עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ofer_shm,

איך אני יכול לדעת כמה כדורים ומחסניות נשארו לי בכל נשק..? ואם נגמרו לי הכדורים ...מאיפה אני יכול להביא עוד???? תודה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by xxdragonxx,

אפשר להפעיל את המשחק הזה על SM2? כאילו יש איזה טלאי או משהו לעשות בשביל שזה יפעל? אותה שאלה לגבי ביושוק...

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  3. Started by rambo88,

תקשיבו הורדתי את המשחק הזה 4 דיסקים התקנתי את 3 הדיסקים ואני יודע שהדיסק הרביעי הוא דיסק כולו של קראקים עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעתיק את כל תיקיית הcrack שיש לי שם לתיקיה הראשית של המשחק העתקתי הפעלתי את המשחק נכנס כזה למסך שחור ונשאר החץ של הווינדוס ככה חושב איזה 3 דקות ואז נתקע כזה עכשיו רציתי לדעת יכול להיות שלא עשיתי נכון אולי הייתי צריך לעשות משהו אחר משהו יכול לעזור לי בבקשה תודה רבה לכל העוזרים!!! נ.ב יש לי מחשב p4 2800 mh 512 זכרון geforce fx 5200 מעודכן אז בבקשה את עזרתכם תודה מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  4. Started by kawaii,

לא כזה ישן, 1999, משחק בשם SILVER http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_%28game%29 אחד היותר כייפים ששיחקתי...אבל כמו שהמאמר בוויקי אומר, זה out of print כבר, כלומר למצוא דיסקים מקוריים של זה זה סיוט.. אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות(כן, לקנות, לא להוריד, אבל אם מותר להוריד את זה,אני אשמח למקור) או אם למישהו יש את המשחק איפשהו בארון על דיסק צרוב שחבר נתן לפני 8 שנה, תודיעו לי :\

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by kub,

שלום לכולם לצערי יש לי בעיה בתפעול של המשחק ??? התקנתי אותו, והכנסתי את הסיריאל המקורי, אבל משום מה המשחק רק פועל בהתחלה, זאת אומרת שאני רואה את הסרט שמקדים את המשחק אבל כבר לתפריט אני לא מצליח להגיע, יש מסך שחור ואני רואה רק את העכבר(והוא זז) כשאני לוחץ SYSTEM EXAMINATION אני רואה סימני שאלה בשדות : DISPLAY DEVICE DISPLAY DRIVER SOUND DRIVER אבל את הSOUND DEVICE הוא כן מזהה. ואני חושב שפה הבעיה :s05: הדרייברים כמובן מותקנים(כרטיס מסך וכרטיס קול) אודה לכם אם תעזרו לי בבעיה זה מאוד מעצבן *יש לציין שבמחשב שלי הכל עבד פיקס(המחשב שבמפרט) תודה קובי.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

האם צריך את City Life עצמו כדי לשחק? והאם זה מבוסס על אותו מנוע גראפי?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  7. יש בו הצעות רכישה בכסף אמיתי שהן בגדר שיא חדש של עזות מצח, אבל אפילו זה לא מונע ממשחק הפעולה-תפקידים החדש לזרוח ולפרוח לכתבה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by daniel89,

אני לא מצליח לשחק במולטיפלייר של TDU בגלל שהוא לא מעדכן לי תפאטץ'.. שאני לוחץ על עדכן כעת אז הוא מעביר אותי לאתר מוזר בשם none.com (שהוא בכלל לא קשור למשחק..) אשמח לעזרה..

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by nesber,

אם כן msn sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by n9555,

כשאני מנסה להתחבר לשרת זה אומר לי שזה לא מצליח להתחבר לשרת ולבדוק את החיבור שלי לרשת- ניסיתי להתחבר ל10 שרתים ואין לי מושג איך פותרים את הבעיה!!! תעזרו לי!!1 (אולי זה קשור אבל החלפתי לא מזמן את הספק של 012 ל013 ברק, אבל מקודם המשחק עבד)

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  11. אני משחק במולטיפלייר וכל פעם בדקה אחרת הוא עושה לי הודעה משהו שהחיבור התנתק יש לי נתב ואני ופתחתי בו את הפורטים :TCP- 443 9570 ו-3658 של UDP וגם בקספרסקי פתחתי אותם וכל זמן כלשהו מתנתק המשחק באמצע מה יכולה להיות הסיבה והאם מתנתק גם לכם?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by Yotam7,

הורדתי והתקנתי את המשחק Test Drive Unlimited שאני מנסה להפעיל הוא אומר ליnot enough system memory מה עושים??? תודה מראש Yotam7.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  13. Started by iem,

כשאני מפעיל המשחק אני נמצא במסך ראשי, בוחר שפה ואין שום אופציה להתקדם למסך הבא... למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by amit_Sal1,

התקנתי את המשחק הפעלתי אותו נסעתי קצת ואז כשהגעתי למסלול הראשון הוא נתקע במסך כזה סינגל פלייר ומולטי פלייר (המשחק לא ממש תקוע פשוט המסלול לא עובד)

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by bobby323,

הוא פותר את בעית ה AI הדפוק, ואם כן

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by guysevi,

קיבלתי את המשחק BF2 COMPLETE COLLECTION אחרי שהתקנתי את כל החבילה כולל AF ו- EF פתחתי חשבון למשחק ולאחר שפתיתח את החשבון עשיתי רישום ל AF ו-EF דרך האינטנט כמו שרשום בחוברת הפעלה וריבלתי הודעה שהרישום עבר בהצלחה וגם בדקתי בפרטי החשבון שלי והם מופעים שנרשמתי אליהם עכשיו כשאני נכנס למשחק אני מחפש את המפות של AF ו-EF ברשימה של השרתים ומופיע לי רק מפות של BF2 ו-BF2 SF יש לציין שעל השולחן עבודה יש לי רק קיצורי דרך לBF2 ו-BF2 SF וגם גשאני מריץ את המשחק ישירות מהדיסק אני לא רואה את המפות של AF ו-EF האם צריך להיות קיצורי דרך גם להרחבות הללו ? ואיך אני מפעיל את המשחק כך שאני אוכל לראות את כל המפות ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by liav12,

שלום, לא מזמן חבר שלי נתן לי את המשחק מתנה, והתקנתי אותו היום. ברגע שהתקנתי את המשחק לחצתי על ההפעלה, וקיבלתי הודעה מוזרה שהמשחק דורש דרייברים התומכים ב OPENGL 1.3 מינימום. עדיין אני מנסה להבין את הקשר לזה ולכרטיס מסך שלי (8600GT). מצורפת כאן התמונה. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by Mr.positive,

שלום יש לי בעיה המפרט שלי הוא ntel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 2GB 2*2GB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit צורב: NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk מארז+ספק כוח: ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Toweк אבל בשינוי הגדרות של המשחק הוא רושם "your computer not meet the minimum specifications necessary to run this software" למה אין מצב שזה נכון כי הדרישות יותר נמוכות מהמפרט שלי. בsetting הוא לא נותן לשנות את הגרפיקה רושם"the setting cannot be reflected due to the video cards specifications…

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  19. מאיפה אני יכול להשיג את התשובות של המבחנים ב-AA??

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  20. התחלתי לא מזמן לשחק בו ונתקעתי במשימה השניה =\ שיוצאים למרפסת ורואים את הטבח הזה פותח חלון אז ניסיתי מליון דברים וכל הזמן שאני מגיע לאמצע הצינור בדרך לחלון זה עושה לי mission failure מה אני צריך לעשות כדי להגיד לחלון בלי שזה יפסול אותי ??????

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  21. קניתי את השלט עם המתאם USB למחשב. התקנתי את הדרייבר אבל במשחק GRAW2 גם שאני נכנס לאפשרויות של ה-CONTROLER אני לא רואה שאפשר לשנות שם לעומת HALO 2 ששם כן אפשר והשלט עובד. האם השלט הזה עובד רק במשחקים של MICROSOFT ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  22. בעיה במשחק היטמן a required security module cannot be activated. this program cannot be executed (7000). מזה אומר? תודה רבה למי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by RGod,

שלום חברה SP2:DOMINATORS הוא אחד המשחקים הכי טובים שאי פעם יצאו לפי דעתי . שיחקתי בראשון סיימתי אותו -גם משחק ענק וגאוני . אחשב לפני כמה ימים שיחקתי ב DEMO של השני הוא תקף ל חצי שעה בלבד .(באסה) מישהו מכיר קישור לשמחק (טורנט,או משהו אחר )נא לציין תוודה תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. המחשב שלי עבר פירמוט ואני חולה על המשחק...בעיקר ברשת ואני מחפש לינק להורדה מהירה אם יש למישהו זה יהיה נחמד

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  25. אני משחק נגד חבר שלי בפיפ"א.. הוא תמיד עם ברצלונה.. והוא מצליח להוציא מהרבה שחקנים 88+.. שהיכולת שלהם היא 84.. יש לכם המלצה לקבוצה + מערך שיהיו טובים? (לא משנה הסגנון משחק..)

• 2 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.