עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Lanzar,

אח שלי קנה את את C&C Kane Warth ושהוא מתקין ומנסה לעלות את זה הוא מקבל הודעה ש Tiberium Wars חייב להיות מותקן... מה שהוא קנה זה תוספת ? לא משחק בפני עצמו ?!

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by liav12,

שלום, התקנתי אתמול את המשחק וניסיתי לשחק, אבל חלק מה HUD נעלם, ואני לא יכול לראות את הHealth Bar אין לי מושג איפה זה נמצא או היכן אפשר להעלות את זה, אני רק יודע שכשהדמות שלי חלשה אז יש דפיקות לב נמרצות כאלו כאילו הוא הולך למות.. מישהו מכיר את הבעיה?

3. Started by Born2Kill,

האם צריך את City Life עצמו כדי לשחק? והאם זה מבוסס על אותו מנוע גראפי?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  4. Started by Dima67,

מישהו קנה מהאתר http://www.cjs-cdkeys.com/ הם אמינים?

• 14 תגובות
    • 7.8k צפיות
  5. Started by ex_,

היי לגבי call of dury יש מקום שאפשר להוריד ממנו עוד משימות או מפות לשחקן יחיד? לגבי Act Of War High Treason למי שמכיר..איך המשחק? שווה לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  6. Started by lader,

האם המשחקים תומכים ב SM2?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  7. Started by nir15,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מולטיפלייר לcod4. רציתי לדעת מאיפה אני קונה? וכמה זה עולה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by mikko,

טוב קניתי את COH דרך steam סבבה הכל טוב יפה עכשיו נניח שאני קונה את OF על דיסק אני יכול להוסיף את ה cd key ל Relic account וזה יפתח לי את OF בסטים כי יש לי בתוך COH הרגיל add product וגם הוא מופיע לי כ preload ב mygames אני יודע שלהוסיף לתוך הסטים ישירות לא עובד לפי מה שקראתי פה http://tinyurl.com/2hpqjg השאלה אם זה יעבוד דרך המשחק עצמו ולא דרך סטים

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by IPIP,

למה אני לא יכול לשים את ההגדרות על VERY HIGH אפשר רק עד HIGH זה המחשב שלי: Windows XP Professional Intel core i3-2100 CPU @3.10GHz 3.0 GB RAM AMD Radeon hd 6800 series למישהו זה קרה ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by Sol@rWind,

האם אני צריך DEDICATED SERVER בשביל 8 - 12 אנשים ( ב LAN כמובן ) ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kobipk,

התקנתי תמשחק ושאני רוצה להיכנס עליו הוא כותב לי שגיאה crySystem.dll loading failed המודול שצויין לא נימצא מה אפשר לעשות בנידון?

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by guitarsuite,

עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי איזה דיון רישמי או משהו שיכול לעזור לי. אולי אתם תעזרו לי (וואי אני מרגיש מסכן היום חחחחח, פתחתי שלושה דיונים :). לא נורא, אני וחברים שלי חורשים עליו בלי הפסקה, אבל מתישהו נמאס מהמפות ,ולפעמים כשאני נכנס לסתם סרברים (לא מה שאני פותח), אני רואה מפות אחרות בכלל ,יש לי את הגירסא האחרונ נראה לי 1.08 ,יש אפשרות להוריד ,להוסיף ,לקנות לשנות משהו בשביל לקבל את כל המפות שיש להם? כי אני נשחק רק באיזה 10 מפות רגילות שבאות עם הגירסה. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by KingYog,

האם ניתן לשחק במשחק בשתי שחקנים על אותו מחשב עם אותו מסך - כמו ב-XBOX? - כל אחד על ג'ויוסטק נפרד או מקלדת ועכבר לשחקן אחד וג'ויסטיק לשני? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by wooper,

שלום קניתי את generals כולל ההרחבה ושאני מנסה ליצור חשבון זה מה שאני רואה http://img26.imageshack.us/img26/4065/generals2tv.jpg למה אני לא מצליח ליצור חשבון?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by haimiko84,

אהלן האם חובה לקנות את הכרטיס הפיזיקלי של AEGIA בשביל לשחק במשחק? תודה, חיים.

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  16. Started by ofeky1,

יש הבדל בין המשחק: GTA Vice City Stories לבין ה GTA Vice City הרגיל?? אני מדבר על גירסאות ה PS2!! תודה!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by MisterL,

אממ התקנתי את המשחק לפני כמה ימים...וכל שעה ככה שאני משחק במשחק אני מרגיש את הראש שלי מסתובב כמו לא יודע מה! זה קשור למשחק? כי שיחקתי ב Quake4 כמה שעות ולא קרה לי כלום, כל פעם שאני משחק בHalf life 2 זה קורה :-[ זה קשור לקרינה או משהו? אם אני ישב הרבה לשחק בזה זה יכול להזיק לי לעיניים או משהו?? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yotam360,

איך אני משחק בו סינגלפלייר??? אני יודע שהיא שאלה מטומטמת אבל אני לא מצליח...

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by wooper,

היי אני רוצה לקנות half:life:orange box האם זה כולל את half life:counter strike

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  20. Started by yuraxp,

אהלן חבר'ה, לצערי פשטתי רגל ואיבדתי את הקבוצה,בחוקים רשום אחרי שאני מוכרז בתור "פושט רגל" אני אקבל קבוצה חדשה,השאלה שלי היא איך אני אדע מה אני יכול לקבל קבוצה חדשה? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by davidcohen,

מתי יוצא episode 2 ??? זה אמור להיות היום לא ?! (9.10.07)

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by 100BATISTA,

התקנתי תמחשק שאני יודע שהוא קצת ישן NEED FOR SPEED אני לוחץ על אינסטול מכניס תקוד לוחץ על YES ומה כותב שאני צריך להתקין DIRECTX 9 או מעל למרות שאני יודע שכבר יש לי הורדתי שוב פעם התקנתי לפחות 3 פעמים ועדיין כותב את הדבר המעצבן הזה הורדתי דרייבירים של NIVIDIA לא הולך עדיין כותב צריך להתקין דירקס 9 או מעל מישהו יכול להפחית ממני את העצבים וההתכוציות בלב ולעזור לי פה??? תודה [br]פורסם בתאריך: 21.10.2008 בשעה 13:46:46 דרך אגב זה NEED FOR SPEED MOST WANTED

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by 3d7,

חבר שלי משחק בNeed for Speed - Undercover בXBOX, והוא אמר לי שהמשטרה עצרה אותו והחרימו לו את הרכב (אאודי TT טורבו), ועכשיו הוא צריך לנהוג במיצובישי איבו. איך הוא יכול לקבל את האאודי בחזרה?

24. Started by *NightMare,

אחרי שסיימתי את הCareer ויש לי 100% יש איזו שהיא דרך להרוויח כסף? אפשר לעשות את המסלולים שכבר עשיתי ולקבל 700$ זה לא מספיק!! בשביל לקנות משהו אני צריך לעשות בערך שלושים כאלה!!!!!

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  25. Started by HumanFly,

למה הטקסטורות של הרקע כלכך מגעילות ומפוקסלות... זה בכוונה ? שמתי הכל על מקסימום פרטים והטקסוטורת של העיר ממש עלובות שזה מגעיל !!!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים