משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
מישהו משחק פה WOW אם כן איזה REALM? אני ב AHHQIRAJ, KULTIRAS. KulTiras (pve) Lvl60 Warrior lvl47 Hunter AhhQiraj lvl18 mage
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
משחק גדול! כמה שאלות: 1. אפשר לפצל את הצוות ולא ששניהם ילכו ביחד כל הזמן? 2. ראיתי שיש אפוד מגן (shield) שאפשר להצטייד איתו אבל לא הבנתי איך. 3. אפשר לראות את "מד החיים" שלי? אם אני מחכה קצת בין פגיעות שספגתי, ה"חיים" שלי מתאפסים? אשמח לקבל תשובות!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המשחק עבד סבבה עד לחלק שהייתי במהרה עם המכשפה מחוץ לעיר ומאותו רגע שיצאתי כל המשחק נהיה כמו מרוח ומטושטש כאילו הדמות שיכורה. למרות שהמשכתי לשחק וזה לא חוזר למצב הננורמאלי. אם אני עושה LOAD אחורה הכל בסדר ככה שזה לא קשור להגדרות או לכרטיס אבל המשכתי לשחק דיי הרבה וחבל לי לעשות LOAD רחוק. למרות שזה ממש הורס את המשחק שזה מטושטש כל כך. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי את המשחק NBA LIVE 2006 ויש דבר מוזר שקורה לי שאני משחק במשחק בדקה האחרונה של רבע המשחק מתחיל לקרטע באופן שאי אפשר לשחק בכלל הוא ממש זז לאט ויש לציין שכל המשחק עובד טוב אבל רק בדקה האחרונה הוא זז לאט ניסיתי לשנות הגדרות ורזולציה ושום דבר לא עוזר לי יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני וחבר רצינו ךשחק ברשת אבל זה לא ממש כיף בלי בוטים... אם מישהו יוכל בבקשה להגיד לי איך אוכל לשים בוטים בסרבר ? תודה רבה ;D
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
עוד אחד מהלהיטים הגדולים של עולם ה-PlayStation עומד לשבור את הבלעדיות שלו, וזה כבר מרגיש כמו השגרה החדשה שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני לא יודע למה אבל משחקים קורסים אצלי כמו סוניק C&C וכו... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ההכרזה על משחק חדש בסדרת DOOM הצפויה ביוני הקרוב, עשויה לשנות את כל מה שאנחנו מכירים על הסדרה האייקונית - המשחק החדש ייקרא "DOOM: The Dark Ages" ויהיה בהשראת ימי הבינייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
הגעתי לענק ההוא שצריך לדקור לו ת'עניים ויש שם קטע של תזמון, אז אני מנסה כל פעם.. בהתחלה יש כזה קטע של הילוך איטי... אני לוחץ..טוב נתפסתי עליו... אחרי זה אני לא מצליח... ואני לא מבין מתי צריך ללחוץ... תעזרו לי בבקשה! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני משחק בבאטל.נט תחת הכינוי yoavY. אני נובי רמה 3, אבל אני מכיר את השיטות (משחק כבר קרוב לשנתיים עם משתמשים שונים) עוד משיהו כאן משחק בקביעות בבאטל.נט?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אם יש פה מישהו ששיחק\משחק במשחק הזה שיתן כמה טיפים איך להתחיל כי אני כבר מתחרפן משחק עם כל כך הרבה מקשים לא ראיתי!!! כל פעם שאני ממריא ומתקרב לאויב אני חוטף טיל המטוס נופל ונגמר השלב... מה לעשות!?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש שחקנים שמשחקים בGUILD WAR ברמה של 6 ומעלה אשר משחקים ב תקופה שלאחר המלחמה. למעוניינים צרו קשר באי סי קיו:227-651-622
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני פשוט קיבלתי את המשחק מ SENDIT, ויש כל כך הרבה REALM SERVERS, לא מצאתי עדיין את הכי טוב, כמה הפינג שלכם ? MS לשרת שאתם נמצאים, כי לפעמים זה 80 ולפעמים 250 גם, זה אמור להיות ככה? כי זה ממש מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האם שווה לי היום לקנות battlefiled 2 או שעומד לצאת איזה משחק חדש שדומה לו??
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
חברה ל מי שמקיר vigilante8 אני מחפש מידע וכל מה שקשור תוכלו לעזור?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי את DISCWORLD 2 ואני לא מצליח להפעיל אתו :s05: ניסיתי את DOSBOX ו SCUMMVM מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם לשכוח בבקשה לייק /סאב תודה לצופים http://www.youtube.com/watch?v=x6FeEqbVX-8
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב הראשון,אני מוצא את עצמי בתוך מן ספינה נטושה,אני מגיע בהמשך למעבר שחום ע''י משהו אפור,מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך אני מגיע ל Aman'lu ? (או באופן כללי איפה העיר הזאת נמצאת על המפה)
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חודשיים וחצי לפני שריקת הפתיחה המיועד ולאחר הודעה של כמה שחקניות מרכזיות כי לא יקחו חלק באירוע - תערוכת E3 לשנת 2023 מבוטלת רשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
- 1 follower
-
-
הגעתי לשלב האחרון לפחות נראה לי ככה שאני נלחם נגד הזבוב הענקי הצהוב הזה קיצר מה אני עושה נגדו הגעתי לקטע שהוא זורק עליי כדורים צהובים ומסובב מסביבי אבנים כאלו קיצר אם אפשר אז תגידו מה עושים בכל השלב בכלל תודה... עריכה: סיימתי את המשחק ואת כל הסדרה לדעתי השלישי היה הכי יפה מומלץ מאד למי שאוהב עלילה טובה אחת העלילות היפות ששיחקתי בהם במשחק ותאמינו לי שיחקתי בהרבה המשחק עפ העלילה הכי יפה לדעתי זה מאפיה איזה שאלה קיצר כל הסדרה הזאת מומלצת בחום
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-