עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gt6,

התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק מישהו יכול להסביר לי איך להפעיל את המשחק בבקשה בבקשה תחזירו תשובה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

היי!, אני צריך את הקובץ רג'יסטרי של FROZEN THRONE לאחר ההתקנה, כמובן שיהיה את זה רק למי שהמשחק מותקן אצלו... כדי להוציא את הקובץ RUN->REGEDIT->find->"blizzard" אחרי שמוצאים פשוט ללחוץ ימני על התיקיה של בליזארד מצד שמאל, וEXPORT לשמור קובץ ולעלות לאתר. תודה!!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. ברשותי המשחק SPIDERMAN THE MOVIE (מקורי משנת 2002) ואיבדתי את החוברת הדרכה. אבל כשאני משחק בTRAINING יש קטע שבו הוא אומר ללחוץ על כמה כפתורים (כשאני על התקרה) כדי שאני יוציא קור ואוכל לרדת עם הקור למטה ולבדוק סביבות חדשות שאני נמצא בהם... הבעיה זה- שאין לי מושג על איזה כפתורים ללחוץ. אני צריך עזרה בלמצוא אתרים שיעזרו בBASIC TRAINING או בכלל בקטע הזה. ניסיתי את GAME FAQ וNEOSEEKER ואין שם כלום לגבי זה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by WarMachine,

יצא סרטון חדש בו מסביר ראש צוות הפיתוח על המשחק והמאפיינים השוני םשניתן למצוא בו, בהחלט נראה טוב וחדשני ואם הוא יקיים את כל מה שמבטיחים אז הוא ייתן פייט גדול לCOH בראש פסגת האסטרטגיה. לינק: http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6168652&pid=932462

5. Started by RS4,

איזה משחקים טובים יש... חוץ מ-gear of war

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by Salwaby,

הסיבה היחידה שאני בכלל משחק במשחק הזה היא בגלל שהוא החדש בסדרה לכאורה ופשוט אין לי את 2006 ואני אוהב NBA (כי זה חרא של משחק בדוגרי ... copy - past שמעתם?) קיצר הסיבה שאני פותח את הת'ראד היא לא לקטול אותו אלא לשאול למה ה Turbo לא עובד ?! השחקנים זזים כמו נכים ... מה קורה פה ? זה אצלי או במשחק ? יש דרך לסדר ? כי אין לי כוח עכשיו להוריד את 06 תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. משחק הטניס של סגה כנראה לא מתחבב על המערכת של הבחורים מרדמונד. חיפשתי פאצ'ים שיתקנו את העוול אך לשווא. מישהו יודע איך לגרום למשחק כן לעבוד בויסטה?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. יש פדים שמתוייגים "Control" ואחרים שמתוייגים "Speed". לפי מה שהבנתי Control זה לאנשים שמשחקים עם רגישות נמוכה וSpeed זה לאנשים שמשחקים עם רגישות גבוהה. הרגישות של הווינדווס (XP) אצלי היא 7/11 ושל CSS היא 9. זה גבוה? נמוך? ומה בכלל ה"טווח רגישויות"? תודה. נ.ב: אשמח לשמוע איזה פדים יש לכם

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  9. בחיי יאוש היגעתי לרמה מיתקדמת מאוד - אחת ליפני הסוף = במישחק = לא ברשת אני נמצא בתוך הקאטאקומבות - ירדתי עד הקומה האחרונה = 5 ניצחתי כבר כמה פעמים את כל המיפלצות....מה לא והגעתי לאיזה זקן - שצריך לדבר איתי - אבל הוא לא מדבר איתי אין כזו אופצייה = הוא אדיש לגמרי מה לא עשיתי...לא מצליח לצאת מהמצב הזה - במפה כתוב שזה הזקן בקווסט כתוב לי לדבר איתו וכלום!!! מה פיספסתי?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by davidcohen,

מה זה בדיוק ? תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. אחרי רצף הצלחות כביר בשנה שעברה, סוני פותחת את 2023 באופן צולע למדי - כשגרסת ה-PC עבור The Last of Us: Part 1 מתגלה כבלאגן טכני לא בשל שגורם לשחקנים ולמבקרים לזעוםלכתבה

12. Started by night-fire,

שלום, לפני כמה חודשים התחלתי לשחק CS אצל חבר. הוא קנה את ה"מקורי" בכ-170 ש"ח אבל אמר לי שאפשר להשיג רק סטים ID או משהו כזה בסביבות 50-70 ש"ח במקום 170 ש"ח . זאת אומרת מקבלים רק סטים ID בלי דיסק ואת הסטים אפשר כבר להוריד מהאתר המקורי של הסטים. יש למישהו מושג איך (ואם בכלל אפשר) לקנות רק סטים ? תודה!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by jeyjey,

בתחרות הטבעות איך עושים שהשחקן יזרוק לקרש ואז ימשיך את זה להטבעה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by IlanF,

במסך של בחירת הPROFILE המשחק פשוט יוצא בלי שגיאות ובלי כלום, איך שהוא מתחיל לטעון את הפרופילים הקיימים הוא ישר קופץ מהמשחק ???

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

אחרי שהלך לתיקון לאור הבעיות שנוצרו, הוא חזר: http://game-monitor.com/GameServer/213.8.254.138:16567/Israeli_RANKED_Battlefield_2_by_FREAK.html

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by omfir,

הורדתי משחק וכמובן את האימולטור אבל שימו לב לשגיאה הזאת כשאני בא לפתוח את המשחק :bash: :nixweiss: אין לי תמונה אבל זה רושם כך: לא ניתן לעבוד בלי זה bios pcsx לא ניתן לטעון ביוס מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

יש לי BF2+SF עכשיו אחרי כמה שמן ששיחקתי במחשק המדהים הזה [סינגלפליר] פתאום המחשב לא עובד לי... הוא נכנס לסקרין מגיעה לתפריט הראשי אני עושה סינגלפליר בוחר מפה ולוחץ על "START GAME" [לא זוכר בדיוק מה זה ] ואז הוא יוצר לי מהשמשחק בלי לטעון בלי כלום.... אני מקבל שולחן עבודה פעם זה קרא לי ואז מחקתי והתקנתי מחדש והבעיה נפתרה אבל עכשיו [אחרי חודשים+-] שוב יש לי אותה בעיה.... :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by 114508534,

התקנתי את המשחק , אני נכנס הכל טוב ויפה יש סרטון עובר את המנויו בוחר קמפיין יש סירטון של המשימה כבר נכנס למשימה ופתאום פוף יוצא לי מהמשחק לשולחן העבודה ומתכבה . יש איזשהו פאצ' לתקן את זה ? באסה רצח

19. Started by Shizel,

המשחק הוא מעיון FIGHT GAME כזה בסיגנון FIGTH FORCE לPS1 שאתה אולך ומתקדם בשלם דרך הריגת יריבים במכות במשחק מתחילים אם איזה דמות שעוברת דרך שער בין גלקטי או משהו כזה ואתה מגיעה למדבר עם אנשי לטאות וצריך להרוג אותם תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  20. התקציב שנשאר לי הוא בסביבות ה1 מיליון דולר אני רוצה שוער טוב שיסכים לבוא אלי (אניימה כבר חתום בקבוצה אחרת)

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by nesber,

אם כן msn sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. http://mygoldstar.ios.st/ עכשיו זה עובד..

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by davidcohen,

כמה GB המשחק הזה ? רק half life episode 2 ...לא כל הסידרה ביחד תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by Impreza,

התקנתי את המשחק והפאטצ' 1.4 והמשחק כל הזמן נתקע, או שהוא יוצא חזרה אל הדקסטופ או שהמחשב עושה ריסט המערכת היא AMD 2600+ Barton XP, 2X512MB 400MHZ, כרטיס מסך 7300GT 256MB מה יכולה להיות הבעיה? הדרייברים אחרונים של NVIDIA, הטמפ' של המעבד במאמץ זה מקסימום 51-52 מעלות, כנ"ל לכרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים