משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
זה משחק חולני בטירוף... אבל אני נתקעתי בהתחלה שיש את הבחורה ויש מסביבה עיגול ועם אני לוחץ על העיניים שלה הם מתחילה לפחד ואז אחרי דקה בערך היא סוגרת אותם שוב.. עכשיו יש לי את האתר אינטרנט שנתנו לי עם התמונה הקופצת שנעזרתי בה בהתחלה.. האם אני צריך להשתמש זה שוב? תודה[br]פורסם בתאריך: 17.02.2007 בשעה 19:49:31 לא משנה עברתי כבר.אבל אם למישהו יש איזה מדריך למשחק אז שיפרסם בבקשה..
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לשחק, השאלה היא האם המשחק הוא עלילתי? אם כן, אתחיל לשחק מ1... אם לא אז ישר מ3. נניח COD או היטמן ודד-ספייס הם עלילתיים ואם לא משחקים מההתחלה קשה להבין את העלילה (וחבל), שהיא חלק מרכזי מהמשחק עצמו. אז לכל אלו ששיחקו מהמשחק הראשון ועד השלישי, מה בנוגע לקרייסיס?
-
- 32 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
-
יש אפשרות לשחק עם מחשבים של המקום לשתיים מאצלנו יש כמה בעיות עם המחשבים.אם כן כמה צריך לשלם וצריך להביא רק ציוד ?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האם יכולים להוריד משחקי פלאשטיישן למחשב ואז לצרוב את זה בדיסק DVD ולשחק במשחק בפלאשטיישן??
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחת הסיבות שהפסקתי לשחק זה כי הזום הרגיל של המחשק, קרוב מאד לשטח הקרב, ואתה לא יכול לקבל תצוגה טובה כמו שאתה מצפה לה, אלא אם כן תמקם את המסך על הר גבוה ותראה את הכל. אבל פעם אחת, אני לא יודע על מה לחצי, זה לא מופיע בשום אתר בשום מקום. פשוט לחצתי על משהו שנתן לי לעשות Zoom ללא הגבלה פשוטו כמשמעו. אם מישהו יודע איך עושים את זה? או האם יש דרך אחרת לעקוף את הזום של ברירת המחדל. אנא שיכתוב תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 16:05:16 טעויות קורות :\\\מנהל בבקשה להעביר לפורום משחקים תודה!!
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
בתי ראתה אצל חברות את SIMS3 ומאז מבקשת ש"אקנה" לה אותו. כל ניסיונה בתחום מסתכם בקצת MOGOBE וכמובן WEBKINZ המקולל. מתוך דאגה כנה לרגשותיה הרכים - מה צפוי לה ברחבי SIMS3 מניסיונכם? האם לאשר או להחרים? יש לדבר הזה מולטי? כי אין לי כל כוונה לאפשר זאת, לפחות לא בהתחלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני מחפס לקנות בוקס אני רוצה בוקס עם ציפ ושני שלטים עדיף קריסטל רציתי לדעת איפה הכי כדאי לקנות אם באינטרנט או בחנות רגילה ואם אתם מכירים חנות באמת טובה וזולה שאני יכול למצוא את מה שאני רוצה אם יש טלפון של חנויות או אתרים שאפשר לקנות שם זה הדיל הכי טוב שראיתי עד עכשיו אבל זה עדיין יקר מידיי http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=728 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש לי עכבר חדש G700 שאני ממש אבל ממש מרוצה ממנו, במיוחד שעלה לי חצי מחיר. השאלה היא כזו ? כאשר אני מנסה להתמקד במטרה ממש רחוקה הנקודה של הכוונת זזה לי בקפיצות קטנות, מה שמקשה עלי להנעל ממש על המטרה לטווחים הארוכים. האם גם אצליכם זה ככה או שיש דרך להתגבר על זה? יש את הכיוון של ה-DPI ויש את ה-REPORT RATE שלא ממש הבנתי מה זה ???
-
- 32 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היום התקנתי את המשחק, המשחק נחמד מאוד אבל גם מהיר מאוד.. רק רציתי לדעת באיזה שרת אתם משחקים. תמיד עדיף לשחק מול מישהו שאתה מכיר מאשר מול מישהו שרק פגשתה במשחק... יהיה נחמד גם אם תוכלו לרשום גם באיזה כינוי אתם משחקים...
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק שאני בא להיכנס אליו הוא אומר לי "GuiError" מה יכולה להיות הבעיה משהו נתקל בזה? או יודע איך לפתור את זה? יכול להיות שהמשחק לא תומך בויסטה? תודה לעוזרים! ofeky1
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו הבין או יודע מה הסיפור של האלדר סקרולס כי אין ממש תזכורת שלהם באובליביון (חות מהקטע שאתה גונב אחת) וזה דיי מוזר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק במשחר הרבה זמן. בכל הטבלאות אני רואה תוצאות של יונדאי סובארו טויוטה ועוד.. אבל אף פעם לא קיבלתי מהם זימון לבדיקות. אני תמיד מקבל הצעות מאותם החברות:פיג'ו, וולטסווגן, פיאט ואופל. השאלה שלי היא: האם הצלחתם עם/או קיבלתם מהחברות סובארו או טויוטה הצעה/זיומון?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני עוד 15 נק' עולה דרגה ואני לא יודע איזה קיט לפתוח אני מתלבט בין medic ל support אני בד"כ משחק support/speical ops פתחי כבר speical ops ולפעמים אני משחק medic אז מה כדיי לי לפתוח כמה שיותר תגובות יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום (: בקשר למשחק ברשת של Crysis אני גיימר שמאוד אוהב משחקים בעלי הרבה skills כמו שאומרים ולאו דווקא גרפיקה... זאת אומרת משחקים בסגנון counterstrike 1.6 וwarcraft 3 tft ניקח לדוגמא את cs1.6, הוא משחק בעל גרפיקה מכוערת אבל אני ועוד מליוני אנשים אוהבים אותו בגלל עניין הaim וחומכת המשחק... זה לא משחק שאתה הולך מרסס בלי לחשוב אלא זה מן קרב מוחות בין שתי קבוצות שכוללות כעשרה שחקנים שהקבוצה היותר חכמה ובעלת הaim הטוב יותר גם בייחד וגם לחוד היא זו שתנצח אז השאלה שלי אם crysis online יהיה כמוהו מבחינת הקישורים ששחקן יצטרך לצבור? והיו קלאנים קהילות וכו'? יהיו ליגות lan כמו cpl ו eswc? כי אמרתי כבר שלא ממש מעניין אותי הגרפיקה למרות שאם תהיה גרפיקה יפה וגם יצטרכו לצבור game skills …
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם התקנת מוד צ'יפ על קונסולת PS2 שנקנתה בארה"ב תאפשר מולטי זון? כאילו משחק במשחקים מיפן, ישראל/אירופה וארה"ב? והאם כל משחק יוצא גם בפורמט של ארה"ב ואירופה? ובכל מקרה, כמה אמורה לעלות שם קונסולה? ואיזו מומלצת? אם אתם לא יודעים את התשובה לכל השאלות, אם תענו על מה שאתם כן יודעים יעזור לי מאוד. בתודה, גבריאל. (או שבכלל עדיף לקנות את הXBOX 360? כמה הוא עולה? או הPS3?)
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קניתי היטמן 4 ועוד לא פתחתי. קיצר,האם כדאי לקחת את המשחק הקודם של היטמן ואיתו עוד משחק במבצע של 1+1 ב-99 שקל?(דוגמא:פיפא 06,NBA 06,דום 3-שיחקתי ולא סיימתי איתו אבל הדיסקים נהרסו)גם ספלינטר סל 3,FAR CRY וקוויק 4 במבצע נראה לי אבל שיחקתי בהם כבר ויש לי מקוריים. או להישאר עם היטמן 4 שעלה 99 שקל...(FEAR לא במבצע 1+1) ובכללי,מה יותר טוב,היטמן 4,היטמן 3 או 2,כי 4 לבד עולה 99 ו-3,2 עולה 99 במבצע ההוא. תודה רבה לכם.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל העונים! שאלה שמסקרנת אותי ועד רבים ואולי גם יצא מזה סקר חחה רוב המשחקים שאנו משחקים במיוחד אלו שמסוג ה FPS (תקנו אותי אם אני טועה) קימים גם לPC/XBOX360/PS3 היום רכשתי לי שלט XBOX360 אלחוטי! : D (למחשב כמובן! מי שלא יודע זה מתאים גם) התחלתי לשחק ממש כייף FIFA08 NBA PES8 NFS.... משחקי הפעולה יריות והעקשן מגוף ראשון האהובים עלי ביותר! אחרי שנים שאני רגיל לשחק עם עכבר ומקלדת לשחק בשלט זה קצת שונה (וזה לא שחזרים כפתרים ופונקציות אולי ההפך) ופה היתי רוצה לשאול אותכם מתוך סקרנות! מה אתם מעדיפים? האם היתם מוכנים לנסות? האים זה נוח? או שזה בסך הכל עניין של הרגל? (במיוחד את אילו בעלי הקונסולות) או שאין ויכוח ומשחקים מהסוג הזה זה רק עכבר ומקלדת? לגבי האחרים אול…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שחשבתי על זה הרבה אני רוצה לשאול אתכם מה אתם חושבים שיהיו הדרישות של DOOM 3? אני מדבר מבחינת מעבד וכרטיס מסך, זיכרון אני משאר שזה ידרוש 256. טוב אז הנה הדעה שלי בקשר לדרישות: CPU: 1.4GHZ+ GPU: Geforce3/Ti200+ Radeon 8500LE+ לא יודע זה מה שאני חושב, מה אתם חושבים?
-
- 30 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ויש איזה אתר שאפשר לדעת תאריך מדיוק של כל משחק?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אבל אין לי ברירה: בBF3, ממש בתחילת המחק, אחרי שהקרון מתפוצץ, המחשב כותב "SPACE". אני לוחץ על הספייס בר בכל מיני מקצבים ואורכים, והוא תמיד נופל מהרכבת. מה בדיוק צריך לעשות שם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני מבקש עזרה מכול מי שמכיר את המשחק ויודע,ויוכול לעזור לי. לאחר התקנת המשחק הוא ביקש ממני להתקין הגנה על הדרייברים אחרת הוא לא נתן לי לשחק בו. רציתי לדעת מה זאת התוכנה הזאת,מי היא עושה,ומה קורה עם ההתקנה שלה. אודה לכול מי שיוכל לעזור לי בדבר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני די מתמצא במשחק הזה. יש לי רק שתי שאלות 1)בצ'קליסט של 747 למשל כתוב: TRIM- SET FOR TAKEOFF. מה זה ואיך אני מסדר אתה זה? 2) מה זה TO/GA ב-AUTOTHROTTLE? אם מישהו רוצה לשחק איתי במולטי שיגיד את השם שלו בבקשה...(אני משחק בגרסת דלוקס)
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לפני שנה בערך שמעתי שעובדים על hl1 שיהיה בדיוק כמו hl2 כאילו שיהיה מבוסס על אותו מנוע ויהיה להם את אותה הגרפיקה וכל הדבריים האלה... שמעתי על זה פה בפורום אפשר בבקשה תאריך יציאה של זה וכל הדברים שיש לכם על זה ?! תודה
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אם אני עושה משחק רשת בין 4 מחשבים ב TITAN MOD האם יש לי אפשרות להוסיף למשחק 44 BOTS?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-