משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
1)אם אני יקנה שני ג'ויסטיקים ויחבר אותם למחשב האם אני יוכל לשחק נגד אחי למשל במשחק ?.כי אני רוצה לקנות שני ג'ויסטיקיםן במיוחד בשביל לשחק נגד אחי .אז מי שבטוח שיענה.{כי במקלדת אי אפשר לעשות 2} 2)אני רוצה לקנות את הדיסק המקורי יש למשהו מוסג אם יש הרבה משתתפים ב online ?{רק למי ששיחק ב online }
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-מהו המשחק האחרון מסדרת prince of persia? -איך המשחק timeshift לדעתכם? שווה קניה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני שמח להכריז, בשם NOM Gaming, על גיוסם של שני שחקנים מעולים לקבוצת ה-Starcraft 2 שלנו - - NOMOmer - Terran - הישראלי השני שהגיע ל-GrandMaster! (אחרי Osho). שוכן בארה"ב ומשחק בשרתים שם. - NOMCtrlAltDefeat - Zerg - שחקן הזרג הישראלי שזכה בסדרת הטורנירים של NOM לחודש דצמבר ושיחק ב-Showmatch נגד WhiteRa, וגם ניצח את הטורניר האחרון של HWZone. NOM Gaming (וכמובן שאני) מאוד מתרגשים מתוספת השחקנים המעולים האלה ל-Roster שלנו, ומאוד מקווים שנוכל להוביל את Omer ו-CAD להישגים נוספים ביחד עם שאר הקבוצה שלנו. בפרק הבא של רביעי עם גבינה, ב-15/2, נכיר לכם את Omer ו-CAD וגם נדבר קצת על הטיסה שלנו למחרת לצרפת, בה אני, NOMBlight, NOMPlato, וקבוצת ה-MW3 שלנו, נוסעים להתח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שחקנים שתי שרתים חדשים הצטרפו רשמית לקהילת באטלפילד קודם לכל אני רוצה להגיד שהצטרפות שני שרתי המשחק שלנו מביאים גאווה גדולה לקהילת באטלפילד וקידום משמעותי בהתפתחות הקהילה ופרסומה במשחק. אנו מקווים שתהנו בשרתי המשחק החדשים שנקנו עבורכם למען משחק איכותי ומאתגר ברמה גבוה. שני שרתים שהצטרפו אלינו הינם מדורגים, וניתן למצוא אותם בחיפוש בכך שתרשמו HWzone לידיעתכם, שני השרתים מאובטחים במערכת GGC-STREAM HWzone.co.il | Israel | TDM Canals 24/7 No Explosives: מוד משחק: TDM מפת משחק: Canals Noshahr מספר שחקנים: 24 מספר כרטיסים: 500 חוקים: • חל איסור מוחלט על קללות. •חל איסור מוחלט על גזענות. •יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. •אין לפרסם שרתי משחק \שרתי ד…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם, אני מתן ואני משחק בWOW RETAIL היום שבוע בדיוק. אני משחק בREALM שנקרא RAGNAROS, השחקן שלי הוא Tauren Warrior שהוא גם Protection וגם Arms כרגע רמה 59 אני חולק את החשבון עם חבר שיש לו פלאדין Retribution blood elf באותו REALM הכינוי של הTauren שלי הוא Ragok ואם יש כאן מישהו שהוא בסביבות הרמה ורוצה לעשות באטלגראונדס או דאנג'נים יחד אני אשמח
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבצעי האביב של חנות הגיימינג המשווקת כותרי Steam וכותרים ללא הגנות קבצים מתקרבים אל סיומם, וזו ההזדמנות שלכם לבדוק ולנצל את כולם יחד במקום אחד מבצעי המשחקים המקוונים ממשיכים גם בשעות אלו ממש – הפעם בחנות ה-Humble Store, מהאנשים שהביאו ומביאים לכם את חבילות ה-Humble Bundle הנהדרות. החנות המדוברת מסיימת שבועיים של מבצעי אביב עם הדרן אשר מרכז את כלל ההנחות שהוצעו בתקופה זו, ואתם מוזמנים בהחלט להיכנס ולהעיף מבט בשעות הקרובות, לפני שהמיזם יסתיים באופן סופי. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A0%D7%A6%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אימה פסיכולוגית בחנות ה-GOG וכותר פלטפורמה מהיר ומאתגר במיוחד בחנות ה-Epic Store מצפים לכם, ואתם צריכים להזדרז לכתבה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
הפרק החדש בסדרת משחקי ה-FPS המפורסמת מכולן זוכה לתאריך השקה רשמי ולסרטון עלילתי עדכני ספק אם ניתן יהיה להשוות את ההצלחה המסחרית שלו לאלו של משחקי Call of Duty ו-Halo לדורותיהם, שכבר מזמן חלפו על פניו בכל הנוגע ליכולות השיווק והמיתוג – אך אנחנו עדיין מוצאים את עצמנו מתרגשים באופן בלתי מבוטל עתה, כש-Doom החדש (הרביעי, אם תרצו) מקבל תאריך רשמי להגעתו אל החנויות, ב-13 במאי 2016. סדרת Doom נחשבת ובצדק לזו שהפכה כמעט לבדה את ז'אנר משחקי הפעולה-יריות לאחד מהמפורסמים והפופולריים ביותר בשוק המשחקים כולו, ומהווה ככל הנראה גם את המודל לחיקוי למספר הגדול ביותר של משחקים ברוח דומה מאז ומעולם. במונחי אמצע שנות התשעים לא היה דבר מגניב ומשוכלל יותר מ-Doom בעולם הגיימינג – וכל א…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
משהו יכול לומר לי באיזו שפה בונים משחקים???????? אני מתכוון משחקים לא כמו סוליטר ושולה מוקשים אלה משחקים עתירי גרפיקה כמו GTA3, MAXPAYNE....
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שיצא שר הטבעות החדש, השאלה שלי היא האם צריך את battle for middle earth 2 בשביל שאפשר יהיה להתקין אותו? Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
אתם אם יצא או ייצא(בעתיד) שר הטבעות שני הצריחים בעתיד למחשב?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את המשחק בעזרת דיימון טולס.. אבל זה פשוט לא עובד. זה קובץ ISO. יש למישהו רעיון? זה קורה לי כבר עם כמה משחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6166339.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1 אני אומנם שיחקתי כבר ברוב המשחקים הטובים באמולטורים אבל אלה באמת בשורות טובות שרות הVC מתחיל להיות מצוין לחובבי משחקים ישנים אם סיפריה מצוינת שכל הזמן גודלת (התמונה לא מה VC )
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בכל קהילה נורמלית יש שרשור היכרות, שאנשים חדשים וותיקים יוכלו להציג את עצמם בפני הקהילה. אז הנה, אני אתחיל! אני אבנר דוכובני, אני בן 23 ואני גר בהרצליה. אני לומד באוניברסיטת תל אביב ביולוגיה ותואר בין-תחומי, ואני כרגע בשנה השניה. אני שחקן מאסטר, אבל כבר לא משחק כמו ששיחקתי פעם. וזה חבל . לפני שנה וחצי פחות או יותר פתחתי עם עמרי (GreatOldOne) את קבוצת הסטאקראפט הראשונה - TOP. לימים, מקבוצה זו יצאו מספר שחקנים, ואיתם הקמתי את קבוצת הסטאקראפט של ארגון e-Srael Gaming. (יותר מאוחר TOP החליפה את שמה והצטרפה לארגון NOM Gaming, בניהולו של Effect ואחריו Sectorix). בצבא הייתי ביחידה בשם 'זיקית', שהיא חלק ממודיעין שדה, ובה שירתתי כמפקד וכחובש. כיום אני משרת במילואים בפלס"ר שירי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא כזה מת על משחקים כבדים עתירי גרפיקה. אני אוהב משחקים קלילים, בעיקר אלו שכיום מתפתחים כמשקחי און ליין מבוססי פלאש ג'אווה. אז אולי נשרשר פה את כל אלה שיש להם המלצות על משחקי און ליין? לי יש 3 המלצות: 1. Football Challenge - זה לא פיפ"א אבל חמוד לאללה והכי כיף, אתה משחק נגד אנשים http://www.poerchallenge.com 2. Desktop Tower Defense - כולם מכירים. ממכר. משחק אסטרטגיה פשוט. תציב בניינים ונראה אם אתה יכול לחסום את הממזרים. http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/game.asp 3. WeeWar - משחק אסטרטגיה מבוסס תורות ופשוט. מאוד ממכר! http://www.weewar.com ממתין להמלצות שלכם.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי חברים,רציתי להציע שכל מי שמשחק במשחק המדהים הזה יעלה לכאן סרטונים מהמשחק.לדעתי עדיף לעלות סרטונים שלנו משחקים אבל זה בסדר אם תעלו גם דברים מטורפים מיוטיוב.זה יכול להיות כל דבר: הריגה, קרב, משהו מצחיק, וכו'...אני אעלה לפה מידי פעם סרטונים שלי.אתחיל עם סרטון שלי של קרב קשוח וטוב ללא הרוגים. מה דעתכם על הסרטון?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
Orion Dino Horde - 1.49 Papers, Please - 2.99 Terraria - 1.99 Hitman Absolution - 3.99 Outlast - 4.99 Metro Last Light Complete - 6.79 BattleBlock Theater - 3.74 FTL: Faster Than Light - 3.99 Brothers - A Tale of Two Sons - 2.99 Dishonored (ROW) - 4.99 סך הכל - 37.95$ ~ 130 ש"ח => 10 משחקים.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קצת על שרתינו אמיו דיווין שרת קשה מאתגר שמכליל בתוכו אתגר,חווית משחק באיכות הגבוהה בישראל,השרת מאוחסן ,אין נפילות,לאגים,באגים,ציטרים יש לנו אנטי האק יחודי חזק ביותר !,מצלמת 3D בקליינט. חדש לנו שירותי SMS עוד מידע באתר פרטי השרת : עונה:1 אקספי:500X דרופ:70% חנויות:מאתגרות בחנויות חפצי קווסט וכל הסקילים לכל הדמויות בלבד! מקס סטאט:32767 שילוב יהלומים : 95% לכולם ספוטים מאתגרים ביותר ! קאסטל סייג':בקרוב יקבע יום קבוע ! רשימת שרתים: שרת 1 (קאסטל סייג') שרת 2 (PVP) *צונזר* סריקה צוות: EvOoloziA-בעל השרת Oron-עוזר בעלים
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
בעקבות סגירת השרת של HWzone ופתיחתו המחודשת, קיים דיון על השרת החדש כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459526.0 הדיון על השרת הראשון שנפתח, החל מכאן: בשל כשלים טכניים המסרבים להיפתר מצידן של DICE/E.A/Hypernia - השרת יפסיק את פעילותו ב 1 במאי. בשרשור הנוכחי תעודכן כדרך קבע רשימת משתמשי השרת (אותם תוכלו לצרף לרשימת החברים שלכם), כמו-כן יעודכנו פרטים נוספים הנוגעים לפעילות השוטפת של השרת והמשחק באופן כללי. בשרת ישוחקו שני סגנונות המשחק הרלוונטיים לקיבולת של 32 שחקנים - Conquest ו Rush המפות במצב Rush הן - Valparaiso, Isla Inocentes, Arica Harbor, Nelson Bay, Port Valdez, Laguna Presa המפות במצב Conquest הן - Panama Canal, Laguna Alta, Lag…
-
- 279 תגובות
- 30.3k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח שרת אשר ימשיך את דרכו של השרת הקודם זכרונו לברכה (: RESURRECTED בשרשור הנוכחי תעודכן כדרך קבע רשימת משתמשי השרת (אותם תוכלו לצרף לרשימת החברים שלכם), כמו-כן יעודכנו פרטים נוספים הנוגעים לפעילות השוטפת של השרת והמשחק באופן כללי. הערה חשובה: כדי לשחק בשרת צריך קודם כל למחוק אותו מרשימת המועדפים או ההיסטוריה ולהוסיף אותו מחדש פעולה זו צריכה להתבצע רק פעם אחת אם עוד לא שיחקתם בשרת הזה מאז שהשרת הקודם שלנו ירד בשרת ישוחקו שני סגנונות המשחק הרלוונטיים לקיבולת של 32 שחקנים - Conquest ו Rush המפות במצב Rush הן - Valparaiso, Isla Inocentes, Arica Harbor, Nelson Bay, Port Valdez, Laguna Presa המפות במצב Conquest הן - Panama Canal, Lag…
-
- 442 תגובות
- 57.8k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אתם מוזמנים להיכנס לשרת של הקלאן Real people, פתוח לכולכם. כל שאלה ובקשה אפשר להגיב פה, אני ישתדל לענות ולעזור במה שאוכל. פרטים: Real People clan Public server Israel IP Address: 212.150.254.11 Port: 19567 mohawk: 212.150.254.3:9153
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
32 שחקנים 199.203.56.35:16567 מקווים שהוא יהפוך ל 2142 יאפי!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, פתחתי על המחשב שלי שרת לBF2 מאחר ויש לי חיבור עם אפלוד גבוהה וגם מחשב חזק, הגרסא של השרת מאפשרת לכל הגרסאות של באטלפילד לשחק (והמבין יבין). אי פי מעודכן: 82.80.146.49 תחוו דעו לגבי לאגים או פינגים אני אראה אם להשאיר אותו או אם זה שווה משהוא בכלל (זה DEDICATED SERVER). המפה היא GULF O MAN וזה ל64 שחקנים. תהנו. עריכה: אוקי, הורדתי אותו עד שאני אוריד מחדש את הסרבר המעודכן.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנוסף לשרת הישראלי שכבר קיים נפתח שרת ראנק נוסף. פרטים נוספים כאן- http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1006190 תיהנו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-