משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
ורק אל תעיזו להגיד HEROS! כי זה לא-ממש לא!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
למה לוקח כל כך הרבה זמן להחליף בגדים בגרסת ה PS2?? ולמה כש אני נוסע מהר מאוד במכונית ואני עוצר מהר רואים הכל מרוח כזה זה קורה בגרסת ה PS2. ראיתי שיש את GTA:VCS ל PS2 ו PCGAMES.CO.IL שווה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
הוא טיפה יותר חזק מהגיפורס2 יפעיל לי את WOW על ההגדרות הכי נמוכות.. ברזולוציה 1024? מה לגבי פיפא 2007?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
טוב קניתי את COH דרך steam סבבה הכל טוב יפה עכשיו נניח שאני קונה את OF על דיסק אני יכול להוסיף את ה cd key ל Relic account וזה יפתח לי את OF בסטים כי יש לי בתוך COH הרגיל add product וגם הוא מופיע לי כ preload ב mygames אני יודע שלהוסיף לתוך הסטים ישירות לא עובד לפי מה שקראתי פה http://tinyurl.com/2hpqjg השאלה אם זה יעבוד דרך המשחק עצמו ולא דרך סטים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם; התקנתי היום כרטיס קול ששכב אצלי הרבה זמן (SB Live value) והפעלתי את המשחק, והכל לפתע התחיל להשתגע, מלא הודעות התחילו לקפוץ, אלה שקפצו במהלך המשחק (כגון "4 מכוניות, אתה צובר אוסף מרשים") והדמות שלי לפתע השתנתה (הייתה דמות עם שיער, ועכשיו בלי) וכל הנקודות על המפה, שכבר הגעתי אליהם נהפכו לפתע לכאלה שיש למצוא (למרות שכל המכוניות, הבית והשלבים שסיימתי נשארו כפי שהיו). מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי התקנתי תמשחק מחדש ושמרתי את התקייה של השמירה יש תקייה של save game ועוד קובץ לידה של TDU_MC_1_45_A.dmp השאלה איפה אני שם אותם שהמשחק ישמור לי וימשיך מאיפה שהייתי אז?תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני עוד 15 נק' עולה דרגה ואני לא יודע איזה קיט לפתוח אני מתלבט בין medic ל support אני בד"כ משחק support/speical ops פתחי כבר speical ops ולפעמים אני משחק medic אז מה כדיי לי לפתוח כמה שיותר תגובות יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
-
זה בהתחלה מה אני עושה כאן חברה נתתי לשלד הזה בעיטה ומה עכשיו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קניתי Counter Strike : Source מקורי (מניו יורק) ויש איתו בעיה, כשאני נכנס לסטים בMy games יש את הCSS אבל הוא על Downloading ב 43% ואין מהירות הורדה, ככה זה תקוע כבר הרבה זמן ואני לא יודע מה לעשות. המפרט שמימין מערכת הפעלה Windwows Vista X64 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית מתכננת להתחיל למכור את התשובה שלה ל-Oculus Rift בתאריך הייחודי, ובמקביל ישנן הערכות לפיהן משקפי המציאות המדומה של סוני יהיו זולים יותר מהאחרים תחילת המכירה המוקדמת וחשיפת המחיר של משקפי ה-Rift למציאות מדומה של Oculus ופייסבוק ללא ספק יצרו המולה בעולם הגאדג'טים והטכנולוגיה, ועכשיו אנחנו מתחילים לראות את פירותיה כש-HTC, כנראה המתחרה המשמעותית ביותר בתחום עבור ה-Rift, מכריזה כי משקפי ה-Vive Pre שלה ושל וואלב יצאו למכירה מוקדמת ב-29 בפברואר. תאריך שללא ספק נבחר במכוון בכדי להדגיש את 'הייחודיות' של המאורע. גם במקרה הזה אנחנו לא יודעים כמה יעלו המשקפיים מבעוד מועד, ויש סיכוי טוב שלא נגלה זאת עד לתחילת המכירה בפועל. עם זאת, כעת כשהמתחרה חשפה את הקלפים …
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי AMD ATHLON XP 2000 1.7MHZ 512 MB זיכרון אבל כרטיס מסך לא חזק במיוחד. האם יש טעם לקנות רק כרטיס מסך טוב וזה ישרת אותי? או שגם הדרישות האחרות לא טובות?? :
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
בסוני החליטו כי האינפלציה הבינלאומית הדוהרת לא מאפשרת להם להמשיך למכור את הקונסולות שלהם במחיר המקורי שלהן תוך שמירה על כדאיות כלכלית סבירהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
- 1 follower
-
-
כשנכנסים למשחק הוא דורש להרשם למשהו אבל אפשר לשחק גם מבלי להרשם לזה. אז השאלה שלי היא מזו ההרשמה הזאת, כדאי להרשם?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ואם כן איזה גירסה ומאיפה אנ מוריד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מישהו פה שיחק במשחק sacred ? אני מחפש משחקים שיזכירו את המשחק הזה. האם יצא sacred underworld 2 ? ואם כן , אפשר לשחק בו רק בתנאי שיש לי את הסאקרד הראשון על המחשב ומתקינים עלוי הרחבה ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כשאני משחק בקמפיין אני רואה שהגרמנים זורקים עלי רימון ושמהחיילים האחרים מצליחים לזרוק את הרימון שזרקו עלי חזרה אליהם! איך עושים את זה כמו שצריך? כי ברוב הפעמים פשוט נהרגתי מזה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה עם הPES,ברגע שאני מפעיל אותו,אחרי האדידס הקונמי וכל אלה,יש לי מסך שחור. המחשב שלי אמור להפעיל את המשחק: יש לי מעבד 1.5 P4 256 RAM וג'יפה 5200 (זבל....) למה המשחק לא עובד? (המשחק מקורי,קניתי מחבר יד שניה ב60 שקל,שווה?) אם יש לכם תשובה,תודה רבה. שבת שלום,עדן
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
משחק בו כרגע אחלה משחק. הגעתי לבוס הראשון ולא מצליח לעבור אותו. יש למישהו טיפים?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שני המשחקים Scarface ו The Sopranos אשר היו מתוכננים לצאת לעיתונות עם גירסאות ל X360 מבוטלות סופית. Scarface מתוכנן לצאת ל PC PS2 ו XBOX והסופרנוס יוצא ל PS2 בלבד אל תצפו לעידכונים נוספים בהמשך לעומת זאת יש הרבה דגים בים
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך שליgt 512 mb 8600 מעלה את המשחק טוב?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יעזור לבנות מחשב לפי צרכים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-