משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
היי , אל תשאלו למה , פשוט בא לי לשחק במשחק הזה שוב אחרי שנתיים+ אממ , יש לי בעיה , חיפשתי קצת בגוגל , ומצאתי שלהרבה אנשים יש אותה , אני זוכר שגם פעם היה לי אותה והיה לזה פתרון כלשהו רק שאני לא מצליח להזכר בפתרון. בכל מקרה , אחרי כמה דקות של משחק Skirmish single player מתחילות להיות תקיעות קטנות כאלה כל 4-5 שניות כמו לאגים לחצי שניה , כל כמה שניות , ממש ממש מציק ואי אפשר לשחק ככה. מבחינת המחשב אין שום בעיה amd3500 64bit \ 1gb ddr \ X850 xt 512 מישהו זוכר את הבעיה הזאת ואת הדרך לתקן אותה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מאז העידכון של 4 ג'יגה יש לי בעיה לפעמים בין משחק למשחק, פעם יותר פעם פחות. במעבר מפות הוא נתקע על LOADIN כל המסך שחור ואני שומע גם שכל המחשב מפסיק את המאמץ כאילו יצאתי מהמשחק. אבל בפועל הוא לא אומר שנתקעתי או משהו כזה לפי TM. ברגע שאני לוחץ לסגור את החלון של המשחק אז פתאום מופיע עוד למעלה את ה- SAVING ויוצא. למישהו עוד קורה דבר כזה ויודע לפתור? GTX470 עם דרייברים בטא החדשים.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אם זה לא הפורום המתאים אודה אם תעבירו את ההודעה לפורום שאוכל לקבל עזרה בו, יש לי בעיה במחשב חדש שאני לא ממש יודע איך לדבג אותה, אשמח לכל רעיון מצידכם ... מחשב חדש עם מעבד E6750 2 גיגה זכרון וכרטיס מסך Sapphire 3650 512MB הוינדוס מותקן חדש עם כל העידכונים עד השבועות האחרונים. משחקים כגון SIM2 , SIM CITY ומשהו אחר בסגנון נסגרים בפתאומיות ללא הודעת שגיעה לאחר כשעה במשחק. לא מצאתי שום בעיה בכל מצב אחר במחשב. לא מצאתי הודעה רלוונטית ב EVENT VIEWER ואין לי מושג איך לבדוק תאימות המשחקים ברמת הגדרות. התחממות המעבד ? - לא יודע ... שעה נשמע לי זמן ארוך לבעיה הזו ועכשיו עדיין לא ממש חם, מחשב שקורס מחום גם אמור לעשות ריסט וכאן זה לא המקרה. התחממות כרטיס מסך ? - לא יודע אי…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם קיימים אנשים שהתקינו את המשחק וניתקלו בשגיאה כלשהיא?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מחדש את FSX, ובהפעלת המשחק נתקלתי בתקלה: "The MSXML4 SP2 component is not installed. Please reinstall Flight Simulator to restore or repair this missing component". לאחר חיפושים רבים באינטרנט ונסיונות מרובים, לא מצאתי פתרון שפעל. יש הצעות לפתרונות? תודה מראש לא חשוב הבעיה נפתרה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן חברים קניתי לפני חודשיים באיביי את פאר קריי 5, בגירסא עם 5 dvd התקנתי את המשחק אבל כשאני מנסה להפעיל אותו עולה רק מסך הפתיחה אבל המשחק לא מתחיל לעבוד יש לי כרטיס מסך חזק geforce 1060, מעודכן עם כל הדרייברים החדשים אשמח לעזרה אם מישהו יכול
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי אנשים, אני לוחץ על משחק מסויים כדי שהמחשב יתחיל להתקין ובאמצע הוא רושם שהשרת ש סטים לא יכול לעשות את זה עכשיו ואני צריך לנסות בעוד כמה דקות, גם אחרי כמה דקות יש את אותה בעיה. הנה: מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המשחק BATTLE FIELD 2. אבל לפני שאבזבז 210 ש"ח מהכסף שלי, הורדתי את הדמו כדי לראות אם המשחק באמת שווה כמו שכולם טוענים, רק הבעיה היא שאני אפילו לא מצליח לשחק בדמו! אז קודם כל המפרט שלי: AMD AXP 2500 ABIT NF7 512MB KINGTONE RADEON 9200 128MB WD 80GB 7200RPM JB XP PRO התקנתי את הדמו וההתקנה הסתיימה בהצלחה. אחרי זה נכנסתי למשחק הדמו, הופיע לי הלוגו של EA-GAMES וכמה הודעות שלהם, ואז מסך שחור שבו אני יכול לראות רק את הסימן של העכבר ואני יכול להזיז אותו גם, ובנוסף אני יכול לשמוע את המוזיקה של המשחק ברקע. אחרי כמה דקות ווינדאוס חוזר לבד לשולחן העבודה שלי ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: בפעם הראשונה שזה קרה עבדתי עם דרייברים של OMEGA לכרטיס מסך, אבל א…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים משום מה שאני מפעיל את Max Payne 3 הוא מתחיל לטעון את המשחק ואז הוא נתקע במסך שחור עם Initializing מישהו מכיר את התופעה ?! איזה באסה זה סוף סוף שאני קונה משחק יש לי שגיאה, אם הייתי מוריד פרוץ היה יותר קל... תודה מראש לעוזרים, לא מצאתי פתרון על זה על כה בגוגל.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית התחברות ב Counter-Strike Source מישהו יכול לעזור לי תודה http://www.2send.us/picture.php?file=48661e9782.bmp
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי את המשחק ושיחקתי ב CLASSIC MODE בסבבה עם המקשים הרגילים(חיצים וS,D,A וכו') פתאום היום אני מנסה שוב לשחק ובתפריטים כל המקשים עובדים סבבה אבל שמתחילים לשחק שום מקש לא מגיב למרות שהמשחק לא נתקע. "איפסתי" אפילו את הגדרות הCONTROLLER וגם לא עזר בבקשה עזרה!!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ArmA Armed Assault וכשאני רוצה להיכנס למשחק אני מקבל את ההודעת שגיאה שלח/אל תשלח. מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המשחק כל הזמן בועט אותי לווינדוס ואין לי מושג למה. מישהו יכול לפרש את ה-error הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם עוד מישהו נתקל בתקלה שאי אפשר להוריד עדכון data pack ל PRO 13 בסוני ? אני די בטוח שהתקלה נובעת מהשרתים של PES כי ניסיתי ממש הכול! החלפתי ראוטר בבית. הפנתי DMZ לסוני פלייסטיישן. החזרתי את הסוני להגדרות דיפולט כדי לשלול תקלה בסוני. הסוני גולש באינטרנט בלי בעיה אבל עדין לא מצליח להוריד את העדכון מקבל שגיאה comunication error
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי פאץ' שמעדכן את המשחק מגרסא 1.1.1 ל-1.2.3. כשאני מנסה לפתוח את הפאץ', קופצת לי ההודעה הזו: הסרתי את המשחק והתקנתי שוב ועדיין הוא מקפיץ לי את ההודעה הזו. מה אני צריך לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לפני כשנתיים כשהתחברתי בפעם הראשונה לאפיק גיימס הם ביקשו ממני לשלוח מייל נוסף כגיבוי. פתחתי חשבון מייל במיוחד למטרה הזאת. אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי באתר ניסיתי להיכנס היום וקיבלתי הודעה שהם שולחים לי מייל לחשבון המייל החדש הזה מטעמי אבטחה. נכנסתי לכתובת המייל שחשבתי שהיא הכתובת ששלחתי בזמנו לאתר אבל התברר לי שלא קיבלתי לשם שום מייל מהחברה! אני תקוע ולא יכול להיכנס לחשבון שלי, ומה שהכי מעצבן שהתמיכה שלהם על הפנים. לא מגיבים להודעות שני שולח להם. מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול קריאטיב ויש לי בעייה מוזרה אני שומע את כול האפקטים של המישחק אבל לא שומע דיאלוגים של הדמויות הגדרות המישחק או הגדרות בכרטיס תודה לכול העונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני שבועיים מעבד i3 2330 כרטיס מסך 6970 2 ג'יגה וזיכרון 8 ג'יגה בהתחלה הפעלתי דיאבלו הכל עבד לי חלק ואז פיתאום הכל ניתקע שום דבר לא זז אני יורה וזה לא יורד והכל כאילו הויצאו אותי מהשרת.... מה אפשר לעשות? וגם עכשיו זה עושה לאחר שפירמטתי את המחשב
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אבל אני לא מבין למה כל כך קשה להרוג שם , זה נדמה כאילו אני מת תוך רגע ולהרוג אחרים אני צריך לרוקן מחסנית. אפשר לדעת מה הסוד שלכם? אפשר טיפים? כל כך קשה לעלות שם בדרגות... אני סה"כ דרגה 2 ועם הנשקים והתוספות הבסיסיים.
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
פה תכלו לפרסם כל מיני תמונות שלכם ממשחקים חדשים שאתם משחקים!
-
לכל החובבים שחיכו הרבה זמן למשחק חדש בסידרה. סוג של ספין אופ , נראה מעניין ואפילו לא יקר בהזמנה מוקדמת. https://store.steampowered.com/app/882100/XCOM_Chimera_Squad/
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
אפילו משחק האמריקיים עושים על עצמם והם משווקים אותו בחינם http://www.americasarmy.com/ אולי נלמד משהו מהם...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל המנהלים פה הם בני זונות וכלבים כל הזמן אתם מעיפים אנשים יא חרות
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-