עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Born2Kill,

מישהו מכיר אתר שאני יכול להוריד ממנו מודים יפים ל-Company Of Heroes?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by Gosha,

אני מחפש משחקי חלל בסגנון Freelancer ו - Starlancer, לצערי אין הרבה משחקים בקטגורייה הזאת. ניסיתי את x2: the threat אבל המשחק בנוי יותר על המסחר ופחות על הלוחמה. למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by slimshady21,

יש לי את המשחק Dawn Of War והתקנתי אותו, וכשבאתי לשחק ברשת הוא רושם לי שהוא מתקין את הפאטץ', ובסוף ההתקנה (שהייתה איזה חמש דקות בלי להגזים) הוא רושם לי שהפאטץ' לא טוב, כאילו מקולקל או משהו.... ניסתי לאתחל ולהתקין שוב ולא הלך.... מישהו יודע למה זה לעזאזל?? אהה, וחשוב לציין- המשחק מקורי תודה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by amit27,

בסיגנון ראלי

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by shtrodel,

NARNIA אחלה משחק. משחק הרפתקאות. השליטה במשחק קצת קשה אבל מתרגלים. גרפיקה מעולה, סאונד מעולה... אני ממליץ בחום לכל אוהבי הזא'נר. סקירה הורדות וכו'..... http://www.gamespot.com/pc/action/thechroniclesofnarnia/index.html?q=NARNIA

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. Started by [NOS],

אני צריך משחק חדש שיעביר לי את הזמן... אני אוהב משחקים בסגנון GTA ו NFS ו TRACK MANIA ... רצוי משחק אונליין ממכר כזה ... אז יש לכם משהו להמליץ לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  7. Started by omemo,

שלום! התחלתי לשחק ב-FEAR לא מזמן (אחלה משחק!) אבל היתה בעיה ב-windows והייתי צריך לפרמט את המחשב ועכשיו הלכו לי כל השמירות של המשחק... מישהו בבקשה יכול לשלוח לי את השמירה בדיוק כשפוגשים בפעם הראשונה את היצורים המפחידים האלה שמטפסים על הקירות ונעלמים ומופיעים? תודה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by yaronshahaf,

שאלה שבטוח עלתה בפורומים אבל אני לא מוצא אז אם מישוה יביא לי לינק או משהו זה גם מספיק והשאלה: מה צריך בשביל לשחק אונליין עם הגירסה הפרוצה.. הבנתי שצריך להתחבר לשרתים מזופיים או משהו בסיגנון בנוסף אם מישהו יודע איך אפשר לשחק במפות של ההרחבות : ARMOR FURY ןEURO FORCE אני אודה לו מאוד על העזרה..

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  9. סרטוני משחקיות חדשים, תאריכי השקה רשמיים ועוד הפתעות הציפו אותנו בימים האחרונים והעמוסים האלו בין טקס בחירת משחקי השנה בלוס אנג'לס לאירוע ה-PlayStation Experience של סוני בסאן פרנסיסקו, השבוע וחצי האחרונים היו עמוסים בחשיפות, עדכונים וחדשות עבור עולם משחקי הוידאו – אז כדי שלא תסתבכו או תתבלבלו, אספנו עבורכם את המידע החשוב והמעניין ביותר במקום אחד. שאקיל חוזר לחלטר אי שם באמצע שנות התשעים, כששאקיל אוניל היה אחד השחקנים הצעירים והמבטיחים ביותר בספורט האמריקאי, הושק לו משחק המכות-קרבות Shaq-Fu בכיכובו, אשר זכה לביקורות קרירות אך למרות הכל הצליח לצבור קהילת מעריצים קטנה ואדוקה. עשרים שנים וקמפיין מימון המונים של כמעט חצי מיליון דולר מאוחר יותר – ואנחנו מקבלים ט…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by Slick Pulla,

שלום כשאני עושה LOAD GAME ומעלה משחק ששמרתי המשחק עולה במצב של GAME PAUSED. השאלה היא איך אני יוצא מהמצב הזה ומעביר למצב של משחק LIVE?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  11. Started by x-amin,

צריך למצוא תחרטה הזה...ומצאתי את לכ חלקי המפה וזאת המפה http://img201.imageshack.us/img201/5880/9773fd5.jpg הבעיה מה אני עושה עם זה? אני מגיע לשם וכלום לא קורה..איך אני לוקח תחרטה הזאת? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by ezx,

אני ניכנס למישחק הכול עוד אבל אין סאונד ובאוטו רן של הדיסק יש מישהו יודע מה הסיבה לזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by nore0,

מה האפשרות הזאת אומרת (באדום)

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  14. יש לי גירסא שרשום שזה מולטי שפות אם אפשאר לסדר את זה אז איך

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. אחי סיים את המשחק כבר כמה פעמים,הוא הפסיק לספור. אז יש את הבונוס הראשון שאתה משחק את הבחורה זה כולם מכירים. בפעם הרביעית אולי שאחי סיים את המשחק פתאום הוא ראה באחת השמירות ,שורה מהבהבת שכתוב שיש בונוס. הוא נכנס והמשחק מתחיל ממהתחלה רק שלליאון יש כבר הרבה כסף (כל מה שצבר במשחק האחרון) לא מעט נשקים וארגז ענק . את ליאון הלבישו במדים מיוחדים ופתאום נפתחו עוד נשקים חדשים ,שעולים הון אגב. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by DS,

ראיתי וגם הורדתי חבילות הרחבה של משימות שהם עשו למשחקים שונים של GTA. איך הם עשו זאת? יש למישהו מדריך?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. מצאתי את כל המיניאונס עוד פעם הגעתי אליו אבל לא מצליח להזיז לו משהו יודע איך הורגים אותו?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by yuraxp,

אני רמה 18.5 W/R הבילד שלי הוא HAMMER מקסימלי ו 8 של החיה,אשמח להצטרף ל קבוצה רצינית שמוכנה לעזור לי וגם להיעזר לי. כמו כן הדרישה היחידה שלי זה שקבוצה תהיה מעל גיל 17. לפרטים נוספים צרו קשר ב אי סי קיו 227651622

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. אני מצליח לגרום לו לרדת על הברכיים, ואז מתחיל לתת לו מכות כמו משוגע(+אנדרנלין) והוא פשוט עומד שוב, וחוזר חלילה. אני משתמש בחרב אז אל תציעו לי קשת. ד"א אם נמאס לי לנסות להרוג אותו, לאן אני הולך כדי להמשיך במשחק?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  20. חשבתי לארגן פה משחק ב-Company Of Heroes. 8 שחקנים ישראלים בסרבר 4vs4 (כמובן שיהיה פינג נמוך, זה מה שהכי כיף פה ;D). כל אחד יירשום פה את הדרישות: *כינוי במולטי *מס' אייסיקיו/מסנג'ר *ה-Level שלו (זה כדיי לאזן בין הקבוצות). לגביי- כינוי: XCrossFireX מס' אייסיקיו/מסנג'ר: 279188637/kfirlion15@walla.com דרגה: 2 Axis Level 1/Allies Level. (65 הפסדים/46 ניצחונות) המשחק יהיה ביום שהשחקנים פה ייקבעו בייחד.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. מודים של HL2 עובדים גם על EP1 ? אם כן אז איך שמים אותם ?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. מדובר במשחק קטלני , יריות ללא סוף , לחימה קטלנית בעידן ההמודרני + , אבל מתיי הוא יוצא יש למישהו מושג ?!

23. Started by SheZiF,

מישהו יכול להגיד לי איזה משחק מוזכר בסירטון כאן? בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  24. אני צריך ללכת למכונת ירייה הראשונה לרסס את כולם ואחרי זה את הבוס מול. ואחרי זה לרוץ למכונת ירייה השניה ולרסס שום את אלה שבאים ואז את הבוס זה התהליך ? או שלא? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים