משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המישחק הזה לפי דעתי שווה לקנות משחק באמת באמת תותח
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בזמן שה-Wii U מסיימת דרכה מוקדם מהמשוער, הגירסה המודרנית והממוזערת של נינטנדו לקונסולת ה-NES האגדית שלה זוכה לביקוש עצום והופכת למראה נדיר ברשת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
בואו לברך את המנהל החדש שלנו בקהילה Sarm1x ברק ברק הצטרף אלינו לצוות כתפקיד Registrar המון בהצלחה חבר עריכה: הוא הועבר תפקיד Gather Manager
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק הפעולה והתפקידים העדכני של EA Games שאיכזב רבים מהמעריצים ינסה להחזיר לעצמו את האמון עם גירסת התנסות נדיבה וללא עלות לכתבה
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
- 3 followers
-
-
האם 74 רכבים שונים ועלילה שנשמעת כמו סרט הוליוודי יספיקו אל מול המתחרים שכוללים מאות רבות של דגמים? לכתבה
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
- 2 followers
-
-
התבטאות מפי אחד מהמפתחים מעניקה תקווה קטנה לכל מי שמעוניינים בכותר הפעולה האלמותי, אבל לא ב-Call of Duty החדש שמגיע איתו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני שובר ת'ראש בנסיון לחפש איפה פותחים לא מבין שם כלום. מי עוזר לי לנצח את המשחק הלוהט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היום באתי מהעבודה וחשקה נפשי במשחק נחמד אז התחלתי איזה SKIRMISH קטן ונחמד אני USA ובחרתי בסינים כקורבן לפריקת העצבים קיצר איך לעזעזל אחרי 2 דקות שאני בקושי בניתי שתי תחנות כוח ו SUPPLY CENTER הם כבר היה להם מטוסים ושאר חארטות!!! איפה ההיגיון פה?
-
האם יצא או ייצא HL2 ? מה זה UT ? אני כל הזמן שומע על המשחקים האלה ואני מאוד מבולבל ??? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יכול להפנות אותי לאתר (כמובן אם יש כזה) שכולל בתוכו תסריטים או סקריפטים למשחקי מחשב? אני רוצה לדעת איך נראה תסריט של משחק מחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי לשלב 7 במישחקק במשימה האחרונה אתה צריך לפוצץץ תטנקק ולהרוג 3 אנשים אני עושה את זהה ואז אמור להיות סירטון מעבר לשלב הבא ואצלי אין את זה ניסית להתקין תמישחק מחדש לא עזור ניסיתי להתחיל תמשימה כמה פעמים מחדש כי חשבתי שאוליי עשיתי משהו לא נכון במשימה אבל כלום לא עוזרר תעזרוווו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
בשלב שלישי המשימה היתה להטמין פצצה בתחנת החשמל עשיתי אותה ,ועכשיו חזרתי אחורה ואין כלום הפצצה התפוצצה -מה עושים עכשיו לאן ללכת אני תקוע כבר יומים על זה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו שיחק פעם Counter-Strike 1.6 ויש לו סטים והוא לא משחק יותר אז אני מבקש תנו לי אותו כי אני מת לשחק במישחק ואני לא יכול כי אין לי :'( :'( :'( דברו איתי בICQ:310966276
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני תקוע בפזל הזה עם הריבועים. נישהו יודע איך פתרים את זה
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קיצר יש לי איזה משימה שהמפקד שלי והבלונדה מביאים לי מטוס סילון ואני צריך לפוצץ שלוש טילים אני מפוצץ אותם אחרי זה הם אומרים לי משהו ומטחילה משימה אחרת משהו כמו המשך קיצר מראים לי את הנקודת הגעה למקום כמו תמיד הכוכב האדום הזה אז אני טס לכוכב וכשה אני מגיעה אני רואה שזה מטוס אני מגעיה אליו קרוב מאוד ומישם אני לא יודע מה לעשות כי מתחילים לפוצץ אותי ואני מת תעזרו לי ועוד משהו כשה אני נגיד מישתחרר מהמטוס שלי כידי לנסות להיטפס אים החוט הזה שיוצא מהרובה חשבתי שזה יעזור אבל עד שאני פותח תמצנח ויורה תחוט המטוס של האויב בורח בבקשה תעזרו ;D
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני מבקש מימכם שתעזרו לי להוריד את המישחק Tactical_Ops שהוא משחק רשת + ההרשמה למישחק תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני לוחץ על קובץ ההתקנה של הDEMO. והוא רושם לי OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup מתחנן תעזרו לי. יש לי את הDRIVERS והDIRECTX הכי חדשים כל המשחקים פועלים רק זה עושה לי בעיות ואני מת לשחק ברשת . איך זה קורה רק לי. WINDOWS XP 933 MHZ 256 RAM TI 4200 GAINWARD
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה בדיוק עושים שם עליתי על המדרגות והתחלתי לירות מרחוק על יושבי האוניה אבל קיבלתי אחרי חצי דקה שהמשימה ניכשלה מה בדיוק עושים שם? והאים אני צריך לחכות שמשהוא יקרא ואחרי כן לירות עליהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט לא מכיר את החוקים ולא יודע מה עושים ??? ??? ואני מת לשחק בו רק שאני לא יודע!!!
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מתחיל בחושך בשלב בתוך מחסן כזה ויש כפתור לפתוח את השער או להכנס דרך הדלת ומצד ימין יש 2 אנשים ועוד כמה ישר ועוד משאית אחת שנוסעת על הגשר ושאני הולך עד הסוף הגשר שבור ל 2 ואני לא יודע איך לעבור מישהו הבין?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לפני כ-שבוע רשמתי מודעה על בחירת משחקים מומלצים ברשת , היום אני רוצה לבחור שלושה משחקים שכדי לקנות אותם על בטוח מאחר ואתם מבינים יותר ממני במשחקים אני שואל אותכם מה כדי לקנות ???. המשחקים המומלצים בפעולה שחשבתי לקנות בנתיים: Soldier of Fortune 2 (אמרו לי לא!! לקחת את הגירסה החדשה GOLD כי אפשר להוריד אותה מהרשת את כל המפות והנשקים הנוספים). המחיר 99 ש"ח \ ציון כללי 8.9 * counter strike - Half Life (אני לא בטוח לקנות אותו כי המשחק די מיושן ואומרים הגרפיקה לא משהו כמו המשחקים של היום) המשחק די דומה ל- Army Operations המשחק של הצבא האמריקני שמוחלק ברשת חינם והמשחק פשוט מגניב אני נותן לו ציון של 9.2. לכן לא בחרתי את המחשק counter strike - Half Life. המשחק BattleField 1942 אהב…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם מאיפה מוידים את המישחק delta force החדש! בבקשה זה דחוף תודהלעוזרים מראש!
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
זה משחק אסטרטגיה מלפני 4 שנים בערך. היה בזמנו פצצה מבחינת גרפיקה זה בתקופה מודרנית ואתה מתחיל כמפקד של יחידה שאמורה למנוע פיגוע או משהו כזה. בסוף העולם מדרדר למלחמה בגלל שעשו פיגועים נגד מפעלי נפט בשביל להעלות את המחירים שלהם. זה העלילה פחות או יותר. מקווה שמישו יודע על מה אני מדבר תודה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1201072&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0101200&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 הם אותו הדבר רק מה אחד גירסה אירופאית ואחד גירסה אמריקאית... אז בעצם מה ההבדל?? מה לקנות??
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-