משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בFIFA MANAGERרשום שאין לי מספיק זיכרון בSWAP FILE ובגלל זה הוא לא נפתח.. מישהו יודע איך לפתור את זה?? דחוףףףףףףףףףףף
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני שנה מנסה למצוא באפשרויות את הmovment keys ואין כזה דבר אפשר לזוז רק עם המקלדת ובגיימפאד רק לקפוץ לירות וכאלה אבל אי אפשר לכוון כפתורים של תזוזה בגיימפאד..למישהו יש מושג איך מכוונים??
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הפאטצ' אני מנסה להיכנס למשחק אבל הוא קורס אני מנסה להכנס למשחק חדש אבל הוא נותן לי לבחור בין 3 אופציות... דוקרב משו כזה... 3X3 ועוד איזה משהו. עכשיו אני לא מצליח להיכנס למשחק אני מנסה לבחור כל 1 מהאופציות וזה לא ממשיך לי למשחק... לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אם כן, אנא אמרו לי אם יש שיפור בפינגים עם אירופה או ארה"ב במשחקים לעומת קודם - אם יש שחקני CS - אז זה מה שמעניין אותי - תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מישהו יודע מאפו אפשר להןריד את הDEMO של COMPANY OF HEROUS ב מהירות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
מרוצים כמו מכוניות,אופנועים,סירות פעולה - כמו קאונטר אסטרטגיה כמו WARCRAFT תביאו לי שמות ואם אפשר לינקים
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בהגדרות אודיו של המישחק ישנה אפשרות לסמן וי בשתי אפשרויות שאיני מבין את פישרם 1) HARDWARE MIXING 2) ENABLE EAX 2.0 אשמח לקבל הסבר על הפונקציות האלו תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הדמו עלה לי, שיחקתי בו איזה פעמיים כבר ופתאום שניסיתי להעלות אותו עוד פעם הוא לא עולה ולא קורה כלום. הוא גם לא מופיע ב-PROCESSES ולא רושם שום הודעת שגיאה. מישהו נתקל בבעיה כזו? מפרט: Athlon XP 2500+ 512MB DDR ATI Radeon 9800Pro ** עריכה ** הסתדרתי, מתברר שהעדכון של MS מספר KB917422 גורם לבעיה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מה זה אומר אם המשחק עובד בMENU לאט ושאני מתחיל לשחק זה עובד מהר(גם הסירטונים עובדים לאט)
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לאחר עצומה ענקית שבפורום גיימר בטלפילד שכולם ביקשו מחשב חזק יותר לשרת מאשר המחשב החלש שהם שמו,מה שגרם גם ללאגים..בסוף החליטו להשאיר את אותו מחשב ולקוות שלא יהיה לאגים בכל מקרה השרת חזר לתמיד עכשיו אם אני לא טועה. וגם אני צריך עזרה שטחנתי את הנושא אבל היא לא עוברת :( אני משחק בטלפילד 2 עם OC כמובן,אני יתן דוגמא..אני בתוך מטוס בWAKE ISLAND טס גבוהה פתאום חצי מפה שאני רואה (רק הרצפה לא המים) נהיה תכלת לשנייה ועובר..דאגתי והורדתי את הOC ובדקתי שוב.....שיחקתי קצת בSTRIKE AT KARKAND ופתאום אני רואה ריבוע לבן בהיר מאוד (כמו המשחק) אז זה נראה משתלב...בכל מקרה מה שאני כן יכול להגיד שהכרטיס גם במשחק אחרי שעה של משחק הטמפ' לא עוברת את ה50!! יש לי ספק של טרמלטייק 400WATT ובמשחקים א…
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
חבר יכול להביא לי את המשחק הנ"ל מגרמניה, בערך בשליש מחיר מהארץ. השאלה היא האם יש דרך לתרגם את המשחק מגרמנית לאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
עידכנתי את הפאץ' האחרון V1.35 ועדיין כשאני נכנס למשחק ברשת ,יש לא מעט מפות שאני נאלץ להוריד וזה יורד ל-א-ט.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
טוב,נתחיל עם העובדה הבסיסית-יש לי עותק מקורי[!!!] אז זה לא ווארז ומכיוון ואתם גם לא תאמינו,הנה תמונות שצילמתי ביחד עם כל קולקציית הסדרה: [YEAP,IM A GTA ADDICT ] http://img220.imageshack.us/img220/2641/cimg08048cj.jpg http://img220.imageshack.us/img220/9007/cimg08055ch.jpg ועכשיו נחזור לנושא- לפני איזה שנתיים נתתי את העותק של GTA:VC לחבר שלי,כמובן,הגאון החזיר לי את הדיסק סדוק...לשמחתי הוא עדיין פועל,אבל למען עתיד טוב ובריא יותר של הדיסקים שלי,ושל GTA:SA בפרט,רציתי לדעת האם זה אפשרי ליצור עותק גיבוי לDVD של GTA? האם אני פשוט יכול להוריד את הקבצים מהדיסק ולצרוב אותם על DVD חדש?או שיש הגנה שתמנע את זה? אודה לכל מי שייתן תשובה בענין. ד"א,אם אתם ממש רוצים,רק תבקשו-אני אתן עוד ת…
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני שיחקתי אתמול בסרבר מדורג , והייתי Private First Class . כשהגעתי ל 500 נקודות , זה לא החליף לי את הדרגה , וכשהמשכתי לשחק הגעתי ל566 נקודות זה עדיין לא החליף. הגרף הלבן הזה שאמור להראות לי את ההתקדמות לקראת הדרגה הבאה הגיעה למקסימום ועדיין לא קורה כלום. מה קורה פה? אני רוצה להרוויח את מה שנלחמתי למעניו! :'(
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת, שאני צריך להפעיל את steup.exe של משחק לא משנה איזה משחק הוא חושב כמה שניות ואז מפסיק ולא עושה כלום...נראה לי זה בעיה ב xp אבל אני רק משער ....איך פותרים את זה..???
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה במשחק.... איך שאני מפעיל אותו יש את הסרטונים (של החברות והמשחק) בהתחלה.....אם אני לא מעביר אותם מהר, אז אני פתאום מתחיל לראות ריבועים כאלה והמשחק נסגר ומחזיר אותי לוינדוס. בעיה שניה: אחרי שהעברתי את הסרטונים בהתחלה, אני מגיע לתפריט, ובו אני שומע מן רעשים מוזרים ביחד עם המוזיקה שאמורה להיות, ואם אני משתהה עליו יותר מידי זמן המשחק גם זורק אותי ישר לוינדוס. הדבר המוזר הוא שהדבר היחיד שעובד טוב בלי בעיות זה הקטע של המשחק עצמו! אני יכול לשחק שעה, וכל עוד אני לא אשאר בתפריט יותר מחצי דקה, לא תהיה שום בעיה. אבל הקטע שאני צריך קצת את התפריט, וגם בא לי לראות את הסירטונים בלי בעיה.... אין לי מושג מה הבעיה, זה לא קורה שלי בשום משחק אחר.....המחשב שלי בהחלט אמור ל…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
חשבתי לארגן פה משחק ב-Company Of Heroes. 8 שחקנים ישראלים בסרבר 4vs4 (כמובן שיהיה פינג נמוך, זה מה שהכי כיף פה ;D). כל אחד יירשום פה את הדרישות: *כינוי במולטי *מס' אייסיקיו/מסנג'ר *ה-Level שלו (זה כדיי לאזן בין הקבוצות). לגביי- כינוי: XCrossFireX מס' אייסיקיו/מסנג'ר: 279188637/kfirlion15@walla.com דרגה: 2 Axis Level 1/Allies Level. (65 הפסדים/46 ניצחונות) המשחק יהיה ביום שהשחקנים פה ייקבעו בייחד.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות על hal life 1.מתי יצא half life 1 ? 2. מה זה בדיוק half life 1 source addon ? 3.מתי יצא half life 2 ? 4. מתי יצא half life 2 :episode one? 5. מתי ייצא half life 2 : episode 2 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
32 שחקנים 199.203.56.35:16567 מקווים שהוא יהפוך ל 2142 יאפי!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
1:מה זה chaos 2:למה השם שלי פתאום הפך לצבע כתום? 3:האם יש ציטים למישחק? (כי יש תמיד את האנשים שיש להם כימעט הכול ועוד איזה מיליארד ZEN וזה מעצבן) 4:אם אני הורג אנשים כמה פעמים האם יתנו לי BAN לכול החיים? והאם יתנו לי רק באותו הסרבר? נ.ב:אני תמיד משחק ב Wigle 5 ליפעמים זה מעביר אותי ל 4,אני dark wizard רמה 15,אני ואחי תמיד משחקים השם שלי זה: NickLess09
-
שלום, התקנתי בדיוק את המשחק וברגע שבאתי להפעיל אותו הוא נכנס, ואז יוצא חזרה. מישהו מכיר את הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, (חג-שמח) המחשב שלי עשה ריסטרט פתאומי לפני כשעה, הפעלתי את המשחק והמשחק לא נראה כמו תמיד - חלק,יפה,דברים במקום,במקום זה במקום שכל דבר שאמור להראות חלק הוא נראה כפיקסל,והמשחק נראה מגעיל. עוד הרבה דברים השתנו במשחק אבל שום הגדרה לא חוזרת לעצמה,אני מנסה להחזיר אבל זה לא חוזר. -המשחק הוא Cs- מה עושים? :'( :'( :'( :'( :'( אני עומד למות!!!. עזרה בבקשה!.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איך אני יוצר משתמש אונליין למשחק: TmNations בתודה!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-