עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by manticore,

מישהו יודע איפה נמצאות השמירות של המשחק הזה? הייתי באמצע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש ועכשיו אני לא יכול למצוא את הפרופיל שלי שם ואת השמירות

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by club_501,

פתאום אני לא מצליח לשמור את המשחק! אני רק התחלתי לשחק. אני בדיוק בשלב שאני צריך להביא עצים כדי לחפור מחילה, אציתי לשמור לפני שאני לוקח את העצים אבל אי אפשר, מה אני צריך לעשות? נ.ב. רק התחלתי אבל המשחק נראה חביב.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by kingpin,

באיזה אתר אני יכול לימצוא שמירות של המישחק far cry כמובן שהיה מפוצח כול השלבים פתוחים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by sh2006,

החזרתי את וינדוס אקס פי 64 אחרי שימוש בויסטה. אני צריך להתקין את קרייסיס בשנית מישהו יודע היכן נמצאת התקיה עם השמירות?.. לא בא לי לשחק מההתחלה תודה! ??...

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. Started by SPONER,

אם הסטים שלי מותקן בכונן D אני יכול לעשות שגם השמירות של IV היו בכונן D? יש דרך להשיג שמירות מלאות או חלק של GTA IV ממקור רשמי שאין חשש שזה נגוע ?או מגיע ממשחשב נגוע ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, מאיפה ניתן להוריד Saveים של HL2? אני פשוט לא מוצא כאלה באף מקום. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  7. Started by Or94,

איפה נמצאות השמירות של CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 בווינדוז 7?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by Ghoul,

לאחר שמצאתי את האפצ'י האם יש אפשרות לשמור אותו איכשהו?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by udicol,

וואללה.

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  10. שמעתי ש ב CS 1.6 צריך יותר טקטיקה מאשר CSS איך זה מתבטא?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. האם זה נכון .ואם כן משהו יכל להגיד לי את השם המדוייק שלו? ועוד שאלה האם יצא טלאי ישראלי?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  12. אז עכשיו אני יודע שזה אמיתי מצאתי הורדה של הסרטון הסופי השונה של המשחק אז עכשיו אני מחפש אולי למישהו יש את השמירה של המשחק עם הסוף החדש שהדהאקה מת

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  13. גם לאלה בעלי כרטיסי מסך dx9 יכולים לראותכ dx10 ע"י הפאץ. משהו מכיר ? ומאיפה מורידים.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שמעתי שיש תוכנה שמאפשרת לשחק GTA 3 באינטרנט אתם יכולים להביא לי קישרו ישיר עליה????? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ^^ תודה לעוזרים!! כל מיני מכוניות ושיפורים להכניס למשחק!! http://gta.gamigo.de/news.php אפשר להוריד מכוניות אמתיות לSA

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by yosizach,

ראיתי אצל חבר הואממש נראה טובו זה פעם ראושנה ששמעתי עליו .. בכלל

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  17. החזרתי אותם לתיקיה MY DOCUMENTS GAMES ושאני מפעיל את המשחק זה לא טוען את הSAVE

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  18. הפורום בקושי מתעדכן יחסית לפעם פורום פעולה בקושי מתעדכן שמתם לב לשינוי הזה? או שיש אפשרות שהגימרים הותיקים לא נמצאים כבר

• 61 תגובות
    • 8.1k צפיות
  19. Started by ruff stuff,

אני רוצה להפנות אתכם לכתבה שפורסמה היום ב y net לגבי שנאים שמתחממים וגורמים נזק לרכוש במידה והשנאי שלכם תקול תוכלו לקבל אחד חדש בדואר. הכתבה נמצאת במדור המחשבים של y net .

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. Started by |x|_HITMAN_|X|,

טוב חברה אני יודע שאני עובר על חוקי הפורום הזה אבל רוח החג צריכה להיות גם במשחקים אז.... שהיה לכולנו שנה טובה וחג שמח. שנה של ניצחונות. שנה של RATIO גבוה. שנה של משחקים ממכרים. שנה של מחירים של משחקים נמוכים.... . שנה טובה לצוות הפורומים שלנו, מי ייתן וימשיכו בעבודה נפלאה, בתמיכה, בהקשבה, ובמענה. ושנה טובה לכל צוות HWZONE. שנה טובה לכל חברי הפורום.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. עם בלעדיות לפלטפורמת ה-GOG נטולת הגנות הקבצים וסגנון שמהווה מחווה ל-Doom ומשחקי פעולה גדולים אחרים מהעבר - זו יצירה נוסטלגית טרייה שכדאי לכם להכיר לכתבה

22. גם מ-Battlefield 1 ומ-Titanfall 2 תוכלו ליהנות בקרוב בשיטת "שחק כפי יכולתך" בעלות כוללת של 4 יורו לחודש, או פחות לכתבה

23. היי באתר הזה תוכלו לראות את הערים החדשות (והענקיות) ללמוד אל המאפיות וללמוד איפה כל אחד ממוקם, וכמובן להוריד את שני הטריילרים. אני ממליץ להוריד פשוט השינוי שהם עשו במשחקת מדהים!!! והינה עוד כמה תמונות: מקווה שתהנו (לפחות כמוני) Install

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  24. bloodrayne 2 ftp://theuser:9K5ya@ftp4.3dgamers.com/pub/3dgamers/games/bloodrayne2/br2final.zip splinter cell pandora tomorrow http://www.gamershell.com/download_filehell.pl?hellID=4790&mirror=2&a=1204321562448.53&b=init תכתבו את דעתכם!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. הראשון הוא NEXUS 2: GODS AWAKEN שהוא ההמשך ל - RTS בחלל הטוב מ - 2005 (המשחק בסגנון HOMEWORLD או SINS OF A SOLAR EMPIRE למי שמכיר). http://www.kickstarter.com/projects/mostwanted/nexus-2-the-gods-awaken השני מקורי הרבה יותר, BLACKSPACE הוא משחק HYBRID RTS שבו בונים בסיס על אסטרואיד, כורים שם מחצבים ומגנים עליו. http://www.kickstarter.com/projects/1035580424/blackspace-plan-dig-defend-survive?ref=live בינתיים הם לא התקדמו רחוק מדי במימון שלהם וחבל יהיה אם לא יגיעו ליעדם כדי לפתח את המשחקים.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.