עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בזמן האחרון יש לי בעיות עם המשחק, או שהוא נתקע וסוגר את עצמו או שהמסך נכבה ואני ממשיך לשמוע את המשחק, וזה פשוט כבר הפך להיות בלתי נסבל אני באמצע משחק ופתאום זה נתקע ונסגר. בכל מקרה מה יכול להיות המקור לבעיה ? חשבתי שחום אז שמתי את היד על הכרטיס והוא לא חם ומתחתיו גם יש מאורר 8 ס"מ ככה שהוא לא אמור להתחמם יותר מידי והוא גם לא בOC. המערכת יחסית חמה אבל אמורה לעבוד עם טמפ' כאלו המעבד במאמץ מגיע לסביבות ה55 והמערכת לסביבות ה40 ובמנוחה המעבד בסביבות ה40. בכל מקרה יכול להיות שגם הדרייברים עושים את הבעיה אבל ניסיתי להחליף כבר להרבה מאוד סטים ולא ממש עזר. אני עם הOC של המעבד כבר למעלה משנה זאת אומרת עובד איתו על 3200+ כבר הרבה זמן עם מתחים סטוק יכול להיות שפתאום הוא הפך להיות בל…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by sheff2k1,

כפתור הdunk\lay up אף פעם לא מייצר לי דאנק. מה הסוד?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  3. Started by kip,

הגעתי לפרק השמיני, הוא מתחיל ואז נתקע, כאילו יש טיסת מסוק של שעה. יש סאונד וגם זז לאט אבל לא מגיע לשום דבר... קרה למישהו? ניסיתי להוריד את הביצועים אבל זה לא עזר. :s05:

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by vl2,

הגעתי לאיזה שלב כזה שאחרי הכלב הזה של השקרח הענק הזה קיצר יש מקום אים הרבה קומות עשית את כל המישימות סיימתי הכל כל מה שאפשר ועדיין יש דלת אחת בקומה הראישונה שלא רוצה להיפתח היא כולה מכוסה באש הוא כותב לי כידי שהיא תיפתח אני צריך לעשות משהו אני לא מבין מה כבר עברתי על כל החדרים פעמייים ניסית הכל עדיין לא מצליח ליפתוח תחדר תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by rk666,

אז ככה יש לי פה עכשיו רשת ואני רוצה לשחק במשחקי רשת טובים (רצוי ל עד 2 שחקנים) רצוי ב coperative מוד זאת אומרת אני ועוד מישהו נגד איזה חיילי המחשב אפשר 3dshooter או אסטרטגיה רצוי 3dshoort\first person shooter. יש לכם המלצות ספצפיות אולי גם איזה משחק ספורט טוב ? (שיש אופצייה LAN בדקתי NFSUG וeuro2004 ולא היה בהם אוצפיית לאן EA המסריחים ביטלו :\ ) אז מה ההמצלות שלכם?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. Started by UnderZiC,

עוד פרק של Mw2 Co Op Sub & Like & Comment ! :DDD ---

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by BigDragoon,

ראיתי פעמיים כבר תיבה שנקראת: crystal chest. אבל אני לא מצליח לפתוח אותה כי הוא רושם שאני צריך מפתח. משהו יודע איך פותחים את התיבות האלו?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. לא מצאתי מידע ב widescreengamingforum הרבה פעמים אני משנה ידני בקבצי ה engine או Config אבל אני לא מוצא שום קובץ כזה בתקיית המשחק

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by hackermeir,

יש הרבה פעמים שיש סיבוב של 180 מעלות ואני לא יודע איך לקחת אותו . אפשר לקחת את הסיבוב במין דריפט כזה? ניסיתי לשחק עם הבלם יד ולא הצלחתי.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  10. נראה לי זה העולם הסופי בשלב לפני אחרון משהו כזה אני ניצב מול מכונה גדולה מוזרה כזאת כסופה, שבאמצע יש לה מין אור ירוק כזה מה אני אמור לעשות שם ?????? אין אף אחד שתוקף אותי ולא אומרים לי מה לעשות ניסיתי לתת מכות למכונה מלמטה אבל לא קורה כלום....

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. אני רוצה למחוק רק את הסרטים שבכניסה למשחק ואת הסרטונים שבמשחק עצמו להשאיר.. איזה למחוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  12. מודים של HL2 עובדים גם על EP1 ? אם כן אז איך שמים אותם ?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  13. אני תקוע באחד המשימות עם האגם אם אני לא טועה זה משימה מספר שתיים אני מגיע לסוף והמשימה הבאה לא נפתחת לי רשום בהתחלה להציל תחברים אבל הבעיה שהם לא נמצאים שם מישהו עבר תשלב הזה ויכול לעזור לי? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. הפרק השלישי בעלילותיו של ריקו רודריגז יגיע אל החנויות בעוד כמה ימים, וכעת תוכלו לבחון האם המערכת שלכם מוכנה להתמודד עם כל הבלאגן הוא עומד ליצור לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-שלכם-מוכן-לזרוע-הרס-הנה-הן-דרישות/

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  15. מחפש אתר שאפשר להוריד משחקי פלאש למחשב... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

NOLF JACK שאני בחלל אני הורג שם את כולם אבל אחרי זה אני לא מבין מה צריך לעשות איפה אני מוצא חליפה או משהו כדי לצאת החוצה... זה נראה לי המ שצריך לעשות...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by LIOR42,

היתקנתי את Ghost Recon Advanced Warfighter 2 והוא איטי מאוד ממה זה יכול להיגרם?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by omry3000,

שלום! אני התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס ויסטה. התקנתי את המשחק ביושוק והופיעה לי שגיאה שאומרת -- "הפעלת הישום נכשלה מאחר שתצורת "זה לצד זה" שלו שגויה. נא עיין ביומן האירועים של הישום לקבלת מידע נוסף". מישהו יכול לעזור לי? וגם רציתי לדעת אם הויסטה מגיע עם DX10 מובנה או שצריך להתקין אותו? הכרטיס שלי הוא GeForce 8800GTS תומך DX10 ואני לא יודע איך להתקין את הDX10. תודה!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by napster15,

אני יכול להביא לו חשבול של קונדישן זירו או אחד שש הרגיל וגימיילים זה מה שיש לי.. לא מצרתי מקום אחר לפרסם את זה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. הסיסמה לקובץ ראר של nba 2005

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by XxxxBOSSxxxX,

אם אני עושה משחק רשת בין 4 מחשבים ב TITAN MOD האם יש לי אפשרות להוסיף למשחק 44 BOTS?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by omemo,

שלום! התחלתי לשחק ב-FEAR לא מזמן (אחלה משחק!) אבל היתה בעיה ב-windows והייתי צריך לפרמט את המחשב ועכשיו הלכו לי כל השמירות של המשחק... מישהו בבקשה יכול לשלוח לי את השמירה בדיוק כשפוגשים בפעם הראשונה את היצורים המפחידים האלה שמטפסים על הקירות ונעלמים ומופיעים? תודה!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by T-MacH,

אבל אני רוצה משחק כמו: DBZ אם אפשר וגם קישור הורדה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. Started by gshhar,

ממש בהתחלה איך שאני מקבל את האקדח והולך בשביל יש שומרים שכבר מרחוק יורים בי וכמובן יריות שלי לא ממש מזיזות להם. איך אני עובר את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  25. אספנו עבורכם עוד עשרה מבצעים מדליקים בפלטפורמה המקוונת של וואלב, יומיים לפני שהם מסתיימים באופן רשמי אם תקלת זכרון המטמון הביזארית של Steam בתחילת מיזם מבצעי סוף השנה הנוכחי לא הרתיעו אתכם, ודאי תשמחו לדעת שעדיין יש לכם הזדמנות לקבל משחקים עדכניים ונהדרים במחירי מבצע קורצים. הנה רשימת המלצות נוספת מאיתנו, אשר תהיה תקפה עד ליום שני, ה-4 בינואר, בשעות אחר הצהריים. קניות מהנות! The Long Dark, משחק ההישרדות בעל הסגנון הייחודי שנמצא כעת בתוכנית ה-Early Access וזוכה לשבחים מקיר לקיר, נמכר בחצי ממכירו – 10 דולר בלבד. משחק הפאזל והחשיבה הנהדר של יוצרי משחקי Serious Sam הברוטאליים, The Talos Principle, נמכר ברבע ממחירו המלא, 10 דולר. משחק ה-4X ה…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.