עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nesber,

אם כן msn sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by kawaii,

לא כזה ישן, 1999, משחק בשם SILVER http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_%28game%29 אחד היותר כייפים ששיחקתי...אבל כמו שהמאמר בוויקי אומר, זה out of print כבר, כלומר למצוא דיסקים מקוריים של זה זה סיוט.. אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות(כן, לקנות, לא להוריד, אבל אם מותר להוריד את זה,אני אשמח למקור) או אם למישהו יש את המשחק איפשהו בארון על דיסק צרוב שחבר נתן לפני 8 שנה, תודיעו לי :\

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by RGod,

שלום חברה SP2:DOMINATORS הוא אחד המשחקים הכי טובים שאי פעם יצאו לפי דעתי . שיחקתי בראשון סיימתי אותו -גם משחק ענק וגאוני . אחשב לפני כמה ימים שיחקתי ב DEMO של השני הוא תקף ל חצי שעה בלבד .(באסה) מישהו מכיר קישור לשמחק (טורנט,או משהו אחר )נא לציין תוודה תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  4. בחיי יאוש היגעתי לרמה מיתקדמת מאוד - אחת ליפני הסוף = במישחק = לא ברשת אני נמצא בתוך הקאטאקומבות - ירדתי עד הקומה האחרונה = 5 ניצחתי כבר כמה פעמים את כל המיפלצות....מה לא והגעתי לאיזה זקן - שצריך לדבר איתי - אבל הוא לא מדבר איתי אין כזו אופצייה = הוא אדיש לגמרי מה לא עשיתי...לא מצליח לצאת מהמצב הזה - במפה כתוב שזה הזקן בקווסט כתוב לי לדבר איתו וכלום!!! מה פיספסתי?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  5. אני משחק נגד חבר שלי בפיפ"א.. הוא תמיד עם ברצלונה.. והוא מצליח להוציא מהרבה שחקנים 88+.. שהיכולת שלהם היא 84.. יש לכם המלצה לקבוצה + מערך שיהיו טובים? (לא משנה הסגנון משחק..)

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by TzGamingIL,

מקווה שתהנו אני חדש ביוטיוב בבקשה תגובות בונות http://www.youtube.com/watch?v=2HTR6qqQsAU

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by bobby323,

הוא פותר את בעית ה AI הדפוק, ואם כן

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by haimiko84,

אהלן האם חובה לקנות את הכרטיס הפיזיקלי של AEGIA בשביל לשחק במשחק? תודה, חיים.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  9. החברה הטאיוואנית מתכננת להתחיל למכור את התשובה שלה ל-Oculus Rift בתאריך הייחודי, ובמקביל ישנן הערכות לפיהן משקפי המציאות המדומה של סוני יהיו זולים יותר מהאחרים תחילת המכירה המוקדמת וחשיפת המחיר של משקפי ה-Rift למציאות מדומה של Oculus ופייסבוק ללא ספק יצרו המולה בעולם הגאדג'טים והטכנולוגיה, ועכשיו אנחנו מתחילים לראות את פירותיה כש-HTC, כנראה המתחרה המשמעותית ביותר בתחום עבור ה-Rift, מכריזה כי משקפי ה-Vive Pre שלה ושל וואלב יצאו למכירה מוקדמת ב-29 בפברואר. תאריך שללא ספק נבחר במכוון בכדי להדגיש את 'הייחודיות' של המאורע. גם במקרה הזה אנחנו לא יודעים כמה יעלו המשקפיים מבעוד מועד, ויש סיכוי טוב שלא נגלה זאת עד לתחילת המכירה בפועל. עם זאת, כעת כשהמתחרה חשפה את הקלפים …

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  10. הגרסה החדשה הבאה של הקונסולה ההיברידית המפורסמת נוחתת רשמית באמצע החודש הבא, אך ניתן לשריין לעצמכם יחידה כבר עכשיו - בתמורה לכ-1,800 שקליםלכתבה

11. Started by ran19,

אם יש לכם תמישחק NHL06 ואתם רוצים לשחק ברשת תשאירו הודעה! :-*

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by ac1240,

אני לא מצליח לעבור את האימונים (רק התחלתי) ואני באימונים של ה RUSHING והוא אומר לי לעשות CUT RIGHT וכאלה דברים חלק מהם אני מצליח בלי בעייה וחלק אני לא מצליח בכלל למישהו יש מדריך למשחק ? אני לא מצליח לעשות JUKE RIGHT זה מראה לי את הסימון של ה כפתור ימין במקלדת אבל לא קורה כלום שאני עושה עם זה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  13. Started by dark_zero,

התקנתי FINAL FANTASY 7 אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי והוא מתחיל להשתגע אני נכנס והא נתקע ומראה את העכבר או עוזה שזה שגיאה ויש סגור ואחרי מלא פעמים זה רק עובד נורמלי מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  14. בעיה במשחק היטמן a required security module cannot be activated. this program cannot be executed (7000). מזה אומר? תודה רבה למי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  15. Started by kub,

שלום לכולם לצערי יש לי בעיה בתפעול של המשחק ??? התקנתי אותו, והכנסתי את הסיריאל המקורי, אבל משום מה המשחק רק פועל בהתחלה, זאת אומרת שאני רואה את הסרט שמקדים את המשחק אבל כבר לתפריט אני לא מצליח להגיע, יש מסך שחור ואני רואה רק את העכבר(והוא זז) כשאני לוחץ SYSTEM EXAMINATION אני רואה סימני שאלה בשדות : DISPLAY DEVICE DISPLAY DRIVER SOUND DRIVER אבל את הSOUND DEVICE הוא כן מזהה. ואני חושב שפה הבעיה :s05: הדרייברים כמובן מותקנים(כרטיס מסך וכרטיס קול) אודה לכם אם תעזרו לי בבעיה זה מאוד מעצבן *יש לציין שבמחשב שלי הכל עבד פיקס(המחשב שבמפרט) תודה קובי.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  16. אני בשלב 20 ב main quest וכנראה ביצעתי איזו משימה שהיתה בכניסה למערה כל שהיא ואמרו לי שאי אפשר להכנס עם נשק (וכנראה שהסכמתי בקטנה ) ומאז אין לי נשקים וכלום בעצם ונראה לי כבר עברתי שלב מישהו יודע להגיד לי איזו מערה זו היתה כדי שאוכל לחפש שם את הנשק שלי ???

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  17. Started by iem,

כשאני מפעיל המשחק אני נמצא במסך ראשי, בוחר שפה ואין שום אופציה להתקדם למסך הבא... למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  18. Started by gizzz,

אני נמצא במפה השניה צריך לצלם שלוש מפלצות. אני מסתובב שם שעתיים כבר ולא מצליח למצוא חדרים חדשים. צילמתי רק שניים . יש חדר סגור עם סורגים ובעבר השני ביג דדי אבל אני לא מצליח לעבור לחדר הזה.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  19. החזרתי אותם לתיקיה MY DOCUMENTS GAMES ושאני מפעיל את המשחק זה לא טוען את הSAVE

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  20. Started by liav12,

שלום, לא מזמן חבר שלי נתן לי את המשחק מתנה, והתקנתי אותו היום. ברגע שהתקנתי את המשחק לחצתי על ההפעלה, וקיבלתי הודעה מוזרה שהמשחק דורש דרייברים התומכים ב OPENGL 1.3 מינימום. עדיין אני מנסה להבין את הקשר לזה ולכרטיס מסך שלי (8600GT). מצורפת כאן התמונה. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. האם יש סיכוי שההגה הישן שלי - MICROSOFT SIDEWINDER FORCE FEEDBACK עם יציאת GAME יתמך ע"י NFSC כי הוא לא נתמך ע"י NFSMW בכלל, המשחק האחרון בסדרה שתמך בו היה המשחק שקדם ל MW (נראה לי UNDERGROUND 2 ) וההגה עבד בו בלי בעיה.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by Mr.positive,

שלום יש לי בעיה המפרט שלי הוא ntel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 2GB 2*2GB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit צורב: NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk מארז+ספק כוח: ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Toweк אבל בשינוי הגדרות של המשחק הוא רושם "your computer not meet the minimum specifications necessary to run this software" למה אין מצב שזה נכון כי הדרישות יותר נמוכות מהמפרט שלי. בsetting הוא לא נותן לשנות את הגרפיקה רושם"the setting cannot be reflected due to the video cards specifications…

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by SUB-ZIRO,

יש את השלב שצריך להשתלט על ארבעה מכרות נפט ואז לשאוב מהם את הנפט ושאלתי היא אני שאבתי כבר מכל המכרות את הנפט ניקיתי את השטח מאוייבים אבל הוא ממשיך להבהב בסימון מטרה ליד המכרה הראשן ובמסך המשימות הוא מסמן שלא עברתי את המשימה הנה תראו תמונה אני חושב שהבעיה היא שצריך לבנות איזה בניין שמתקן טנקים כי כשאני לוחץ על התמונה של האישה (באמצע המסך בצד ימין) הוא מראה לי בניינם שאני מכיר ושבניתי ויש איזה אחד האחרון שאני לא מכיר ולא בניתי רק שאני לא יודע איך לבנות אותו ניסיתי עם הרכב של הבניה אבל ברשימה הוא לא מופיע (נאם אני לא טועה זה המשימה השלישית)

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by liordavid,

קניתי לאחותי את ה- SIMS 2 IFE STORIES התקנתי אותו במחשב שלי... עכשיו אני רוצה להתקין את המשחק על המחשב של אחותי ולהעביר את ה- SAVE למחשב שלה. איך אני עושה זאת ? איפה התיקייה של ה- SAVES ?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  25. Started by kfirlion,

היום אני הולך לקנות Company Of Heroes ואני רוצה לדעת (מאלו שיש להם כבר) האם זה כיף לשחק במולטי, ואם זה בכלל שווה לקנות אותו? כי אני קונה אותו כי היה עליו ביקורת טובה, זה סך הכל על מה שאני יודע עליו

• 0 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.