משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
נפתח פורום ישראלי לסימולטור המשובח Live For Speed ! http://www.ez-forum.net/forum/index.php?mforum=lfsisrael
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
קניתי את המשחקים בטלפילד 1942 האוסף בטלפילד ויטנאם עכשיו מה אני מנסה להיתחבר לשרתים וזה לא עובד לא רשום שם כלום דרך המשחק... :-\ :-\ מה עושים? ויש פה עוד שחקני בטלפילד חוץ ממני?? ;D
-
כי אני מנסה לשחק בסרברי הישראלים [Gamers וMgamers] וזה אומר שיש לי גירסא ישנה יותר,והורדתי את הגירסא הכי חדשה...
-
- 8 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הורדתי את כל הפאטצ'ים של DAWN OF WAR מהאתר הזה: http://dawnofwar.filefront.com/files/Dawn_of_War/Official_Releases/Patches;4517 שסיימתי להוריד התקנתי את הפאטץ' הראשון. ואז התחלתי להתקין את הפטץ' השני, וזה התחיל להתקין והכל ואז פתאום הוא תוקע לי את ההודעה הזו: וכן, ניסיתי להוריד מחדש ולא הלך.... בקשה תעזרו זה חשוב...
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם... אבל כל ההייפ שנוצר סביב המנוע של האנריל החדש ניחרש בצורה כזאת גדולה שהוא כבר איבד את הערך שלו... כשעוד לפני שנה פורסמו תמונות של UT אנשים היו בהלם כמה שהוא יפה.. אבל אז כשיצאו עוד ועוד משחקים שחרשו אותו מכל הכיוונים.. אנשים כבר לא כל כך נירגשים ממנו וכל ההיפ שנוצר סביב המשחק הזה כבר בקושי קיים... כשיצא הלףלייף2 עד שהוא יצא אם אני לא טועה פעל על המנוע שלו רק משחק אחד bloodlines שהוא כן.. אחד המשחקים היותר חזקים... שגרמו לי לשחק בו יותר מ3 פעמים עד היום (ולא היה שום משחק שגרם לי את זה חוץ ממשחק 2D מסויים שכחתי את השם שלו עם איזה alien שם כבר לא זוכר) טוב סתם רציתי לציין דעה שחשבתי עליה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם לשכוח בבקשה לייק /סאב תודה לצופים http://www.youtube.com/watch?v=x6FeEqbVX-8
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
שלום לכולם !! למי שיש את המשחק rollercoster tycoon 3 האם הוא יודע אך להיות כאילו בתוך הרכבת
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
על המחשב אני מתכוון שהכל על HIGH (או VERY HIGH - מה שיש). ועל ה-XBOX 360 על מסך פלזמה עם HD (אבל לא פול HD). זה פשוט מעניין אותי כי ל-XBOX360 המשחק יצא עכשיו ולמחשב לפני כשלוש שנים בערך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=fP7RGd3rST4
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום , אני התחלתי לשחק במשחק NBA LIVE 07 הבנתי שיש שם כול מיני כוכבים של FREESTYLE שיש להם יכולות משחק יותר טובות מאחרים כמו למשל XFACTOR או INSIDE SCORER SUPERSTAR וכו' עכשיו ראיתי את זה גם בסרטון של NBA בתוך המשחק , איך אני מפעיל לו את היכולות האלא ? יש לי עוד שאלה : אני זוכר שהיה NBA LIVE 06 היו כפטורים מיוחדים שהיה צריך להוסיף כדי שהשחקנים יעשו תנועות יפות יותר . האם יש כזה דבר גם NBA LIVE 07 ? תודה רבה לעזורים !
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה במשחק וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. אני תקוע במשימה עבור הראש של הגילדת גנבים, Gray Fox .. () עכשיו הוא רוצה שאני אגנוב איזה משהו שנקרא Arrow of Extraction משהו כזה, עכשיו, ירדתי למחבוא הסודי שלו למטה והגעתי לדלת שצריך מפתח, אבל לא מצאתי את המפתח, מישהו יודע אולי איפה? או מה עושים מפה? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב אז פתאום היה לי התקף של רצון למשחק אסטרטגיה... יש המלצות? ניסיתי את הדמו של WORLD IN CONFLICT ולא מתתי עליו... יותר אהבתי CNC וכאלה... יש איזהמשהו? רצוי שהמשחק אסטרטגיה לא יהיה סגנון COH ו-WIC, לא ממש אהבתי אותם... תודה
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום כולם , לאחרונה מצאתי את העצמי משחק הרבה GTA2 (כן כן , ישן אבל כיף בטירוף ) אחרי העידכון האחרון של הווינדוס המשחק פתאום זז לאט , יכול להיות שזה בעיה ב directX ? בבקשה תעזרו לי , אני לא יכול לצאת מהבית וGTA זה מה שמחזיק אותי שפוי
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי,היום השגתי את המשחק Grand Theft Auto San Andreas ל-PS2 ואחרי כמה זמן שאני משחק מופיע לי מסך שחור וכתוב: Error reading The Grand Theft Auto :San Andreas Disc אני יודע מה זה אומר,אבל מישהו יודע איך לפתור את זה?! יעני שזה לא יהיה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולא נשמרו לי שני השמירות של המשחקים האלה אני רק רוצה להגיע לנקודה שנעצרתי ב-GOW נעצרתי בקטע אחרי שתידלקתי את הרכב ואני צריך לסנוור עטלפים וב-AC נעצרתי בקטע שאני רוכב עם הסוס דיי בהתחלה. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה המקום, אבל מה שיהיה יהיה [= יש סיכוי שזה קשור לתקלות בחומרה אבל מקסימום תעבירו. בכל מקרה לעניין, קניתי מחשב חדש לא מזמן, פירוט קל על המחשב עצמו: CPU: Intel core 2 Due e6300 1.8mhz Video card: evga geforce 7600 GT 256 ram Ram: 1G אני משחק כרגע Wolfenstain : enemy territory והמשחק הקודם return to castle wolfenstain. המחשב הישן שלי הריץ את המשחק די בקלות. אבל כרגע קורה לי מצב שהמשחק פשוט נתקע, הקול במשחק נתקע, המחשב נתקע אפשר לשמוע את הקול חוזר על עצמו עד שעובר פרק זמן מסויים שמשתנה מפעם לפעם ואז שום מעיין צליל גבוה וארוך, לא צפצוף. המשחק חוזר לעצמו והמחשב כבר לא תקוע. אבל לפעמים המחשב עושה ריסט. זה נראה לי מוזר שעם מערכת כזאת, המשחק יעשה בעיות. במיוחד …
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חברה ל מי שמקיר vigilante8 אני מחפש מידע וכל מה שקשור תוכלו לעזור?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היי נתקעתי במשימה שאלכס נמצא בתוך הבית שלו והדלק נחסמת ויש 4 פאזלים שצריך לפתור, אז הראשון זה עם המסכות שצריך לשים על הגופות, השני זה הסכינים שצריך לתקוע בלוח של הסכינים בחדר עבודה של אבא שלו השלישי זה הארנב שצריך לשים אותו על החור עם האש והשלישי זה למצוא שלוש מדליות ולשים על הג'אקוט,אז מצאתי שתי מדליות ואני לא מוצא את השלישית אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או לכוון אותי . תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה במשחק.. אשמח אם מישהו משחק פה בזה ויוכל לעזור..
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רב: איפה אני יכול לקנות את המשחק: Lord of the rings online : Shadows of Angmar COLLECTORS EDITION ושיהיה מחנות בארץ \: אפילו מקום שיש הזמנה מוקדמת או משהו תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Sturmovik_Forgotten_Battles הבעיה היא שהסיומת של הקובץ היא mdf.* זהכנראה סוג של אימג.. השאלה היא איך אני צורב את זה ??? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני עוד 15 נק' עולה דרגה ואני לא יודע איזה קיט לפתוח אני מתלבט בין medic ל support אני בד"כ משחק support/speical ops פתחי כבר speical ops ולפעמים אני משחק medic אז מה כדיי לי לפתוח כמה שיותר תגובות יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על Premier Manager 2008? משחק יפה (ואני לא מדבר על גרפיקה בכלל). הוא מסובך או שאחרי משחק קצר מבינים הכול? מי שיש לו תמשחק אשמח לשמוע את דעתו!
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-