עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Predator_ISR,

שלום, אני וחבר משחקים HEROES III הרבה , MULTYPLAYER , אחד נגד השני . בזמן האחרון המשחק עף החוצה עם שגיאה . השגיאה היא : Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error ! Program : c:\program files\3do\heroes 3 complete\heroes3.exe abnormal program termination יש לי את המשחק המקורי , קניתי אותו , וגם לחבר יש . השאלה היא אם הבעיה היא במשחק עצמו, במפה או אולי במחשב . אם מישהו נתקל בזה ויכול לעזור אני אשמח לקבל עזרה . תודה , אסף .

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  2. היי מישהו יודע מה אומרת השגיאה הזו ? ( מצ"ב צילום מסך) זה ממש בהתחלת ההתקנה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by YINON110,

שלום, אני מתקין את הCRYSIS ואני מגיע לנקודה מסוימת בערך ב75 אחוזים מההתקנה ומקבל שגיאה על קובץ סאונד מסוים בAIRFIELD יש לי אפשרות לבטל לנסות שוב להתעלם. אם אני מנסה שוב אז זה לא עוזר ואם אני מתעלם אז יש עוד מלא קבצי סאונד כאלה דפוקים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לסדר?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by nore0,

אני לוחץ נסה שנית וזה עולה עוד פעם

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by L1ron,

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by Shay17,

איך אפשר לסדר את הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  7. קיבלתי את המשחק הנ"ל בבאנדל של הכרטיס מסך והוא מראה לי שגיאה כזאת: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by nbjo460,

יש שגיאה background 1 texture או משהו כזה והמשחק רק משנה לי את הרזולוציה ולא נכנס והורדתי והתקנתי כמה פעמים כמה גרסאות שונות ועשיתי אפדייט ולא עובד

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by froggy,

יש לי בעיה בהתחלת המשחק, המסך לא מזהה את המשחק וכותב שגיאה: input not supported מסתבר שזה נפוץ במסכי ACER, דבר זה קורה מתי שהרזולוציה של המשחק גבוהה מידי. ולכן המסך לא מצליח לקבל אות. כיצד אפשר לשנות רזולוציה מבלי להכנס למשחק? (ז"א בוינדואוס, דרך קובץ הפעלה וכו') תודה

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by RONEN1N,

שלום אני רוצה לשחק במשחק moh Breakthrough במחשב ואני מקבל את השגיאה הבאה " --- Common Initialization --- Medal of Honor: Breakthrough 0.00 win-x86 Aug 30 2003 ----- FS_Startup ----- Current search path: E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak4.pk3 (11 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak3.pk3 (142 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak2.pk3 (1228 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak1.pk3 (7888 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA/maintt E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\Pak7Nl.pk3 (102 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\pak7.pk3 (89 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\Pak6EnUk.pk3 (395 files) E:\Program Files\E…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  11. עם 6600GT http://img142.imageshack.us/img142/2851/fservdbo1.jpg

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by NIRAN,

זו השגיאה שמופיע לי כשאני מפעיל את המשחק עם Anti-Blaxx : http://img251.imageshack.us/img251/3084/error4ox.jpg ואילו ההגדרות שלי ב Anti-Blaxx האם הם בסדר?: http://img251.imageshack.us/img251/7103/settings5nb.jpg

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  13. אני מתקין את הג'טיאיי בגרסאת דיוידי אני עושה התקנה מלאה, בסוף ההתקנה שזה מגיע לקובצי אודיו זה רושם לי ככה: מה עליי לעשות 1?!? אני נואש אני מת לשחק כבר במשחק תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by haviv822,

כשאני מנסה להתקין את המשחק אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי להסיר את COH הרגיל אבל גם שם אני מקבל שגיאה, אז פשוט מחקתי את המשחק ידנית, והבעיה נשארה... למי יש מושג מה אפשר לעשות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  15. Started by AmitDanan,
    • 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by AmitDanan,

שגיאה שחוזרת בקטע מסויים, הנה השגיאה:

• 17 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. יש לי win2k , לאחר שסיימתי להתקין את gta3 , אני מנסה להפעיל אותו והוא אומר לי שGta3.exe ביצע שגיאה וסגר את gta3 . מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב אותו התקנה רצה חלק במחשב של אחי הקטן שיש לו xp ...

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  18. כל משחק שני שאני מתקין בזמן האחרון קורס לי אחרי כמה דקות , אני מקבל מסך שחור שמתחלף עליו הרישום digital/analog או שרשום לי 1680 *-1050* 60h refresh rate משהו כזה ואז אני מקבל מסך כחול שכביכול הכרטיס מסך עשה פאשלה , לא יודע מה לעשות עם זה אני משתגע..הכרטיס מסך בטוח לא חם יש לו accelero s2 מדובר על hd 4850

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by J0HNiE,

תראו יש לי בעיה קניתי BF2 לפני כמה חודשיים ושיחקתי קצת ואז פירמטתי ולא התקנתי יותר שוב ואז החטלתי לפני מספר ימים להתקין שוב ולפתוח חשבון ONLINE חדש ואז כל פעם שניסתי להתחבר לאיזה שרת קודם כל לקח לו אולי 10 דקות התחברות והמחשב שלי עולה על הדרישות המנימליסטיות ואני משחק על הגדרות גרפיאות medium או LOW או OFF בכמה מקרים... ניסתי גם להתחבר דרך ASE אבל אני מקבל את אותה שגיאה. השיאה היא your connection to the server was lost או משהו כזה (אני כבר לא זוכר) ויש לי חיבור 1.5 נ.ב בסוף החלטתי לחזור לחשבון הקודם ואני עדין מקבל את אותה שגיאה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by rhin0,

מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  21. אחים שלי תיראו יש לי שגיאה שאני מנסה להפעיל את המישחק וזה כבר אחרי שהתקנתי אותו ושמתי לו קראק מה עושים אחים שלי הינה תמונה: http://img156.imageshack.us/img156/3280/861oz9.gif תודהההההה למי שיעזור.....

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  22. אחרי ששיחקתי ברשת עם אחי כעבור איזה שעתיים שניסיתי להפעיל בנטוורק הוא אומר לי את זה fetching server list מיישו מכיר את זה או יודע מה זה אומר.? מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by בילי,

שלום חברים,אני מנסה להעלות את המשחק הישן cod1 והוא נותן לי שגיאה: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site עכשיו,הדרייבר שלי מעודן נכון להיום (אחרי שהסרתי את הגרסאות הקודמות של הדרייבר - שגם בהם נוצרה השגיאה הזאת) התקנתי תוכנה שנקראית 'GLDirect' שגם היא לא פתרה את הבעיה. יש לציין שאת כל סדרת cod שיחקתי ללא בעיות והמחשב הריץ אותם בקלות וביעילות על הגדרות גבוהות. כרטיס המסך שלי הוא ati randon hd 5670 ומערכת הפעלה xp sp3. תודה גדולה לעוזרים. הנה היומן המלא של השגיאה: COD 1.3 build win-x86 Mar 2 2004 ----- FS_Startup ----- Current language: english Current search path: C:\Program Files…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by orsadan,

שלום , כשאני נכנס למשחק CS , CZ ואני לוחץ על אחד מהמספרים שבצד ימין של המקלדת המשחק יוצא ונותן לי את השגיאה הזאת : http://img230.echo.cx/img230/329/1236qn.jpg איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  25. ההודעה הזאת עולה לי במשחקים (לא כבדים כמו HL2 או DOOM 3 או רידיק) במשחקים ישנים כמו CS 1.6 או New World Order ששיחקתי ב- FAR CRY וב-HL2 לא עלו שום הודעות מישהו יודע מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים