משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את המשחק MAFIA דרך הביטורנט,פתחתי את המשחק דרך דמון טולס,התקנתי,והכל היה בסדר-עד הרגע האחרון. למזלי,שום קובץ לא היה חסר בהתקנה,והיא עברה בהצלחה,אבל כאשר אני מנסה לפתוח את המשחק,הוא מבקש דיסק.הפעלתי את הCD הוירטואלי שנמצא בדמון טולס,אבל זה לא עזר-הוא עדיין מבקש דיסק.כמה חברים נתנו לי NO CD למשחק,אבל בכל אחד מה NO CD, מופיעה אותה הבעיה,הוא טוען שהקובץ "LS3DF.DLL" חסר. תצלום מסך: http://www.silvup.net/images/0b0c2lwp1ynaxzh.jpg תודה לכל התומכים!!!!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. כל הדרישות של המשחק הם על ההכי גבוה. עכשיו אני מוריד את הדמו ואז אני לוחץ על ההתקנה... לחצי שניה זה כאילו העכבר הופך לשעון חול והופ חוזר להיות רגיל ושום דבר לא קורה. חשבתי אולי בעיה בקובץ אז מחקתי והורדתי ממקום אחר, אבל לא, אותה בעיה! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני מיואש! תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני ניכנס למישחק הכול עוד אבל אין סאונד ובאוטו רן של הדיסק יש מישהו יודע מה הסיבה לזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הוא עושה לי שגיאה באמצע התקנת משחק אחרי הדיסק השני מופיע ההודעה הזאת: http://img205.imageshack.us/img205/6218/5082uc1.jpg לחיצה על נסה שנית מופיעה עוד פעם ההודעה הזאת ולחיצה על התעלם מביאה את ההודעה הזאת: http://img205.imageshack.us/img205/1687/sddddme7.jpg שאני לוחץ אישור אז מופיעה זה: http://img207.imageshack.us/img207/211/sdfffdsn7.jpg מה לעשות?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני פותח חשבון במשחק והייתי שמח להכיר שחקן וותיק -אם יש לו טיפים לפני שאני קונה חבילת קלפים -מה מומלץ לקחת איזה חבילות קיימות וכאלה..
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רואה את השחקן עם חולצה סגולה ב OPTIONS ויש גרפיקה כזאת כאשר אני מסתקל על הים מרחוק קו האופק כזה עקום הדרייברים מעודכנים מה זה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש שחקנים למוד הזה? כאילו ישראלים בגלל שהפינג בסרברים אחרים מאוד גבוהה תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק, ואז כתוב לי שאנ יחייב להוריד איזה פאצ'. לא חייב אבל אם אני בוחר ב"לא כעת" אז לא קורה כלוום. הורדתי את הפאצ', התקנתי, אבל זה חוזר על עצמו. שוב ההודעה שעלי להוריד פאצ'. בקיצור ככה זה תקוע לי. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי פיפא 2007 ויש לי ראוטר אבל אני מנתק אותו כדי לשחק בצורה פשוטה במולטיפלייר בלי להסתבך אז עכשיו יש לי אינטרנט יחיד רגיל במחשב וכל פעם שמישהו מביא לי את האייפי שלו או שאני מביא לו את שלי הפיפא אומר לי שההתחברות נכשלה וגם שיש לי ראוטר אני לא מצליח לשחק עם אף אחדד מישהו יכול להביא לי מדריך ולא מהאתר gamer מדריך טוב שיסביר לי טוב איך לשחק מול מישהו בלי שיעשה לי conection failed
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האון ליין של Medal Of Honor: Pacific Assault???
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני משחק cod 1 ברשתת כבר די הרבה זמן 4 חודשים : ויש לי בעיה נגיד שאני לוחץ על המולטי פלייר של קוד 2 הוא עולה רק אחרי 2-3 דקות הוא כאילו מין לא מגיב כזה ואחרי 3 דקות עולה זה מעצבן למה שאין מקום בשרת או משהו או מקום אחרון נישאר אז עד שאני ניכנס ויש לי מחשב טוב מעבד 3.0 6600 GT 1024 זיכרון מה הבעיה יכולה להיות( וכבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש ווינדוס וזה לא עזר ) וגם לפי הנתונים של החשב שלי(שאלה אחרת ) יש לי רק 150 FPS אני חושב שזה לא פסדר למה יש ילד שיש לו מחשב פחות טוב משלי ומשחק על אותו הגדרות ויש לו יותר FPS אבל זה לא כל כך חשוב לי בבקשה תעזרו לי בקשר לשאלה ה 1 שלי
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את המשחק באחד המסכים בהתחלה זה פתאום קופץ בחזרה לשולחן עבודה. אתמול התקנתי את המשחק הזה לחבר שלי ושם הוא עבד עם FX5200 ולי עם ה-9600XT זה עושה בעיות. התקנתי את זה כבר 3 פעמים וכלום לא עוזר,יש לי את הדרייברים החדשים 3.1 יכול להיות שזה קשור?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה המשחק עובד אצלי מצויין אני יכול להשים צללים ופילטרים והכל. כבר כמה חודשים שכל שרת במולטי הפינג הכי נמוך זה 312 ואני אפילו מוריד את כל הגרפיקה וההגדרות השונות למינימום, עדכנתי דרייברים, ניתקתי וחיברתי את המודם ואת הראוטר ועדיין כל שרת שאני נכנס המשחק זוכל ויש לי לאגים עצבניים! אגב מחובר דרך נט וויז'ן.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הורדתי משחק מהאינטרנט וזה ירד שלי בקבצים של mdf ו- mds מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לצרוב אותם?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הי כולם! אחרי השקת המשחק שלי הייתי בחופש (שהיה נחוץ מאוד), וכעת חזרתי עם אחד הסרטונים המושקעים שיצא לי להכין! שלפתי עוד משחק אקראי מהמדף, והפעם זה אחד המשחקים המסקרנים של שנות ה-90, שניסה להתחרות ב-GTA, ולרגע קצר אפילו הצליח. למרבה הצער יש למשחק הזה גורל מעט טראגי, אבל הסיפור שלו עדיין מרתק. מקווה שתהנו!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שב-WIC יש לי בעיות פינג, הפינג מתחיל מ-360 ונגמר ב-800. מישהו שם לב לזה? (בדקתי פינג אצלי וזה בסדר גמור)
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את המשחק הזה, יש לי את האימולטור DOSBOX אבל הוא אומר משהו עם תאימות לוינדוס NT. יש דרך להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אחרי חמש שנות עבודה, אחד מהמודים המושקעים והמקיפים ביותר עבור The Elder Scrolls 5 זמין להורדה ללא עלות לכל דורש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, הביאו לי מהולנד את המשחק NFS:PS ואחרי שהתקנתי המשחק לא היה באנגלית, רציתי לדעת אם יש איזו דרך לשנות לו שפה..? במידה ואפשר לשנות במשחק, אשמח שתגידו לי בדיוק איפה ללחוץ כי אין לי מושג מה זה מה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מעצבן ובלתי אפשרי לשחק ככה. פשוט מתקדמים ממש לאט וזה עולה על העצבים. אם מישהו יכול לעזור.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני יודע זה משחק עתיק! אבל הוא מחשק מצויין. מישהו יודע העם יש לו גירסה חדשה? תודה.-גיל.
-
-
-
(ea מפוצצים אז אי אפשר בכלל להוריד מהם) (3d gamer המשחק שלהם פגום משום מה)
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פרינט סקרין ואני מקבל תמונה שלא מבינים ממנה כלום.. אין מישהו שיודע מה הבעיה ?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-