משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הגרסה החדשה בסטים אחרי ששיחקתי בגרסה הישנה.. רציתי לשאול מה חדש בגרסה הזאת חוץ מה dlc שכלול... הבנתי שבמהלך המשחק הרגיל יש יותר ספרים שמלמדים אותך תרגילי לחימה וכאלה... מישהו מכיר? מה חדש במשחק הרגיל? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני יוצא לעשות משימה כלשהי אחרי כמה זמן אני מקבל הודעה שהמשימה נכשלה מה אני אמור לעשות בשביל להצליח במשימה ? ועוד שאלה, איך אינ מתמצא במפה הזאת, אני לא מבין בה כלום אני בוחר משימה וזה מקפיץ אותי כל הזמן למקום אחר ולפעמים הוא לא מעביר אותי לשום מקום ואין לי מושג מה רוצים ממני
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לאחסן חפצים ? יש מלא דברים שאני מוצא שאני בטוח שמתישהו אני אצטרך אותם אבל המגבלת משקל כל כך נמוכה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התקנתי עכשיו את סורס וhl2 ועכשיו אני צריך שהסטים יגמור לעדכן אותם הוא עושה את זה עכשיו ממש לאט , יש לי אינטרנט 1.5 מתי השרתים של steam פנויים ומורידים מהר???, באיזה שעות כאילו ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה קטנה על STEAM ב tools יש כל מיני דברים כאלה, source sdk, source sdk base..... מה זה הכלים האלה ? כאילו למה הם משמשים ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
פתחתי את כל השחקנים והשאלה שלי היא: מה צריך לקרות אחרי שאני מנצח את המלך עם הסגן שלו? ניצחתי אותו ולא קרה כלום! המלך לא אמור להיפתח לי? נ.ב כל השחקנים כבר פתוחים מה זה ה DEVIL משהו זה?! שמשחקים כמו במשחק גוף שלישי מה קורה שאני מסיים אותו? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
התחלתי לשחק ב The Elder Scrolls IV Oblivion וכשזה כותב לי שאני מלא בחפצים (ואני לא יכול לזוז) אני מצליח להוצי חפצים כשאני מעבר לגופה אבל אם אין אני לא מצליח איך אני מוריד חפצים ? תוד לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רואה שמדברים עליו הרבה פה אבל אני לא שיחקתי בה אף פעם בכל הגירסאות אז מישהו יכול להסביר לי מה מסופר במשחק?
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה ממש קטנה, של אלה של כן או לא: במשחק UT2003 (שוב - לא 2004) יש משחק גם לשחקן יחיד או שזה רק משחק רשת?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה..זה המפרט שלי abit nfs-7 amd 2500 geil 512 gf 440 mx המשחק מקרטע לי וניתקע. הורדתי עידכוני דרייבר לכרטיס מסך וזה עדיין לא עוזר. יש למישהו מושג ממה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שמתי לב ששמים תמשחק במלא benckmarks ... לא הבנתי מה הדרישות הגבוהות במשחק הזה?!?! אני עם geforce5700 והרצתי אותו סבבה לאללהה למה שמים אותו בבנצ'מארקים?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
היי, תקשיבו אני לא מצליח לכתוב כינוי ארוך, כאילו איפה שרושמים את הכינוי אני רואה את כל מה שאני רושם אבל במשחק לא רואים את כולו ואני רואה כינויים של אנשים אחרים שהם הרבה יותר ארוכים משלי איך אני יכול לעשות אותו באורך כמו שלהם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אינ נמצא בחלק העליון של המפה בצד ימין ובכל מקום שאני הולך יש לי הודעה בחלק העליון של המסך שאינ נמצא באזור pri emission וזה מתחיל להוריד לי ת'חיים!!! מה אינ אמור לעשות באזור ההוא? ואיך אינ יכול לעשות שירדו לי חיים סתם?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני יודע שאסור לדבר על ווארז וכאלה אבל זה ממש לא..קיבלתי מבנדוד שלי משחק ...Brothers In Arms הדרך לגבעה 30...ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המשחק כשהדיסק לא בפנים... גם בנדוד שלי רוצה לקחת את המשחק חזרה ואני עוד רוצה לשחק בו...אז יש אוליי איזו תוכנה שמאפשרת להפעיל את המשחק בלי הדיסק? תודה מראש..ושוב זהו לא ווארז או משהו .חוקי חוקי יש לו עותק חוקי פשוט התקנתי אצלי והוא רוצה אותו פתאום חזרה...
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי 160K ואני בעיר השנייה. מה כבר אפשר לקנות בכסף רק בתים?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת, ניסינו 5 אנשים לשחק ב Age of Empires II Expansion: The Conquerors ב מולטיפלייר, בסוג התחברות מסוג: Internet TCP/IP Connection for direct play עכשיו זה עובד בשיטה שאחד עושה CREATE השאר עושים JOIN ל IP שהוא נותן לנו. לא הצלחנו לשחק מכיוון שנתקלנו בבעיה,שמחוברי DSL מצליחים לראות רק את המשחקים אשר נפתחו ע"י משתמשי DSL, ואלה של הכבלים רואים רק את המשחקים שנפתחו ע"י מחוברי כבלים. והפוך לא!כבלים לא רואים משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי DSL ו DSL לא רואה משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי כבלים... באמת מוזר... אני יודע שהכתובות ב DSL וכבלים שונות כמובן,והחלוקה היא אחרת לגמרי,אבל האם לא ניתן לשחק בצורה ישירה זו מבלי SERVER חיצוני באינטרנט....? האם מישהו שמע על …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם רציתי לקנות משחק בעל מנוע גרפי טוב, אז אני רוצה לדעת איזה משחק לקנות
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש שחקנים למוד הזה? כאילו ישראלים בגלל שהפינג בסרברים אחרים מאוד גבוהה תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
למה רוב הזמן השירות של steam "עסוק" ועמוס מדי בשביל לתת שירות לי(אני מניח שלרבים אחרים גם)? יש דרך כלשהי לשפר את המצב?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק על הגרפיקה כי יפה\גבוהה מה אני צריך לסמן או object scarring ---ON\OFF post prossecing---------on\off מה לעשות OFF ומה ON בשביל הגרפיקה כי טובה?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
תגידו אם אני קונה באתר בארה"ב איזה כדאי לקנות? כמה יעלה לי משלוח ב MUSTOP כמה יעלה לי בסה"כ
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שיחקתי במישחק במשך בערך 3 חודשים יום יום... לא רציתי להיפרד ממנו כבר הייתי בסוף המשחק ופשוט התחלתי לחיות בתוכו המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בו בחיי אני חייב לצין... רק בבעיה אחת ניתקלתי... אני לא יודע איך אני מחליף בין השחקנים שלי.. למישהו יש מושג איך אני עושה זאת כי הם עולים רמות ובוחרים קסמים איך שהם רוצים... ונגיד יש לי שחקן עם קריזמה עד השמיים אבל אני לא יכול לשחק איתו כה"דברן" שידבר עם אנשים וישיג את מבוקשו במקום זה אני משחק עם הOGRE הבריון שלי שגם היא התגלה כאינטילגנט יחסית כן יש לי אוגר מחונן.... אז למישהו יש מושג איך להעביר בין השחקים??
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ראיתי שיש לו גרפיקה מדהימה רציתי לדעת איך קוראים למנוע והאם הוא יותר טוב מ UNREAL ENGINE 3
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! לאחר התקנת המשחק הופיעה לי השגיאה הבאה{מצורף קובץ}. האם מישהו יודע מה העניין עם זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-