עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לילה טוב חברים! מדובר בתוכנה הנ"ל ,אני יודע מה היא משפרת וכו' וכו' אבל אני לא יודע מתי היא משמעותית ומתי היא כן פועלת .והאם יש צורך להפעיל את האייקון שיהיה בסרגל הכלים למטה בזמן שאני מריץ משחקים? אני פשוט לא הצלחתי להבין איך כל הסיפור הזה עובד...תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by cb,

אם אני רוצה לשחק עם המחשב נגד 2 גם שהמחשב משחק אותם..ב CUSTOM.ז"א אני ועוד CPU משחקים ביחד כALLIES נגד עוד 2 CPU שהם ביניהם ALLIES גם כן.אם אפשרי אז איך?ואני חזרתי לשחק במחשק עכשיו אחרי מלא זמן שלא נגעתי בו ואני גרוע..לא שאז הייתי טוב שהוא יצא,אני משחק על נורמאל והמחשב פשוט קורע אותי בא אלי אחרי בערך 7 שבועות עם צבא שלם (כולל המפלצת הכי חזקה שלהם) שלי יש חצי מהכח שלו יש.טיפים בבקשה..מדריכים באנגלית אפילו אני רוצה ללמוד שיטות וכו'.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by The Dom,

לפעמים אני שומע את המפקד אומר " GO SQUAD, GO" או "UR THE WORST TEAM I HAVE EVER..." איך אומרים את הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. Started by davidcohen,

כמה GB המשחק הזה ? רק half life episode 2 ...לא כל הסידרה ביחד תודה

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  5. Started by bennnn,

שלום לכולם! רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה התקיית שמירה במשחק dirt? משום שאני לא מוצא אותה גם לא במסמכים,וגם לא בתיקיות המשחק..... אודה לתשובה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by yoyo_shir,

רציתי לדעת אם המשחק יעלה לי על המחשב. בדקתי דרישות מערכת בכל מיני אתרים שונים, אבל כל אתר יש נתונים שונים - ואני לא יודעת מה נכון ומה לא. אני סומכת עליכם שתביאו נתונים נכונים אז ככה הינה המפרט של המחשב שלי: ג'יפרוס 8600 GT אינטל E6550 2.3 זכרון 2 GB תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by lader,

יש דרך כלשהיא להעלות FPS ב FEAR? אולי איזה PAtch?

8. אני יודע שיש את F.E.A.R הראשון. ויש את F.E.A.R. First Encounter Assault Recon ואת F.E.A.R. Extraction Point Expansion Pack ואת F.E.A.R. Perseus Mandate ויש גם משחק רשת חינמי. 1 איזו הרחבות יש בדיוק (לפי הסדר) ? 2 האם להרחבות אני צריך את המשחק המקורי או שהם לא קשורות ? 3 איך המשחק רשת ? יש שרתים\שחקנים ? תודה.

9. Started by Talool,

סימתי לא מזמן את המשחק F.E.A.R. ורציתי לדעת אם גרסת ההרחבה היא המשך הסיפור של המשחק הראשון (כי נשארתי במתח ) וגם אם למישהו יש לינק לגרסת ההרבה אני אשמח (זאת גרסה חינמית ככה שלא עברתי על שום חוק) תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  10. אני יודע שיש אחד שמגלה קיצורי דרך .ויש אחד שחוסם רכב .יש עוד אחד שאני לא יודע מה הוא עושה מצוייר משולש למעלה ורק שהוא מתמלא לוחצים על ctrl .מי שהבין שיסביר לי מה הוא עושה.אבל זה לא מה שחשוב לי. מה שחשוב לי זה איפה אני משנה עוזרים.למשל עכשיו בחרתי את זה שמגלה קיצורי דרך איך אני מחליף אותו ובוחר את זה שחוסם רכבים?{.יש לי כבר שלושה אנשים איתי שאני יכל לבחור}

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by snir0,

המפרט שלי הוא כזה: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p השאלה היא: כשקניתי את המחשב התייעצתי עם חברי הפורום והם אמרו שבסדר לקנות מעבד כמו שלי למשחקים. אבל המשחק ריינבו סיקס דורש מעבד של 3ghz ולכן המשחק לא רץ כמו שצריך. אנא יעצו לי מה לעשות עכשיו אני מת על המשחק הזה.

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by Jack_g,

קודם כל משחק נחמד מאוד למרות שאהבתי יותר את SPIDERMAN THE MOVIE יותר השאלה היא האם אפשר לשחק עם SIDEWINDER במשחק כי אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזו ב SPIDERMAN THE MOVIE היה אפשר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by kobibo,

כמה נשקים חמים יש במשחק החדש? לפי מה שאני רואה מדובר בכ 4 סוגים בסה"כ. במשחקים לפחות הראשון והשני היו דיי הרבה סוגים של נשקים חמים.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by dj_horse,

שלום לכולם! המשחק החדש בסדרת GTA צפוי לצאת בקרוב,ושאלתי היא האם מישהו יכול לתת לי את דרישות המשחק למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by חן מ,

האם מותר לדבר כאן על צי'טים למשחק? אם מותר,האם אתם יכולים בבקשה להגיד לי במשחק TUROK איך פותחים את חלו הקונסולה כדי להכניס אליו את הצי'ט שברצוני להכניס? כי אני ניסיתי המון דברכים ולא הצלחתי בכלל לפתוח את חלון הקונסולה תודה לעונים ולילה טוב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני משחק בכלבי האשמורת והשאלה שלי מתייחסת לגבי המשחק הזה בעיקר ולמשחקים דומים כגון : הסנדק,מאפיה וכו' במידה ואחבר הגה למחשב האם בשלבים של הנהיגה אוכל להשתמש בהגה במקום במקשים? במשחקים משולבים אקשן ונהיגה האם אפשר להשתמש במקלדת עבור האקשן ובהגה עבור הנהיגה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by EyalRDT,

איך המשחקיות של guild wars האם היא דומה לWOW שהיא מבוססת תור או יותר נכון תן מכה קבל מכה וכך הלאה או שהיא בזמן אמת בסגנון דיאבלו או Oblivion?(משחקיות הרבה יותר חופשית)

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  18. האם כל המשחקים שעומדים לצאת יהיו דרישות גבוהות כמו Ghost Recon AW??

• 86 תגובות
    • 7.1k צפיות
  19. Started by yotam360,

יש לחבר שלי מישראל PSP שהוא קנה מארה"ב והוא רוצה לקנות משחקים מישראל... האם הוא יכול לקנות משחקים מישראל???

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by De_Lu_xE,

אם יש לי כרטיס GE-FORCE 4 MX 440 ואת התוכנה 3D-Analyzer אני יוכל לשחק בנסיך הפרסי? אתם יכולים להסתכל במפרט של המחשב שלי ולאמר לי אם זה אפשרי!!! תודה......!!!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  21. שלום בהתחלה אמרו שרק מי שהזמין בהזמנה מוקדמת את הדלוקס או את הקומפליט יקבל את שלושת הנשקים אני הזמנתי בהזמנה מוקדמת את הגירסא הרגילה וקיבלתי את ה-ACWR עכשיו קניתי גם אתמול את הפרימיום וכתוב באתר שלהם: You'll have everything you need to survive and thrive in an urban warfare environment. אז אני לא מבין מה קורה עם שני הנשקים הנוספים? לא אקבל אותם?

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by mekaya,

תראו, התחלתי לשחק בגלל הציון הגבוה, נמאס לי כבר מהמשחקים שהולכים הולכים ורק יורים, אם אני משחק אז רק בגלל הסיפור בכל מקרה, אני לקראת הסוף אבל ממש אין לי כוח לשחק בו הסיפור דווקא מסקרן אותי אז אם אפשר שמישהו יספר לי בקצרה מי זה מי ולמה ואיך אני ממש אודה לו, גם על ההרחבה שיש למשחק תודה רבה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by -ox-,

אני זוכר שהיה פה דיון לפני כמה זמן על העלילה של המשחק FEAR (עשיתי חיפוש ואני לא מוצא) אז אם מישהו יכול לתת לי לינק לדיון או לספר לי בקצרה על העלילה כי ממש הסתבכתי איתה (או שהיא לא מובנת מספיק)

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. Started by lmlm,

שלום יש לי התלבטות הקשה באיזו קונסולה לבחור כדי לחסוך לסכום המתאים והנה השאלה: 1. אני יודע שלXBOX יש את ה XBOX LIVE השאלה היא האם זה עולה כסף לשחק נגד אחרים (ברשת LIVE)? 2. כנ"ל לגבי ה PS 3? 3. כנ"ל לגבי ה WII תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לאחרונה עשיתי סדר במשחקים וגיליתי את הירוס 3, האם ניתן להתקין אותו במחשב נייד עם ויסטה? האם יש פאטץ' שצריך להתקין ואם כן מאיכן ניתן להורידו (החברה המקורית פשטה את הרגל אם אני לא טועה...)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים