עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by b-boyoav,

אני לא מצליח לשחק, כשאני מצטרף למשחק זה רושם לי בצד Agent error: agent not available וכל השחקנים קפואים במקום שלהם... חקרתי את הבעיה באינטרנט ואומרים שזה בגלל שיש לי רשת ואני צריך לעשות port forwarding , אז עשיתי, וזה עדיין לא עוזר...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by chen.landau,

שלום יש לי AMD ATHLON XP 2000 1.7MHZ 512 MB זיכרון אבל כרטיס מסך לא חזק במיוחד. האם יש טעם לקנות רק כרטיס מסך טוב וזה ישרת אותי? או שגם הדרישות האחרות לא טובות?? :

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  3. Started by SloOmPer,

המשחק Crysis תומך בטכנולוגיית Quad ?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  4. היי, אני משחק עם Cole, מפוצץ את שלושת המתקנים האלה ואז איזה גוויה תופסת אותך ואומרת Welcome to the path of souls. You will learn to give your faith, in time... כעת יש איזה קומבינציה של מקשים שצריך ללחוץ כדי להשתחרר ממנה אבל בניגוד לפעם הראשונה כשאתה נופל ואז צריך לצאת מהבור, הרצף לא מופיע על המסך כך שאני לא יודע על מה לעזאזל אני צריך ללחוץ מישהו יכול לעזור כאן? אופיר

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  5. Started by free fraek,

אני מנסה וכל פעם הוא נותן לי שגיאה שהוא לא מצליח לקרוא מהקובץ Company of heroes.msi שאמור להמצא בתקייה של ווינדוס ובדקתי ואין שם קובץ כזה... ואח"כ מחקתי ת התיקיה שלו אבל הוא עדיין רשום על המחשב ואני לא יודע מה עושים.. בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by TheQuake,

למה הקהילה של ה CSGO הפסיקה לפעול חבל מאוד יכל להביא הרבה שחקנים למה שלא תחדשו

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by hfsdghdfn,

אני מחפש את החבילות המוסתרות במשחק. נאמר לי שאם השתמשת בצ'יטים חבילה אחת או שתיים נעלמות. האם יש משהו לעשות בעניין? בבקשה תעזרו לי בהקדם!!!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  8. שלחו לי שמירה של nfs:c והשמירה לא עובדת כמנסים להפעיל אותה הוא רושם Unable to load את השם של השמירה למה?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by abudy,

האם הכרטיס מסך שליgt 512 mb 8600 מעלה את המשחק טוב?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by POPSTAR,

http://ps2.ign.com/articles/729/729620p1.html

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  11. השאלה בכותרת תודה..

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  12. אם אני מחבר PS2 ל HDTV הרזולוציה משתנה? ועל איזו רזולוציה עובד XBOX360 אם HDTV איכות כמו של מחשב?? (התמונה)

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  13. Started by Armageddon1,

אפשר לקנות ברשת cd key מקורי ל diablo 2 + Lod ? (הכוונה למקורי שאפשר לשחק בבאטל נט). אם כן, איפה?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. ואם כן איזה גירסה ומאיפה אנ מוריד. תודה.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  15. מה אני עוששה כאן? עברתי את המגן הזה הראשון והשני אבל בשלישי אני נפסל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. Started by shay1,

היתקנתי את המישחק pop3 ועדין לא עובד ורושם לי את ההודעה הזאת מישהו יכול לעזור לי ?!? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by Night,

אני בHEAVENS PEAK אם אני זוכר נכון, והמשימה היא למצוא את סר וויליאם האביר (?) איפה אני מוצא אותו? "Kill sr william the Blackm paladin of the heavens peak".. אם אני זוכר נכון

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כמו הכותרת!

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. יש לי את המשחק המקורי ואני לא זוכר האם התקנתי את הפאצ'ים ואיזה אז הורדתי את 1.1,1.2 ואת 1.2.1. כשאני מנסה להתקין את 1.1 או את השניים האחרים הוא תמיד נותן לי את ההודעה הבאה : אגב איך אני יכול לדעת דרך המשחק (אם בכלל) איזה גירסה מותקנת לי ?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  20. Started by davidcohen,

שלום!! יש לי את המשחק GTA SA במחשב אבל שאני נכנס אליו אחרי שהוא עובר את הסרטונים וצריך להיכנס לתפריט הראשי, המחשב יוצא מהמשחק ופותח דו"ח שגיאות... עד לפני חודש המשחק פעל טוב מאוד ורץ חלק ובלי בעיות...עשיתי הפסקה של שבוע ועכשיו הוא לא נכנס. כבר הסרתי והתקנתי מחדש ולא הסתדר, ניסיתי גם למחוק את תקיית השמירות בנוסף להסרה אבל זה לא מסתדר. זה הדו"ח שגיאות: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by gt6,

יש לי פיפא 2007 רציתי לדעת איך אני מעביר שחקנים לקבוצות ככה שזה יהיה עדכני לעכשיו עם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח תודה.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by yuval1101,

היי, אני מנסה לשחק עם השלט החוטי של ה-360 במחשב ב-UNREAL TOURNAMENT 2004 אבל הכוונת כל הזמן יורדת למטה ונשארת תקועה על הרצפה ואני לא יכול לכוון, איך מכוונים? ואיך משנים את הלחצנים לשלט?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by etaiso,

אני תקוע ממש בהתחלה. יש לי אבן כזאת שדורשת 10 שדונים בשביל להזיז אותה, אבל יש לי אפשרות לשלוט רק על עד 5 שדונים. יש לי באותו שלב גם בתוך הים מין אבל כזאת שיש מעליה את המספר 3 שאין לי מושג מה היא עושה ואיך מגיעים אליה. קיצור מישהו יודע איך אני ממשיך הלאה??

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  24. אנשים פירמטתי תמחשב אני בא להתקין את מרכז היצירה של הפיפא..זה מתקין סבבה..ואז שאני פותח אותה זה מראה לי שגיאה ואי אפשר להכנס לזה !! יש לכם מושג למה ? בתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by nnfyrbsnss,

קניתי Counter Strike : Source מקורי (מניו יורק) ויש איתו בעיה, כשאני נכנס לסטים בMy games יש את הCSS אבל הוא על Downloading ב 43% ואין מהירות הורדה, ככה זה תקוע כבר הרבה זמן ואני לא יודע מה לעשות. המפרט שמימין מערכת הפעלה Windwows Vista X64 תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.