עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bmw5,

שמעתי לא מיזמן שצריך לצאת בכריסמס(חג מולד) GTA חדש יש אמת בשמועה הזאת..... :

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  2. Started by overload,

מישהו שיחק בWRC 3, איך המשחק? היה לי את קולין מקראי האחרון וממש התאכזבתי ממנו, בעיקר בגלל השליטה המעצבנת במכוניות והסאונד שהיה קצת מוזר ולא אמיתי. WRC 3 יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

היי לכולם! יש לי כמה שאלות על המשחק: 1) למה אני לא שומע צליל? שיניתי הגדרות (גם במחשב וגם במשחק), ופשוט אין צליל.. הצליל עובד במשחקים אחרים, אבל לא פה. אני משתמש באוזניות ללא מיקרופון. מישהו יכול לעזור לי? 2) איך משחקים ברשת? כל הזמן שאני מנסה זה כותב לי שאין לי את הגרסה הנכונה, אז ניסיתי להוריד פאצ'ים אבל זה עדיין לא עובד..

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. Started by most,

יש לי חשבון SOURCE . התקנתי את HL2:DM והיה חסר בו מודלים (הייתי רואה חלק מהדברים בשחור). חשבתי שזה קשור לזה שלא התקנתי את HL2 לפני אז התקנתי אותו אבל הוא לא פעל לי. כשאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה מסך שחור ואז יוצא לשולחן עבודה. מה שמוזר זה ש-HL2:DM עובד בסדר (חוץ מהבעיה של המודלים..) וכל המשחקים האחרים אצלי עובדים בסדר. יש למישהו מושג מה הבעיה ו\או איך אני יכול לסדר אותה ?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by nore0,

מה זה אומר ? http://img146.imageshack.us/img146/725/hl2jh1.jpg מעבד: AMD SEMPRON 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 זיכרון: 2048 MB RAM

6. Started by casio222,

היי, יש לי בעיה במולטי פלייר של call of duty 2. אני מנסה להיכנס לאחד השרתים הישראלים דרך the all seeing eye, וזה כותב AWAITING CONNECTION ורצים מספרים.... ואז כלום לא קורה.... * הסינגל עבד לי וסיימתי אותו. * יש לי ראוטר בבית (הוא לא במחשב שלי.) תודה רבה לעוזרים! casio.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by benor,

המפרט נמצא בצד, ומותקנים אצלי דרייברים בגירסא 81.89 . יש לציין שעל OPENGL המשחק עובד בסדר גמור , אבל חשוך. (לא ניתן לכוון את הבהירות דרך התפריט כשהוא נמצא על OPENGL) מה אני יכול לעשות בעניין? תודה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by 6600GT,

לפורום שלום , יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן , יש לי את המשחק quake 4 בהגדרות הגרפיות שלו אני שם מה שאני רוצה והכל בסדר אבל שאני שם את הanti alaising גבוה יותר מ4 (כלומר או 8 או 16) שאני עושה ריסטרט למשחק הוא נותן לי הודעת שגיאה שהגדרות הווידאו חזרו לברירת מחדל , כבר החלפתי 2 מחשבים לשניהם יש חלקים שונים , התקנתי את העידכון האחרון של המשחק וזה עדיין אותה בעיה. המפרט של המחשב שלי אינטל פנטיום 4 3.4 1 גיגה זכרון 667 כרטיס מסך ati x1900gt (דרייברים מעודכנים) מישהו יכול לעזור לי בבקשה... תודה...

9. Started by חן מ,

שלום נתקעתי בבעייה בבוס של שלב 7,ממש מרגיז אני יודע איך להרוג אותו ולא מצליח צריך כל הזמן לירות עליו נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by UnderZiC,

עוד פרק של Mw2 Co Op Sub & Like & Comment ! :DDD ---

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. האם Enemy Territory: Quake Wars הוא רק משחק רשת ? או שיש גם משחק ללא רשת ? כלומר SINGLE PLAYER

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by Slick Pulla,

שלום כשאני עושה LOAD GAME ומעלה משחק ששמרתי המשחק עולה במצב של GAME PAUSED. השאלה היא איך אני יוצא מהמצב הזה ומעביר למצב של משחק LIVE?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. תאריך ספציפי לא חודש!!! תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. אני עושה פרמאט ואני רוצה לשמור את מה שהגעתי במשחק איפה זה נמצא ניד פור ספייד החדש

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. יש לי גירסא שרשום שזה מולטי שפות אם אפשאר לסדר את זה אז איך

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  16. Started by wooper,

שלום אני תמיד שיחקתי במשחקי מחשב ולא הזדמן לי לשחק בps2 1.האם המשחקים טובים כמו משחקים למחשב? 2.אפשר המלצה על חנות שמוכרת בזול יחסית?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. אם יש והיא חוקית אז תגידו לי בבקשה כי התוכנה עושה לי בעיות(לא עם הסיריאל). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

חלק משרתי המשחקים עברו לGAMESPY, חלק שארו אצל MS.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  19. האם ניתן לשנות לחצנים של ג'ויסטיק בפיפה 2005 ????????? ואם כן איך ?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. לא מצאתי מידע ב widescreengamingforum הרבה פעמים אני משנה ידני בקבצי ה engine או Config אבל אני לא מוצא שום קובץ כזה בתקיית המשחק

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

http://arstechnica.com/gaming/news/2011/06/halo-4-stars-master-chief-to-arrive-by-end-of-2012.ars http://www.halo4news.net/

22. Started by T-MacH,

אבל אני רוצה משחק כמו: DBZ אם אפשר וגם קישור הורדה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  23. מודים של HL2 עובדים גם על EP1 ? אם כן אז איך שמים אותם ?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  24. אספנו עבורכם עוד עשרה מבצעים מדליקים בפלטפורמה המקוונת של וואלב, יומיים לפני שהם מסתיימים באופן רשמי אם תקלת זכרון המטמון הביזארית של Steam בתחילת מיזם מבצעי סוף השנה הנוכחי לא הרתיעו אתכם, ודאי תשמחו לדעת שעדיין יש לכם הזדמנות לקבל משחקים עדכניים ונהדרים במחירי מבצע קורצים. הנה רשימת המלצות נוספת מאיתנו, אשר תהיה תקפה עד ליום שני, ה-4 בינואר, בשעות אחר הצהריים. קניות מהנות! The Long Dark, משחק ההישרדות בעל הסגנון הייחודי שנמצא כעת בתוכנית ה-Early Access וזוכה לשבחים מקיר לקיר, נמכר בחצי ממכירו – 10 דולר בלבד. משחק הפאזל והחשיבה הנהדר של יוצרי משחקי Serious Sam הברוטאליים, The Talos Principle, נמכר ברבע ממחירו המלא, 10 דולר. משחק ה-4X ה…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים