משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מודים של HL2 עובדים גם על EP1 ? אם כן אז איך שמים אותם ?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עם מספר? ולא קופסא, חוץ מזה אפשר להשיג דמו?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אין לי כוח לעשות אותה והיא היחידה שחסרה לי בשביל להיות צלף. המרקסמנשיפ שלי זה על 35 אבל עשיתי את המשימה האחרונה כבר 5 פעמים ואין לי יותר כוח לעשות. יש איזה דרך לעבור אותה בלי ממש לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
זה גם קרה לי בהרחבה של BFME2 שבנוי על אותו תכנות... אפילו שהתקנתי את הקראק ואף ניסיתי לעדכן לגרסאות שונות, המשחק מסרב לעבוד.... מזתומרת מסרב לעבוד? כשאני לוחץ על הEXE או נכנס למשחק בכל דרך אפשרית, אכן אולה מסך הטעינה שלו, הריבוע שעליו לוגו המשחק, זה יכול לטעון עד מחר והמשחק לא יעלה, ובנוסף אם אני יוצא ממנו בקונטרול+אלט+דיליט אני מקבל ארור שהקובץ game.dat פגום. המוזר הוא שבC&C: TB זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בדרך חוקית. כולל את 98. בארץ ולמחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אם זה בכלל מעניין מישהו.. :-X http://www.fileshack.com/file.x/10947/Loki+Demo
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי והגעתי לרמה 11... לא שיחקתי כל היום היום(שבת) נכנסתי בצהרים למחשב הידלקתי PB עשיתי check for updates נכנסתי למשחק והכל הלך הייתי צריך שוב לרשום שם והכל
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום! אני התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס ויסטה. התקנתי את המשחק ביושוק והופיעה לי שגיאה שאומרת -- "הפעלת הישום נכשלה מאחר שתצורת "זה לצד זה" שלו שגויה. נא עיין ביומן האירועים של הישום לקבלת מידע נוסף". מישהו יכול לעזור לי? וגם רציתי לדעת אם הויסטה מגיע עם DX10 מובנה או שצריך להתקין אותו? הכרטיס שלי הוא GeForce 8800GTS תומך DX10 ואני לא יודע איך להתקין את הDX10. תודה!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חברת Ubisoft החליטה לחגוג כהלכה את יום ההולדת ה-20 של מותג האקשן הטקטי שלה, מבית היוצר של הסופר המנוח טום קלנסי, עם חלוקה חינמית של הכותר הראשון שהפך את המותג למה שהוא - לצד הכרזה על משחק חינמי חדש שגורם למעריצים הוותיקים לזעוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
- 1 follower
-
-
לא נתת לי להגיב בכלל, המשחק היה כלול ביחד עם הלוח אם Asus Striker II Formula - אז איזה הד ארצי ואיזה נעליים??
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אנשים בבקשה זאת הודעה דחופה מאוד אני הורדתי את csi הראשון בסדרה שבועיים בערך אני התקנתי אותו ואיך שהפעלתי אותו אני גיליתי שהמשחק בספרדית המשחק הוא csi 1 זאת האומרת המשחק הראשון בסדרה ומשהו יכול להציל אותי ולתת לי איזה קובת או משהו שיחליף את השפה במשחק מספרדית לאנגלית בבקשהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום :] יש לי נייד של גיגבייט דואלקור 1.8 גיגה זיכרון אני מנסה להעלות את המשחק סימס 2, הוא מעלה את התחלה אבל לא נכנס למשחק עצמו :\ מה עושיםם?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הסיסמה לקובץ ראר של nba 2005
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיות עם המשחק, או שהוא נתקע וסוגר את עצמו או שהמסך נכבה ואני ממשיך לשמוע את המשחק, וזה פשוט כבר הפך להיות בלתי נסבל אני באמצע משחק ופתאום זה נתקע ונסגר. בכל מקרה מה יכול להיות המקור לבעיה ? חשבתי שחום אז שמתי את היד על הכרטיס והוא לא חם ומתחתיו גם יש מאורר 8 ס"מ ככה שהוא לא אמור להתחמם יותר מידי והוא גם לא בOC. המערכת יחסית חמה אבל אמורה לעבוד עם טמפ' כאלו המעבד במאמץ מגיע לסביבות ה55 והמערכת לסביבות ה40 ובמנוחה המעבד בסביבות ה40. בכל מקרה יכול להיות שגם הדרייברים עושים את הבעיה אבל ניסיתי להחליף כבר להרבה מאוד סטים ולא ממש עזר. אני עם הOC של המעבד כבר למעלה משנה זאת אומרת עובד איתו על 3200+ כבר הרבה זמן עם מתחים סטוק יכול להיות שפתאום הוא הפך להיות בל…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות לחצנים של ג'ויסטיק בפיפה 2005 ????????? ואם כן איך ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
התקנתי את גריד וכאשר אני רוצה להפעיל אותי הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק..כל פעם..מה עושים? וגם התקנתי את קרייסיס וכאשר אני מפעיל אותו המסך נהיה שחור ולא אומר כלום רק אחרי כמה זמן הוא אומר לי שהוא נאלץ להיסגר..מה עושים? מפרט בצד.. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב חזק מאד. האם תוכלו להמליץ לי על מחשקי מחשב עדכנים. הסגנון הוא Cod5, NFS,VT3? נ.ב, האם קיים משחק בסגנון של Sniper Elite??
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני תקוע באחד המשימות עם האגם אם אני לא טועה זה משימה מספר שתיים אני מגיע לסוף והמשימה הבאה לא נפתחת לי רשום בהתחלה להציל תחברים אבל הבעיה שהם לא נמצאים שם מישהו עבר תשלב הזה ויכול לעזור לי? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה שיראו את המשחק LIVE FOR SPEED ב2 המסכים שלי כמו פה http://www.metacafe.com/watch/322287/live_for_speed_on_3_monitors/ אבל רק אצלי יש 2 מסכים אז מסך אחד יראה לי את האמצע ומסך אחר יראה לי את הצד איך אני עושה את זה? ניסיתי לחפש בהגדרות וגם בגוגל ולא ממש מצאתי
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אספנו עבורכם עוד עשרה מבצעים מדליקים בפלטפורמה המקוונת של וואלב, יומיים לפני שהם מסתיימים באופן רשמי אם תקלת זכרון המטמון הביזארית של Steam בתחילת מיזם מבצעי סוף השנה הנוכחי לא הרתיעו אתכם, ודאי תשמחו לדעת שעדיין יש לכם הזדמנות לקבל משחקים עדכניים ונהדרים במחירי מבצע קורצים. הנה רשימת המלצות נוספת מאיתנו, אשר תהיה תקפה עד ליום שני, ה-4 בינואר, בשעות אחר הצהריים. קניות מהנות! The Long Dark, משחק ההישרדות בעל הסגנון הייחודי שנמצא כעת בתוכנית ה-Early Access וזוכה לשבחים מקיר לקיר, נמכר בחצי ממכירו – 10 דולר בלבד. משחק הפאזל והחשיבה הנהדר של יוצרי משחקי Serious Sam הברוטאליים, The Talos Principle, נמכר ברבע ממחירו המלא, 10 דולר. משחק ה-4X ה…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני רוצה לשאול מתי יגיעי לחניות המשחק spellforce 2 החדש שיצא כי לפי מה שראיתי באינטרנט הוא הגיע לארץ ב15 ביוני אבל הייתי כבר כמעט ברוב חנויות המחשב שהן אופיס דיפו ובאג ולא היה להם בכלל...עכשיו אני גר בחדרה ולא אכפת לי לנסוע כיאלו אני מת כבר לקנות תמשחק אני לא רוצה להוריד זה כבר החלטתי שאני רוצה לקנות אז באמת אם מישו יודע איפה אני יכול לקנות בבקשה שיגיד לי איפה. תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך ללכת למכונת ירייה הראשונה לרסס את כולם ואחרי זה את הבוס מול. ואחרי זה לרוץ למכונת ירייה השניה ולרסס שום את אלה שבאים ואז את הבוס זה התהליך ? או שלא? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
צריך להתקשר ל 800-4my-xbox משהו כזה. אי אפשר לבטל בדרך אחרת??
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי כמה שאלות על המשחק: 1) למה אני לא שומע צליל? שיניתי הגדרות (גם במחשב וגם במשחק), ופשוט אין צליל.. הצליל עובד במשחקים אחרים, אבל לא פה. אני משתמש באוזניות ללא מיקרופון. מישהו יכול לעזור לי? 2) איך משחקים ברשת? כל הזמן שאני מנסה זה כותב לי שאין לי את הגרסה הנכונה, אז ניסיתי להוריד פאצ'ים אבל זה עדיין לא עובד..
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הגעתי לשלב 7 במישחקק במשימה האחרונה אתה צריך לפוצץץ תטנקק ולהרוג 3 אנשים אני עושה את זהה ואז אמור להיות סירטון מעבר לשלב הבא ואצלי אין את זה ניסית להתקין תמישחק מחדש לא עזור ניסיתי להתחיל תמשימה כמה פעמים מחדש כי חשבתי שאוליי עשיתי משהו לא נכון במשימה אבל כלום לא עוזרר תעזרוווו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-