עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by etaiso,

אני תקוע ממש בהתחלה. יש לי אבן כזאת שדורשת 10 שדונים בשביל להזיז אותה, אבל יש לי אפשרות לשלוט רק על עד 5 שדונים. יש לי באותו שלב גם בתוך הים מין אבל כזאת שיש מעליה את המספר 3 שאין לי מושג מה היא עושה ואיך מגיעים אליה. קיצור מישהו יודע איך אני ממשיך הלאה??

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  2. קניתי את השלט הנ"ל עם החיבור שמחברים למחשב בכדי שאוכל לשחק ב-PC שלי עם השלט של ה-XBOX360. התקנתי את הדרייבר ולחצתי על הכפתור בשלט ובמקלט שלו והוא זיהה אותו אבל שאני משחק GRAW2 ומנסה עם השלט כלום לא קורה. האם פיספסתי משהו ?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  3. המשחק החדש מבית יוצרי Dark Souls מצליח להתעלות גם על הציפיות הגדולות ביותר ממנו, כך נדמהלכתבה

4. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 17 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה למעלה, כלבות? וואו וואו איזה פרק גדוש יש לנו בשבילכם השבוע, מה זה גדוש? מפוצץ! מה זה מפוצץ? אפילו אפשר להגיד “עמוס לעייפה אחושילינג!” בדיוק בגלל זה החלטנו לעשות אותו נא, כלומר לא ערוך, יענו – בלתי נימול! יש לנו משחקים ששיחקנו השבוע (רוקבנד, מאס אפקט 2, בורדרלנדס, סינגולאריטי ועוד…) המלצות על משחקים לאייפון (iKungFu, Skateboard, DonutGame) ים של חדשות חמות (אקסבוקס, פלייסטיישן, PSP, GeOW 3, MW3 ועוד..) ואוקיאנוס של שאלות מאזינים. תחרות הלייקים שלנו בפייסבוק נכנסת לשבוע השני, הכנסו לדף ה…

5. Started by amit123,

כבר היו לי בעיות עם התוכנה הזאת....אבל זאת כבר מוגזמת!יותר משבוע שאני לא מצליח להיכנס לתוכנה...כשאני בא להיכנס הוא רושם לי שהוא מעדכן את הסטים וזה נשאר על 0 אחוז במשך שעות(לא שעתיים שלוש אלא באזור ה20 ומשהו שעות...)ולפעמים סתם יוצא מזה אחרי כמה שניות בלי לעשות כלום!זה ככה כבר יותר משבוע! מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  6. אני משחק עכשיו ב-RAINBOW VI : VEGAS, ולא יודע על איזה מקש אני אמור ללחוץ בשביל לגרום לשני חברי היחידה שלי להסתער פנימה, אחרי שהצבתי אותם משני צדי דלת סגורה, להמחשת הנושא, צירפתי גם תמונה, מישהו יודע איך? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by shay1,

היתקנתי את המישחק pop3 ועדין לא עובד ורושם לי את ההודעה הזאת מישהו יכול לעזור לי ?!? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by Night,

אני בHEAVENS PEAK אם אני זוכר נכון, והמשימה היא למצוא את סר וויליאם האביר (?) איפה אני מוצא אותו? "Kill sr william the Blackm paladin of the heavens peak".. אם אני זוכר נכון

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by TheQuake,

למה הקהילה של ה CSGO הפסיקה לפעול חבל מאוד יכל להביא הרבה שחקנים למה שלא תחדשו

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by davidcohen,

שלום!! יש לי את המשחק GTA SA במחשב אבל שאני נכנס אליו אחרי שהוא עובר את הסרטונים וצריך להיכנס לתפריט הראשי, המחשב יוצא מהמשחק ופותח דו"ח שגיאות... עד לפני חודש המשחק פעל טוב מאוד ורץ חלק ובלי בעיות...עשיתי הפסקה של שבוע ועכשיו הוא לא נכנס. כבר הסרתי והתקנתי מחדש ולא הסתדר, ניסיתי גם למחוק את תקיית השמירות בנוסף להסרה אבל זה לא מסתדר. זה הדו"ח שגיאות: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  11. יעזור לבנות מחשב לפי צרכים

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  12. Started by tzolerguy,

התוכנה פשוט לא מתחברת לי אם מישהו משתשמש בתוכנה והיא עובדת לו בבקשה תפרסמו פה כדי שנראה מה יכולה להיות הבעיה אצלי כי אני כבר משתגע תודה בנוסף אם מישהו יודע את הכתובת של השרת אליו התוכנה מתחברת זה יעזור לי מאוד

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  13. Started by nnfyrbsnss,

קניתי Counter Strike : Source מקורי (מניו יורק) ויש איתו בעיה, כשאני נכנס לסטים בMy games יש את הCSS אבל הוא על Downloading ב 43% ואין מהירות הורדה, ככה זה תקוע כבר הרבה זמן ואני לא יודע מה לעשות. המפרט שמימין מערכת הפעלה Windwows Vista X64 תודה לעוזרים.

14. הורדתי את ה-Supreme Commander World Map Patch ואין לי מושג איפה להתקין.. כאילו כשאני מתקין אז הוא מחלץ קבצים ותקיות ואני לא יודע איפה להתקין אותו.. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by penny1,

יש לי בעיה מוזרה ב-DREAMFALL המשחק כאילו לא שומר לי את הגדות של הפאד שלי (RUMBALE PAD2) כלומר אני מגדיר את כל הפתורים ואז רושם לי שזה נשמר אבל בפעם הבאה שאני מפעיל המשחק - הכפתורים לא עובדים!! למרות שהכוונים האנלוגים כן עובדים! למישהוא יש פיתרון???

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. ואם כן איזה גירסה ומאיפה אנ מוריד. תודה.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  17. Started by LIOR42,

יש לי בעיה שאני לא יכול להזין שם משתמש במקום המסך שבוא אני כותב את השם משתמש מופיע לי תמונה של שולחן כזה שרואים אותו מלמעלה ולא כתוב כלום

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. התקציב שנשאר לי הוא בסביבות ה1 מיליון דולר אני רוצה שוער טוב שיסכים לבוא אלי (אניימה כבר חתום בקבוצה אחרת)

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by lader,

שלום לכולם! התקנתי ושיחקתי כמה שלבים במשחק הזה ולאחר כמה ימים שלא שיחקתי בו אני מנסה להפעיל אותו ולא קורה כלום, כאילו לא הפעלתי אותו בכלל. ניסיתי להתקין מחדש אך לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה עזרה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי את המשחק S.H.3, לאחר ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הלוגו של החברה המייצרת ואח"כ הודעה שאומרת שהמשחק עלול להכיל קטעים קשים לצפייה וכו' ואז המשחק נתקע, פשוט לא עולה ( CTRL + ALT + DEL = Not responding) מפרט המחשב שלי בקצרה : 1.7, 512 זיכרון (SDRAM לצערי) מערכת הפעלה WIN XP PRO וכרטיס מסך RAEDON 9600 PRO עם דרייברים מעודכנים ו DX 9. שמעתי על משחקים שעושים בעיות בכרטיסי MX, אבל לי יש RAEDON טוב. האם מישהו ניתקל בבעיה זו (אולי המשחק עולה רק עם כרטיסי NVIDIA ?) במשחק זה ? ומה הפיתרון אם יש. בתודה מראש, (מת לשחק במשחק כבר) תומר.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  21. Started by gt6,

התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק מישהו יכול להסביר לי איך להפעיל את המשחק בבקשה בבקשה תחזירו תשובה.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  22. יש לי את המשחק המקורי ואני לא זוכר האם התקנתי את הפאצ'ים ואיזה אז הורדתי את 1.1,1.2 ואת 1.2.1. כשאני מנסה להתקין את 1.1 או את השניים האחרים הוא תמיד נותן לי את ההודעה הבאה : אגב איך אני יכול לדעת דרך המשחק (אם בכלל) איזה גירסה מותקנת לי ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  23. Started by ofeky1,

לפני כמה שבועות ה NFS:MW הפסיק לשמור לי את ההגדרות של הגרפיקה. וכל פעם שאני נכנס למשחק אני צריך לשנות את הרזולוציה ואת הפילטרים. משהו יודע מה אפשר לעשות בעניין הזה?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by yuval1101,

היי, אני מנסה לשחק עם השלט החוטי של ה-360 במחשב ב-UNREAL TOURNAMENT 2004 אבל הכוונת כל הזמן יורדת למטה ונשארת תקועה על הרצפה ואני לא יכול לכוון, איך מכוונים? ואיך משנים את הלחצנים לשלט?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.