עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dj_horse,

האם מישהו שיש לו את המשחק ניתקל בבעיה בתחילת ההתקנה של הדיסק הראשון שהראה שגיאה?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  2. התקנתי את המשחק פאר קרי 5 על כרטיס מסך GTX 1050. הגדרתי את כל ההגדרות של הגרפיקה ברמת אולטרה. האם אני דופק את הכרטיס מסך לאורך זמן אם ההגדרות שאני מגדיר הן מעל ליכולת הזיכרון שמורכב בו? או שזה פשוט לוקח מהראם החיצוני של המחשב ומשלים את החסר(16G)? יש לציין שהמשחק עובד חלק וגם בGTA 5 הייתה לי אותה סוגיה וגם אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות. תודה

3. Started by DS,

מה זה : Special Forces זה כולל את Armored Fury ואת Euro Force ביחד?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by SupeRnovA,

שלום כמו שאתם יודעים כבר המשחק יצא לא מזמן. אני נורא רוצה לשחק בו ושוקל לקנות אותו ולשלם כל חודש את ה15 יורו שצריך. עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי מחשב לא מהחדשים והמחשב שלי עובר את הדרישות בקצת,לכן אני רוצה להוריד את המשחק בדרך לא חוקית ולנסות את ה-10 ימים חינם שהם נותנים למשתמשים חדשים ולראות אם המשחק עובד טוב אצלי ואין תקלות ואז אם כן לקנות אותו בדרך חוקית ואם לא אז לא. ואני לא יודע מאיפה להוריד כי אין בשום מקום. בדרך כלל משחקים לא-חוקיים יוצאים עוד לפני שהמשחק החוקי יוצא. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  5. יש לי שאלה, יש היום בכלל צורך ב4 ג'יגה זיכרון? או ש2 ג'יגה מספיקים למשחקים של היום? (קרייסיס, ביושוק,אנריל 3) המפרט אמור להיות מפרט ב3.5K שראיתי באחד הת'רדים פה בעמוד למשחקים. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום שאני מנסה לשחק בSWAT 4 במולטיפלייר תמיד יש לי פינג גבוהה ויש לי תקיעות וניתוקים מהשרת שם. פיפא 2005 אני לא ממצליח לשחק עם חברים במוליטפלייר (לא בLAN) למה מה הבעיה? זה גם בעוד כמה משחקים אבל אני נותן דןגמא של משחקים שאני כל הזמן מנסה יש לי רשת אלחוטית ואני לא המחשב המרכזי...זה קשור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  7. אני לא מבין את הפער במחירים... יוביסופט מוכרים 90 יורו, gmg מוכרים 80 דולר אחרי 10% הנחה וסטים מוכרים 360 שקל שזה די קרוב למחיר ביורו... ממה נובע הפער במחיר?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  8. שלום לכולם! אני הולך להיות עם בנדוד לשי בן ה14 מיום חמישי עד שבת כי הוריו בחו"ל... הוא מאוד רוצה ללכת למסיבת רשת הזו, אבל לי אין ממש מה לעשות שם, כי אני כבר לא טוב בCS כמו פעם ואני גם לא אוהב את שאר המשחקים שם. בגלל שאני דיי NOOB בכל הקטע של מסיבות רשת, רציתי לשאול אם בכלל או אנשים בפורום בפרט, ישחקו שם משחקים אחרים. אני למשל אוהב משחקי אסטרטגיה יותר מFPS אז למשל ג'נרלס, WH40000 וכו' בתודה!

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  9. שלום,תהיתי לעצמי,עכשיו שאנחנו בעידן מאוד מתקדם טכנולגית,ושיש שלטי אקס בוקס 360 למחשב חוטיים אלחוטיים ומה לא,מדוע משחקים כמו WWE כל המשחקי מכות תלת מימד,מכות מתקדם וכו לא יוצאים גם למחשב,הרי זה ידוע שניתן לשחק במחשב כאילו היה אקס בוקס עם טלויזיה וגיים פאד,זה דיי מעצבן שכל הארקיידים המגניבים יוצאים לקונסולות,בעוד שאנשים קונים מחשבי על ב 7000 וכו (כמוני בזמנו).לפני 8 חודשים בערך. השאלה הנשאלת היא האם זה בכדי שרוצים למשוך אנשים לקונסולות?או שפשוט מפתחות המשחקים אומרות לעצמן למי שיש מחשב,לא משחק במשחקים של ילדים וכו? דוגמא נחמדה,יצא המשחק SHANK שממש נהניתי ממנו והחזיר אותי קצת לילדות עם המשחקי מכות, למה לא עוד משחקים כאלה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מהמשחקים החדשים NFS PS AREA 51 Gears Of War Soldier of Fortune payback יש למישהו מהם תמיכה ב DX10??(כי אני לא רוצה להתקין ויסטה רק בשביל CRYSIS)..

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות הגה מירוצים אבל יש לי שאלה... בכל משחקי המירוצים הנורמלים אפשר להשתמש בהגה ובכל הפונקציות שלו כמו רטט וכוח נגדי אנערף? או שיש משחקים ספציפיים מיוחדים בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  12. אתם יכולים להמליץ על משחקים שאפשר לשחק ב2 אנשים (מקלדת+גיימפד) חוץ ממשחקי ספורט למיניהם, יש באראגון אבל לפי מה שהבנתי המשחק זוועה.... קוראים לזה CO-OP?? והאם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים שכיף לשחק אותם עם גיימפאד (הדבר היחיד שעולה לי בראש עכשיו זה Psychonauts...) (אם זה משנה זה Logitech Cordless Rumblepad 2) (כמה סוגריימים!!!) תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by naki,

המשחק מתחיל בספריה של משימות צדדיות היסטוריות שלא קשורות לעלילה הראשיות... אחרי שסיימתי את חלק חמש קיבלתי הודעה שנפתחה לי משימה שם, אבל לא יודע איך נכנסים לשם כדי לעשות את המשימות האלה.. מישהו יודע איך פותחים את המשימות האלה? תודה!

14. Started by The-Fox,

אז ככה, קיבלתי לפני כמה בימים (בשעה טובה ;D ) את Unreal Tournament 2003 המלא.. עכשיו ראיתי שיש שם בשלב של החלל זה עם הכוכב שבתאי הזה ברקע, רובה בשם Ion Painter. וקראתי שאתה מכוון על שחקן ואז זה אמור להשמיד אותו ע"י קרן לייזר עצבנית ש ללווין שמתבייט עליו... חוץ מהקטע של לכוון כל מה שמעבר לזה לא קרה, כלומר לא הצלחתי לגרום לזה לפעול, ואני מת לראות את זה בפעולה !!! אז אם מישהו הצליח להפעיל את הנשק הזה, ויוכל בטובו להסביר איך עושים זאת אני ישמח מאד :AR15: :AR15: :AR15:

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by roes,

אני מכיר ויודע על מה מסופר בנסיך הפרסי 1,2,3 אבל מזה המשחק הזה: Battles of Prince of Persia ??? http://www.allgames.co.il/product.cfm?pid=2898&cat=14&sub_cat=76&affilliate=zap

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by kobibo,

ישנו איזה אביזר שבאמצעתו ניתן לפרוץ מחשבים או כספות עם כל מיני מספרים שרצים,רצית לדעת כיצד לעבוד עם זה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  17. אני מחפש לדעת אם קיים צ'יט שמאפשר לי לצרף כמה עוקבים שאני רוצה. אני סקרן לנסות משהו כזה. אפילו לצרף את כל העוקבים האפשריים במשחק אליי. אני יודע שזה מגוחך קצת, אבל זה נראה לי ניסוי כיפי ;D מישהו/י יודע/ת? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לילה טוב! רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד למה יש לי פינגים גבוהים בFEAR COMBAT ??? מזה יכול להיות? אני מחובר בראוטר ,אבל גם כשהיתי מחובר דרך מודם ישיר זה היה ככה . למה ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dani,

יש לי Gran Turismo 1 לפלייסטיישן 1 ואני רוצה לצרוב אותו ולשחק על ה PS2 שלי המשחק הוא בעיקרון CD-R אפשר לצרוב אותו על דיסק DVD-R? כי אני לא רוצה לאמץ את העינית

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by naki,

קניתי wach dogs ואת ה season pass וגם את הseason pass של assassin's creed 4 black flag. את המשחק עצמו יש לי. קיבלתי הודעה שהקניה התקבלה. אני צריך לראות אפשרות הורדה של המשחק? כמה שמן זה לוקח עד שאוכל להתחיל להוריד אותו? אני תמיד קונה קוד מזין אותו וישר מתחילה הורדה... ולגבי ההרחבה.. היא מופיעה אוטומטית במשחק? תודה רבה

21. Started by tom123,

שאני יקנה אותו אני יקבל שובר לHL2???

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  22. שלום, הרצתי חיפוש באיביי למשחק פורזה וראיתי מחיר של סביבות 40 שקל, ב STEAM עולה בסביבות 280, מה הסיפור? למישהו יש ניסיון עם קניית משחקים מאיביי? עמוד מכירה לדוגמא.. תודה.

23. שלום, אני מקווה שאני בקטגוריה הנכונה כי לא הייתי בטוח שזה מתאים. אני מעוניין לקנות את המשחק EA Skate 2 מ-Shopto.net, המשחק מופיע כאן: http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2SK01-Skate%202.html הבעיה היא שרשום בזמינות באותו העמוד: "Pre order", והשאלה שלי מה היא הכוונה? בד"כ אני יודע שPre order מתייחס להזמנה לפני שהמשחק יצא, אך המשחק יצא כבר, ואני לא ממש מבין מה הכוונה? האם ניתן להזמין את המשחק או שאצטרך לחכות? אשמח לקבל תשובה, תודה!

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  24. שלום לכולם...אני רוצה לשאול מתי יגיעי לחניות המשחק spellforce 2 החדש שיצא כי לפי מה שראיתי באינטרנט הוא הגיע לארץ ב15 ביוני אבל הייתי כבר כמעט ברוב חנויות המחשב שהן אופיס דיפו ובאג ולא היה להם בכלל...עכשיו אני גר בחדרה ולא אכפת לי לנסוע כיאלו אני מת כבר לקנות תמשחק אני לא רוצה להוריד זה כבר החלטתי שאני רוצה לקנות אז באמת אם מישו יודע איפה אני יכול לקנות בבקשה שיגיד לי איפה. תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by mc_elad,

באיזו חנות כדאי יותר לקנות??(gta iv, football manager 09 ועוד...) יותר כדאי = יותר זול!,וכמובן מדובר על משחקים מקוריים. אני אישית גר במרכז אז אם אפשר המלצות על חנויות במרכז יקלו עלי... אם יש חנויות לא מהמרכז גם טוב- לחברה שהם גרים בדרום\צפון\מקום אחר... ותודה מראש לממליצים...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים