משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
האם כאשר רכשתי מהם משחק והורדתי אותו או חלקו למחשב,אני חייב להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן כדי שאוכל להמשיך לשחק ? האם צריך להתחבר כל כמה זמן כדי להטעין חלק כזה או אחר ? :
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי את המשחק ופתחתי ליגה ספרדית....עכשיו יש לי הודעה על מישחק גביע אבל אני לא יודע לאן להיכנס כדי לעשות אותו איך נכנסים למשחק הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני נמצא עכשיו במשימות של החלק השלישי של המפה (לא זוכר איך קוראים לו) זה עם המאפיה והקזינו למה אני לא יכול לחזור לחק הראשון ולעשות GANG WARS? קודם כל הכנופיה הסגולה הזאת השתלטו לי על כל מה שכבשתי אפילו על האיזור של הבית שלי (העיגול הזה איפה שהיו גרים ה HOMIES שלי ) אני בכלל לא מוצא חברי כנופיה שלי ניסיתי ללכת לאיזור שיש הרבה GANG אויבים ולהרוג את כולם כדי להתחיל את ה GANG WAR אבל לא קורה כלום מה אני צריך לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה איך אני עושה KM/H במקום MP/H? אני לא מצליח לשנות \= ניסיתי להכנס לכל ההגדרות (נראה לי :-\ ) תודה לעונים =]
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בעיר השנייה ואני אחרי שסיימתי עם כל ה"מפיונרים" כביכול וה"אסוקה" חזרה לי (באיזור בנייה) ויש לי אפשרות להגיע לעיר השלישית. אני במשימה שאני צריך לחסל דוכנים של הקרטל. (סיימתי עם "איש השירותים" ;D ) ועם מר.D שנעלם לי וחיסלתי את קנג'ילה... :-* אבל הבעייה היא שזה נראה כאילו אני לא יהיה אף פעם "תושב קבוע" בעיר השלישית מכיוון שהמשימות אני מקבל בעיר השנייה וצריך לבצע בעיר השלישית. האם מתישהו אני אעבור ל-ת-מ-י-ד לעיר השלישי ויהיו לי שם מפיונרים? אם כן, עד כמה אני קרוב? עוד שאלה, האם אני יכול להכנס למטוסים היותר רציניים מהדודו? ומה עם מסוק? ואיך טסים עם הדודו? אני יודע שיש DODO UP\DOWN אבל הוא לא נשאר הרבה זמן באוויר, האם אפשר באמת לטוס? אבל ממש לטוס? תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את המשחק הזה אבל לפי מה שראיתי הדרך היחידה לקנות אותו זה בתוך החבילה של Half-Life 2:Game of the Year שעולה 250 ש"ח האם זה נכון או יש דרך לקנות את המשחק ביותר זול??
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה עם הכ.מסך שלי רישיון חוקי של call of duty mw2 ללא תקליטור. מכיוון שיש לי כבר עותק מקורי של המשחק הנ"ל חשבתי לנסות ולמכור את הרישיון החדש שקיבלתי. האם אפשרי למכור אותו כך ללא תקליטור,אם כן בכמה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן בשעה טובה קניתי את ME2 דרך סטים מכיוון שאף פעם עוד לא קניתי משהו דרכם וזאת הפעם הראשונה- רציתי רק לשאול מה קורה במידה ואני מתקין מחדש את מערכת ההפעלה- האם אצטרך להוריד את המשחק מסטים מחדש- או שישנה דרך לגבות הכל? (אצלי במחשב כל מה שקשור לסטים נמצא על כונן D, כאשר מע' ההפעלה היא על C) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ראיתי שבעטיפה כתוב CD-ROM הכונן שלי הוא DVD, המשחק יעבוד, נכון? סליחה על הבורות. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1864
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, נכון ב-BF2, יש רובים שמגיעים עם החיילים שנותנים תחמושת, שיש להם רגליות כאלה שעוזרות ליציבות של הרובה וכך לדיוק, אז אפשר במשחק באמת לפתוח את הרגליות כשאתה עלהאדמה או כשאתה שם את הרובה על חומה נמוכה או משהו כזה? תודה, יובל
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי. יש לי כמה משחקים מקוריים שהעטיפות והכיתוב מאחורה באנגלית... את רד-אלרט 3 קיבלתי עם הכל בעברית מאחורה, על פי מה זה נקבע? מעניין אותי לדעת כי אני מעדיפה באנגלית [בלי סיבה מיוחדת]... תודה
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני משחק נגד חבר שלי בפיפ"א.. הוא תמיד עם ברצלונה.. והוא מצליח להוציא מהרבה שחקנים 88+.. שהיכולת שלהם היא 84.. יש לכם המלצה לקבוצה + מערך שיהיו טובים? (לא משנה הסגנון משחק..)
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
עזרה בבקשה. האם יש אפשרות לפתוח את כל הצ'פטרים (שלבים) שנכנסים למשחק ? גמרתי את המשחק והסרתי אותו מהמחשב,שמרתי את תיקיית השלבים אבל זה מאפשר לי רק להיכנס לשלבים ששמרתי ולא לכולם. חיפשתי צ'יט כזה בכל מיני אתרים אבל לא מצאתי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה הסיכוי של ביושוק לרוץ (אפילו על ההגדרות הכי נמוכות על 640/480 או 800/600 המחשב: P4 3.2GHZ 1G DDR 400MHZ 9200 RADEON.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מנסה לארח את חבר שלי, כדי ששנינו נוכל לשחק ב-Counter-Strike: Condition Zero, אך הוא מקבל הודעת שגיאה: LAN servers are restricted to local clients (Class C). כששיחקתי עם חבר אחר, הוא איכשהו סידר את זה. אני מבין שצריך פקודה כלשהי, אבל איזו? בבקשה עזרו לי - זה דחוף, אנו רוצים לשחק עכשיו! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אולי שאלה מטומטמת. אם המשחק הוא ברשת, והוא בתשלום, אז איך זה שהוא נמכר בחנויות?... או מה שיש בחנויות זה בלי הרשת? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי עניין קצת מוזר שאני משחק מולטי. המון פעמים אני שם לב שיש לי דיליי של לפחות חצי שניה בין מה שאני רואה לבין מה שהשחקנים רואים. קורה לי ה-מ-ו-ן פעמים שאני רץ במפה ואני רואה מישהו מולי (די קרוב) וישר אני מרים את הרובה ויורה, אבל איך שאני משחרר כדור אחד הוא כבר הורג אותי. אני לא מתבכיין או משהו אבל שאני רואה את הKILLCAM אני רואה שאצלו הוא ראה אותי כמה רגעים לפני ופשוט ירה עלי בגוף (אפילו לא הדשוט). יש פעמים שזה ממש כבר מגוכך. אני זוכר פעם אחת מישהו רדף אחרי אז נכנסתי מאוחרי פינה וישר התכופפתי מאחורי חבית שהיתה שם כדי לתפוס אותו שהוא יוצא מהפינה. איך שראיתי אותו (חיכיתי לו אז הרובה שלי כבר היה מורם) ישר התחלתי לירות אבל הוא הרג אותי מהר. ובKILLCAM אני רואה שהו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה ממש לא נעים לעיניים. יש מושיע שיודע איך אפשר לשנות זאת? ???
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק ב-multiplayer ? הכוונה היא שיש לי רשת ביתית ואנחנו רוצים לשחק יחד... ולא קשור לשרתים בחול וכאלה... תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום , יש לי E8400[CORE 2 DUO 3.0X2 4GB RAM DDR2 GAIL ZOTAC GEFORSE GTX 260 ]גירסא השניה מסך 19" 2\1 טרה עם מהירות של 32MB אני לא מבין למה הגיטיאי מקרטע על הגדרות של היי בטקסטורה {ולא שמתי את שאר המדדים כמו הוי דיסטנס עד הסוף אלא פחות מהאמצע} ועל הגדרות של מידיום בהכל זה עובד סבבה חשוב לצין שהורדתי את הפאצ' לגיטיאי וגם את העידכון לכרטיס מסך מישהו יודע למה חלק אמרו לי שזה בגלל שאין לי קוואד והכי המליצו לי על ה E8400 עכשיו אני מזה מבואס אם זה ככה כי זה מחשב חדש והיעוץ אם זה רק גיטיאי ככה אפשר להתעלם אבל אם עכשיו זה יהיה כל המשחקים לשנה הקרובה ההיתם ממליצים לשנות לקוואד ?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תגידו למה הרבה פעמים במשחקים רואים איזה משהו(חפץ או גדר...)אז רואים אותו בצורה כל שהיא אבל כמתקרבים אליו קצת פתאום הצורה שלו משתנה?למה זה קורה ואהם יש איזה דרך לפתור את זה(הפעלת פילטרים וכאלה)?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
טוב , זה המשחק Volfied http://www.old-games.org/game.php?game=volfied הוא לא עולה לי על הXP 64 וגם לה הוא לא עולה על הויסטה, ולא מצאתי גירסאת ONLINE היא מאוד תשמח אם תעשו קסמים (:
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך זה שמישהו,נגיד שמוליק,יכול להיכנס לכל סרבר עם אנריל לא מקורי אך רק גיימר הם יודעים שלשמוליק יש סי די קי לא מקורי?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק, בעודי שמח וקופצני נכנסתי לTUT הראשון שבו אמורים להמריא ולנחות. משום מה, היו פעם שאיך שהגברתי את הTHROTTLE הדאון התחיל לפנות שמאלה בלי שום סיבה. או אם הוא ממשיך ישר, איך שאני מכוון אותו בלחיצה קצרה לכיוון כלשהו הוא מסתבך לגמרי ובעיכוב של שנתיים. לכולם זה ככה?? מפרט: 8800 GTS 640MB E6600, 2GB
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-