עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mrraz,

אני כבר באמצע וזה אחד המשחקים היותר טובים שיצאו השנה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. אני מעוניין לרכוש אחת מהקונסולות ורוצה לדעת מה עדיף ולמה. נא לפרט על הבדלים בגרפיקה (חדות ואיכות תמונה).

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by DF30,

אז ככה... Max Payne פעל נפלא על מערכת מבוססת P3-600EB עם 384Mhz זיכרון SDRAM וכרטיס Matrox G-400 Max. (Win Xp Pro) סיימתי וניסיתי להתקין גם על מחשב נוסף וחזק הרבה יותר: AMD Xp 1800 Hercules Radeon 8500le 256m - DDR 3000 לוח - Epox (winXP Pro) המשחק עולה, אבל כשאני מעלה את השלב הראשון שלו, הוא מתחיל לטעון ופתאום - נעלם! ואני חוזר לוינדווס.... ניסיתי דרייברים חדשים לכרטיס, Patch למשחק....כלום... מה לעשות? מה זה יכול להיות? :lsvader: איפה לחפש את הבעייה? נראה לי שזה קשור להגשרות של winXP, אבל זו רק תחושת בטן..... :s05: :s05: :s05:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by אורי,

הגיע המחשב החדש לפני כמה ימים. עכשיו אני צריך כמה דברים לשחזר, בינהם הפאטץ'. תודה לעוזר.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  5. חשבתי על Vice City אבל שמעתי שהשליטה באקדחים על הפנים... היום הולדת שלו מתקרב ואני לא יודע מה לקנות.. אתם אולי מכירים משחק קווסט יפה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני לא ממש הבנתי מה צריך לעשות שם ... לפי מה שאני הבנתי אני צריך להרוס את המכוניות שעומדות בחניה ... להרוג את האנשים ששם במסעדה ולחזור מאיפה שהתחלתי נכון ? כי אני עושה כך ולא מצליח לסייים את השלב אני מגיע למקום שבו מסומן ה-X האדום אחרי שאני הורס את המכוניות (לא מפוצץ אותם אבל הוא אומר לי שעשיתי מספיק נזק ...) ולא קורא שום דבר למה ?! ועוד משהו זה שהמשחק לא עובד אצלי ממש טוב אני משחק על MEDIUM DETAILS 1024*768 והTRUCOLOR על OFF וזה לא עובד ממש טוב ... תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Tomerico,

שלום, אני התקנתי את המשחק דיאבלו 2 ואחראי ההתקנה (הכשרה למהדרין) אני מנסה להפעיל את המשחק... וזאת ההודעה שגיאה שאני מקבל: רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Tomerico,

קבלו מה אח שלי מצא (DJO) http://www.emdr.co.il/tomerico/Video/CS.RAR יש שם שני קבצים של קפיצות מגניבות שאפשר לעשות באזטק ובאינפירנו!! זה אדיר!

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by fire15,

אני מקבל את השגיאה שלמעלה מתי שאני מנסה לשחק עם חברים באיטרנט למה? ואיך אני מסדר אותה?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by alexrta,

אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק החלטתי להתקין אותו ולשחק עוד הפעם. אבל אחרי שהפעלתי אותו הוא נכנס למשחק ואז מיד יצא וקיבלתי את ההודעה הבאה: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. בפעם הראשונה ששיחקתי הו זה היה לפני בערך חצי שנה ואז הוא לא עשה לי בעיות ומה ששהשתנה מאז זה ה-WIN (אז היה לי 98 היום יש לי XP PRO) והדרייברים של הכרטיס מסך (לא זוכר איזה גירסא הייתה לי עכשיו יש לי גירסא 30.82) בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיה ואיך אפשר ליפתור אותה?!?! בבקשה אני מתחנן ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

לפני כשבועיים קניתי את המשחק עם הפוטציאל האדיר הזה והוא ממש לא אכזב, נכון שכולם חשבו שזה GTA3 רק עם אופנועים ומטוסים אבל הוא גם הרבה אבל הרבה יותר. קודם נתחיל עם הגרפיקה שהיא יותר טובה מהמשחק הקודם ורוב הבאגים תוקנו, תחנות הראדיו מצחיקות ומוזיקה טובה, המשימות יותר חכמות, מגוונות ויותר מעניינות, לדמות הראשית יש אישיות (מה שלא היה במשחקים הקודמים) שמאוד תזדהו איתה, הזכרתי כבר אופנועים, מסוקים ומטוסים, המכוניות רבות יפות מגוונות ומעניינות יותר, ופיצ'ר מאוד נחמד זה שאתם יוכולים לקנות מקומות מסויימים בכסף שהרבחתם כמו חברת מוניות, סטודיו לסרטים כחולים, באר ועוד הרבה יותר פשוט משחק ענק לא כדאי לפספס!!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by zoyaniv,

שלום הגעתי לשלב שאני צריך לחסל את האח של המאפיונר בנמל הרגתי את כולם בנמל אבל אני לא מוצא את האדם שאני צריך להרוג מצאתי גם את הרכב שלו אבל אותו אני לא מוצא

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by shaul,

טוב אחרי שהשלב שבו אני צריך לפרוץ את חומרת טרויה, אני מגיע לאיזה שלב, שבו אני צריך להציל את איאקס עכשיו בשלב הזה יש לי בעיה, משום מה כל הצבא הגדול והמפואר שלי לא יכול להתקיף את הצבא השני, ואני יותר מול המחשב המזורגג ומנסה להבין מה לעזאזל אני צריך לעשות שם... מישהו יודע מה אני אמור לעשות שמה?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by hagai-,

לאחרונה נתקלתי בבעיה ב CS כאשר באמצע המשחק המשחק יוצא ואני מקבל את השגיאה: התקנה מחדש של המשחק לא פתרה את הבעיה. מערכת הפעלה: Windows Xp Pro . מישהו נתקל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  15. Started by INFERNO,

שלום אנשים יש לי את הגירסה והאחרונה של CS רציתי לדעת איך לפתוח סרבר ולהוסיף עליו בוטים לינקים יעזרו מאוד תודה :AR15:

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  16. Started by MishaK,

ערב טוב לכם חובבי המרוצים, סדרת Test Drive התחילה לפני הרבה זמן עד כמה שידוע לי, אין לי אפילו מושג מתי ולצערי גם אין לי כח לבדוק. עוד לצערי אין לי שום ניסיון עם הסדרה הזאת, לכן לא אוכל לתת הקדמה ותימצות עליה אז אפנה ישר לכותר החדש. המשחק עצמו אשר מגיע על 2 דיסקים מתחיל בסרט עצבני מאוד. משאית נכנסת לחנייה תת קרקעית, ואז פורצת ממנה איזה שהיא מכונית קלאסית (לא הצלחתי לזהות איזה) במהירות רבה ונכנסת למירוץ עם שאר המכוניות ברחובות סאן פרנסיסקו כאשר ברקע יש לנו מוזיקת פאנק רועשת וצעקנית. לאחר שנגמר הסרט אנחנו מוצאים את עצמו בממשק שחור ולי בערך 2 דקות להבין איפה כל כפתור ומה עושים. אחרי שהשתלטתי על זה, החלטתי לעשות מירוץ קטן לראות איך זה. הגראפיקה לא הייתה משהו לטעמי, הרעשים של ה…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Dadude,

יש לי בעיות בהצגת הגרפיקה ב GTA 3 . לפעמים כבישים או בניינים לא מופיעים בכלל או נראים מאוד מטושטש גם כאשר אני מתקרב או עובר עליהם , מה שקורה אז זה בלגן שלם שמסתדר רק כאשר התמונה מתעדכנת בצורה משמעותית דוגמת פנייה לרחוב אחר או משהו . אני רוצה לדעת אם למישהו יש בעיות דומות ואיך ניתן לפתור אותם , כי אני יודע שכאשר התקנתי את המשחק אצל דוד שלי אצלו זה עבד בסדר . הדרייברים להכל מעודכנים .

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by amir.o,

אהלן רציתי לדעת באיזה קווסטים אהבתם לשחק כאלה ששיחקתם ולא יכולתם לעזוב את המחשב אני יתחיל - הכי אהבתי את : Syberia

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  19. תנו לי לינק בבקשה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by Gnome,

בזמן האחרון חשבתי על לקנות PS2 אבל אין לי מספיק כסף אז חשבתי שאולי גם אפשר שאני אקנה XBOX. כי אם אני זוכר טוב הוא יותר זול והגרפיקה שלו יותר טובה. אז תגידו לי מה דעתכם ובמה כדאי לי להשקיע?

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. התקנתי את AOM, ובכל פעם שאני סוגר את ה AOM אני מקבל מסך כחול. יש לי XP PRO אם מישהו יכול לעזור לי, תודה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by R0ck,

להלן 29 תמונות מאחד המודים המבטיחים ביותר שהולכים לצאת למשחק המשובח - Battle Field 1942. טנק המרכבה, מטוסי קרב סילוניים, נשקים עדכניים ועוד...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

אפשר לשחק משחק רב משתמשים ברשת הביתית בגרסת ה Beta ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by igas,

אני צריך את הקובץ הזה : clshp212 השם של המשחק עצמו הוא : Need_for_Speed_Hot_Pursuit_2-CLS אז מישהו יכול להשיג לי את הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  25. Started by orpa,

הוא אומר לי שהוא לא מוצא את הקובץ default.cfg מה לעשות? דרך אגב גם ה-Patch אומר לי שהוא לא מוצא את המשחק מותקן וזה כן מותקן מהתקנה מקורית של שני הדיסקים! וניסיתי להפעיל ב-Safe Mode וגם להפעיל את ההגדרות שהוא מזהה את המחשב שום דבר לא עזר! עזרו לי!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים