משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
כמו בקאונטר סטרייק... פילטר שבעזרתו אני יכול לראות רק סרברים שלא עוברים מס' מסויים של פינגים... בדקתי בפילטרים שם ולא מצאתי דבר כזה...
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אחים שלי , מישהו יודע על בעייה של SIMS 2 ב - VISTA למרות התקנת הפטאצ' של MAXIS
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני יודע שאני קצת בדיליי אבל אני מאוד אוהב את המשחק הזה אז שוב חזרתי לשחק בו.... התקנתי אותו והפעלתי ....הכל עולה אבל הוא זז לבד.....מזה?? אני לא מצליח לשלוט בו לפעמים אני מצליח לכמה שניות ואז הוא עושה מה שבא לו... עכשיו.... מה זה יכול להיות?? דריוורים אולי?? משהו ?? אין לי מושג חייב את עזרת המומחים... תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי PUNKBUSTER והוספתי את F.E.A.R (לא היה -F.E.A.R Combat) ואיך שאני לוחץ על שרת קופצת לי הודעה שאני לא יכול להצטרף כי זה דורש PUNKBUSTER. אגב יש לי גם את ה-pbsvc והוא לא מצא שום ארורים ב-PUNKBUSTER. תודה.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום. כשניסיתי להתקין את המשחק ריימן M ברגע שאני מכניס את הדיסק האנטיוירוס קופץ ואומר שיש וירוס ולא נותן לי להתקין את המשחק. המשחק הוא דיסק מקורי. אנטי וירוס avg ווינדוס xp sp2. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אני התקנתי את המשחק,יש קישור בשולחן עבודה שאני לוחץ עליו עולה תוכנה עפ פרסום של המשחק איפה אני אמור ללחוץ כדי להתחיל לשחק??????? תודה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
במשחק nba 07 הגדרתי את ההגדרות של הגרפיקה במשחק, לרזולוציה של 1024 על 768, וגם הגדרתי שהכל יהיה על הכי גבוהה והרזולוציה לא משתנה לי ל - 1024 על 768. הרזולוציה שנכנסתי למשחק בפעם הראשונה הייתה על 800 על 600, ועכשיו שיניתי לרזולוציה של 1024 על 768, ועדיין אחרי סגירת המשחק והפעלתו שוב הרזולוציה היא 800 על 600. מה צריך לעשות כדי לשמור את השינויים?
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק בהתחלה רואים מסך עם שם של החברה הייצרת ואחרי זה המשחק נתקע ורואים מסך שחור? מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
סיכום נוסף של מעללי 2023 מגיע אלינו מהפלטפורמה שמרכזת את דעותיהם של המקצוענים מכל רחבי המרשתתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום אני תקוע במשחק הארי פוטר ועוף החול בקטע שבו הפרופסור מסתכל לי במחשבות ואני לא יודע מה צריך לעשות שם.. אם מישהו יודע תודה?
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
מה קורה חברים? רוצה לשתף אתכם בפרויקט שאני עובד עליו כבר שנתיים וחצי! אז לאחר המון זמן של עבודה, החלטתי סוף סוף לפרסם את הקישור לפרויקט שעבדתי עליו כל כך הרבה זמן. קצת פרטים על השרת: מדובר במשחק תפקידים סוחף ומאתגר שמאגד בתוכו את כל מה שאתם רק יכולים לדמיין. בין אם זה דמויות עם יכולות מטורפות, לשחק אונליין עם חברים, להילחם, להתאמן, לעשות משימות, ועוד המון דברים!! המשחק חינמי לחלוטין ומאפשר לכל אחד לקבל הזדמנות להיות השחקן הטוב ביותר! אז למה אתם מחכים? הצטרפו לחוויה!! LEGION MU Season 12.2 EXP: 900 שרת בינוני/קל מערכות חדשות Bonus Event עודכן!! מה זה אומר? שכל שעתי…
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
הורדתי את ששת החלקים של PROPER-FLT ואחרי שסימתי להוציא את כל הקבצים מהRAR אז כל הקבצים שיצאו הם ככה: איך מתקינים את המשחק הזה?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
-
שירות ה-Xbox Game Pass הפופולרי של החברה יעלה מעתה יותר בכל חודש גם עבור צרכנים ישראלים - וכנראה שגם המחירים המקומיים עבור קונסולת ה-Xbox Series X הבכירה בדרך למעלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
-
יצרנית החומרה MSI מכריזה על קונסולת גיימינג ניידת משלה - הכירו את ה-Claw, קונסולת הגיימינג הראשונה אשר מבוססת על דור המעבדים הטרי של אינטללכתבה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
- 1 follower
-
-
רבים קיוו כי האחות המוזלת והחלשה של מערכת ה-Series X תיעלם בהדרגה מהמפה ותאפשר מיצוי טוב יותר של יכולות הדור החדש - אבל בפועל אנחנו מקבלים הכרזה על גרסה בגוון שחור עם נפח אחסון פנימי כפול שמבהירה כי האסטרטגיה הדואלית ממשיכה קדימהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
- 1 follower
-
-
-
עולם קונסולות המשחק הניידות ממשיך ללהוט כשיצרנית החומרה MSI נותנת טיזרים ראשונים לקונסולה שלה אשר תתחרה ב-ASUS, Lenovo ו-Valveלכתבה
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
- 1 follower
-
-
2 Switch Nintendo יושק רשמית בישראל ובעולם ביום רביעי, ה5- ביוני .2025 עם דרכים חדשות לשחק ולחבר בין שחקנים, הקונסולה החדשה מביאה איתה חידושים מרגשים – בקרי-Joy 2 Con מחודשים, אשר כל אחד מהם יכול לשמש כעכבר במשחקים תואמים ומתחבר לקונסולה בעזרת מחברים מגנטייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות