עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by wooper,

שלום אני תמיד שיחקתי במשחקי מחשב ולא הזדמן לי לשחק בps2 1.האם המשחקים טובים כמו משחקים למחשב? 2.אפשר המלצה על חנות שמוכרת בזול יחסית?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by alex_2007,

איך אני בוחר את הקבוצה של רונלדיניו אני לא מצליך למצוא איך קוראים לה?? ואיפה מוצאים אותה ?????

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by most,

יש לי חשבון SOURCE . התקנתי את HL2:DM והיה חסר בו מודלים (הייתי רואה חלק מהדברים בשחור). חשבתי שזה קשור לזה שלא התקנתי את HL2 לפני אז התקנתי אותו אבל הוא לא פעל לי. כשאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה מסך שחור ואז יוצא לשולחן עבודה. מה שמוזר זה ש-HL2:DM עובד בסדר (חוץ מהבעיה של המודלים..) וכל המשחקים האחרים אצלי עובדים בסדר. יש למישהו מושג מה הבעיה ו\או איך אני יכול לסדר אותה ?

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

שלום ^^ יש לי שתי בעיות נכון לעכשיו. 1. אני לאיודעמה זה הסימן אש עם המד הזה שליד המפה הקטנה שבצד ימין של המסך. 2. אפשר להסבר מדויק על כל מקצוע ואם אפשר לדעת איך אני הופך למקצוע הזה ואיך אני מבצע אותו.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by halo,

כשאני מפעיל פילטרים (AA ו AF) דרך הדרייברים כי אי אפשר דרך המשחק אז המשחק ניהיה איטי-נתקע בקטעי מעבר במשחק (בסרטונים שיש קרן או בעיטה חופשית) אבל במשחק זה עובד חלק זה בעיה במשחק או מה? יש לי X800GTO דרך אגב מה ההבדל שאני משנה בדרייברים של אומגה ביין DIRECT3D לבין OPENGL? שאלתי תשאלה הזאת כמה פעמים בפורום תצוגה ואף אחד לא ענה! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by edi17,

אז ככה... הביאו לי את המשחק.. הכל טוב ויפה. ניסיתי להפעיל את המשחק וכשלחצתי על משחק חדש הוא תחיל הלריך למעטה שהוא יוצר משחק חדש ואז פתאום הוא קפא... הסמן עובד... הכל טוב ויפה - אך ב- Task Manager המשחק Not Responding!!!! משהו יודע איך אפשר לפתור את זה? האם יש Patch או משהו? בתודה אדי

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by bmw5,

שמעתי לא מיזמן שצריך לצאת בכריסמס(חג מולד) GTA חדש יש אמת בשמועה הזאת..... :

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. Started by 6600GT,

לפורום שלום , יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן , יש לי את המשחק quake 4 בהגדרות הגרפיות שלו אני שם מה שאני רוצה והכל בסדר אבל שאני שם את הanti alaising גבוה יותר מ4 (כלומר או 8 או 16) שאני עושה ריסטרט למשחק הוא נותן לי הודעת שגיאה שהגדרות הווידאו חזרו לברירת מחדל , כבר החלפתי 2 מחשבים לשניהם יש חלקים שונים , התקנתי את העידכון האחרון של המשחק וזה עדיין אותה בעיה. המפרט של המחשב שלי אינטל פנטיום 4 3.4 1 גיגה זכרון 667 כרטיס מסך ati x1900gt (דרייברים מעודכנים) מישהו יכול לעזור לי בבקשה... תודה...

9. Started by BigDragoon,

ראיתי פעמיים כבר תיבה שנקראת: crystal chest. אבל אני לא מצליח לפתוח אותה כי הוא רושם שאני צריך מפתח. משהו יודע איך פותחים את התיבות האלו?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. לא מצאתי מידע ב widescreengamingforum הרבה פעמים אני משנה ידני בקבצי ה engine או Config אבל אני לא מוצא שום קובץ כזה בתקיית המשחק

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by JohnnyBravo,

http://arstechnica.com/gaming/news/2011/06/halo-4-stars-master-chief-to-arrive-by-end-of-2012.ars http://www.halo4news.net/

12. נראה לי זה העולם הסופי בשלב לפני אחרון משהו כזה אני ניצב מול מכונה גדולה מוזרה כזאת כסופה, שבאמצע יש לה מין אור ירוק כזה מה אני אמור לעשות שם ?????? אין אף אחד שתוקף אותי ולא אומרים לי מה לעשות ניסיתי לתת מכות למכונה מלמטה אבל לא קורה כלום....

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. מודים של HL2 עובדים גם על EP1 ? אם כן אז איך שמים אותם ?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by booster,

שלום לכולם אני מחפש משחקים למחשב כמו דום וסנייפר אם אפשר קישורים.........תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. אני ב-81 אחוז ואני במקום כזה שיש בו פסל שדומה לזאתי שאיתי שרה או טרה היא הלכה לאיבוד כנראה והוא כל הזמן שואל איפה את והיא עונה אני כאן זה נמצא בכזה מקום עגול עם מלא דלתות וכל פעם שאני נכנס לאחת הדלתות אז אני או שחוזר לאותו מקום או שיוצא מדלת אחרת. מישהו זוכר איך עוברים? תודה רבה למי שעוזר

16. Started by Slick Pulla,

שלום כשאני עושה LOAD GAME ומעלה משחק ששמרתי המשחק עולה במצב של GAME PAUSED. השאלה היא איך אני יוצא מהמצב הזה ומעביר למצב של משחק LIVE?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. שברתי כזה פסל גדול ועמוד ענק ועדיין שום דבר מיוחד לא קרה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by zoriza,

לאחורנה , כל המשחקים החדשים ( מהחודשים האחורנים ) נתקעים באמצע ופשוט יוצאים לווינדוס . מופיעה הודעת שגיאה send/dont send . יש לציין שמשחקים מתקופות קודמות עולים . מה יכולה להיות הבעיה ? אגב המפרט שלי : amd d.c 4600 ocz 2g 667 gf 8500 512m מערכת הפעלה xp sp2

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by napster15,

אני יכול להביא לו חשבול של קונדישן זירו או אחד שש הרגיל וגימיילים זה מה שיש לי.. לא מצרתי מקום אחר לפרסם את זה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  20. המשחק סבבה גרפיקה נחמדה נראה משחק ארקייד כיפי אבל מה זה קשה להשתלט עליו כזה...אני מרגיש כאילו המחשב משחק במקומי כזה...עוד מישהו חושב ככה?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by eli_xXx,

הורדתי את המשחק Battlefiled 2 הכל טוב ויפה התקנתי וזה עכשיו הורדתי קראק ושאני נכנס למשחק אז הוא מריץ לי את המשחק ומראה את הסרטון הזה של EAGAMES אחרי זה יש עוד סרטון וישר הוא נתקע וגם המוזיקה נתקעת עכשיו אין לי מושג אם זה בעיה בקראק או שהדרישות של המשחק לא מתאימות עכשיו ברגע שזה קורה הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ריסט וזהו אז מה אתם חושבים הבעיה?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  22. האם ניתן לשנות לחצנים של ג'ויסטיק בפיפה 2005 ????????? ואם כן איך ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  23. מצאתי את כל המיניאונס עוד פעם הגעתי אליו אבל לא מצליח להזיז לו משהו יודע איך הורגים אותו?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by חן מ,

שלום נתקעתי בבעייה בבוס של שלב 7,ממש מרגיז אני יודע איך להרוג אותו ולא מצליח צריך כל הזמן לירות עליו נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.