עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בדקתי בכמה אתרים מה צריך לרשום בקונסול אך אינני מצליח להפעיל את הצ'יטים במשחק. אודה לעזרה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by ForresT,

טוב,נכנסתי למשחק ואני בוחר בקמפיין חדש הבעיה שזה לא מגיב!אני לוחץ ולא קורה כלום..כנ"ל בחלק מהדברים האחרים,אני לוחץ על הVIDEO ולא מופיע שום מסך. מישהו יודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. אחרי יממה בה כל הרשת גועשת בשל מגוון עצום של סרטוני משחקיות וקטעי קוד מוקדמים שהודלפו מתוך הדור הבא של משחק העולם הפתוח המפורסם והמצליח מכולם - אנחנו מקבלים אישור לכך שהכל אותנטילכתבה

4. Started by silky,

אני לא מוכן לשלם 150-300 שקל עבור המשחק מחנות. מה שכן אני מוכן לשלם סכום הוגן למישהו שרכש את המשחק ולא משתמש באינטרנט. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by 217agent smith,

מה קורה? אז אחרי המון זמן שלא פתחתי פה דיון אז הנה (אני מניח ) הגיימפליי הוא MOAB של TYPE 95 הלינק: אני הולך להעלות עוד כמה ימים גיימפליי מטורף (double MOAB triple fail and 100+) אז אם אתם רוצים לראות את הגיימפליי הזה מהר תעשו לייק? דרך אגב אני נכנסתי היום לפורומים של HWzone (מן הסתם) ואני רואה את הגיימפליי שהעלתי לפני משהו כמו חודש עדיין בטופ (אז זה היה דיי מטורף חחח) תודה בכל מקרה לכולם יום נעים - - - תגובה אוחדה: - - - סליחה על הדאבל פוסט אבל אני פשוט לא מצליח לערוך את הפרסום אז הנה הלינק:http://www.youtube.com/watch?v=N_rFQu0elts סליחה על כל הבלאגן

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

שלום ^^ יש לי שתי בעיות נכון לעכשיו. 1. אני לאיודעמה זה הסימן אש עם המד הזה שליד המפה הקטנה שבצד ימין של המסך. 2. אפשר להסבר מדויק על כל מקצוע ואם אפשר לדעת איך אני הופך למקצוע הזה ואיך אני מבצע אותו.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

התקנה קטנה של 12 מגה .... lf2.net

8. מצאתי אתר נוסטלגיה מצויין !!! עם כל המשחקי וידאו הישנים ,שרובנו גדלנו עליהם :yelclap: וזה בחינם הנה תהנו http://www.everyvideogame.com/

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by Salwaby,

ממש שאני נכנס למשחק המשחק עובד לאט, בתפריט המרכזי ובכלל איפה שאני לוחץ. לוקח לו ממש הרבה זמן להגיב. עכשיו גם אם אני מנסה להתחיל משחק רגיל , הוא עושה לי מסך וורוד כזה עם נקודה שחורה איפה שאמור להיות העוגה של ה LOADING, אני שומע את ה loading נגמר, ואז כשאמור להתחיל המשחק אני מקבל מסך שחור לגמרי , שומע את המחשב נלחם, אבל לא רואה כלום... מה עושים ?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by liav12,

שלום, התקנתי אתמול את המשחק וניסיתי לשחק, אבל חלק מה HUD נעלם, ואני לא יכול לראות את הHealth Bar אין לי מושג איפה זה נמצא או היכן אפשר להעלות את זה, אני רק יודע שכשהדמות שלי חלשה אז יש דפיקות לב נמרצות כאלו כאילו הוא הולך למות.. מישהו מכיר את הבעיה?

11. Started by ben_amitai,

הבעיה שלי היא כזאות: הגעתי למסימה האחרונה (אני חושב) אחרי שניטרלתי את הפצצה במערה הזאות המשחק פשוט... לא יודע איך להסביר את זה, המשחק לא מגיב אבל כשאני נכנס למנהל המסימות הוא מראה לי שהוא פועל בסדר. איך שאני מנטרל את הפצצה זה מה שאני רואה : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by abo,

שבת שלום לכולם, המשחק הזה : היטמן, קיים גם בגירסה לPSX?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. Started by Slavikik,

הנה הגעתי למקום הזה שאני צריך לפתוח תשער אבל אבל זה לא נותן לפתוח לא מבין מה לעשות הנה תמונה.. ב M כתוב לי שאני צריך להגיע לכאן וגם החץ מביא אותי לכאן אבל אני לא יכול לפתוח תשער..

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. Started by הוגו היד,

הי קודם הCRACK שמצורף עם המשחק (של DEVIANCE) לא עובד מצאתי אחר שדרש את PATCHV1.1 ואז המשחק עובד אבל נתקע כבר בהתחלה כבר במסך של התפריט הראשי הצבעים מאחורה הם לא ברורים (גוונים של ירוק) ואת הסרטון בפתיחה אני לא רואה בבירור בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  15. אני מחפש פאץ שיעדכן לי את ההעברות של השחקנים בפרו 2009. מודה לכם על כל מידע בנושא

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  16. זה ככל הנראה הנגרם כתוצאה מהעדכון האחרון שהשתחרר לבטא... האם מישו נתקל בתופעה זהה (במקום סמלים, מוצגות אותיות)? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by R0ck,

אתן לתמונות לדבר... להורדה (44.3 מגה)... [ftp=ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf1942_battleofbritain_map.exe]ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf1942_battleofbritain_map.exe[/ftp]

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by RDS,

כאשר אני מעלה את הדיסק, קופצת לי הודעה (ראו תמונה): Shot at 2007-06-27 חיפשתי את הפתרון לבעיה בגוגל, ומצאתי בעיה שדומה לשלי, אך השגיאה שבתוך ה"סוגריים", מצויין קובץ הפעלה אחר... בכל זאת ניסיתי את הפתרונות שהם ציינו. לפי מה שהבנתי יש קשר בין הבעיה ל-windows defender, אז הסרתי אותו. הבעיה לא נפתרה. לכן פעלתי בדרך שונה, והורדתי את הקובץ המבוקש בשגיאה, והתקנתי אותו ב-windows/system32, לאחר ביצוע פעולה זאת, וניסיון הפעלה חוזר של ההתקנה, הופיעה לי השגיאה הבאה: Shot at 2007-06-27 לכן חיפשתי את הבעיה המדוייקת שלי בגוגל, והאתרים שמצאתי היה רק בצרפתית... מה הפיתרון? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  19. למישהו אולי במקרה יש את זה??..והוא יכול לעשות לי את זה ISO ולשלוח לי?? או מאיפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. תאריך ספציפי לא חודש!!! תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. Started by chaim_f,

טעות, חוזר בי

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. ראיתי אצל חבר שלי משחק לPS2 בשם FlatOut2. זה משחק מרוצים, בין היתר, אבל בעיקר לרסק מכוניות (AKA להיכנס אחד בשני). מישהו מכיר משחקים כאלה למחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני תקוע עכשיו ואני מחפש את אזור המדע משהו כזה היצור הקטן הזה נכנס בתוך אנה ואני אמור להציל אותה... עכשיו אני מנסה להגיע לשם אבל הגשר לא שלם אני לא יודע מה לעשות זה מתסכל פאקינג מאוד!!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by eladbu,

חברה אני חייב עזרה הורדתי את הגרסה של טוקה דרייבר 2 גרסת ה.2.4 ג ההתקנה עברה ללא באגים רשמתי סיריאל הוספתי קראק והחלפתי גם את קובץ הדלל הרצוי ואני משתמש בדמון טולס אך משום מה הוא חוזר על ההודעה כי זה דיסק לא מקורי מה אתם חושבים שעלי לעשות

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  25. מה הסיבות שיכולות להיות...? אני וחבר שלי מנסים לשחק פיפא ביחד ברשת..direct ip זה נכנס והכל למשחק עד שמגיע למשחק זה עושה LOST CONNECTION ???????????למה???????

• 1 תגובה
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים