עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SUB-ZIRO,

יש את השלב שצריך להשתלט על ארבעה מכרות נפט ואז לשאוב מהם את הנפט ושאלתי היא אני שאבתי כבר מכל המכרות את הנפט ניקיתי את השטח מאוייבים אבל הוא ממשיך להבהב בסימון מטרה ליד המכרה הראשן ובמסך המשימות הוא מסמן שלא עברתי את המשימה הנה תראו תמונה אני חושב שהבעיה היא שצריך לבנות איזה בניין שמתקן טנקים כי כשאני לוחץ על התמונה של האישה (באמצע המסך בצד ימין) הוא מראה לי בניינם שאני מכיר ושבניתי ויש איזה אחד האחרון שאני לא מכיר ולא בניתי רק שאני לא יודע איך לבנות אותו ניסיתי עם הרכב של הבניה אבל ברשימה הוא לא מופיע (נאם אני לא טועה זה המשימה השלישית)

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by davidcohen,

שלום ! רציתי לדעת כמה דברים על המוד Rock 24 ? מה זה בדיוק ? המשך של HL2 או מה ?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. http://mygoldstar.ios.st/ עכשיו זה עובד..

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by rambo88,

תקשיבו הורדתי את המשחק הזה 4 דיסקים התקנתי את 3 הדיסקים ואני יודע שהדיסק הרביעי הוא דיסק כולו של קראקים עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעתיק את כל תיקיית הcrack שיש לי שם לתיקיה הראשית של המשחק העתקתי הפעלתי את המשחק נכנס כזה למסך שחור ונשאר החץ של הווינדוס ככה חושב איזה 3 דקות ואז נתקע כזה עכשיו רציתי לדעת יכול להיות שלא עשיתי נכון אולי הייתי צריך לעשות משהו אחר משהו יכול לעזור לי בבקשה תודה רבה לכל העוזרים!!! נ.ב יש לי מחשב p4 2800 mh 512 זכרון geforce fx 5200 מעודכן אז בבקשה את עזרתכם תודה מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. Started by night-fire,

שלום, לפני כמה חודשים התחלתי לשחק CS אצל חבר. הוא קנה את ה"מקורי" בכ-170 ש"ח אבל אמר לי שאפשר להשיג רק סטים ID או משהו כזה בסביבות 50-70 ש"ח במקום 170 ש"ח . זאת אומרת מקבלים רק סטים ID בלי דיסק ואת הסטים אפשר כבר להוריד מהאתר המקורי של הסטים. יש למישהו מושג איך (ואם בכלל אפשר) לקנות רק סטים ? תודה!

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by lader,

האם אפשר להפעיל את המשחק על כרטיס מסך בעל SM2?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

התחלתי לשחק במישחק והבנתי שאפשר להרוויח כסף מקדיחה על אסרואידים וככה לקבל ORE ולהרוויח כסף,ואפילו ליפתוח מיפעלים משלך,אבל השאלה איפה אני משיג את הציוד בישביל זה? שאלתי במישחק שם איזה אחת והיא אמרה שצריך כול מיני ציוד אבל מאיפ אני משיג? אגב אני משחק ב Custom Game...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  8. שלום לכולם. כמו כן התקנתי את המשחק....וכשאני מגיע עם האוודי לנקודת התחרות ה1 הוא נותן לי SINGLE RACE או ONLINE וכשאני בוחר להתחרות בSUNGLE על כסף הוא פשוט עושה לי CONFIRM ומתחילה המצלמה להסתובב על עצמה..המשחק לא נתקע או משהו פשוט רואים את הרחוב ומכוניות עוברות ואת הרכב שבחרתי הכול והוא פשוט מסתובב בעד עצמו..יש פתרון כי נראה לי משחק ממש ממש כיפי.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  9. Started by IlanF,

במסך של בחירת הPROFILE המשחק פשוט יוצא בלי שגיאות ובלי כלום, איך שהוא מתחיל לטעון את הפרופילים הקיימים הוא ישר קופץ מהמשחק ???

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by Salwaby,

הסיבה היחידה שאני בכלל משחק במשחק הזה היא בגלל שהוא החדש בסדרה לכאורה ופשוט אין לי את 2006 ואני אוהב NBA (כי זה חרא של משחק בדוגרי ... copy - past שמעתם?) קיצר הסיבה שאני פותח את הת'ראד היא לא לקטול אותו אלא לשאול למה ה Turbo לא עובד ?! השחקנים זזים כמו נכים ... מה קורה פה ? זה אצלי או במשחק ? יש דרך לסדר ? כי אין לי כוח עכשיו להוריד את 06 תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. התקציב שנשאר לי הוא בסביבות ה1 מיליון דולר אני רוצה שוער טוב שיסכים לבוא אלי (אניימה כבר חתום בקבוצה אחרת)

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by nesber,

אם כן msn sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by Impreza,

התקנתי את המשחק והפאטצ' 1.4 והמשחק כל הזמן נתקע, או שהוא יוצא חזרה אל הדקסטופ או שהמחשב עושה ריסט המערכת היא AMD 2600+ Barton XP, 2X512MB 400MHZ, כרטיס מסך 7300GT 256MB מה יכולה להיות הבעיה? הדרייברים אחרונים של NVIDIA, הטמפ' של המעבד במאמץ זה מקסימום 51-52 מעלות, כנ"ל לכרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. השבוע אנו מכריזים על שורה ארוכה של משחקים חדשים ועל עדכונים נוספים, כמו גם על ההשקה של דרייבר GeForce Game Ready החדשלכתבה

15. יש פדים שמתוייגים "Control" ואחרים שמתוייגים "Speed". לפי מה שהבנתי Control זה לאנשים שמשחקים עם רגישות נמוכה וSpeed זה לאנשים שמשחקים עם רגישות גבוהה. הרגישות של הווינדווס (XP) אצלי היא 7/11 ושל CSS היא 9. זה גבוה? נמוך? ומה בכלל ה"טווח רגישויות"? תודה. נ.ב: אשמח לשמוע איזה פדים יש לכם

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  16. Started by omfir,

הורדתי משחק וכמובן את האימולטור אבל שימו לב לשגיאה הזאת כשאני בא לפתוח את המשחק :bash: :nixweiss: אין לי תמונה אבל זה רושם כך: לא ניתן לעבוד בלי זה bios pcsx לא ניתן לטעון ביוס מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  17. אני נכנס למשחק ואחרי חצי דקה זה יוצא.. לא משנה לאיפה אני נכנס.. יש לי ויסטה.. אני כמעט בטוח ב100 אחוז שזה בגלל זה.. מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה..

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  18. Started by bm1125,

אני מתלבט אם לקנות את day of defeat source או את הרגיל. איפה יש לדעתכם יותר שחקנים ? איפה יש יותר סרברים ישראליים (אם בכלל) ? תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by Shizel,

המשחק הוא מעיון FIGHT GAME כזה בסיגנון FIGTH FORCE לPS1 שאתה אולך ומתקדם בשלם דרך הריגת יריבים במכות במשחק מתחילים אם איזה דמות שעוברת דרך שער בין גלקטי או משהו כזה ואתה מגיעה למדבר עם אנשי לטאות וצריך להרוג אותם תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. לילה טוב! אני אצל חברה שלי עכשיו ,(היא ישנה חחח), ניסיתי להתקין אצלה את המשחק הזה אבל הוא לא עובד, יש לה מחשב מאוד "עתיק" 256RAM 1000MHZ GF-6200 256 MB, האמת היא שעד היום היה לה GF-5200 אבל הבאתי לה 6200 שסתם זרוק אצלי, בדקתי את המשחק אצלי עם ה 6200 והוא עבד ממש טוב, עכשיו מה שקורה אצלה זה שיש את המסך הלבן הראשון של ההתחלה , ואז הוא חושב טיפה ונותן שלח ,אל תשלחץ מעבד, לוח ,זיכרונות ,הכל יחד??? ;D

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. של הכסף?? תודה רבה מראש לעוזרים

22. Started by NIRHA,

חברים אני צריך המלצות למשחק הרפתקאות לא קשה במיוחד אך גם לא קל שלא ממש יסבך לי את החיים עם גרפיקה מאוד מאוד גבוהה שאולי ישולב בה קצת אקשן (: אני ממש לא מתמצא בתחום הזה כי עד עכשיו שיחקתי רק ב- פלייט סימולטור איקס יש משהו שאני מחפש ?? תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי בעיה בהמון מישחקים בזמן האחרון. לדוגמה במישחק-Prince of Persia T2T עם אני הולך אני שומע את הצעדים,או שאני רב עם מישהו אני שומע את החרבות,אבל נגיד יש סירטון קצר והוא צועק משהו אני לא שומע,ובמישחק SHADOWGROUNDS,אני לא יכול לישמוע את המיפלצות,או את האנשים מדברים,ליפעמים גם נעלם לי הסאונד של הרובע. ואגב ההגדרות שלי זה ככה: [עם זה לא ככה אז אין סאונד ביכלל,ואני מישתמש באוזניות.] אגב הדרייברים שהתקנתי זה RealTek Ac'97 ו K-lite codec pack. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

היי!, אני צריך את הקובץ רג'יסטרי של FROZEN THRONE לאחר ההתקנה, כמובן שיהיה את זה רק למי שהמשחק מותקן אצלו... כדי להוציא את הקובץ RUN->REGEDIT->find->"blizzard" אחרי שמוצאים פשוט ללחוץ ימני על התיקיה של בליזארד מצד שמאל, וEXPORT לשמור קובץ ולעלות לאתר. תודה!!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים