משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משחק פיפא 2008 ברשת ואני לא יודע איך אפשר לשנות את הרמה מהירות המשחק והדקות אם זה אפשרי בכלל ומישהו יודע איך משנים שיסביר לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אבל ראיתי גם שהגירסה שלו זה beta . השאלה שלי היא האם כדי לחקות או להוריד את זה עכשיו(?) יש שרתים שישתמשו בגירסה הזאת או שרוב השרתים יחקו לגירסה המלאה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
נראה חביב חשבתי לקנות המשחק הוא גם בתור SINGLE PLAYER ? כמו COD4 שניתן גם כמשחק עצמו בסינגל וגם ברשת \ או שהוא רק למולטיפלייר ברשת ? ואם רק למולטיפלייר - יש שרתים בכלל בארץ ? 10X
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כשאני נכנס לשחק אני נכנס לסירבר אז אני מקבל שגיאה זיכרון לא יכול להיות READ.. מה זה ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124391.0
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי battlefield 2 (עם עידכון משחק v1.41) והבעיה היא שתוך כדי משחק ב single player (10 דקות פחות או יותר מתחילת המשחק) פתאום המסך מפסיק לעבוד והנורית הירוקה שלו הופכת לכתומה,ובמסך עצמו רואים רק שחור. המקלדת והעכבר כמובן לא מגיבים וחייבים לכבות והלדליק את המחשב. עד אותה שנייה שזה קורה-המשחק רץ חלק בלי תקיעות בלי בעיות! המחשב שלי: amd athlon xp 2500 1.5gb ram כרטיס מסך : radeon 9600 hard-disk : 370GB דרייברים: nvidia + ati מעודכנים. מערכת הפעלה xp pro sp2 . המסך עצמו מוגדר לרענון של 85HZ,הcontrol center של ati מוגדר ב3d לsame as desktop , והמשחק עצמו מוגדר ברזולוציה ורענון כמו המחשב עצמו 1280 על 1024 . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני חושב לקנות דרך סטים את זה... והשאלה שלי האם למשחק יש קהל ביכלל?? כמה שרתים יש למשחק והעם הם מלאים באנשים? ואיך המשחק עצמו?מגניב?מרגש?מדהים? כמה שחקנים הכי הרבה אפשר במפה לשחק? תודה לכול העוזר
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הי, כל פעם יש בעיה חדשה עם Origin ו - BF3. הפעם לאחר כמה דקות משחק, אני מקבל מסך לבן ומתרסק ל - Desktop. חיפשתי פתרונות, לא מצאתי משהו שעובד. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה עם הPES,ברגע שאני מפעיל אותו,אחרי האדידס הקונמי וכל אלה,יש לי מסך שחור. המחשב שלי אמור להפעיל את המשחק: יש לי מעבד 1.5 P4 256 RAM וג'יפה 5200 (זבל....) למה המשחק לא עובד? (המשחק מקורי,קניתי מחבר יד שניה ב60 שקל,שווה?) אם יש לכם תשובה,תודה רבה. שבת שלום,עדן
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה במשחק.. אשמח אם מישהו משחק פה בזה ויוכל לעזור..
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום צריכה בבקשה עזרה במשחק הנ"ל השלב שבו נתקעתי הוא באחד הספרים the detective שם יש מכתב שבו צריך להכניס אותיות במקום האותיות המצויינות מישהו יכול לעזור בבקשה אני לא יכולה להתקדם בגלל זה תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הצלחתי להפעיל שוב את DARK MESSIAH, עכשיו אני רוצה לעשות קובץ CFG קטן שיכתוב לי כמה פקודות בקונסולה (שאני יזכור). אני יודע שאפשר להשתמש בפקודה ECHO בשביל להציג דברים, ואני מצליח להציג את מה שאני רוצה. אבל יש אפשרות לצבוע את הכתב? אני רואה שיש בקונסולה חלק כתוב בצבע אדום, אז אני יכול נגיד לעשות שיהיה רשום לי נגיד SOMETHING באדום (או צבע אחר)?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם לשכוח בבקשה לייק /סאב תודה לצופים http://www.youtube.com/watch?v=x6FeEqbVX-8
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
על המחשב אני מתכוון שהכל על HIGH (או VERY HIGH - מה שיש). ועל ה-XBOX 360 על מסך פלזמה עם HD (אבל לא פול HD). זה פשוט מעניין אותי כי ל-XBOX360 המשחק יצא עכשיו ולמחשב לפני כשלוש שנים בערך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
זה בהתחלה מה אני עושה כאן חברה נתתי לשלד הזה בעיטה ומה עכשיו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
שלום , אני לא יודע אם מותר לי לפתוח אשכול כזה אבל לא ראיתי לנכון לרשום את זה בטרייד זון בכל מקרה מי שיש לו סי די קיי מקורי בלבד של באטפילד 2 ומוכן להחליף על משתמש מקורי של סטים עם המשחקים הבאים Half Life 2 Half Life:Deatchmatch Counter Strike Source אני מאוד אשמח רציניים ולא ילדים בני 12 עריכה: וגם אם יש לכם משחקים כמו שצריך לשחק ברשת ונימאס לכם מהם תציעו
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מפעיל את המשחק? כאשר אני לוחץ על קובץ SETUP הוא מתחיל את ההתקנה ולאחר 2 שניות הוא נותן הודעה של CODE.EXE לא מוצא אותו או משהו כזה. אני מנסה כבר שלושה ימים בבקשה הגירסא שהורדתי הוא directors edition
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מישהו פה שיחק בזה? מישהו עדיין משחק? יש דברים דומים או שונים בקשר לcity of heroes? איך הדמות של הstalker ושאלה של משהו שלא הבנתי כל כך origin באיזו צורה זה משפיע על הenhancements שאפשר לשדרג איתם את הדמות?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה יהיו ההבדלים במחירים ?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה המקום, אבל מה שיהיה יהיה [= יש סיכוי שזה קשור לתקלות בחומרה אבל מקסימום תעבירו. בכל מקרה לעניין, קניתי מחשב חדש לא מזמן, פירוט קל על המחשב עצמו: CPU: Intel core 2 Due e6300 1.8mhz Video card: evga geforce 7600 GT 256 ram Ram: 1G אני משחק כרגע Wolfenstain : enemy territory והמשחק הקודם return to castle wolfenstain. המחשב הישן שלי הריץ את המשחק די בקלות. אבל כרגע קורה לי מצב שהמשחק פשוט נתקע, הקול במשחק נתקע, המחשב נתקע אפשר לשמוע את הקול חוזר על עצמו עד שעובר פרק זמן מסויים שמשתנה מפעם לפעם ואז שום מעיין צליל גבוה וארוך, לא צפצוף. המשחק חוזר לעצמו והמחשב כבר לא תקוע. אבל לפעמים המחשב עושה ריסט. זה נראה לי מוזר שעם מערכת כזאת, המשחק יעשה בעיות. במיוחד …
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אם יש פה מישהו ששיחק\משחק במשחק הזה שיתן כמה טיפים איך להתחיל כי אני כבר מתחרפן משחק עם כל כך הרבה מקשים לא ראיתי!!! כל פעם שאני ממריא ומתקרב לאויב אני חוטף טיל המטוס נופל ונגמר השלב... מה לעשות!?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום ! כשאני מתחיל להתקין משחק הוא מציג לי הודעת שגיאה Error Code: -5005 : 0x80070017 Error Information: >Kernel\KernelMedia.cpp (94) >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1594) pAPP:Devastation PVENDOR:digitalo PGUID:6A78CBDE-0845-43BA-8675-A132B7C49E09 $7.1.100.1248 @Windows XP Service Pack 2 (2600) IE 7.0.6000.16414
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם; התקנתי היום כרטיס קול ששכב אצלי הרבה זמן (SB Live value) והפעלתי את המשחק, והכל לפתע התחיל להשתגע, מלא הודעות התחילו לקפוץ, אלה שקפצו במהלך המשחק (כגון "4 מכוניות, אתה צובר אוסף מרשים") והדמות שלי לפתע השתנתה (הייתה דמות עם שיער, ועכשיו בלי) וכל הנקודות על המפה, שכבר הגעתי אליהם נהפכו לפתע לכאלה שיש למצוא (למרות שכל המכוניות, הבית והשלבים שסיימתי נשארו כפי שהיו). מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק... רק התקנתי אותו ואת העידכון החדש 1.12 אני נכנס למשחק וישר זה ככה ניסיתי לשנות הגדרות... וזה לא עוזר.. ד"א.. יש לי 1950PRO sapphire core2 e6400 1gb זיכרון למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.. =] הסתדרתי... לא חשוב
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-