משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איך אני מגדיר 2 שלטים לפיפא 2009 (שלטים אלחוטיים של הXBOX) המחשב נותן לי רק שלט 1 ואת המקלדת, ואני רוצה שני שלטיים, אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אשמח. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
עברתי את האימונים של החובש וכשאני משחק יש לי אפשרות לרפא אנשים. אז השאלה היא האם אני יכול לרפא את עצמי???
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי רציתי לבדוק כמה הריגות אני צריך בשביל לשחרר את כוונת X3בשביל המגנום והיה כתוב veteran battlepack מה זה אומר? ואיך אני משיג את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי את המשחק המקורי עידכנתי לpatch האחרון יש לי geforce 6600 gt אבל כל פעם שאני נכנס לסרברים אני מגיע לעמוד של בחירת הkit אבל המחשב נתקע ואני צריך לאתחל משהו מכיר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
-
שלום רציתי לשאול - האם יש אפשרות לשחק "קו - אופ" משותף עם עוד שחקן בגירסת ה - PC - על אותו מחשב? כלומר - שני שחקנים, אותו מחשב, 2 מסכים שונים. ? חוץ מזה - אשמח סתם להמלצות שמאפשרות משחק לשני שחקנים על אותו מחשב... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לשחק במשחק Generals באמצעות game-pad או באמצעות ג'ויסטיק?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אח שלי קנה את את C&C Kane Warth ושהוא מתקין ומנסה לעלות את זה הוא מקבל הודעה ש Tiberium Wars חייב להיות מותקן... מה שהוא קנה זה תוספת ? לא משחק בפני עצמו ?!
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול את המשחק וניסיתי לשחק, אבל חלק מה HUD נעלם, ואני לא יכול לראות את הHealth Bar אין לי מושג איפה זה נמצא או היכן אפשר להעלות את זה, אני רק יודע שכשהדמות שלי חלשה אז יש דפיקות לב נמרצות כאלו כאילו הוא הולך למות.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם צריך את City Life עצמו כדי לשחק? והאם זה מבוסס על אותו מנוע גראפי?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מישהו קנה מהאתר http://www.cjs-cdkeys.com/ הם אמינים?
-
- 14 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
היי לגבי call of dury יש מקום שאפשר להוריד ממנו עוד משימות או מפות לשחקן יחיד? לגבי Act Of War High Treason למי שמכיר..איך המשחק? שווה לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מולטיפלייר לcod4. רציתי לדעת מאיפה אני קונה? וכמה זה עולה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב קניתי את COH דרך steam סבבה הכל טוב יפה עכשיו נניח שאני קונה את OF על דיסק אני יכול להוסיף את ה cd key ל Relic account וזה יפתח לי את OF בסטים כי יש לי בתוך COH הרגיל add product וגם הוא מופיע לי כ preload ב mygames אני יודע שלהוסיף לתוך הסטים ישירות לא עובד לפי מה שקראתי פה http://tinyurl.com/2hpqjg השאלה אם זה יעבוד דרך המשחק עצמו ולא דרך סטים
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
למה אני לא יכול לשים את ההגדרות על VERY HIGH אפשר רק עד HIGH זה המחשב שלי: Windows XP Professional Intel core i3-2100 CPU @3.10GHz 3.0 GB RAM AMD Radeon hd 6800 series למישהו זה קרה ?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם אני צריך DEDICATED SERVER בשביל 8 - 12 אנשים ( ב LAN כמובן ) ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי תמשחק ושאני רוצה להיכנס עליו הוא כותב לי שגיאה crySystem.dll loading failed המודול שצויין לא נימצא מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי איזה דיון רישמי או משהו שיכול לעזור לי. אולי אתם תעזרו לי (וואי אני מרגיש מסכן היום חחחחח, פתחתי שלושה דיונים :). לא נורא, אני וחברים שלי חורשים עליו בלי הפסקה, אבל מתישהו נמאס מהמפות ,ולפעמים כשאני נכנס לסתם סרברים (לא מה שאני פותח), אני רואה מפות אחרות בכלל ,יש לי את הגירסא האחרונ נראה לי 1.08 ,יש אפשרות להוריד ,להוסיף ,לקנות לשנות משהו בשביל לקבל את כל המפות שיש להם? כי אני נשחק רק באיזה 10 מפות רגילות שבאות עם הגירסה. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
האם ניתן לשחק במשחק בשתי שחקנים על אותו מחשב עם אותו מסך - כמו ב-XBOX? - כל אחד על ג'ויוסטק נפרד או מקלדת ועכבר לשחקן אחד וג'ויסטיק לשני? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום קניתי את generals כולל ההרחבה ושאני מנסה ליצור חשבון זה מה שאני רואה http://img26.imageshack.us/img26/4065/generals2tv.jpg למה אני לא מצליח ליצור חשבון?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן האם חובה לקנות את הכרטיס הפיזיקלי של AEGIA בשביל לשחק במשחק? תודה, חיים.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש הבדל בין המשחק: GTA Vice City Stories לבין ה GTA Vice City הרגיל?? אני מדבר על גירסאות ה PS2!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-