עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Hotmetal,

שלום לכולם, שמתי לב שבהרבה משחקים כבר נעלמה אפשרות ה 640X480 וה 800X600 וזה מובן מאליו למה, יש לי מסך 16 אינץ וממש נוח לי לשחק איתו, בשבילי הוא בידיוק בגודל המתאים אני רוצה לדעת האם אפשרות ה 1024x768 איי פעם תיעלם במשחקים החדשים? (זאת אומרת שאני הולך לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לא לקנות מסך גדול יותר)

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. Started by qpalzm,

הגעתי לאיזור המגורים של הסוהרים (אחרי שיוצאים מהביוב), ולקחתי מאחד הלוקרים מדים של סוהר. אני לא יודע אם זה באג במשחק - אבל הם עדיין מזהים אותי ויורים עלי. אולי עשיתי משהו לא נכון? מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by miim17,

אני מנסה לברר בחנויות והמוכרים לא יודעים כלכך לתת לי תשובה - המשחק (שעולה 350!) מגיעה עם מנוי לחודש או לשנה ?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  4. היי אנשים, כרגע על החשבון שלי יש את המשחק + CHINA RISING. מה אני צריך כדי לפתוח הכל? יש את הפרימיום (משחק + 5 הרחבות) ב 20 יורו... כדאי לקנות הכל? העיניין גם שאני לא רוצה להתחיל מלבל 1. יש דרך לקנות רק את ההרחבות במחיר זול יותר?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. האם ידוע לכם על אתר כלשהו שבו רואים את כל הסרברים/שחקנים אונליין? אם לדוגמא אני רוצה לדעת כמה אנשים משחקים הרגע BC2 באנטרנט אני אוכל לגלות איכשהו? אני יודע שבסטים יש אפשרות לראות גיימרים אונליין אבל זה כולל את אלה שמשחקים סינגל ולאו דווקא אונליין, אבל שאלה יותר חשובה - כשרשום בסטים מספר שחקנים במשחק זה אומר גלובאלי או רק דרך סטים? לדו' אם אני משחק BC2 דרך סטים זה רק בשרתים של סטים בלבד או גלובלי? אשמח לתגובות בעניין

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. שלום לכולם דבר ראשון יש פה בכלל משהו שמשחק בזה? ניסיתי לשחק וכמובן שמשחק כזה דורש שלט,אבל ברגע שאני מתחיל את המשחק כאילו אחד הכפתורים נתקע, וזה עובר לי בין מצב המפה לבין המצב הרגיל.רק ביטול השלט לפני הפעלת המשחק פותר לי את זה,ובמילים אחרות שימוש במקלדת בלבד. זה קרה למשהו?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מי יודע איך קוראים למשימה שאני טס שם אם מטוס אל שלט או משהו אני לא ממש הבנתי אבל שי משימה כזאת נכון? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amirusus,

כאשר אני מנסה לרענן את רשימת המשחקים און ליין המחשב או המשחק לא מאפשרים זאת אני רוצה למחוק את המשחק ולהעלות מחדש אבל איך אני שומר את הפרופיל שיש לי עד עכשיו?[br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 21:41:35 sorry הצלחתי לשתגבר על הבעיה..תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  9. ישנם שתי גירסות DVD9 ששוקלת 8GB וגירסה של DVD5 ששוקלת 4GB . מה ההבדל בין שתי הגירסות ולא בקטע של הגודל? מה השוני בין שתי הגירסאות ואיך מצליחים להוריד בנפח ועדיין לשמור על אותו המשחק?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  10. שלום רציתי לשאול שאלה לגבי תצוגת הגראפיקות שבמשחקים. אני רואה לפעמים ילדים שכותבים שיניתי ל-AA X8 או כל הדברים הדומים לזה ורציתי לשאול איפה ואיך משנים את זה ? אני יודע שזה נותן תצוגה יותר יפה במשחקים אבל איפה אמורים לשנות את זה כדי שיהיה לי את זה? תודה רבה לעל העוזרים

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by coorva,

שלום האם המישחק הזה יצא או אמור לצאת למחשב האישי? תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. Started by zoyaniv,

שכחתי איך אני מעלה נקודות ציון חדשות בחדר תיכנון עם העכבר הוא לא נותן לי לסמן אולי צריך לשנות משהו?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by yotam_10,

אני קניתי מחשב חדש לפני חודש(ראה מפרט) והשאלה שלי היא האם הכרטיס שבמפרט יכול להריץ מישחקים שיצאו בחצי שנה הקרובה.... האם הכרטיס שלי יכול להריץ: F.E.A.R....? q4??? ועוד מישחקים כבדים אחרים??

14. Started by matanch,

שלום רציתי לדעת מה ההגדרות המקסימליות שאני יכול להשים במשחק ושהמשחק ירוץ חלק להלן מפרט מחשב: מעבד i5 זיכרון 4gb ddr3 כרטיס מסך GTX550TI מסך מחשב גודל 32" רזולוציה מקסימלית 1360x768 מערכת הפעלה win 7 64bit עוד שאלה האם תוספת של זיכרון ram יכולה לשפר פה את הביצועים?! תודה מראש לכולם! מתן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז השאלה שלי זה אם זה רק אצלי ככה או שככה זה המשחק ? ואני לא מדבר על קירטועים ואיטיות הוא פשוט הולך לאט

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by nore0,

http://img446.imageshack.us/img446/4782/farcry00095zh.jpg מה זה הברק הזה שעל החייל ? לא זכור לי שבמשחק זה ככה איזה אפקט זה ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by bennnn,

מזה המשחק CELLFACTOR????מתי וא יצא?איזה זאנר הוא?הוא כבד כמו שאמרו פה בפוורום?מעניין שלא שמעתי עליו מעולם מישהו יכול לתת פרטים?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  18. רוב הגיימרים של apple IIE\C מכירים את התוכנה TAKE 1 שאיתה היו עושים סרטים. ובטח שיזכרו את סרט קראטקה שבסוף במקום לנשק את הנסיכה הוא מכניס לה כמה אגרופים ושולח אליה מהחדר השני כידון שמשפד אותה על הקיר. יש סרט שאני מאוד מחפש שעשו אותו עם התוכנה TAKE 1, קוראים לו THE AFTERMATH בכיכובו של JAKE THE SNAKE מסופר ממה שאני זוכר שמדען ניסה טילים ביולוגים באזור מסויים בעולם, ג'ק באותו רגע הלך וראה צמח משונה, הוא נגע בו ואז הצמח הוציא שיניים ואכל לו את הרגל והיד. השתילו לו במקום רגל ויד ביונים, כמו הסיפור של סטיב אוסטין. ואז הוא הולך לנקום... יש לי את האמולטור של APPLE עם מלא משחקים קלאסים אבל הסרט הזה לא נמצא. למישהו זה אומר משהו ויודע איפה אפשר למצוא את הסרט הזה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. רציתי לדעת מהו סדר גודל של כרטיס המסך שמספיק להריץ את המשחק באיכות גבוהה בצורה חלקה. אני יודע שקשה לשפוט כשמשחקים מול ה AI כי ה AI צורך משאבי מעבד רבים ומשפיע על ה FPS, אבל נגיד במצב sandbox, עם מאות יחידות על המסך ובגרפיקה באיכות מקסימלית - מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  20. ??? ???????? ???

21. המשחק פועל לכם מהר? הוא תופס לי ממש ממש מלא זיכרון מעל כמה שיש לי במחשב וה CPU USAGE ב90%+ אז המשחק נתקע כל הזמן! אי אפשר לשחק בו אצלכם זה גם ככה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by GAI2003,

שלום חברים, אני יודע שזה נושא קצת נדוש אבל מה אני יעשה אני מאוד אוהב את המשחק black&white.... לאחרונה חבר הביא לי את black&white 2, הכול טוב ויפה אך יש לי בעייה אחת.... שמה צריך צבא והרבה, אז מה שאני עושה זה הרבה נשים יולדות על מנת שיהיו הרבה ילדים וכשהם יגדלו אני יעשה מהם חיילים, הבעייה היא שקורה מצב שיש לי איזה 48 אלף ילדים על המסך.... אבל הם לא גדלים... רק מתרוצצים בכפר.... בקיצור השאלה היא: איך עושים שהם יגדלו... האם צריך להקים פסל או מבנה מסויים ? עזרו לי בבקשה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  23. Started by nesber,

אני משחק בסים סיטי 4, ופשוט לא מצליח להבין את התופעה של ירידת הWEALTH של הבתים שכבר ניבנו.. למי שלא מבין על מה אני מדבר הוספתי תמונה אני משחק עם צ'יטים ובונה הכל כיד המלך, הורדתי מיסים למשהו כמו 4-5 ואני לא מבין מה לעזאזל ההגיון של המשחק הזה, מה גורם לבתים להיראות כל כך מוזנחים?? אשמח אם מישהו יגיד לי.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by lowlow1001,

אני מעוניין לרכוש ערכת אביזרים . אם למישהוא יש דעה בקשר לאחת מהערכות הבאות לחיוב או לשלילה אשמח לשמוע. 1.http://www.mushi.co.il/item.asp?id=2379 2.http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=1499 3. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1639 4.http://www.x-shop.co.il/sg_product~SL-5753~10~34.htm 5. http://www.x-shop.co.il/sg_product~SL-5752~10~34.htm כמובן אם מישהוא מכיר חנות בארץ עם ערכה זולה\טובה יותר תנו קישור. דרך אגב המכשיר שלי שחור

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  25. Started by poltergeits,

היי . אני בדיוק סיימתי את השלב על התורן כשהוא קופץ עם הבחורה מראש הספינה ואז מתחיל שלב שבו אני אמור להעביר אותו לאיזה שהוא צד בתחתית הספינה אבל אני לא מבין איך .......ממש מבוי סתום בנוסף לכל אין מקש לקפיצה בכלל כלומר צריכה להיות איזה שהיא כניסה או מעבר .... עם מישהו שיחק אתהמשחק או מכיר מישהו שמכיר אז אשמח לקבל מענה בכל אופן תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים