עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MODI,

משהו כזה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. עדיפות ליוניטד או לפחות שיהיה עונה 5... תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by Quickly,

אני עוד 15 נק' עולה דרגה ואני לא יודע איזה קיט לפתוח אני מתלבט בין medic ל support אני בד"כ משחק support/speical ops פתחי כבר speical ops ולפעמים אני משחק medic אז מה כדיי לי לפתוח כמה שיותר תגובות יותר טוב

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  4. הדמו קרס לי וגם המלא היום ראיתי שיצא דמו חדש שתיקנו בו את הקריסות http://www.gamershell.com/download_23484.shtml - Fixed some very important rendering issues with new ATI cards and drivers - Other fixes like crashes on certain configurations or even new solutions to some puzzles. והוא רץ לי טוב השאלה שלי אם יש תיקון למשחק המלא ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  5. קרה לי כבר מספר פעמים שאני מגיע למקום הראשון רגע לפני סיום המשחק,אני משחק בעיקר בשרתים של סכינים בלבד וקורה לי שרגע לפני סיום המשחק אני מקבל באן מהמשחק, הפעם בגלל שהרגתי NOOB בעזרת תת מקלע כאשר הוא ניסה להרוג אותי בעזרת עם רובה. כמובן שבשלבים המוקדמים אם כזה מצב קורה אז המשחק ממשיך כרגיל. האם גם אתם נתקלים במצבים כאלו של זריקה ממשחק רגע לפני המקום הראשון ? האם יש מה לעשות בנידון ? אני רוצה כבר את המדליה הזאת עם מקום שני ושלישי זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי, תקשיבו אני לא מצליח לכתוב כינוי ארוך, כאילו איפה שרושמים את הכינוי אני רואה את כל מה שאני רושם אבל במשחק לא רואים את כולו ואני רואה כינויים של אנשים אחרים שהם הרבה יותר ארוכים משלי איך אני יכול לעשות אותו באורך כמו שלהם ? תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. היי אנשים לאחרונה נתקלתי בבעיה במשחק הנ"ל. תוך כדי משחק, המשחק(כלומר המצלמה) מתחיל להסתובב על הציר של הדמות ופשוט לא מפסיק להסתובב עד שאני לא יוצא מהמשחק לגמרי ונכנס מחדש מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הארורה הזאת? כל תשובה תתקבל בברכה... עריכה: אפשר לנעול... מסתבר שזה נגרם ע"י הג'וייסטיק שהיה מחובר למחשב...

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני נמצא ב-palace balcony הגעתי לאחת המרפסות על הקיר יש שני stab dagger אחד מעל השני ,ואני אמור להגיע לראשון ,אבל משום מה הוא גבוה מידי ואני לא מצליח להגיע אליו (דרך אגב אני משחק במחשב) יש תמונה של המקום מצורפת תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by peralon,

אני תקוע בחלק שצריך לכוון את השעור לאיזה שעה..(אני חושב) רק שאני לא יודע לאיזה שעה צריך ( אחרי שמתכופפים בקומה השלישית לקחת את המפתח ואז איזה ילדה יוצאת מחדר ובועטת במפתח ובורחת ) יש מן חידה כזאת אבל לא הבנתי מה צריך לעשות גם כתוב על הקיר ליד השעון "Henry mildred scott" אין לי מושג מה זה אומר אשמח לקבל עזרה.. אני תקוע בחלק הזה כבר כמה שבועות

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. אני צריך קצת עזרה במשחק.. אשמח אם מישהו משחק פה בזה ויוכל לעזור..

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by blanco,

הורדתי את המשחק Sturmovik_Forgotten_Battles הבעיה היא שהסיומת של הקובץ היא mdf.* זהכנראה סוג של אימג.. השאלה היא איך אני צורב את זה ??? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by exquisite,

http://www.yougamers.com/news/13720_crysis_32_vs_64_bit_-_the_real_story/

13. Started by חננב,

נפתח פורום ישראלי לסימולטור המשובח Live For Speed ! http://www.ez-forum.net/forum/index.php?mforum=lfsisrael

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. אני מעוניין לדעת השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. שלום , אני לא יודע אם מותר לי לפתוח אשכול כזה אבל לא ראיתי לנכון לרשום את זה בטרייד זון בכל מקרה מי שיש לו סי די קיי מקורי בלבד של באטפילד 2 ומוכן להחליף על משתמש מקורי של סטים עם המשחקים הבאים Half Life 2 Half Life:Deatchmatch Counter Strike Source אני מאוד אשמח רציניים ולא ילדים בני 12 עריכה: וגם אם יש לכם משחקים כמו שצריך לשחק ברשת ונימאס לכם מהם תציעו

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/pc/action/sammaxep1/news.html?sid=6157351&tag=topslot;action;1 אני חיב להגיד אני לא שיחקתי במישחקים הקודמים אבל שמתי שהרבה אהבו אותם אז למי שמעונין המישחקים החדשים יצאו בפרקים קצרים והפרק הראשון יצא ב17 באוקטובר

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by pita100,

מישהו יודע איך אני מפעיל את המשחק? כאשר אני לוחץ על קובץ SETUP הוא מתחיל את ההתקנה ולאחר 2 שניות הוא נותן הודעה של CODE.EXE לא מוצא אותו או משהו כזה. אני מנסה כבר שלושה ימים בבקשה הגירסא שהורדתי הוא directors edition

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קניתי את המשחקים בטלפילד 1942 האוסף בטלפילד ויטנאם עכשיו מה אני מנסה להיתחבר לשרתים וזה לא עובד לא רשום שם כלום דרך המשחק... :-\ :-\ מה עושים? ויש פה עוד שחקני בטלפילד חוץ ממני?? ;D

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by Godmoney,

אוקי, סיימתי את המשימה הראשונה ולקראת המשימה השניה קניתי את כל החיילים האפשריים... עכשיו אחרי שסיימתי אותה (וכל הקשתים מתו לי בגלל אסטרטגיה שגויה) אני לא יכול לקנות חיילים חדשים... הצלחתי לסיים את המשימה השלישית עם החיילים שנשארו לי מהמשימה השניה אבל אין מצב שאני אצליח את המשימה הרביעית עם השאריות של השניה והשלישית... מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by shloosh,

שאני נכנס לשרת ומנסה להתחיל לשחק אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת מה היא אומרת??? הייתכן שהבעיה בכרטיס מסך שלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by yotam360,

האם שווה לי היום לקנות battlefiled 2 או שעומד לצאת איזה משחק חדש שדומה לו??

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  22. Started by miky,

חברה ל מי שמקיר vigilante8 אני מחפש מידע וכל מה שקשור תוכלו לעזור?

23. ליגת 2007 מסודרת עם מארגנים מנוסים אשר אירגנו בעבר כבר 2 טורנירים של פיפא (מונדיאל ו2006) כל הפרטים באתר: http://www.fifa-il.vez.co.il באתר יש גם הורדה של המשחק וגם טלאים ועוד.... יש לנו גם ערוץ במירק : Fifa.07 להרשמה מהירה אייסי קי:330359325 , 244558519

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by AVI.S.T,

לא כל כך הבנתי את העלילה של Getting Up משהו יכול להסביר לי בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.