עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Xardas,

הגעתי לענק ההוא שצריך לדקור לו ת'עניים ויש שם קטע של תזמון, אז אני מנסה כל פעם.. בהתחלה יש כזה קטע של הילוך איטי... אני לוחץ..טוב נתפסתי עליו... אחרי זה אני לא מצליח... ואני לא מבין מתי צריך ללחוץ... תעזרו לי בבקשה! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  2. Started by yuraxp,

אהלן,אני מחפש שחקנים שמשחקים בGUILD WAR ברמה של 6 ומעלה אשר משחקים ב תקופה שלאחר המלחמה. למעוניינים צרו קשר באי סי קיו:227-651-622

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. קרה לי כבר מספר פעמים שאני מגיע למקום הראשון רגע לפני סיום המשחק,אני משחק בעיקר בשרתים של סכינים בלבד וקורה לי שרגע לפני סיום המשחק אני מקבל באן מהמשחק, הפעם בגלל שהרגתי NOOB בעזרת תת מקלע כאשר הוא ניסה להרוג אותי בעזרת עם רובה. כמובן שבשלבים המוקדמים אם כזה מצב קורה אז המשחק ממשיך כרגיל. האם גם אתם נתקלים במצבים כאלו של זריקה ממשחק רגע לפני המקום הראשון ? האם יש מה לעשות בנידון ? אני רוצה כבר את המדליה הזאת עם מקום שני ושלישי זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by shloosh,

שאני נכנס לשרת ומנסה להתחיל לשחק אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת מה היא אומרת??? הייתכן שהבעיה בכרטיס מסך שלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by yotam360,

האם שווה לי היום לקנות battlefiled 2 או שעומד לצאת איזה משחק חדש שדומה לו??

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. שלום, לפני שבוע בערך אולי קצת יותר פירסמתי פה הודעה על בעיה בהפעלת המשחק C&C Generals (גם הרגיל וגם חבילת ההרחבה).לאחר שהתייאשתי ואף אחד לא עזר לי ניסיתי להתקין משחק אסטרטגיה אחר שברשותי. ניסיתי להתקין את LOTRTBFME למתקשים בינינו (The Lord of The Rings The Battle For Middle Earth). אך אותה בעיה בדיוק כמו עם הג'נרלס,מסך הטעינה הראשוני שעוד אני בווינדוס מופיע אך הוא יכול להשאר שם ימים שלמים עד שתפתח את מנהל המשימות של ווינדוס ותגלה ש"המשימה אינה מגיבה". אני יודע שגם C&C Generals הרגיל גם חבילת ההרחבה שלו וגם LOTRTBFME מבוססים על אותו מנוע-חשבתי שאולי המנוע מתנגש עם אחד מרכיבי החומרה שלי ובשביל זה אני צריך *שוב* את עזרתם של המבינים פה.תודה מראש. SOMEONE ???

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by peralon,

אני תקוע בחלק שצריך לכוון את השעור לאיזה שעה..(אני חושב) רק שאני לא יודע לאיזה שעה צריך ( אחרי שמתכופפים בקומה השלישית לקחת את המפתח ואז איזה ילדה יוצאת מחדר ובועטת במפתח ובורחת ) יש מן חידה כזאת אבל לא הבנתי מה צריך לעשות גם כתוב על הקיר ליד השעון "Henry mildred scott" אין לי מושג מה זה אומר אשמח לקבל עזרה.. אני תקוע בחלק הזה כבר כמה שבועות

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by exquisite,

http://www.yougamers.com/news/13720_crysis_32_vs_64_bit_-_the_real_story/

9. בMidnight Club II איך אני מכוון אותו להגה? ואיפה אני מכוון את הזולוציה+פילטרים....?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! למי שיש את המשחק rollercoster tycoon 3 האם הוא יודע אך להיות כאילו בתוך הרכבת

11. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי את המשחק NBA LIVE 2006 ויש דבר מוזר שקורה לי שאני משחק במשחק בדקה האחרונה של רבע המשחק מתחיל לקרטע באופן שאי אפשר לשחק בכלל הוא ממש זז לאט ויש לציין שכל המשחק עובד טוב אבל רק בדקה האחרונה הוא זז לאט ניסיתי לשנות הגדרות ורזולציה ושום דבר לא עוזר לי יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by b-boyoav,

אני לא מצליח לשחק, כשאני מצטרף למשחק זה רושם לי בצד Agent error: agent not available וכל השחקנים קפואים במקום שלהם... חקרתי את הבעיה באינטרנט ואומרים שזה בגלל שיש לי רשת ואני צריך לעשות port forwarding , אז עשיתי, וזה עדיין לא עוזר...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by chen.landau,

שלום יש לי AMD ATHLON XP 2000 1.7MHZ 512 MB זיכרון אבל כרטיס מסך לא חזק במיוחד. האם יש טעם לקנות רק כרטיס מסך טוב וזה ישרת אותי? או שגם הדרישות האחרות לא טובות?? :

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  14. ואם כן איזה גירסה ומאיפה אנ מוריד. תודה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  15. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, קניתי את המשחק Half Life 2 ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין עם ה CD Key שלו Counter Strike 1.6 או Condition Zero דרך התוכנה Steam??? תיכתבו לי אם אפשר לעשות דבר כזה...תודה!!!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  16. סוני שלחה הזמנות למסיבת עיתונאים שתיערך בחודש הבא, וההערכה הרווחת היא שזה יהיה הזמן המתאים שלנו להכיר את המתחרה ל-Project Scorpio לכתבה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by Godmoney,

אוקי, סיימתי את המשימה הראשונה ולקראת המשימה השניה קניתי את כל החיילים האפשריים... עכשיו אחרי שסיימתי אותה (וכל הקשתים מתו לי בגלל אסטרטגיה שגויה) אני לא יכול לקנות חיילים חדשים... הצלחתי לסיים את המשימה השלישית עם החיילים שנשארו לי מהמשימה השניה אבל אין מצב שאני אצליח את המשימה הרביעית עם השאריות של השניה והשלישית... מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי, תקשיבו אני לא מצליח לכתוב כינוי ארוך, כאילו איפה שרושמים את הכינוי אני רואה את כל מה שאני רושם אבל במשחק לא רואים את כולו ואני רואה כינויים של אנשים אחרים שהם הרבה יותר ארוכים משלי איך אני יכול לעשות אותו באורך כמו שלהם ? תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. המלצה למישחקי ראלי טובים לPS2 ולמחשב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by chubakon,

שלום לכולם, התקנתי את הדמו ואני לא מצליח להתחבר למשחק בשום מצב, כל הזמן הוא מנסה להתחבר לשרת ואומר לי "server time out" . איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  21. Started by Tal14,

שלום קיבלתי מחדש חדש לפני שבועיים בערך, התקנתי הכל שיחקתי CS ועבד בסדר גמור כמה ימים אחרי זה קיבלתי ראוטר אלחוטי,המחשב שלי מתחבר לראוטר בצורה אלחוטית ושם התחילו הבעיות כאשר המחשב השני מפעיל דברים באינטרנט מתחילים לאגים אחרי כמה ימים החלטתי להתקין ויסטה התקנתי ויסטה והיו מלא באגים פירמטתי והחזרתי לXP ומשם התחילו בעיות כרגע יש לי פעם בדקה בערך כשאני משחק בCS עצירה של המשחק,עלייה של פינג ואז יורד חזרה זה ממש מעצבן(לפני כמה זמן זה הראה לי שגיאה - cl_entitypacket אבל זה כבר לא מראה את זה) ניסיתי להחליף קונפיג,ניסיתי הכל,זה קורה גם כאשר המחשב השני סגור\לא מפעיל כלום מה אפשר לעשות ? אני כבר התייאשתי,תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. Started by vacuuuum,

יש הרבה שרתים ישראלים? אפשר למצא GG?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  23. חודשיים וחצי לפני שריקת הפתיחה המיועד ולאחר הודעה של כמה שחקניות מרכזיות כי לא יקחו חלק באירוע - תערוכת E3 לשנת 2023 מבוטלת רשמיתלכתבה

24. Started by FIRE-KID,

יש לי בבית P4 1.7 512 DDR FX-5200 וכל השאר... התקנתי את הNBA06 שם אני לוחץ על האייקון הוא פשוט נכנס אחרי 3-4 שניות הוא יוצא ללא שום הודעה!! יש לציין שכל הדרייברים מעודכנים + דיירקט9 (שאני יודע שלא מנוצל בכרטיס הזה אבל לא משנה)... מה מקור הבעיה ? אני יודע שלמשחק הזה אין דרישות גבוהות... (דרך אגב המשחק כן פועל על מחשב אחר בבית אז אין בעיה בדיסקים או משהו)... התקנה מחדש לא עוזרת..

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by Dman86,

שלום רב, קניתי Fifa Manager 2007 מ BUG לפני כשבוע. המשחק מקורי לחלוטין. המחשב לי עומד בדרישות הרשומות על האריזה ואפילו טיפה מעבר. התקנתי את המשחק על המחשב וכשאני בא להיכנס זו ההודעה שאני מקבל. ניסיתי להיכנס ל support של החברה ול support של המשחק ולא מצאתי שום פתרון. מישהו נתקל בזה אי פעם? למישה יש רעיון? בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים