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
אני צריך את עזרתכם חברים, לי ולחברתי יהיו עוד שבוע 5 חודש. עד היום קניתי לה בשמים ותכשיטים אבל אני רוצה לעשות משו רומנטי ולא סתם לקנות לה חפץ, חשבתי על להכין איתה בבוקר איזה מאכל(כמו רבילוי לדוגמא) כי שנינו מעריכים אוכל טוב, ואז לקחת אותה לרכיבת סוסים\השטת סירה\הטסת מטוס. אני בן 17 כרגע, מה האפשרויות שלי? מה מן הפעיליות שהזכרתי באמת מותר לי לעשות? ומה סביבות המחרים? אשמח לעזרה ורעיונות ממכם.
-
- 12 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
-
שלום, לפני כחודש הלכתי לצו גיוס ראשון, לאחר שבוע שלחו לי מכתב כי היו לי כמה בעיות רפואיות ובעקבות זה זימנו אותי לבדיקות ואח"כ אמרו לי שרק אחרי שבועיים אפשר לדעת את הפרופיל, אז איך אני בודק, אם יש איזה שהו אתר שאפשר לבדוק אז תביאו לי קישור בבקשה....
-
- 17 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם זה?? הרסתי בה כל חלק אפשרי נראה לי אבל היא עדיין איתנה... :jump: בחיית ראבק! תראו מה מצאתי ביו טיוב מאיפה אני אומר להשיג תחרא הזה? כולה להחליף בוכנה
-
- 5 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
הכוונה אם זה פלס"ר או גדוד רגיל... תודה
-
- 27 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם, לאחר חיפוש ברשת ומציאת תכנים לא אחידים אשמח אם יעלה ויבוא אדם היודע על מה הוא מדבר ויסביר לפחות מבחינת תכני חינוך,מה צריך לדעת כדי להיות מוכן לקורס קצינים. אם תוכלו לפרט על מה נבחנים ואולי אפילו לזרוק איזה מסמך טוב המרכז את החומר אני אהיה אסיר תודה לעד,ומעבר לו~
-
- 9 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
לי אישית יש כבר רשימות ;D אני מקווה רק שבאמת יהיו דברים שווים השנה כעיקרון אני מתכנן לצייד את הPS3 בכל מה שיהיה במבצע, אם זה שלטי MOVE או שלטים רגילים, אבל שמעתי מחבר שעובד בבאג שכנראה לא יהיה מבצעים על מוצרי ישפאר אז נסתפק באוזניות, רמקולים, הארדיסיקים :-X
-
- 45 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני לא מבין את המרוקאים (והאמת את כל עדות המזרח) זה לא שיש לי משהו נגדם, ובלי קשר לצורת התנהגות שלהם, הדיבור, המוזיקה וכל השאר הכי הורג אותי זה האוכל למה כל מרוקאי שתשאל יספר לך על נפלאות החריימה והקציצות המרוקאיות של אמא שלו וכל פעם שהוא יזכר באשכנזים, הוא יזכר בגפילטע פיש (שתכלס זה טעים, תלוי איך מכינים את זה) ויגיד שבגלל זה האוכל של המזרחים יותר טוב מאוכל אשכנזי מה שאני לא מבין זה איך בכלל בן אדם מעלה על דעתו להשוות בין שיפודים, קציצות מרוקאיות וחריימה לכל המטבח הצרפתי, האיטלקי וההונגרי גם יחד..
-
- 105 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אז למי שראה או לא אספר בקצרה. היום בערב (שני) התפרסם פרק נוסף בתוכנית "יצאת צדיק", והפעם על תקלות מחשב. התקלה ששתלו במחשב מותג חדש (לא ציינו איזה): שמו דיסק און-קי ביציאה האחורית של המחשב' מה שגרם למע' הפעלה ווינדוס 7 לא לעלות ולהציג במקורה הודעת שגיאה. כמה מכם היה מזהה?
-
- 85 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני מחפש מקור הורדה לשירים ללא זכויות יוצרים, זאת אומרת שאפשר להשתמש בהם בצורה חוקית לכל מטרה שהיא. חיפשתי בגוגל כל מיני דברים, לא הצלחתי למצוא שום דבר. מישהו מכיר משהו כזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-