עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by blabla2002,

אם אחר אז איזה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by 1_Nike_1,

את כל הנ&quotל הצגתי כרבים, הרי ישנם המון סוגים של רובי-ציד. המון סוגים של אקדחים, המון סוגים של נשקי-צלפים. וכדו'..

• 44 תגובות
    • 7.6k צפיות
  3. לעיתים קרובות אני פותח סרבר של הדמו של MOH ואצלי תמיד אסור בזוקות. ותמיד יש את העלוקה הקרצייתי שחייב לפוצץ לכוווולם את המשחק :AR15:. השאלה היא - איך אפשר להעיף מישהו כזה מהסרבר שלי אם אני משחק במולטיפלייר דמו של מדאל ?!? תשובות במהרה יתקבלו בברכה תודה

4. בקיצור, אני בשלב בו צריך להרוס את המצודה של Fanja בצפון כדי להכניע אותו. הבעיה שיש לי הגבלה של 20 אנשים וגם אחרי שהפכתי את כולם לDragon Warriors אני לא מצליח להביס אותו. איך שאני נכנס לשטח שלו באה חמולה ענקית של חיילים (נראה לי משהו פי שניים מהחיילים שיש לי) ומחסלים לי את כולם. חרשתי כבר את כל המפה בנסיון למצוא דרך אחרת (מצאתי שביל צר בצד שמאל שהולך לאותו מקום אבל שוב, אותה תוצאה). אם מישהו שיחק בזה ועבר את השלב הזה, אנא, תנו לי טיפים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by godisme171,

כנסו http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=184590

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by aXe,

שלווווווום!! הגעתי לפורום הזה ורק רציתי לשאול אם רואים דיבורים על משחקים ותוכנות פרוצים בעין טובה. בקיצר - מאיפה הכי טוב להוריד? והאם זה נכון שיצא GTA3 לפי סי (לא בישראל כמובן...)?

7. Started by toto,

איזה קונוסלה הכי טובה לדעתכם?

• 33 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. Started by Condor,

כשהמשחק מתחיל ניפתח לי חלון חיבור לרשת. ושאני חוזר למשחק העכבר לא מגיב. מה הפתרון ? ???

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. לא הוספתי תשובה בשביל הצ'יטרים, כי הם לא אמורים בכלל להיכנס בגלל הכותרת.שאלה קשה אני יודע, אני בעצמי עוד לא ממש החלטתי מי מהם יותר מעצבן.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

איך אני מפעיל צ'יטים בהאלף לייף ומה הם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אם אני רוכש את HL המקורי או את גירסת "משחק השנה", הסריאל שמגיע איתו מספיק גם כדי שאשחק בו וגם ב CS MOD ver. 1.3 כי לפי האתר www.counter-strike.net, אם אני רוכש את המשחק (לא משנה הגירסה...) כל מה שעלי לעשות הוא להוריד את ה FULL CS MOD ver. 1.3 ששוקל 100 מגה וזהו... מי יודע?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by X-_PLOSIVE,

?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ClawMarks,

שלום לכולם! יש לי בעיה קלה עם השניים הנ"ל: המשחק עובד ללא בעיה, אולם אינני מצליח להתחבר לאף שרת (בשום צורה שהיא, כלומר המשחק מתעלם מקיומם של כל שרתים שהם, כולל השרת המרכזי של המשחק. המשחק פשוט מנסה לחפש את השרת שוב ושוב ושוב, אך שום מידע אינו נשלח או מתקבל). אותה הבעיה מתרחשת גם בתוכנת Gamespy Arcade, היא עובדת ללא בעיה, אולם לא מזהה שום שרת בשום משחק. הבעיה נעוצה היכן שהוא ב-Win2K, שכן אני מצליח להתחבר עם מחשב אחר עליו מותקנת Win ME, ובשימוש אותו חיבור אינטרנט. אינני רוצה לשדרג ל-XP בזמן זה, ואינני רוצה להשתמש במערכת שאינה 2K. אשמח אם תוכלו לעזור לי. נ.ב. כל התקני המערכת מעודכנים, ועד כה הבעיה הופיעה רק בשתי התוכנות הנ"ל (Half-Life/CS, Gamespy Arcde). משחקים אחרים פועלים…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by e.t,

נמחק לי ה-ICON של CS , ככה שאני מעלה דרך HL הסטנדרטי ובוחר MOD בתוך המשחק,כל פעם מחדש... קיצר, אני צריך את הפקודה שמעלה ישר ב-MOD CD. ז"א ההמשך של : (תלחצו כפתור ימני על ה-ICON של CS ותגידו לי) : ???????....C:\HalfLife\hl.exe תודה ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by blabla2002,

אני רוצה להתקין cs ובשביל זה צריך hl אז התקנתי את hl מדיסק צרוב והוא מראה את ההודעה :AR15: :AR15:Service Pack 3 לפני זה הורדתי מהאינטרנט וזה אותו דבר יש לי windows 2000 pro אם מישהו יכול לעזור לי ואם אני יקנה hl אז יעבוד ???? עזרה ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Shmoolik,

טוב אני משחק ב UT וזה אחלה משחק אבל רציתי גם לראות את המתחרה שלו Q3A. התקנתי , אבל שאני לוחץ בשביל להעלות את המשחק או עושה לי כזה חלון כחול שרץ מהר ואני בקושי יכול להספיק לראות מה כתוב שם. ואז המשחק כאילו ממשיך לעלות ואז יוצא עוד לפני שאני רואה משהו... :\ help?!?!?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by diadora,

:D :Dנו מה נראה לכם איזה משחק?????????????

• 26 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by Chain ReAction,

מישהו מכרי את המשחק סאמונר? אם כן.. תגיבו פה... יהי כיף להעביר חוויות/דעות על המשחק.. ;D

19. מה לפי דעתכם הם משחקים שיצאו לא מזמן אבל איכזבו... לפי דעתי: SOUL RIVER 2 EMPIRE EART ממש לא אהבתי את השתיים האלה... ממש ממש לא...

• 28 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. Started by yirmi,

לא הצלחתי להפעיל את זה וגם קוויק 3, בקיצור כל המשחקים שעובדים על openGL יש כבר איזה דרייבר רשימי שיצא? ניסיתי דברים שפירסמו כבר ורק הייתי צריך לפרמט אחרי זה את המחשב... מישהו הצליח?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

פתאום, בלי שום הודעה מוקדמת, לאחר ששינית מספר מקשים בQ3A נמחקה לי האפשרות להחליף נשקים עם הסקרולר של העכבר, הסקרולר עובד, מן הסתם, ורק במשחק נמחקה האופציה לזה. ניסיתי להגדיר אותו מחדש ע"י הזזת הסקרולר למעלה ולמטה, אבל ללא הועיל, פשוט ההגדרה נדפקה. משהו יודע איך אמורים להחזיר אותה? כי לא נראה לי שהדבר בכלל קשור לזה שמזיזים את הסקרולר בזמן שעושים REMAP למקשים, אלא צריך ללחוץ על איזה קומבינאציה של מקשים או משהו כזה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by se7en,

לא הגיוני שבפורום משחקים לא יתנו כבוד לדוס. במטוטה ממכם: שכל אחד יחשוב ובכנות יגיד "מה המשחק הראשון שהוא שיחק אי פעם?".

23. Started by Condor,

סתם בדיקה כמה שחקני סמולטורים יש פה?

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by BlackTalon,

אם למישהו יש את הקוד התקנה של המשחק...שיכתוב לי אותו בבקשה... תודה.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים