עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מכירים את זה שאתם חייבים שיענו על השאלון שלכם אחרת יעיפו אתכם מהלימודים? אז, היי. אנחנו גיא ונבט. סטודנטים בתואר שני לתקשורת, אוניברסיטת ת"א. החלטנו שלא לחקור קולנוע או פייסבוק, כמו רוב האחרים בתחום, אלא להתמקד במשחקי ווידאו, כי אנו מאמינים שהגיע הזמן לחקור גיימינג בארץ. הכנו שאלון סופר מעניין* שמטרתו פשוטה – לשתף אותנו באווטר האחרון שעיצבתם במשחק כלשהו. כך, תוכלו לעזור לנו סוף סוף לסיים את המחקר שלנו, שנועד לגלות את התשובה לשאלה האלמותית: האם יש לגיימרים בארץ העדפות מסוימות בעיצוב האווטרים שלהם? כדי לסייע בפתרון התעלומה, אתם מוזמנים להיכנס לשאלון שלנו ולעזור בקידום חקר הגיימינג בישראל! (וזה גם לוקח רק 5 דקות לענות). https://docs.google.com…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. איזה משחקים יש לכם עכשיו .? לי יש DOOM3 GTA3 UNREAL TOURNAMENT G.O.Y.T KAL ONLINE MU ONLINE XIAN ONLINE MIDNIGHT CLUB 2 MAX PAYNE 2 ולכם?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. האם זה נכון? לפי Gamespot המשחק אמור לצאת מחר, 3 בפבואר 2009?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  4. Started by The-Devil,

מתי אני יכול לקנות בתים ב GTA Vice City ? יש פעמים שהבתים הקטנים של הקניה מופיעים ולפעמים הם לא מופיעים, ולפעמים הם מופיעים אבל לא נותנים לי לקנות (אומרים לי לבוא מאוחר יותר). ובכלל מה נותן לי הקניה של הבתים?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by sasasa,

יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! ב MW יש לי BLOOM למישהו יש שיטה טובה כדי לא כל הזמן שיהיה מחסור באוכל??? כי שמתי כימעט את כל האנשים שיש לי בFARMER ועשיתי איזה 10 שדות של 74 אנשים אפילו שהאריה שלי ברמה MASTER של האיסוף אוסף אוכל עדיין יש מחסור!!! וגם אם אני עושה תחנת רוח לאוכל זה לא עוזר... ובאי ה5 אין לי ORE!!! וניגמר במיכרה זהב! מישהו יודע מה לעשות.?? אני לא יכול לבנות הרבה TEMPLE וBATHS בשביל הרשמה כי אין לי ORE אז מה אני עושה??

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

בניתי מכונית, אני רוצה להשתמש בה אבל ברגע שאני יוצא מהMAIN MENU לCAREER זה מחזיר לי את המזדה האדומה של ההתחלה.. עוד שאלה, איך אני משיג מכוניות יותר ויותר טובות? ואפשר הסברים על המקוצות ושיש תחרות יש אייקונים כאלה מעל כל מכונית איזה מקצוע כל אייקון?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  7. היי! לאחרונה יש לי הרבה זמן פנוי (דבר די נדיר) ומרוב שיעמום חשבתי לחזור לשחק WoW שזרקתי אותו לפני חצי שנה בערך כי הייתי משחק כמו מכור. היום אני אומר לעצמי שאוכל לקחת את הכל בפרופורציה ולהגביל את עצמי בשעות המשחק, אבל אני לא בטוח ואני עדיין מתלבט. מצד שני, יש הרבה משחקי סינגל פלייר נפלאים שפסחתי עליהם בזמן האחרון ועוד הרבה שייצאו בעתיד ואני מעוניין בהם (SKYRIM) ואיתם אין לי בעיה שעות משחק מרובות בכלל. מצד שלישי, עוד מעט (פחות או יותר) יוצא SW:TOR שאני מת לנסות אותו, וגם Guild Wars 2 שהוא ההמשך לראשון שאהבתי מאוד (המשחק הכניס אותי לכל הז'אנר של ה-MMOS שמאוד התחברתי אליו). כמה שאלות יש לי בעצם: 1) עד כמה קל יהיה "להיכנס" ל-WoW כרגע? גם מבחינת מציאת גילה לריידים פה ושם, Heroi…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by CobraDragon,

שלום לכולם, יש לי 3 שאלות: 1. מי מכאן משחק במשחקי WEB (כגון ARMY COMMANDER ) ואם כן מה שמו והאם המשחק מומלץ? 2. מה סגנון המשחק? 2. שאלה למנהל - האם ניתן לפרסם כאן לינק למשחק חדש שהתחלתי לשחק בו? (לא ראיתי איזכור לכך בתקנון אך יכול להיות שטעיתי) תודה מראש על התשובות

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by Symbore,

אז כך החלטתי סוף סוף לעבור את משחקי דום הראשונים (יש לי BFG) 1) באיזו רמה כדאי לי לשחק? אני לא שחקן טוב, צלחתי בקלות על מדיום את דום 3 אבל קצת התקשתי ב-the lost mission. באיזה רמה כדאי לי לשחק שאני לא ארק דם? 2) מה הקטע של המבוכים? כל שלב בנוי ממבוך אחד גדול. האם זה כך גם בפרקים מאוחרים? 3) בעקרון כל שלב אני מנסה להגיע לסוף מבלי להסתבך בדרך ולגלות סודות, שמתי לב שעברתי שלבים שלמים מבלי למצוא מפתחות (למרות שהם קיימים) האם אני מפספס נתח חשוב מהמשחק? 4) שמתי לב שקיים ברשת maximum doom, עם כמה אלפי שלבים. האם כדאי לשחק בזה? או שרמת המשחק שם ירודה מאוד?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אשמח לשמוע את דעתכם, האם אתם מרוצים מקנייה בסטים? האם ישנן תקלות? שנית, צריך ויזה בינלאומי או אפשר ויזה רגיל?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by KF,

שלום יש לי כמה שאלות לגבי BATTLEFIELD 2 לפני שאני קונה: 1)רציתי לדעת איך המשחק ? הוא יפה ? מהנה ? 2) איך הגרפיקה שלו ? 3)איך המשחק יעבוד לי ? (המפרט בחתימה) כרגע אני בOC למעבד 3227 מגה הרץ. תודה.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by Galit17,

אני worlock lev 16 משתמשת בינתיים ב demology רוצה שיהיו לי כמה שיותר קסמים לזימון יצורים וחיות שיעזרו לי וגם לשנות צורה. אשמח לקבל לינק ל talent tree הטוב ביותר למה שציינתי . אגב בינתיים אני נורא חלשה ומתה מהר שנראה לי שזה קשור ב TALENT TREE שלי שמתי תמונה שמראה את ה talent tree שלי תודה. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Itamaro,

לפני כמה שבועות החלטתי שאני רוצה לשחק CS, והתכוונתי לקנות את האלף לייף בזול בשביל הסידי קי. אבל עכשיו בעקבות העידכון גרסה, הבנתי שלקנות את האלף לייף לא יעזור לי. אז נכון לעכשיו, איזה משחק (הכי זול) אני יכול לקנות בשביל הסידי קי? או שעדיף לחכות פשוט להאלף לייף 2?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי לא מזמן שמעתי שיצאו לפני כמה זמן אימולטורים ל-PS2 ול- XBOX ( תוכנות שאפשר לשחק איתן במשחקים של הקונסולות הספציפיות במחשב ). קודם כל, זה נכון??? באמת יצאו אימולטורים כאלה??? האימולטורים האלה עובדים עם כל המשחקים של ה-PS2 ושל ה-XBOX ויצאו כבר הגירסאות האחרונות??? ואם כן, איפה אפשר להשיג את האימולטורים האלה וכמה הם עולים??? דבר אחרון, האימולטורים האלה דופקים משהוא במחשב? או משנים את ההגדרות של המחשב בדרך כל שהיא כך שתפגע במשהוא אחר???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

1. איפה נמצאים קבצי השמירות (הם לא תחת המסמכים שלי) 2. אחרי שסיימתי את המשחק הוא לא נותן לי להכנס ל"קסטומייז רייד" למכוניות שניצחתי איתם לדוגמא, שיחקתי עם הניסן סקייליין, ובמרוצים האחרונים (110) צבעתי אותה קצת אחרי שסיימתי את המשחק נכנסתי לONLINE והצבעים שעשיתי נשמרו, אבל לא מצאתי שום מקום לשנות את הצבעים האלה

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי את המשחק KOTOR למי שלא מכיר זה אמור להיות KNIGHT OF THE OLD REPUBLIC ... אז ככה אני לא מבין האם בכל המשחק אני משחק בו כמשחק תפקידים או יש מצב אחרי מספר משימות זה נהיה כמו כל משחק מהסידרה שאני מסתובב אם החרב והורג סיתים... :-\ או שכל המשחק הוא רק משחק RPG ואין אפילו קטעי אקשן??

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by 7k9af,

יש לי כמה דברים בנוגע למשחק , שלא הבנתי אותם... 1) למה שינו לו את הפרצוף ? 2) לא ממש הבנתי את העלילה, זה לא ממשיך מהמשחק הקודם ? אשמח אם תענו לי בהקדם.. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Or94,

היי חבר'ה, ראיתי שיצא איזה משחק אחד שנקרא Watchmen The End Is Nigh. מה זה המשחק הזה? באיזה סיגנון הוא והאם כדאי לקנות אותו ואיך הגראפיקה שלו? ראיתי שבשבוע הבא יוצא עוד משחק שנקרא wheelman. ראיתי שזה בסיגנון של GTA. האם זה משחק טוב וכדאי לקנות אותו? איך הגראפיקה שלו?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by dvvon,

[[glow=red,2,300]center][tt]למה בפיפא למשל שאני משחק עם ליברפול נגד ................ (לא זוכר בדיוק) קיצור זה עושה לי ששני הקבוצות עם חולצות אדומות וזה מבלבל לאאלה בתודה אבה על העזרה אבירן נ.ב תרגילים לפיפא לא יזיקו לי ;D[/tt] [/glow]

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by deannahum,

שלום ! אני מעוניין לקנות אקס בוקס 360 בקרוב מארה"ב ויש לי כמה שאלות למי שמתמצא בעניין : 1. באיזה קשיים אני עלול להיתקל בגלל שקניתי מכשיר (שהוא אורגינלי - מאמזון) מארה"ב ? 2. אם אני קונה את ה-Core System (כלומר ללא הארד דיסק) האם אני יכול להוסיף הארד דיסק בצורה כלשהי ? 3. יש דרך בארץ להשיג אביזרים בצורה מסודרת ? (והאם יקרה ?) 4. במידה וישנה אפשרות להתקנת הארד דיסק... מישהו יודע אם אפשרי להשיג משחקים בצורה לא חוקית (לא מדבר כרגע על צ'יפ או משהו כזה) ? 5. ובגדול... אתם חושבים שמשתלם להשיג קונסולה כזאת מחו"ל ולהנות ממנה בלי לקרוע את הכיס יותר מדי ? תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  21. שלום יש לי בעיה במשחק NBA 2006 אני התקנתי פאץ של יורוליג במשחק ואני לא יודע איך לבטל אותו ולהחזיר את זה למצב הקודם אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה לתת לי שיטה להחזיר את זה למה שזה היה אז שבבקשה ירשום פה אני גם רוצה אם מישהו בבקשה מוכן לרשום לי אתר שבו אפשר להוריד פאצים של עידכון רגיל NBA 2006 שיהיה כמו עכשיו לדוגמא שהרגיל היה לי בNBA סטיב נאש בדאלאס אז אני רוצה שהוא יהיה כמו באמת בפיניקס אז בבקשה גם תעזרו לי בזה זה מאוד חשוב ואני צריך את זה כמה שיותר מהר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  22. שלום,יש משחקי מחשב שדורשים לא מעט דברים ע"מ להפעיל או לשחק ברשת.. רציתי לדעת את כל המשחקים שדורשים תשלום חודשי באנטרנט (WoW,Conan,GoW ליינאג' ועוד..) גיליתי לא מזמן שKane & Lynch דורש תשלום חודשי וכמעט עשיתי טעות כשקניתי אותו.. חוץ מזה ,יש גם משחקים שדורשים "activation online" כמו ביושוק..יש עוד משחקים כאלה? ועוד דבר, אם ידוע לכם על משחקים טובים כמו Unreal וQuake 2 שלא דורשים CD-Key בכלל,אשמח לשמוע בקשר לCS, אני לא יודע מה עדיף לקנות- CS Source או CS 1.6 Anthologyמה עדיף? תודה ויום טוב

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by yotam360,

מתי המשחק Crysis יוצא??? וכבר יודעים מה דרישות המערכת שלו???

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by huber,

שלום. 1. אני מעוניין להעלות את הסקיל הנ"ל, לקחתי את כל החפצים הקסומים שאגרתי במהלך המשחק והתחלתי לבצע להם Disenchanting. לצערי למרות שיש לי מגוון אדיר והשתמשתי בכולו, זה מעלה די מעט את הסקיל (הגעתי כרגע רק ל 51). מה הדרך הכי יעילה להעלות את הסקיל הנ"ל למקסימום? 2. כשאני מנסה לעשות Disenchanting חזק על מנת ללמוד את הקסם וליישם אותו על חפץ דיאדרי שיצרתי, הוא טוען שאני כבר מכיר את זה ושאי אפשר לבצע Disenchanting. כשאני נכנס לתפריט, למרות הטענה הנ"ל זה לא נמצא שם. אני מצרף סקרינשוט, לדוגמא יש לי טבעת שמעלה ב 40 אחוז את הנזק בנשק דו ידני, הוא לא מאפשר לי לבצע Disenchanting בטענה שאני כבר מכיר את הקסם הנ"ל, אבל תחת enchanting הכי חזק שיש זה 13% ולא 40% כמו בטבעת. למה? http://i1…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by hike101,

שבוע טוב. א. קיבלתי הרבה משימות כשהסתובבתי בכלא בחוץ, כמו להשיג רשימת מלשינים, למצוא משקפיים וכו'. כעת עברתי את המכרה ואני בדרכי לספינה שאני אמור לברוח איתה. אני לא חושב שאחזור לכלא כדי להשלים את המשימות. האם פיספסתי משהו? האם אני צריך לחזור? האם אקבל דברים שווים ומגניבים אם אשלים את המשימות או סתם כסף ושטויות? ב. איך עוברים את ה heavy armoured gaurd ? הכלב המתכתי הגדול הזה. ג. מה דעתכם על א?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים