עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Drek Boy,

הסתכלתי עכשיו על התוכנה הדרושה כדי להריץ BT2 וזה רושם שצריך כרטיס קול לא מובנה שתומך ב DIRECT X 9 אבל למי יש כרטיס קול לא מובנה במחשב? זה נכון או שזה סתם חרתא?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. Started by omri_ro,

האם ניתן איכשהו שנות שהכפתור השמאלי בעכבר יהיה כפתור הבחירה?

3. Started by Armageddon1,

אפשר לקנות ברשת cd key מקורי ל diablo 2 + Lod ? (הכוונה למקורי שאפשר לשחק בבאטל נט). אם כן, איפה?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  4. Started by emofun,

אני מתקין את המשחק ושאני מנסה להפעיל שום דבר לא קורה...נאדה... יש לי p4 -2ghz 1024 ram 400mhz וכרטיס מסך ראדאון 9600 פרו המערכת שלי יכולה בכלל להריץ דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  5. Started by ImAllMostAwake,

טוב אז ככה פעם הייתי משחק על XP היום יש לי ויסטה ויש כאלה שאומרים שיש לאגים לרוב לא אין לי BANLIST כי זה לא עובד לי על ויסטה יש BANLIST שכן עובד על ויסטה ? או משו אחר וגם אותה שאלה בקשר לDELAY REDUCE תודה לעוזרים ! :]

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by gilloze,

שלום המשחק מותן אצלי במחשב אכשיו אני מנסה להתקין תהרחבה תיראו מה זה אומר לי http://img294.imageshack.us/img294/8228/untitledcd1.jpg

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by crowbar87,

ראיתי שישראל לא נמצאת ברשימת המדינות שמיקרוסופט מפעילה בהן את השירות. האם עדין אני יכול לקנות שם נקודות?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by Atlon-Xp,

ראיתי באתר כולשהוא שרשום Gta 2 Archive והוא תופס 61 מגה העם זה כול מני תמונות ומודים שונים או משהו אחר לגמרה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. Started by game kILLer,

מישהוא יודע איך שומרים במשחק הזה תעזרו לי זה מיאש אותי !!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by gambit_elaad,

הורדתי מפה http://www.multitheftauto.com/downloads.php?file_id=26 את התוכנה למולטיפליר MTA:VC v0.1 ואני לא יודע להשתמש בזה ??? צריך בזה עזרה תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by 246810,

האם המשחק NBA יכול לפעול לי במחשב נייד של LG מדגם E310 עפ כרטיס מסךMG 8200

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. Started by kill_b7,

אני יודע שהשאלה נשמעת קצת טיפשית אבל איך לאזעזל נפטרים משריון וכלי נשק שכבר לא רוצים? הם ממלאים לי את המקום בתיק ואני לא יכול לזז ואין לי מושג איך נפטרים מהם.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  13. הייתי מעוניין לדעת למה מחשב בעל המפרט הבא: Intel Celeron 2.4GHz GeForce fx5200 DDR 256mb X 2 לא מסוגל להריץ את המשחק Pro Evolution Soccer 6 על ההגדרות הגבוהות ביותר במידה ומגדירים על הגבוהות המשחק נהפך לאיטי. במידה ומגדירים על הבינוניות צריך לסגור הכל וגם הוא דיי איטי. במידה ומגדירים על נמוכות הוא עובד חלק אבל לפעמים במחצית המשחק או במחצית המשחק נתקע (גם הייתי מעוניין לדעת למה זה קורה).\ לפי מה שרואים על המשחק הוא לא דורש דרישות גבוהות הגראפיקה שלו לא בשמיים, אז השאלה שלי מה מונע מהמשחק לעלות על ההגדרות הגבוהות. המעבד? הכרטיס מסך או שמה הזיכרון הפנימי?

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by IG,

אני משחק בתור סקיפי, ג'ולי ברוטי ואני כבשנו את כל העולם (אני את אפריקה, אסיה, דרום ספרד וצפון בריטניה, וכמובן את כל איטליה ויוון, ברוטי את מזרח אירופה וג'ולי את מערב אירופה ודרום בריטניה). עשיתי שלום עם ברוטי וג'ולי כדי לפתח בשקט את הערים שלי ובעיקר כדי לפתח את שתי הערים שכבשתי בבריטניה (כי זה היה נורא מצחיק לגנוב אותם בג'ולי מתחת לאף - או יותר נכון ל-7 הצבאות הענקיים שהם הביאו לשם כדי לכוש את הערים האלה- שעכשו אני רוצה להלחם בהם לבד ). עכשו אני מחכה ששתי ערים יתפתחו לי בבריטניה ואני רוצה לתקוף את ברוטי וג'ולי ולכבוש הכול :צחוק מרושע: השאלה: האים אחרי שהזמן במשחק (ה300 ומשהו שנים שמוקצבות לי) נגמר, אני יכול להמשיך או שהמשחק נגמר לגמרי?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by shainov,

האם המשחק אמור להגיע בשפה האנגלית או הצרפתית?? כי דוד שלי התקין אצלו את המשחק וזה בשפה הצרפתית..זה מחו"ל..והאם יש אפשרות לשנות את זה לעברית..כי אין את זה באופציות.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  16. Started by ofir38,

אני משחק במשחק ויש את המכוניות של המשתמשים האחרים של המחשב שנוסעות ..ברגע שאני לוחץ על ENTER אז הם עושות איתי מירוץ.. אבל למה אי אפשר להרוויח כסף כאשר אני מנצח אותם?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by superginiman,

כתוב בREADME שיש בעיה עם DRIVERS מתחת ל4.4(יש לי רדאון 9800 פרו) אבל החדשים דופקים לי את המחשב אז יש מישהו ששיחק בזה עם דרייברים מתחת ל4.4?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  18. Started by tripdd,

המשחק כבר יצא לPC? ואם כן שחקתי בראשון ואהבתי אותו, אני לא רוצה סתם לקנות ואחרכך להתאכזב שזה אותו משחק רק עם גרפיקה טיפה יותר טובה..אז אם מישהו כבר שיחק אני שמח לשמוע את דעתו.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by demonshlomo,

יש לי WARCRAFT 3 מותרן ועדיין לא סיימתי אותו.... ויש לי גם את חבילת ההרחבה לא מותקנת... השאלה שלי היא כזאת: אם אני יתקין את החבילת הרחבה זה ישנה משהו מהמחק הרגיל? מה היא מוסיפה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. Started by Green,

שלום יש לי את World of Warcraft קנוי ומקורי רציתי לדעת אם יש פאצ' או קראק שאני יוכל לשחק במשחק לא באינטרנט זתומרת לפני שאני משלם את ה12$ שאני יוכל לשחק קצת אוףליין בשביל ללמוד את המשחק ולחקור אותו ושוב אני אומר המשחק מקורי וחוקי! תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by uzana2004,

סוף כל סוף הצלחתי להפעיל אותו(בואו לא נרחיב על זה) מה שרציתי לדעת זה האם יש איזה מדריך(עדיף בעברית) לשחק במשחק עצמו ז"א הסבר על הדמויות ואיזה אפשרויות יש במשחק...

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by DS,

נגיד שאני רוצה לקנות מוצר מחול(EBAY אמזון וכאלה) ואני מזמין XBOX והוא עולה 400/500 דולר. זה יעלה בערך 2000 ש"ח אבא שלי אומר שיש מיסים אז זאת בעיה גדולה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by taimor,

טוב אני מת לשחק במשחק SSX ON TOUR ואין לי PS2 =\ וחבל. בכל מיקרה שמעתי שיש אימולטורים לPS2, יש למישהו מושג על אימולטור טוב? + מדריך =] וזה לא מעניין אותי אם זה יהיה אפילו על גרפיקה של 2 FPS רק שיעבוד. תודה רבה מראש לעזורים =]

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by netanel1,

מישהו יודע אולי אם יש אמולטור בעזרתו אפשר לסחור בקלפים כמו במשחקים של יוגי הו או משהו דומה. כי לי יש את ה-VBA והוא לא עושה כלום בנושא, ד"א יש לי גם רשת אם צריך כדי לסחור ממחשב למחשב, אם למישהו יש עצה או משהו דומה בבקשה שיעזור לי.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים