עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Ac-Boy,

בניתי מכונית, אני רוצה להשתמש בה אבל ברגע שאני יוצא מהMAIN MENU לCAREER זה מחזיר לי את המזדה האדומה של ההתחלה.. עוד שאלה, איך אני משיג מכוניות יותר ויותר טובות? ואפשר הסברים על המקוצות ושיש תחרות יש אייקונים כאלה מעל כל מכונית איזה מקצוע כל אייקון?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by tzolerguy,

התוכנה פשוט לא מתחברת לי אם מישהו משתשמש בתוכנה והיא עובדת לו בבקשה תפרסמו פה כדי שנראה מה יכולה להיות הבעיה אצלי כי אני כבר משתגע תודה בנוסף אם מישהו יודע את הכתובת של השרת אליו התוכנה מתחברת זה יעזור לי מאוד

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  3. מה אני עוששה כאן? עברתי את המגן הזה הראשון והשני אבל בשלישי אני נפסל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  4. Started by the kon,

שלום היום התקנתי שוב את SA ואחרי זה כשלחצתי על האיקון להכנס למשחק זה טוען ואז מפסיק אני חושב שזה עשה לי משהו דומה כשהתקנתי בפעם הראשונה אבל אני לא זוכר מה צריך לעשות והמשחק לא מזויף 100% אמיתי תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  5. היי, אני משחק עם Cole, מפוצץ את שלושת המתקנים האלה ואז איזה גוויה תופסת אותך ואומרת Welcome to the path of souls. You will learn to give your faith, in time... כעת יש איזה קומבינציה של מקשים שצריך ללחוץ כדי להשתחרר ממנה אבל בניגוד לפעם הראשונה כשאתה נופל ואז צריך לצאת מהבור, הרצף לא מופיע על המסך כך שאני לא יודע על מה לעזאזל אני צריך ללחוץ מישהו יכול לעזור כאן? אופיר

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  6. Started by YAK33,

שלום לכולם החלפתי מחשב (מופיע במפרט) ושהתקנתי את ה NBA2006 במחשב החדש הוא לא מצליח לעלות - הוא כאילו מתחיל לעלות ואז הוא מתרסק וחוזר לדסקטופ (בלי לתת הודעה שגיאה בכלל) למישהו יש מושג אם יש לי איזה חלק עם בעיית תאימות כלשהי ?? :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  7. Started by shabo,

מישהו מכיר את המשחק earth 2160? אני הזמנתי אותו באינטרנט והוא משחק חבל על הזמן, משחק האסטרטגיה הכי כיפי ששיחקתי בו... אבל מישום מה נראה לי אני הישראלי היחיד שיש לו אותו.. מישהו גם קנה אותו במקרה?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כמו הכותרת!

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by Dx-Triple H,

יש לי סוני 2 קורא צרובים וזיכרון 1 מגה הכנסתי את המשחק גראן טוריסמו 4 בהתחלה הוא קרא אותו ועכשיו הוא כבר לא קורא אותו או שפיפא 07 לוקח לו ממש הרבה מאוד זמן להיכנס למשחק והכל.. דיסקים אחרים עובדים למישהו אולי יש מוג מה הבעיה אולי? מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by robicon,

מדובר במשחק שיצא בשנות ה90 דיי בסוף שלהם וזה משחק קווסט שכל הדמויות והתפאורה עשויים מפלסטלינה מישהו אולי יודע??? אני ממש מתגעגע למשחק הזה ואני לא זוכר את השם שלו....

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by alex125,

שלום לכולם יש לי שאלה האם למשיהו יש אתר של שמירות אם כן שלח לי בבקשה עוד דבר מי ידע לפעל קודים ב.... Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate אני לא יכול לעבור שלב 1 במשימות אם משיהו ידע להפעל שיגיד לי אך עושים את זה תודה על עזרה שלכם!!!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  12. Started by hamtsani,

שלום לכולם, מישהוא יכול להגיד לי מה משמעות בחירת האופציה HW mouse במשחקים (למשל ב- starwars) כשאני בוחר את האופציה הזאת - משום מה העכבר שלי לא מתפקד (עכבר אופטי פשוט של microsoft). תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by davidcohen,

מה זה בדיוק ? תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by iron64,

במשחק wall e אני נתקעתי איפו? אני יומר בהתחלה יש תשלב הראשון שבו יש אימונים על כל מיני פיעילויות אחר כך יש תשלב שבורחים מהסופה ואחר כך השלב אם הקופסאות שצריך להרוס בשלב זה אספתי את כל הקופסאות ואז אני לא יודע איך להמשיך מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  15. השאלה בכותרת תודה..

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם, מחפש משחק שאפשר לשחק בין מחשבים בחיבור בלוטות'. יש דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by carock,

אם נגיד אני מוריד קרייסיס.. אני יוכל לשחק ברשת..? האם יש איזה פריצה לשחק ברשת..? או שאני חייב לקנות..?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  18. סוני שלחה הזמנות למסיבת עיתונאים שתיערך בחודש הבא, וההערכה הרווחת היא שזה יהיה הזמן המתאים שלנו להכיר את המתחרה ל-Project Scorpio לכתבה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by ariel7766,

כל מי שרוצה לשחק נגדי במולטי פליר 1 על 1 שיכנס אליי לאי סי קיו 463291370 יש לי חדר ariel the PRO והסיסמה שלו היא : 500

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  20. אם יש פה מישהו ששיחק\משחק במשחק הזה שיתן כמה טיפים איך להתחיל כי אני כבר מתחרפן משחק עם כל כך הרבה מקשים לא ראיתי!!! כל פעם שאני ממריא ומתקרב לאויב אני חוטף טיל המטוס נופל ונגמר השלב... מה לעשות!?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  21. היי, אני משחק במשחק DARK MESSIAH, ונכון לפני שאתה מגיע למקום מסוים שממנו הייה לך LOADING ואתה תעבור למקום אחר, אז יש לך בצד ימין של המסך למעלה איקון כזה של דלת עם חץ, אז בקטע כזה באחד השלבים הראשונים, אחרי שאני פוש את הבחורה עם השיער הקצר אבל לפני שאני עוד נלחם באורקים, אז אני בתוך אחוזה גדולה כזאת ונלחם בכל מני אבירים, ואז אני מגיע לתוך חדר קטן ויש שם מדרגות, זה עושה לי את ה-loading ואז נתקע ועושה ריסט. מה לעשות??? וחשבתי אולי לעשות קוד שמעביר אותי שלב אחרי ( בהנחה שהבעיה היא בקטע הספציפי הזה ), אבל אני גם לא מצאתי קוד כזה. תודה לעוזרים, יובל

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by yotam360,

http://img120.imageshack.us/my.php?image=87284884dg1.jpg איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  23. הורדתי את המשחק וגם את הקראק.... הכל הותקן כמו שצריך! אבל לא יודע למה אחרי שאני נכנס למשחק מופיע לי הוגעת שגיאה שבטח כולם מכירים כבר (SEND או DON'T SEND) אני מקווה שמישהו יודע איך לסדר את זה והוא יעזור לי! תודה מראש! PSYCHOKKKKKKKKK

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  24. Started by assaf990,

אני משחק את המשחק the lord of the rings (THE RETURN OF THE KING ואחרי שאני מסיים את המסך הראשון, את ההקדמה למשחק, בו אני יורה בשלושת בליסטראות האש, אז כאילו הכל מתפוצץ, נהיה לבן, וכאילו סיימתי את המשימה. לאחר מכן רואים אותי (השחקן, הזקן בלבן) עם המקל ואיזה זרם מן השמים מגיע למקל, ואז אני נתקע,. רשום לי ללחוץ על המקש E אבל אני לוחץ ולא קורה כלום. אני מנסה ללכת, בין שיברי ההריסות של הקרב של המסך הקודם - אז אני מוגבל מאוד ואם אני הולך אז אני (השחקן) נעלם ונתקע. מה עושים? איך ממשיכים?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.