עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. האם יש סרבר PVE שיש בו אוכלוסיה גדולה מאוד של שחקני הורד? כרגע אני באליינס בסילברמון יש לי פלאשבקים כל הזמן וזה גורם לי להתגעגע להורד אבל יש בעיה בשרת סילברמון אוכלוסיית השחקנים בהורד מאוד מאוד קטנה ותמיד אין הרבה שחקנים שירצו לעשות את הקווסט או הדבר או מה שלא יהיה כמות החפצים בAH מאוד פיצית, בקושי יש נשקים טובים במחירים טובים אולי אי פעם במיליון שנה היחס שחקנים בין הורד לאליינס שם זה 1הורד ל3.5 אליינס שזה מטורף וגם בקושי בהורד שם יש איזה 2-3 גילדות רציניות שעושות ריידס ועם תנאי קבלה מטורפים ואנשים מפגרים וילדותיים שמתווכחים על כל דבר אז מה שאני מחפש סרבר PVE עם הורד שיש לו מלא מלא חפצים בAH כל הזמן ומלא שחקני הורד אם אפשר הפוך מהמצב בסילברמון שלהורד יהיה יחס גדול יותר וה…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by 114508534,

התקנתי את המשחק , אני נכנס הכל טוב ויפה יש סרטון עובר את המנויו בוחר קמפיין יש סירטון של המשימה כבר נכנס למשימה ופתאום פוף יוצא לי מהמשחק לשולחן העבודה ומתכבה . יש איזשהו פאצ' לתקן את זה ? באסה רצח

4. Started by liordavid,

קניתי לאחותי את ה- SIMS 2 IFE STORIES התקנתי אותו במחשב שלי... עכשיו אני רוצה להתקין את המשחק על המחשב של אחותי ולהעביר את ה- SAVE למחשב שלה. איך אני עושה זאת ? איפה התיקייה של ה- SAVES ?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  5. כותר האימה המשוחזר מבית EA זוכה לערימות של מחמאות, בעוד שמשחק התפקידים-פעולה המקורי לגמרי מבית Square Enix נתקל בלעג מצד המבקרים ומצד השחקניםלכתבה

6. Started by xxdragonxx,

אפשר להפעיל את המשחק הזה על SM2? כאילו יש איזה טלאי או משהו לעשות בשביל שזה יפעל? אותה שאלה לגבי ביושוק...

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  7. אני מפעיל את המשחק, עולה חלון שחור ואחרי כמה שניות אני נזרק לדסקטופ ומקבל מין מסך כחול כזה קטן שאומר ש"הכרטיס מסך והמעבד לא מתאימים" או משהו כזה... (אם צריך אני אעלה תמונה) עידכנתי את המשחק עם הפאטצ' הכי חדש, (אחרי שגם לפני זה הבעיה קרתה)- גירסה 1.3. ראוי לציין שהצלחתי להפעיל את המשחק בווינדוס XP. אשמח לפיתרונות/רעיונות. תודה לעוזרים מראש GigaDude

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by KiDi,

אני מנסה להתקין את החבילת הרחבה של FEAR ותוך ההתקנה הוא אומר שאני צריך לעדכן את המשחק לגרסא 1.07, כשהוא מפעיל את האפדייט אז הוא אומר שהגרסא לא נכונה ושאני צריך את הגרסא האנגלית - מה שיש לי... ניסיתי למחוק ולהתקין את המשחק ולנקות את הרג'יסטרי באמצעות REGVAC וזה עדיין לא עובד... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  9. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by Shay0600,

אני לוחץ על הדיסק בוחר את אשפה אחר כך מופיע לי חלון שמודיע לי לסגור כמה שיותר תוכנות אני לוחץ על אישור כמובן ואז על אינסטול מקליד את הקוד של המשחק לוחץ המשך מגיע להסכם הרישיון(אבל הוא ריק) לוחץ על YES ואז מופיע לי הבעיה שבתמונה המצורפת יש לי DX9C! ויש לי דרייבר מעודכן של הכרטיס מסך! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

אחרי שהלך לתיקון לאור הבעיות שנוצרו, הוא חזר: http://game-monitor.com/GameServer/213.8.254.138:16567/Israeli_RANKED_Battlefield_2_by_FREAK.html

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. איך הוא בהשוואה למשחקי ראלי הטובים ? (אני מכיר רק את COLIN MCRAE) וצריך עוד המלצה על משחק ראלי טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by bm1125,

אני מתלבט אם לקנות את day of defeat source או את הרגיל. איפה יש לדעתכם יותר שחקנים ? איפה יש יותר סרברים ישראליים (אם בכלל) ? תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. יש בו הצעות רכישה בכסף אמיתי שהן בגדר שיא חדש של עזות מצח, אבל אפילו זה לא מונע ממשחק הפעולה-תפקידים החדש לזרוח ולפרוח לכתבה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  15. לילה טוב! אני אצל חברה שלי עכשיו ,(היא ישנה חחח), ניסיתי להתקין אצלה את המשחק הזה אבל הוא לא עובד, יש לה מחשב מאוד "עתיק" 256RAM 1000MHZ GF-6200 256 MB, האמת היא שעד היום היה לה GF-5200 אבל הבאתי לה 6200 שסתם זרוק אצלי, בדקתי את המשחק אצלי עם ה 6200 והוא עבד ממש טוב, עכשיו מה שקורה אצלה זה שיש את המסך הלבן הראשון של ההתחלה , ואז הוא חושב טיפה ונותן שלח ,אל תשלחץ מעבד, לוח ,זיכרונות ,הכל יחד??? ;D

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by ranran,

Even though Battlefield 2142 is just around the corner, Electronic Arts has seen fit to patch up its sometimes rather shaky Battlefield 2. The patch is available in a standalone version as well as a 1.3 - 1.4 upgrade. Here's a list of tthe bug fixes in the 1.4 patch. The full readme can be found here. Bug Fixes * Fixed the Linux server hangs when trying to load a Special Forces Co-Op map. * Another attempt at fixing the Red/Blue nametag bug. * Fixed the missing server info on the map briefing screen. * Fixed the server browser issues with updating info. * Fixed the filter by maps size option in the server browser. * Fixed a low reproducibility crash bug related to th…

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by johnwoo,

אני משחק ב-HL2. כל פעם כשאני יוצא מהמשחק, אני נשאל עם לשמור או לא לשמור את המשחק לפני היציאה. לא משנה באיזו אפשרות אני בוחר, המחשב נתקע לי (רואים את השלב שבו אני נמצא), ואני חייב לעשות אתחול. מישהו נתקל בזה? יודע במה מדובר? המיפרט שלי כתוב בצד

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  18. Started by Lost Spirit,

נכנסתי למשחק ומשום מה השלט לא מגיב, יחד עם זאת, כאשר השלט מחובר - המקלדת איננה מגיבה גם כן. הערה - השלט עובד בכל משחק אחר, נוסה בהצלחה במשחקים הבאים: Resident Evil 4 NHL08 FIFA08 PES2008 DIRT [ד"א אם מישהו רוצה הוא מוזמן להמליץ לי על עוד משחקים שהשלט תומך בהם ]

19. Started by TzGamingIL,

מקווה שתהנו אני חדש ביוטיוב בבקשה תגובות בונות http://www.youtube.com/watch?v=2HTR6qqQsAU

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by ratzabi,

הורדתי את המשחק ואין בו אנגלית, יש אפשרות להוסיף איזה קובץ שיהיה אפשר לשחק בוא באנגלית? מישהו יודע? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  21. קרה משהו לשרת של EA? לוקח לו פתאום שנה עד שמתחבר למשתמש שלי....והוא גם בקושי מוצא שרתים ממש באיטיות... גם לכם ככה?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. החברה הטאיוואנית מתכננת להתחיל למכור את התשובה שלה ל-Oculus Rift בתאריך הייחודי, ובמקביל ישנן הערכות לפיהן משקפי המציאות המדומה של סוני יהיו זולים יותר מהאחרים תחילת המכירה המוקדמת וחשיפת המחיר של משקפי ה-Rift למציאות מדומה של Oculus ופייסבוק ללא ספק יצרו המולה בעולם הגאדג'טים והטכנולוגיה, ועכשיו אנחנו מתחילים לראות את פירותיה כש-HTC, כנראה המתחרה המשמעותית ביותר בתחום עבור ה-Rift, מכריזה כי משקפי ה-Vive Pre שלה ושל וואלב יצאו למכירה מוקדמת ב-29 בפברואר. תאריך שללא ספק נבחר במכוון בכדי להדגיש את 'הייחודיות' של המאורע. גם במקרה הזה אנחנו לא יודעים כמה יעלו המשקפיים מבעוד מועד, ויש סיכוי טוב שלא נגלה זאת עד לתחילת המכירה בפועל. עם זאת, כעת כשהמתחרה חשפה את הקלפים …

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by Big-B69,

שלום לכולם ! הבעיה היא שאחרי שאני מסיים להתקין הוא מקפיץ הודעה וכותב שמה failed install windwos media format ואז אני מפעיל את המשחק והוא כותב error וזהו... אני לא מצליח להפעיל מצאתי על הדיסק קובץ התקנה של הפורמט של הווינדוס מדיה פלייר וכתוב סרייס 9 ולי יש גירסה 10 מישהו יודע מה עושים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by חן מ,

היי הבעייה שלי היא שכשאני בוחר לאיפה להתקין את המשחק המחשב רושם CAN NOT UNPACK INSTALLER ניסיתי ככה לעשות וזה קורה בכל התיקיות במחשב... מה הבעייה?איך מסדרים אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  25. למה הוא נעלם ?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים