משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
הגעתי לשלב השני ששוטרים פורצים לבית וזורקים רימוני עשן..אני מגיע לדלת שהיא אומרת לי שאני צריך מפתח אבל אין לי מושג איפה המפתח נמצא...יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני בקטע שאני צריך לשבור את העצים כדי שתהיה לי גישה למדרגות. ב"מדריך" הזה http://www.hlfallout.net/articles.php/redletterday_41/2/ אמרו שצריך לשבור את התיבה ולא הבנתי איך? ניסיתי עם "הרפסודה" של העצים לשבור את התיבה וגם את העצים שחוסמים את המדרגות ולא הצלחתי. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אז ככה, נתקעתי באיזו מסעדה מעצבנת הרגתי שם את כולם וביצעתי את כל המשימות אבל הרדאר הירוק נשאר, וחיסלתי את הטנק הכל!!!!אני עומד ממש איפה שהרדאר מצביע לי ואין שם שום דבר שאני יכול לעשות....תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי, ניטרלתי את כל הפצצות בתחנת כח, ועכשיו אני צריך לחזור לספינה שלי, אבל הבעיה שכאשר אני מגיע לדלת שנכנסתי ממנה, היא נעולה ותקועה. אני לא מצליח למצוא שום דרך אחרת להגיע לשם, סרקתי את כל החדר עם ה-Sense ועדיין לא מצאתי כלום... מישהו הצליח לעבור את זה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היגעתי לשלב של הבנק חיסלתי את כל השומרים ואנני לא יודע לאן הולכים
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://img470.imageshack.us/img470/3199/smy2.jpg הפעלתי את כל 4 המפסקים של החשמל חיברתי את הטסלות הגדולות לקטנות[את כל הארבע] וחישמלתי לו תצורה איזה 10 פעמים ככה והוא כל פעם מחדש לעצמו את מד החיים שלו. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום אנשים. למי ששיחק במשחק הזה - מה עושים שמגיעים למערה של גובלני המים? יש מסביב לכניסה שלה ערפל ירוק רעיל שלא נעלם ולא מאפשר כניסה.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בזמן האחרון המון חברות שעשו משחקים למחשבים עוברות לקונסולות ,כנראה משיקולים כספיים. והמחשב נשאר לו בלי משחקים (פה ושם משחק טוב,אבל הרוב חרא) זהו, נגמר עידן המחשב? עוברים כולם לקונסולות? מעכשיו ניגלוש,נתכתב -הכל בקונסולות? פשוט מבאס שאין כלום למחשב. אני שוקל ברצינות לקנות קונסולה למרות שאני נאמן למחשב. מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
זאת תקופת יובש למשחקי מחשב..אני מת משעמום בבית...רציתי לדעת אם בכל מקרה יצא איזה משחק שיצא בזמן האחרון ששווה לשחק בו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק במשחק קרוב לשבוע וביומיים האחרונים התחילו תקיעות במשחק, בהתחלה חשבתי שזה בעיה אצלי מהספק או חום, בדקתי וזה לא זה :-\ התקיעה מאוד מוזרה, בהתחלה יש קיפאון של התמונה אבל הצליל נישאר רגיל אחרי זה כאילו המכונית עומדת ויש רק צליל של המנוע, אז יש הודעה שהמשחק נתקע אני לוחץ לא על DONT SEND ואז מסך שחור למישהו יש את הבעיה הזאתי?יש לכם רעיון למה זה קורה? עוד בעיה מוזרה זה שב FEAR אני משנה את ההגדרות ולא משנה אם זה MID או MAX ה FSP תמיד מעל 50 אבל בכל זאת התמונה "קופצת", למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי חברה. אני במשימה הראשונה (כן כן) בKingdom שאתה צריך להביא 500 תושבים לעיר. בניתי 4 בתים והכל היה בסדר, 70 אנשים. הבעיה מתחילה שאני בונה בתים אחרים חוץ מארבעת הבתים האלה- זה נשאר על low desirability בכולם!אפילו שאני בונה לידם מקום עבודה + באר+ מעצב את המקום קצת.בכל זאת-כלום! אפילו ניסיתי לבנות בית ממש קרוב לארבעת הבתים האלה (שמתפקדים מצוין) ועדיין אף אחד לא רוצה לבוא :-\ גם שאני מנסה לבנות בתים זה כותב לי שהdesirability של האזור היא יותר מדי נמוכה למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? גם לפעמים יש תקיעות במשחק, תקיעות לא מובנות שרק אחרי כמה שניות הוא חוזר להיות בסדר. לעוד מישהו זה קורה? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ התקנתי את המשחק ויש מלא מלא תקיעות.. עשיתי חיפוש קטן וראיתי שיש למלא אנשים את הבעיה הזאת למישהו יש פתרון? אגב המחשב שלי מספיק חזק
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
תקוע לי המשחק בשלב 15 בלבד אפילו כשמריץ על הגדרות נמוכות עם 4600 נ.ב בשאר השלבים זה עולה יופי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני משחק ב BF3 לא משנה על כמה אני משחק אחריי כמה זמן שאני משחק (אמצע משחק ) יש לי תקיעות . אני אפילו הולך למנהל משימות ומגדיר עדיפות לגבוה מפרט: I7-2600 GTX 660 TI 4RAM WINDOWS 7 64 BITS לוח אם : H67A-USB3-B3
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מפרט: מעבד: 3000+ AMD כרטיס מסך: 7800GT זיכרון: 1GB סינגל צ'נל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני קניתי מאיביי את המשחק והורדתי אותו דרך סטים עם קוד שהמוכר נתן לי אחרי שאני משחק אני מרגיש תקיעות במשחק ולא נוח לשחק ככה יש לי משחקים כבדים שאין בהם תקיעות למשל: Call of Duty Advanced Warfare אבל בפרו יש לי ניסיתי כמעט הכל ממה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הי, עדכנתי את המשחק היום לupdate הגדול והמשחק נהיה ממש מוזר! ההגדרות זהות אבל פתאום נהיו לי מלא תקיעות של הגרפיקה של המשחק (שאני מזיז עכבר ורץ בעיקר ובכלל רכבים שאני רואה או אנשים נראים בתקיעות). אני על DX11 ביטלתי את הMANTLE כי זה היה עליו אחרי העדכון עוד מישהו נתקל בזה? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש מושג מה הבעיה עשיתי את העדכון האחרון למשחק ואז הוא בכלל לא נתן לי להכנס למשחק... למישהו יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 14:47:30 מקפיץ משהו מכיר בבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד סלרון 2.4 גיגהרץ לוח אם אסוס P4-S533-X 512 די.די.אר 333 מגהרץ הרדיסק 7200 אר.פי.אם - 8 מגה באפר כרטיס מסך ג'יפורס4 אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'אינטק טמפרטורת מעבד מתחילה ב45 אחרי כמה דקות משחק עולה ל 54-56 כרטיס מסך מתחמם אבל בצורה נורמלית לפי דעתי, הרכבתי עליו מאורר קטן (מה שלא בא עם המוצר עצמו) אני משחק נגיד בוויס סיטי או מידלנייט קלאב2 אחרי כמה דקות משחק, המשחק צולע אבל ממש צולע יש לו קטעים כאלה שאני רואה את האוטו נוסע 4 שניות לאט, לשניה אחת "משתחרר" כזה והוא נוסע טיפה יותר מהר ושוב 4 שניות נוסע לאט יחסית, שניה משתחרר ונוסע יותר מהר, וחוזר וחוזר וחוזר... מה עושים ? יש לי יחסית מחשב סביר אני לא רואה סיבה שהמשחק לא יעבוד כמו שצריך
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ממה יכולה להיות הבעיה המשחק רץ חלק אין קירוטע אחד אבל לפעמים הוא פשוט קופא אי אפשר לצאת למנהל המשימות ולעשות סיים משימה או סיים תהליך המוזיקה ממשיכה אבל חייבים לעשות ריסט צריך לבטל או להפעיל את ה- MIPMAP וה-frame limiter ?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לאחרונה החלו בעיות מוזרות במשחק השחקן נראה כאילו הוא רץ במקום למשך שנייה~, הFPS לא משתנה באותו רגע (נשאר באיזור ה70~) או למשל בזמן שאני קופץ, זה קורה כל 10 שניות לסירוגין. ניסיתי repair install למשחק, סרברים עם מ1 עד ל100 פינג... האינטרנט מהיר מאוד, 10 מגה Upload. דרייברים /ישנים חדשים יותר. http://www.upf.co.il/file/8032996.html http://www.speedtest.net/result/1680758056.png מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט דיי חזק, (ראה המפרט שלי) והורדתי היום ספלינטר סייל דמו. משום מה, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה, מידי פעם יש תקיעות מוזרות (Zה נראה לי כמו תקיעה של טעינה יותר מאשר זה נראה לי שזה תקיעה של חומרה..) למישהו יש רעיון מה זה, ולמה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אררררר זאת הבעיה הכי מעצבנת עוד מאז שהיה פנטיום 133.... תקיעות כאלה מעצבנות לפעמים שזזים,פעם הראשונה שיורים , או פוגעים במישהו... מסוק מתפוצץ וכו'.... נכון שהדרישות של המשחק גבוהות מאוד,אבל חברים ואנשים אומרים שאצלהם זה פועל ללא תקיעות על ה-details הכי גבוהים. לשנינו אותו זיכרון 512ddr 333. וכרטיס מסך שלי 9700 פרו ואצלו 9500 פרו. אני רושם על הזיכרון משום שאני זוכר במחשבים קודמים שלי זאת הייתה הבעיה של התקיעות.. האם זאת בעיה של זיכרון???? כי הזמנתי עוד 256... ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא פריזים שלמים שדורשים ריסט. שיחקתי קרייסיס ופתאום היה כזה תקיעה של שנייה והמשחק חזר לעבוד רגיל, לאחר 20 דקות זה קרה שוב. לפתע המשחק והסאונד נתקעים אבל זה לשנייה האם זו בעיית חומרה או תוכנה? כי בדיוק פירמטתי את המחשב... מפרט משחב בצד.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-