משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים קיבלנו עדכונים משמחים ומבטיחים - עבור יצירות מדורות וז'אנרים שונים בתכליתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חברים שאני משחק איתם ב-BF2 ואני רוצה למצוא אותם מיידית ובקלות, אני צריך איזה אתר או תוכנה שתוכל למצוא אותם לפי כינוי, אם אתם יודעים על תוכנה או אתר שאומר מיידית איפה המשתמש נמצא אז תשלחו לי קישור... (למשל אל תביאו לי אתר כמו BF2s.com כי הוא אתר שהוא לא אומר במיידית) Xfire ניסיתי, זה דיי מסובך
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לילה טוב! אני אצל חברה שלי עכשיו ,(היא ישנה חחח), ניסיתי להתקין אצלה את המשחק הזה אבל הוא לא עובד, יש לה מחשב מאוד "עתיק" 256RAM 1000MHZ GF-6200 256 MB, האמת היא שעד היום היה לה GF-5200 אבל הבאתי לה 6200 שסתם זרוק אצלי, בדקתי את המשחק אצלי עם ה 6200 והוא עבד ממש טוב, עכשיו מה שקורה אצלה זה שיש את המסך הלבן הראשון של ההתחלה , ואז הוא חושב טיפה ונותן שלח ,אל תשלחץ מעבד, לוח ,זיכרונות ,הכל יחד??? ;D
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מוכר ב-100 ש"ח, משחק מקורי.... מי שמעוניין שידבר איתי באייסיקיו 279188637 או מסנג'ר kfirlion15@walla.com
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום אנשים... נתקעתי במשחק CALL OF JUAREZ ואני לא מצליח להתקדם. הגעתי לשלב שבורחים מהאש שהאנשים מבעירים באיזשהו מקום. ברחתי דרך הגג והגעתי למן אסם כזה אבל אני לא מצליח לצאת ממנו..מצורופות תמונות...איך יוצאים ממנו?????? עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מקווה שתהנו אני חדש ביוטיוב בבקשה תגובות בונות http://www.youtube.com/watch?v=2HTR6qqQsAU
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היום כבר ה22 ל8 ולי יש חשבון בטורנט ליצ',והמשחק עדיין לא יצא לשם להורדה.- איך זה יכול להיות?! זה לא יצא להורדה לשום מקום... מתי זה יוצא?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
האם המשחק אמור להגיע בשפה האנגלית או הצרפתית?? כי דוד שלי התקין אצלו את המשחק וזה בשפה הצרפתית..זה מחו"ל..והאם יש אפשרות לשנות את זה לעברית..כי אין את זה באופציות.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית מתכננת להתחיל למכור את התשובה שלה ל-Oculus Rift בתאריך הייחודי, ובמקביל ישנן הערכות לפיהן משקפי המציאות המדומה של סוני יהיו זולים יותר מהאחרים תחילת המכירה המוקדמת וחשיפת המחיר של משקפי ה-Rift למציאות מדומה של Oculus ופייסבוק ללא ספק יצרו המולה בעולם הגאדג'טים והטכנולוגיה, ועכשיו אנחנו מתחילים לראות את פירותיה כש-HTC, כנראה המתחרה המשמעותית ביותר בתחום עבור ה-Rift, מכריזה כי משקפי ה-Vive Pre שלה ושל וואלב יצאו למכירה מוקדמת ב-29 בפברואר. תאריך שללא ספק נבחר במכוון בכדי להדגיש את 'הייחודיות' של המאורע. גם במקרה הזה אנחנו לא יודעים כמה יעלו המשקפיים מבעוד מועד, ויש סיכוי טוב שלא נגלה זאת עד לתחילת המכירה בפועל. עם זאת, כעת כשהמתחרה חשפה את הקלפים …
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשחק Pro Evolution עם 2 גיימפאד ? והמלצה למשחקים שיש להם אפשרות לשני שחקנים ? ב NFS - Most Wanted / ProStreet אני לא רואה שאפשר ...
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת כמה כדורים ומחסניות נשארו לי בכל נשק..? ואם נגמרו לי הכדורים ...מאיפה אני יכול להביא עוד???? תודה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
קניתי לאחותי את ה- SIMS 2 IFE STORIES התקנתי אותו במחשב שלי... עכשיו אני רוצה להתקין את המשחק על המחשב של אחותי ולהעביר את ה- SAVE למחשב שלה. איך אני עושה זאת ? איפה התיקייה של ה- SAVES ?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
תקשיבו הורדתי את המשחק הזה 4 דיסקים התקנתי את 3 הדיסקים ואני יודע שהדיסק הרביעי הוא דיסק כולו של קראקים עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעתיק את כל תיקיית הcrack שיש לי שם לתיקיה הראשית של המשחק העתקתי הפעלתי את המשחק נכנס כזה למסך שחור ונשאר החץ של הווינדוס ככה חושב איזה 3 דקות ואז נתקע כזה עכשיו רציתי לדעת יכול להיות שלא עשיתי נכון אולי הייתי צריך לעשות משהו אחר משהו יכול לעזור לי בבקשה תודה רבה לכל העוזרים!!! נ.ב יש לי מחשב p4 2800 mh 512 זכרון geforce fx 5200 מעודכן אז בבקשה את עזרתכם תודה מחכה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
המשחק פיפיא, הנסיך הפרסי, המעניש וטומב רידייר הם עולים ויוצאים רק כשאני עושה ריסרט הם עובדים טוב למה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ק'יצר בהתחלה תריך עשות דוגד' אטק או משו כזה הפכתי את כל העולם ולא הצלחתי .. מה עושים שם
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
כשאני מפעיל המשחק אני נמצא במסך ראשי, בוחר שפה ואין שום אופציה להתקדם למסך הבא... למישהו יש פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
זה בא קצת באיחור זה היה אמור להיות בחנוכה אבל מסיבות טכניות זה נדחה אנא תנו דעתכם ותגיבו בשיקול דעת זה ממש במחיר מצחיק של 50 ש"ח לשעתיים או 75 ש"ח ל-4 שעות (הכסף לא למטרת רווח אלא לכיסוי חלק קטן מההוצאות)אוכל ושתיה במקום. נאמר לי שאם יהיה ביקוש גבוה אותו אדם נחמד יפעיל את המקום גם במשך השנה. תנו את שיקולכם.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
נשארו לי 2 משימות במונטרה שאינ לא מצליח לפתור מצורמת תמונה עם המשימות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי הבעייה שלי היא שכשאני בוחר לאיפה להתקין את המשחק המחשב רושם CAN NOT UNPACK INSTALLER ניסיתי ככה לעשות וזה קורה בכל התיקיות במחשב... מה הבעייה?איך מסדרים אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני על רזולוציה של 1024x768 ואני רואה מעפן...ההגדרות עם על ULTRA HIGH וניסיתי גם בHIGH....רואים פשוט מעפן... רואים פיקסלים...אין AA ואין AF...מה לעשות? ואני משחק על איזור ה30 פריימים...
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי את הניד פוק ספייד החדש (קארבון) הורדתי ביוטרנט את המישחק זה ירד לי ב45 חלקים של ראר.. איך אני מתקין אותו? לחלץ את כל הקבצים? יותר מידי! אז איך?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
התקנתי FINAL FANTASY 7 אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי והוא מתחיל להשתגע אני נכנס והא נתקע ומראה את העכבר או עוזה שזה שגיאה ויש סגור ואחרי מלא פעמים זה רק עובד נורמלי מה אני אמור לעשות?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לא כזה ישן, 1999, משחק בשם SILVER http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_%28game%29 אחד היותר כייפים ששיחקתי...אבל כמו שהמאמר בוויקי אומר, זה out of print כבר, כלומר למצוא דיסקים מקוריים של זה זה סיוט.. אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות(כן, לקנות, לא להוריד, אבל אם מותר להוריד את זה,אני אשמח למקור) או אם למישהו יש את המשחק איפשהו בארון על דיסק צרוב שחבר נתן לפני 8 שנה, תודיעו לי :\
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בעיה במשחק היטמן a required security module cannot be activated. this program cannot be executed (7000). מזה אומר? תודה רבה למי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני משחק במולטיפלייר וכל פעם בדקה אחרת הוא עושה לי הודעה משהו שהחיבור התנתק יש לי נתב ואני ופתחתי בו את הפורטים :TCP- 443 9570 ו-3658 של UDP וגם בקספרסקי פתחתי אותם וכל זמן כלשהו מתנתק המשחק באמצע מה יכולה להיות הסיבה והאם מתנתק גם לכם?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-